تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ظریف:تغییر مرزها در خاورمیانه میتواند به آرماگدون منجر شود
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
بنده اتفاقا طرف بحث رو علی آقا گذاشتم چون اسباب خیر شد. کلی مطلب جالب خوندم. اون کپی پیست هایی که ایشون نتونسته دو تا حرف حساب توشون پیدا کنه بنده چندین ساعت امروز مطالعه کردم. کتابی هست تمام صحبتهای رهبری پیرامون فلسطین از سالها قبل تاکنون. خیلی استفاده کردم و تعجبم از ایشون که حقیقت رو نمی بینه...

اون کپی پیست آخر خیلی مطالب خوبی برای خودم داشت. گذاشتم تا دیگران و مهمانانی که بحث رو دنبال می کنن استفاده کنن و به زیبایی بیان و آگاهی رهبری پیرامون مسئله فلسطین پی ببرن. البته صحبتهای علی آقا ذره ای نمی تونه جای ظالم و مظلوم رو برای بچه شیعه عوض کنه. منتهی خوبه آدم بدونه دیگرانی که مثل ما فکر نمی کنن چه دلایل یا بهتر بگم توجیهاتی برای خودشون دارن. همش برای روشن شدن هر چه بیشتر مطلب هست وگرنه اهمیتی نداره علی آقا نظرشون تغییر کنه یا نه. شما ببینین رهبری کتابی 400 صفحه پیرامون مسئله بسیار مهم فلسطین دارن. واقعا نباید از گفتن حقیقت خسته شد مثل رهبری...

اما در جواب علی آقا:

نقل قول: کی یهودیان 3% بودن؟فلسطینی ها بیشتر از 70 80%!!بنا بر کدوم آمار و منبع؟!

http://neighbors.persianblog.ir/post/36/

http://www.bashgah.net/fa/content/show/19564

نقل قول: من کی گفتم کشتن خوب است،تجاوز خوب است.چرا حرف تو دهن من میزاری؟!من گفتم این کاریه که هم فلسطینی ها هم اسرائیلی ها در اون منطقه انجام میدن
مقصر؟!جنگ.
راه حل؟ صلح!
این که بگیم اسرائیلی وجود ندارد،یا اونا بگن فلسطینی وجود ندارد..این چاره کاره؟

معلومه هیچکس نمیگه قتل خوب هست. بنده هم نگفتم شما چنین چیزی میگین. حرف بنده رو درست دقت کن برداشت اشتباه نکنی. گفتم هر جنایتی در جهان رخ بده یا باید مظلومین ساکت خفه خون بگیرن تا نابود بشن یا غیرتمندانه از خودشون دفاع کنن. مشکل شما اینه که میگین مقصر جنگ جنگه. این خیلی سطحی نگریه. مقصر جنگ ظالم و متجاوز هست نه خود جنگ. به هر حال هر جنگی دلیلی داره و علت شروعی. ما نمی تونیم به کسی که بهش تجاوز شده و در صدد دفاع از خودش بر اومده جنایت بگیم که شما حماس رو با جنایتکاران صهیونیست یکی می دونین.
با این تفاسیر در جنگ ایران و عراق هم ما جنایتکار بودیم و فرقی بین ما و صدام نبود. ایران هم بیخود اصرار میکرد شورای امنیت عراق رو به عنوان متجاوز معرفی کنه. صدام جنایت کرد ایران هم متقابلا جنایت کرد. مقصر هم جنگ بود و ... هر کسی می فهمه...

نقل قول: خیلی جالبه یک دلیل «واحد» رو اگه صهیونیست ها استفاده کنن میشه «چرندیات» اما اگه شما استفاده کنید خیلی هم خوبه!
ببینم شما نبودید که گفتید اجداد فلسطینیان امروزی که کنعانیان باشند 7000 سال سابقه در اون سرزمین دارند پس این کشور متعلق به اون هاست؟!!
اگر سابقه حکومت داشتن دلیل نمیشه،پس چرا از این دلیل برای اثبات حقانیت فلسطینی ها استفاده میکنید؟!!!!

بعد هم میگم لینکها رو مطالعه نمی کنی ناراحت میشی میگی علم غیب دارم. صرف باز کردن لینکها و مرور سطحی به درد نمی خوره. اگه درست و دقیق بدون تعصب مطالعه کرده بودی این حرف رو نمی زدی.

