|
یازدهمین کارگاه معنویت، چله ی سوره مزمل!
|
|
۵:۰۸, ۸/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۴ ۲۲:۱۶ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام چله ی بعدی سوره ی مزمل هست: ان شاالله از یازدهم مرداد ماه شروع میشه دوستانی که همراه هست با یک صلوات تاپیک رو بروز نگه دارند.... هم چله ای های قبلی رو از دعا فراموش نکنیم.یک شرط هم این چله داره: هرکس که دراین چله شرکت میکنه اهتمام برنماز اول وقت داشته باشه ودراین چهل روز آمار تعداد نماز های اول وقتش رو دراین تاپیک اعلام کنه. یاعلی اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم ![]() آثار و بركات سوره [b]1) آشتی میان زن و شوهراگر این سوره را در میان زن و شوهر ناسازگاری سه بار به شربت بخواند و به آن دو بیاشامند دوستدار یكدیگر و مهربان شوند. 2) پیدا شدن گمشده...هر كس چیزی را گم كرده باشد 10 روز هر روز 1 بار سوره مزمل را بخواند به یاری خداوند پیدا شود.. 3) برای فرزند دار شدن...اگر كسی را فرزندی نباشد زن و شوهر هر دو روزه بگیرند و وقت افطار غسل كنند و 1 بار سوره مباركه مزمل را برآب بخوانند و از آن آب بخورند، فرزند حاصل می شود... 4) ادای قرض...هر كس قرض دار باشد بعد از نماز در خواندن این سوره مداومت نماید قرض او ادا می شود... 5) وسعت رزق و روزی...اگر كسی تنگ روزی باشد سوره مزمل را هر روز تا 40 روز، روزی 1 بار بخواند روزیش زیاد شود... [b]6) باطل كردن سحر...اگر كسی را سحر كرده باشند روز یكشنبه این سوره را بنویسد و بشویند و كسی كه سحر شده از آن آب بیاشامد سحر او باطل می شود... 7) درمان درد...سوره مزمل را بر بادام تلخ بخوانند و بر كسی كه درد اندام دارد بمالند بیمار صحت می یابد |
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۴۹, ۱۳/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
|
از اونجایی که چله ی بعدی با ماه محرم همزمان میشه پیشنهاد میکنم برای این چله زیارت عاشورا رو در نظر بگیریم ...
|
|||
|
|
۱۴:۰۳, ۱۴/شهریور/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/شهریور/۹۴ ۱۸:۱۰ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
|
توی پست قبلیم نمیدونم چرا گفتم 3-4 روز دیگه چله تمامه
در حالیکه اگه از الان حساب کنید تازه 4-5 روز مونده! کل اونروز داشتم فکر میکردم که چیشد من اینو گفتم ![]() (۱۳/شهریور/۹۴ ۱۱:۴۹)sarallah نوشته است: از اونجایی که چله ی بعدی با ماه محرم همزمان میشه پیشنهاد میکنم برای این چله زیارت عاشورا رو در نظر بگیریم ...اولا که تناسب امضا و آواتارت ، منو به شخصه کشته ![]() ثانیا که کاملا موافقم... حالا فوقش میتونیم همین سوره مزمل رو هم همزمان با زیارت عاشورا تکرار کنیم که همینجوری با قرآن هم بمونیم... التماس دعا
|
|||
|
|
۲۲:۱۹, ۱۶/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
|
سلام به همگی
از چله ی بعدی چه خبر؟ چرا مسئولین رسیدگی نمیکنن ![]() بنده هم با زیارت عاشورا موافقم... کسی دیگه نظری نداره؟؟؟ |
|||
|
|
۰:۵۲, ۱۷/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
به نظر من هم زیارت عشورا یا یه سوره کوتاه مثل سوره مزمل باشه که ان شاءالله بنده هم بتونم همراهی کنم ![]() منم تو دعاهاتون فراموش نکنید
|
|||
|
|
۱۲:۴۲, ۱۸/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
