این پست رو هم بذارم ک تعداد پست های این تاپیک، روی 66 نمونه، رنگ و بوی فراماسونری ب خودش بگیره :دی
قبلا ی بار گفتم ک درباره سوالی ک توی پست اول مطرح شد، قانع شدم

(
کما اینکه قانع بودم :دی )
اما ی بار دیگه بگم، ب ی زبون دیگه
هم زن، و هم مرد اگه بخواد میتونه طرفش رو حسابی اذیت کنه و حقوقش رو پایمال کنه(حالا معمولا زن بیشتر تخریب میشه، مرد کمتر)
یعنی اون حقی ک اسلام و شرع برای طرفین قرار داده، مردم طوری ازش استفاده می کنن که اون معنی اصلی خودش رو از دست میده
مثال ملموس ترش اینه : اورانیوم داریم و تجهیزات لازم برای غنی سازی، بجای استفاده از ایزوتوپ ها و محصولات فرآوری و بکارگیریشون توی پزشکی و کشاورزی و صنایع دفاع و ...، بریم باهاش بمب اتم بسازیم، ناکازاکی رو بسازیم!
هرچند بگذریم از اینکه توی اختلافات زن و شوهر هردوشون مقصرن توی 99% مواقع؛
اما زندگی میدون جنگ نیست
محل مخالفت کردن و برخلاف جریان زندگی و طرز فکر مشترک دو طرف حرکت کردن نیست
حداقل توی ایران خودمون رو بگم
اونقدری ک زن بخاطر مستحباتش بازخواست میشه، مرد بخاطر واجباتش بازخواست نمیشه
زن اگه غذا درست نکنه و خونه تمیز نکنه و خونه داریش شماره یک نباشه، کدبانو نیست و از چشم همسرش میفته
درحالیکه ک اینها مستحبات زن محسوب میشه، طبق شرع اسلام، قانون خود خود خدا
.
.
.
حالا موقع خریدن ی وسیله جدید یا ی ملک یا ماشین یا هرچیز دیگه ای، اگه بخواد اون قانون نصف نصف برقرار باشه، بی اعتمادی میاره، آرامش رو از بین میبره
شاید در ظاهر بخندن اما ته دلشون چرکینه
از طرفی
مرد دوست داره پشتش محکم باشه و همه جوره خانواده خودش رو حمایت کنه و تنها تکیه گاه محکم باشه،
همون خصلت خیلی خوب مردها ک دوست دارن احساس قدرت کنن و خانومش فقط به اون تکیه کنه
وقتی این حس قدرت کم بشه،
وقتی حس کنه تکیه گاه بودنش و ستون خونه بودنش داره از دست میره، دلسرد میشه
و با این اوضاع نمشیه ی زندگی پویا و سرزنده داشت
از الان نمیشه زندگی رو بخاطر آینده ای ک خوب یا بد بودنش رو خودمون میسازیم، مثل تجارت بهش نگاه کنیم.
مسایل مالی مهم هستن اما خیلی چیزهای خیلی خیلی مهم تر از اون هست توی زندگی
خدا همه مون رو
عاقبت ب خیر کنه ان شاء الله