من نگفتم چون کنعانی ها 7000 سال بودن پس سرزمین مال اونها بوده. مطالب رو از لینکهای اندیشمندان خارجی آوردم تا جنابعالی تصدیق کنین که این ادعای یهود که ما حق داریم در فلسطین دولت تشکیل بدیم چون چند هزار سال قبل اینجا حکومت داشتیم و شما هم تکرار کردین که نژاد اجاد اینها یکی بوده و ... جوابتون رو مفصل و با استفاده از صحبتهای اندیشمندان جهان دادم که ادعای یهود در مورد اینکه اونها اجداد اول این سرزمین بودن درست نیست و بعد هم همونطور که خودتون گفتین گیریم چند هزار سال قبل اجدادشون یکی باشه دلیل نمیشه الان ادعای مالکیت کنن...

نقل قول: بله،به نظر من هم هزاران سال قبل دلیلی برای تعیین مالکیت امروزی این سرزمین نیستند.
هر سرزمینی متعلق به مردم کنونی اون سرزمینه.طبق همین اصل هم سرزمینی که مشترک بین یهودیان و مسلمانان بود به دو قسمت یهودی نشین و مسلمان نشین تقسیم شد.حالا این که مسلمانان یهود رو نجس میدونند و معتقدند نباید حکومت داشته باشند،این دیگه دلیل موجههی نیست!

توی لینکهای بالا جمعیتها آورده شده. اون مهاجرتهای یهودیان غیر عقلانی بوده خصوصا با اون روشهای پلید و جنایتکارانه. اما در همه کشورها همه ادیان وجود دارن کجا شهرک سازی شده؟ کجا دیوار کشیدن بین ادیان مختلف؟ به قول خود شما همه ادیان داشتن اینجا در صلح زندگی می کردن. این جر و دعوا از کجا شروع شد؟ از تصمیم یهودیان ثروتمند و دولت انگلیس برای غصب بخشی از سرزمین فلسطینیان بومی (فارغ از دینشون) و تسلیم اون به مهاجران یهود بعد هم خشونت و پیشروی تا گرفتن کامل سرزمین اونها.
چطور قبلش مسلمونها با یهودی ها زندگی میکردن مسلمونها اونها رو نجس نمی دونستن؟ خوبه توی مستند ظهور اون خاخام های ضد صهیونیزم علنا می گفتن ما سالها اینجا با مسلمونها زندگی با آرامش داشتیم. بچه هامون رو می دادیم همسایه مسلمون نگه داره تا بریم کارمون رو انجام بدیم و ... این دعوای دینی رو هم صهیونیزم تو رسانه ها راه انداخت تا حمایت بشه. این قصه تفرقه دینی دیگه لوث شده ولی هنوز عده ای باور می کنن...

نقل قول: من میگم منبع بیار نه این که از فلانی و بهمانی نقل قول کنی!
اگر به نقل قول باشه منم 10 صفحه برات میارم که از اسرائیل حمایت کردن و اونها رو محق دونستند!!

ببخشین علی آقا قافیه به تنگ اومده عزیز من؟ شما گفته بودی:

نقل قول:باز من منتظر منبع شما هستم که چطوری فهمیدی 7000 سال قبل اجداد فلسطینی های امروزی بودن،ولی اجداد یهود امروزی نبوده [تصویر: cool.png]آزمایش ژنتیک رو که قبول نداری میگی کار استعماره،حداقل از صدا و سیمای خودتون یه منبع تاریخی بیار،عریضه خالی نباشه!

من هم به جای منبع صدا و سیمایی که خیلی زیاد بود گشتم نظرات صاحبنظرانی رو آوردم که یا یهودی بودن یا بیطرف از فرانسه و انگلیس و آمریکا که از قضا دولتهای اینها همپیمان اسرائیل هست. شما هم چند تا نقل قول بیار.
بعد هم مگه منبع چی می تونه باشه جز نقل قولها از کتابهای تحلیلی تاریخی؟ توقع داری خود سرزمین فلسطین به حرف بیاد به عنوان منبع یا توقع داری دولتمردان آمریکایی آمار بدن یا چی؟