|
بازهم سلام
امروز آخرین روز این چله بود ، و بالاخره این چله هم تموم شد و من هنوز آدم نشدم ![]() چله بعدی هم که دیگه مشخص شد تقریبا فقط ترسم اینه که با این وضعیت سوت و کوری این تاپیک و البته کل تالار ، جمعیتمون کم شه!! زدن تاپیک چله بعدی هم به عهده جناب ثارلله
|
|||
|
|
۱۲:۵۵, ۱۸/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #86
|
|||
|
|||
|
|
۱۶:۱۳, ۱۸/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
|
من پیشنهاد میکنم چله زیارت عاشورا از 24 شروع بشه که تا روز عاشورا میشه چهل روز...
اگر موافقید زودتر تاپیکشو بزنید تا افراد بیشتر ثبت نام کنن |
|||
|
|
۱۶:۵۲, ۱۸/شهریور/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/شهریور/۹۴ ۱۶:۵۴ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #88
|
|||
|
|||
(۱۸/شهریور/۹۴ ۱۲:۴۲)فدايي ولايت نوشته است: زدن تاپیک چله بعدی هم به عهده جناب ثارلله (۱۸/شهریور/۹۴ ۱۶:۱۳)sarallah نوشته است: اگر موافقید زودتر تاپیکشو بزنید تا افراد بیشتر ثبت نام کننپیدا کنید پرتقال فروش را... ![]() نقل قول:من پیشنهاد میکنم چله زیارت عاشورا از 24 شروع بشه که تا روز عاشورا میشه چهل روز...من هم موافقم. ان شاءالله تا اون روز خود مه پاره خانم میان و تاپیک رو میزنن. |
|||
|
|
۱۲:۴۲, ۱۹/شهریور/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/شهریور/۹۴ ۱۲:۴۴ توسط علی املشی.)
شماره ارسال: #89
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
۱۸:۲۰, ۱۹/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #90
|
|||
|
|||
نقل قول:پیدا کنید پرتقال فروش را... ![]() ![]() ![]() نقل قول: من هم موافقم. ان شاءالله تا اون روز خود مه پاره خانم میان و تاپیک رو میزنن.یعنی شب چله تازه تاپیکشو بزنیم؟! 1خورده زودتر بزنیم بهتر نیست؟
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ●19مین کارگاه معنویت●بازگشتی پس از یک سال | فدايي ولايت | 7 | 2,831 |
۱۳/آبان/۹۶ ۱۸:۴۰ آخرین ارسال: sabrina |
|
| کارگاه معنویت هفدهم *چله سوره الرحمن* | sarallah | 16 | 6,042 |
۲۶/خرداد/۹۵ ۲۰:۳۸ آخرین ارسال: mahpare |
|
| ●16 کارگاه معنویت،سوره"لقمان"● | فدايي ولايت | 35 | 11,069 |
۱۷/اردیبهشت/۹۵ ۲۰:۵۴ آخرین ارسال: sarallah |
|
| •●پانزدهمین کارگاه معنویت،سوره"یس"●• | فدايي ولايت | 40 | 13,455 |
۲۶/اسفند/۹۴ ۱۴:۰۹ آخرین ارسال: accpapers |
|
| •●چله سوره یس●• 14مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 32 | 10,554 |
۱/بهمن/۹۴ ۱۴:۰۵ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| از عاشورا تا اربعین●زیارت عاشورا● 13مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 52 | 17,934 |
۱۶/آذر/۹۴ ۱:۳۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| دوازدهمین کارگاه معنویت،چله ی سوره ی مزمل یا زیارت عاشورا... | mahpare | 20 | 10,442 |
۲/آبان/۹۴ ۳:۴۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|

![[تصویر: chele11.jpg]](http://s3.picofile.com/file/8203642992/chele11.jpg)

در حالیکه اگه از الان حساب کنید تازه 4-5 روز مونده! کل اونروز داشتم فکر میکردم که چیشد من اینو گفتم 

![[تصویر: cool.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/cool.png)