۱۹/اردیبهشت/۹۴, ۲۲:۴۶
سلام
این بحث به هیچ نتیجه نمیرسه تا اینکه ریشه ای به مبانی خاصی برسیم و روش حرف زد.
دوستان چه اقا و چه خانوم سعی میکنن که از حقوق خودشون حمایت کنن .در این بین حرفای هم زده شده که واقعا بدور از تعصب مفید بود اما باید معتی نصف نصف و اینکه چرا باید نساوی وجود داشته باشه و اینکه اصلا دو سوی موضوع ایا یکسان هستن تا همه چیز مساوی باشه و ...
درباره اینهم که نفقه و مهریه دین و حقی دوش مرد ، در طرف مقابل حقوقی معین شده چه در شرع و چه در قوانین ، که میتونه موجبات عدم استحقاق و تملک طرف دیگر ( زن ) رو فراهم بیاره. سو معاشرت و عدم تمکین و ... که الان برای ذکرش مناسب نمیبینم.
خانومی که میگی مرد هرچی داره از خون دل خوردن من جمع کرده. اقایی که میگی من زجمت کشیدم پس همش برای منه.
هر دواشتباه میکنی.
بنگرید که کدامیکیتون تو بدست اوردن این اموال و دارایی از دیگر مبانی خودتون گذشتین( دیگر مبانی رو فدا کردین ) تا این و بدست بیارین.
دوستان اگه از حق و حقوقشون اشنایی داشته باشن نه تقاضای تساوی اموال رو میدن نه اینکه سو تفاهم و سو برداشت پیش میاد.
با تشکر از همه دوستان که زحمت کشیدن و خوندن.
این بحث به هیچ نتیجه نمیرسه تا اینکه ریشه ای به مبانی خاصی برسیم و روش حرف زد.
دوستان چه اقا و چه خانوم سعی میکنن که از حقوق خودشون حمایت کنن .در این بین حرفای هم زده شده که واقعا بدور از تعصب مفید بود اما باید معتی نصف نصف و اینکه چرا باید نساوی وجود داشته باشه و اینکه اصلا دو سوی موضوع ایا یکسان هستن تا همه چیز مساوی باشه و ...
زن =/= مرد در افعال
زن= مرد در بعد بشر بودن
زن =/= مرد در نقش های خواسته شده.
زن = مرد سهیم هستن در رشد و ترقی همدیگر
زن =/= مرد ...
زن = مرد ....
اگه هم قرار باشه اموالی بعد از فوت به دیگری برسه بهترین راهش سند زدن هر دو طرف بصورت عمرایی هست. اینطوری هر کدوم از طرفین در صورت فوت طرف دیگر مالک محسوب میشن و اینطوری دیگه بحث این نمیشه که ملک رو در زمان زنده بودن به دیگری بدن.خدا رو چه دیدی شاید بیشتر از بچه ها عمر کردن.زن= مرد در بعد بشر بودن
زن =/= مرد در نقش های خواسته شده.
زن = مرد سهیم هستن در رشد و ترقی همدیگر
زن =/= مرد ...
زن = مرد ....
درباره اینهم که نفقه و مهریه دین و حقی دوش مرد ، در طرف مقابل حقوقی معین شده چه در شرع و چه در قوانین ، که میتونه موجبات عدم استحقاق و تملک طرف دیگر ( زن ) رو فراهم بیاره. سو معاشرت و عدم تمکین و ... که الان برای ذکرش مناسب نمیبینم.
خانومی که میگی مرد هرچی داره از خون دل خوردن من جمع کرده. اقایی که میگی من زجمت کشیدم پس همش برای منه.
هر دواشتباه میکنی.
بنگرید که کدامیکیتون تو بدست اوردن این اموال و دارایی از دیگر مبانی خودتون گذشتین( دیگر مبانی رو فدا کردین ) تا این و بدست بیارین.
دوستان اگه از حق و حقوقشون اشنایی داشته باشن نه تقاضای تساوی اموال رو میدن نه اینکه سو تفاهم و سو برداشت پیش میاد.
با تشکر از همه دوستان که زحمت کشیدن و خوندن.
هر زمان نقاط مشترک بحث و مبانی غیر همسو کنار گذاشته شد بحث به نتیجه میرسه در سایه دانسته های شما.
در پناه ثقلین باشید.

. نظر همه ی مراجع از امام خمینی و رهبر گرفته تا اکثر مراجع دیگه همینه.