نقل قول: برای چی دولتی که در اون منطقه تشکیل میشه باید عرب و مسلمان باشه؟

ایکاش صحبتهای رهبری رو می خوندی. مهم نیست خودم خوندم و استفاده کردم. این حرف شما اساسا غلطه. کی گفته دولت اونجا حتما باید عرب باشه؟ اونجا قبلا دولت عثمانی بود که حکومتش اسلامی بود. اما سازمان ملل پس از جنگ حق نداشت کشور رو بدون همه پرسی تجزیه کنه. بعد هم سریع نیروی نظامی اسرائیلی ها رو آموزش و تجهیز کنه و اونها هم به شدت ... اشتباه از همین تشکیل دولت و تجزیه کشور بدون اجازه صاحبان اون بود و برای اصلاح راهی نیست جز اینکه دولت اسرائیل ساقط بشه و دولت و حکومت جدید تاسیس بشه. حالا شدنی هست یا نه معلومه که هست. ان شاءالله زنده باشیم و نابودی این دولت جعلی رو ببینیم.

نقل قول:چطور مشخص کنیم از این جماعت عرب و یهود که الان توی فلسطین و اسرائیل هستند کدوم یک،پدرانشون قبل از 1880 اینجا بودن که بینشون نظرسنجی کنیم؟!
به نظرت یه کم (فقط یه کما) غیر ممکن نیست؟

وقتی رژیم جعلی اسرائیل نابود شد همه چی حل میشه. شما فعلا راهی جز ساقط کردن این دولت جعلی نداری. متاسفانه رهبران فتح چندین بار با مذاکره فریب خوردن. دیگه دستشون اومده که این قضیه جز با مقاومت نظامی حل نمیشه. شما هم نگران نباش. همین سالهای اخیر کلی مهاجرت یهودی از فلسطین به دیگر کشورها داشتیم. چرا؟ چون اینجا وطن اونها نیست که پاش جون بدن برعکس فلسطینی ها. رژیم جعلی که رو به زوال گذاشت و نشانه هاش آشکار شد یهودی های دنیادوست غاصب از ترس خیلی هاشون دمشون رو می گذارن رو کولشون و .... بعدا همه پرسی درست انجام میشه... هیچ چیز بعید نیست. زمانی شیعیان لبنان اینقدر محروم و تو سری خور بودن. زمانی ایران خودمون اینقدر نابود بود. زمانی... این رژیم هم که ریشه اش با ظلم پا گرفته بقا نخواهد داشت و دیر یا زود.. ولی فعلا تکلیف مسلمونها در قبال این دولت جعلی روشنه.
نظرات اقای قلب تا قسمتی متین بود ، اما به نظر من چنین گفتگوهایی نتایجی خواهد داشت که مهمتر از اصل خود بحث است .
اگر تئودور هرتزل را از گور بیرون بیاورند و بخواهد با ما بحث کند هرگز ادعا نخواهد کرد که :
(( قبل از سال 1900 میلادی جمعیت فلسطین ایجاب میکرد که دو کشور مستقل صهیونی و مسلمان ایجاد شود))
پاسخ به این سوال که چرا کسی چنین ادعایی مطرح می کند که (حتی خود صهیونیست ها هم نمیکنند) میتواند دلیل خوبی برای این مدل گفتگوها باشد !
(چند وقت پیش در همین تالار با فردی پیرامون (دموکراسی) صحبت میکردیم ! کاربر مذکور ویژگی هایی برای دموکراسی میشمرد که حتی خود مبدعان دموکراسی نیز چنین ادعایی نداشتند .!!!!)
شاید گفته شود که (شست و شوی مغزی ) باعث چنین چیزی شده اما به نظر من دلیل (فرار از قبول واقعیت ) دلیل بهتری است .
در مورد همین اسرائیل ، اگر کسی قبول کند که اسرائیل نامشروع است نتایج زیر به خودی خود حاصل میشود :
1.امریکا و انچه که غرب گفته میشود مستکبر و مضرر به حال نوع بشر اند .
2.ایدلوژی های غربی به شدت زیر سوال خواهد رفت .
3.دفاع فلسطینیان مشروع است
4.هرگونه حمایت از صهیونیست باطل و مخالفت با ان درست است .
5.موضع کشور ما در مساله ی فلسطین به (حق) نزدیک است .
برای فرار از نتایج حاصل از یک موضوع شاید بهترین راه پاک کردن خود موضوع باشد !
(۶/فروردین/۹۵ ۲۳:۱۱)بیداری اندیشه نوشته است: [ -> ]http://neighbors.persianblog.ir/post/36/

http://www.bashgah.net/fa/content/show/19564
اوفففففففففف یعنی اعتبار این منابعت من رو کلا وارد یه مرحله جدیدی از زندگیم کرد :|
اون لینک اول از منابع دکتر زرین کوب برای تالیف تاریخ ایران باستان نبوده احیانا؟!

(۶/فروردین/۹۵ ۲۳:۱۱)بیداری اندیشه نوشته است: [ -> ]معلومه هیچکس نمیگه قتل خوب هست. بنده هم نگفتم شما چنین چیزی میگین. حرف بنده رو درست دقت کن برداشت اشتباه نکنی. گفتم هر جنایتی در جهان رخ بده یا باید مظلومین ساکت خفه خون بگیرن تا نابود بشن یا غیرتمندانه از خودشون دفاع کنن. مشکل شما اینه که میگین مقصر جنگ جنگه. این خیلی سطحی نگریه. مقصر جنگ ظالم و متجاوز هست نه خود جنگ. به هر حال هر جنگی دلیلی داره و علت شروعی. ما نمی تونیم به کسی که بهش تجاوز شده و در صدد دفاع از خودش بر اومده جنایت بگیم که شما حماس رو با جنایتکاران صهیونیست یکی می دونین.
با این تفاسیر در جنگ ایران و عراق هم ما جنایتکار بودیم و فرقی بین ما و صدام نبود. ایران هم بیخود اصرار میکرد شورای امنیت عراق رو به عنوان متجاوز معرفی کنه. صدام جنایت کرد ایران هم متقابلا جنایت کرد. مقصر هم جنگ بود و ... هر کسی می فهمه...
یعنی تا اینجا بحث کردیم هنوز متوجه نشدید که من اسرائیل رو «غاصب» اون سرزمین نمیدونم؟
خیلی واضح گفتم،اون سرزمین مشترک بین اعراب و یهود بوده،پس همونطور که اگر اعراب اونجا دولتی داشته باشند «غصب» سرزمین محسوب نمیشه،یهودی ها هم حق دارن تو سرزمینشون حکومت داشته باشند.

(۶/فروردین/۹۵ ۲۳:۱۱)بیداری اندیشه نوشته است: [ -> ]بعد هم میگم لینکها رو مطالعه نمی کنی ناراحت میشی میگی علم غیب دارم. صرف باز کردن لینکها و مرور سطحی به درد نمی خوره. اگه درست و دقیق بدون تعصب مطالعه کرده بودی این حرف رو نمی زدی.
باز هم که از علم غیبت سود بردی Wink
میخوای سوال تستی از لینکات مطرح کنی ج بدم که ببینی میخونمشون؟!

(۶/فروردین/۹۵ ۲۳:۱۱)بیداری اندیشه نوشته است: [ -> ]من نگفتم چون کنعانی ها 7000 سال بودن پس سرزمین مال اونها بوده.
(۴/فروردین/۹۵ ۲۳:۴۱)بیداری اندیشه نوشته است: [ -> ]فلسطین به لحاظ تاریخی، سرزمینی متعلق به اعراب فلسطین بوده است، چرا که قبایل عرب کنعانی بیش از 7000 سال قبل از میلاد، از منطقه شبه‌ جزیره العرب (عربستان کنونی)‌ به این سرزمین آمده و در آن سکنا گزیدند.
تو ادبیات بهش میگن آرایه متناقض نما یا پارادوکس Big Grin

(۶/فروردین/۹۵ ۲۳:۱۱)بیداری اندیشه نوشته است: [ -> ]مطالب رو از لینکهای اندیشمندان خارجی آوردم تا جنابعالی تصدیق کنین که این ادعای یهود که ما حق داریم در فلسطین دولت تشکیل بدیم چون چند هزار سال قبل اینجا حکومت داشتیم و شما هم تکرار کردین که نژاد اجاد اینها یکی بوده و ... جوابتون رو مفصل و با استفاده از صحبتهای اندیشمندان جهان دادم که ادعای یهود در مورد اینکه اونها اجداد اول این سرزمین بودن درست نیست و بعد هم همونطور که خودتون گفتین گیریم چند هزار سال قبل اجدادشون یکی باشه دلیل نمیشه الان ادعای مالکیت کنن...
«از لینکهای اندیشمندان خارجی» چیزی رو آوردن دلیل بر درستیش نیست که من تصدیق کنم.
برای ادعاتون دلیل منطقی بیارید،سند و مدرک بیارید.آوردن حرف اندیشمندان! برای اثبات یک ادعا میشه مغالطه توسل به مرجعیت.

(۶/فروردین/۹۵ ۲۳:۱۱)بیداری اندیشه نوشته است: [ -> ]ببخشین علی آقا قافیه به تنگ اومده عزیز من؟
فرافکنی نکنید،قافیه که قشنگ مشخصه به تنگ اومده Smile

(۶/فروردین/۹۵ ۲۳:۱۱)بیداری اندیشه نوشته است: [ -> ]توی لینکهای بالا جمعیتها آورده شده. اون مهاجرتهای یهودیان غیر عقلانی بوده خصوصا با اون روشهای پلید و جنایتکارانه. اما در همه کشورها همه ادیان وجود دارن کجا شهرک سازی شده؟ کجا دیوار کشیدن بین ادیان مختلف؟ به قول خود شما همه ادیان داشتن اینجا در صلح زندگی می کردن. این جر و دعوا از کجا شروع شد؟ از تصمیم یهودیان ثروتمند و دولت انگلیس برای غصب بخشی از سرزمین فلسطینیان بومی (فارغ از دینشون) و تسلیم اون به مهاجران یهود بعد هم خشونت و پیشروی تا گرفتن کامل سرزمین اونها.
نه،این خشونت اصولا بین دو تا دین اسلام و یهود که با هم اصطکاک دارن طبیعیه ربطی هم به انگلستان نداره.
اما همه ی این درگیری ها میتونستند با یک راه حل ساده تموم بشن : راه حل دو سرزمینی!

(۶/فروردین/۹۵ ۲۳:۱۱)بیداری اندیشه نوشته است: [ -> ]چطور قبلش مسلمونها با یهودی ها زندگی میکردن مسلمونها اونها رو نجس نمی دونستن؟ خوبه توی مستند ظهور اون خاخام های ضد صهیونیزم علنا می گفتن ما سالها اینجا با مسلمونها زندگی با آرامش داشتیم. بچه هامون رو می دادیم همسایه مسلمون نگه داره تا بریم کارمون رو انجام بدیم و ... این دعوای دینی رو هم صهیونیزم تو رسانه ها راه انداخت تا حمایت بشه. این قصه تفرقه دینی دیگه لوث شده ولی هنوز عده ای باور می کنن...
شما مطمئنی قبلش اونها رو نجس نمیدونستن؟!
مطمئنا همه مردم فلسطین آدم های معتقدی نبودن که «جهود کافر» رو نجس بدونند ولی این دیدگاه بین مسلمانان خیلی رایج بوده و هست.

(۶/فروردین/۹۵ ۲۳:۱۱)بیداری اندیشه نوشته است: [ -> ]بعد هم مگه منبع چی می تونه باشه جز نقل قولها از کتابهای تحلیلی تاریخی؟ توقع داری خود سرزمین فلسطین به حرف بیاد به عنوان منبع یا توقع داری دولتمردان آمریکایی آمار بدن یا چی؟
کتاب های تحلیلی تاریخی؟؟! Surprise
کو؟ کجاست؟!
از کی تاحالا ماکسیم رودنسون «کتابهای تحلیلی تاریخی» مینویسه؟!
از کی تا حالا یه سیاستمدار حرفش اونقدر معتبر میشه که تمام نظرات نژادشناسی رو زیر سوال میبره؟
طرف اومده میگه یهودها ترکن! خب الان به این هم یعنی من باید جواب بدم؟
نخیر،من توقع ندارم که دولتمردان آمریکایی آمار بدن ولی وقتی داریم از قبل از 1880 صحبت میکنیم،منابع دست اولمون خلاصه میشن توی رنج نشریات و کتاب هایی که تو همون دوره منتشر شدن.
نه صحبت های یه همچین آدمای شاذی!

(۶/فروردین/۹۵ ۲۳:۱۱)بیداری اندیشه نوشته است: [ -> ]ایکاش صحبتهای رهبری رو می خوندی. مهم نیست خودم خوندم و استفاده کردم.
:|

(۶/فروردین/۹۵ ۲۳:۱۱)بیداری اندیشه نوشته است: [ -> ]وقتی رژیم جعلی اسرائیل نابود شد همه چی حل میشه. شما فعلا راهی جز ساقط کردن این دولت جعلی نداری. متاسفانه رهبران فتح چندین بار با مذاکره فریب خوردن. دیگه دستشون اومده که این قضیه جز با مقاومت نظامی حل نمیشه. شما هم نگران نباش. همین سالهای اخیر کلی مهاجرت یهودی از فلسطین به دیگر کشورها داشتیم. چرا؟ چون اینجا وطن اونها نیست که پاش جون بدن برعکس فلسطینی ها. رژیم جعلی که رو به زوال گذاشت و نشانه هاش آشکار شد یهودی های دنیادوست غاصب از ترس خیلی هاشون دمشون رو می گذارن رو کولشون و .... بعدا همه پرسی درست انجام میشه... هیچ چیز بعید نیست. زمانی شیعیان لبنان اینقدر محروم و تو سری خور بودن. زمانی ایران خودمون اینقدر نابود بود. زمانی... این رژیم هم که ریشه اش با ظلم پا گرفته بقا نخواهد داشت و دیر یا زود.. ولی فعلا تکلیف مسلمونها در قبال این دولت جعلی روشنه.
مگه الان نگفتی انتخابات؟!
خب با این ترکیب جمعیتی فعلی که یهودی ها بیشتر از عرب ها هستند،انتخابات به نفع یهودی ها میشه دیگه.
مگر این که بخوایم برگردیم به ترکیب جمعیتی قبل از 1880 که میشه در حد رمان های ژول ورن تحلیلش کرد.

(۷/فروردین/۹۵ ۱۰:۴۳)عمار94 نوشته است: [ -> ]اگر تئودور هرتزل را از گور بیرون بیاورند و بخواهد با ما بحث کند هرگز ادعا نخواهد کرد که :
(( قبل از سال 1900 میلادی جمعیت فلسطین ایجاب میکرد که دو کشور مستقل صهیونی و مسلمان ایجاد شود))
شما ادعا کردید قبل از 1880 ترکیب جمعیتی فلسطین 5% یهودی و 80% یا بیشتر مسلمان بوده.خب ادعاتون رو ثابت کنید!
چرا بحث رو تعویض میکنید!
خوب بنده خودم وقت زیادی گذاشتم و مطالب مفیدی پیدا کردم و استفاده کردم و اونها رو اینجا ارائه دادم برای هر کسی که طالب حقیقت باشه. شما هم جواب دادی. قضاوت با خواننده.Smile
مثلا ویکی پدیا خوبه !
نقل قول:
در سال ۱۸۸۲ شمار چشمگیری از یهودیان شروع به هجرت به سرزمین مقدس کردند و مزارع جمعی (کیبوتس) ایجاد کرده و سرانجام حومهٔ تل آویو را در سال ۱۹۰۹ به وجود آوردند، که بعدها در سال ۱۹۲۱ تبدیل به یک شهر شد. شمار یهودیان فلسطین که در سال ۱۷۰۰ تنها ۷٬۰۰۰ نفر بود تا سال ۱۹۰۰ به ۶۰٬۰۰۰ نفر رسید (جمعیت کل فلسطین در این سال ۵۰۰٬۰۰۰ نفر بود)
(۷/فروردین/۹۵ ۱۲:۴۳)عمار94 نوشته است: [ -> ]مثلا ویکی پدیا خوبه !
[تصویر: 2016_03_26_131125.jpg]

این ویکی منابع لازم رو نداره،برای بخشی هم که شما بهش اشاره کردی هیچ رفرنسی ارائه نشده.
قابلیت ویرایش صفحه رو برداشتن ولی اطلاع دادم که تگ نیاز به ذکر منبع رو اضافه کنند.
نقل قول: In 1844, Jews constituted the largest population group in Jerusalem and by 1890 an absolute majority in the city, but as a whole the Jewish population made up far less than 10% of the country

همان صفحه ، انگلیسی با منبع !
(۷/فروردین/۹۵ ۱۳:۴۲)عمار94 نوشته است: [ -> ]همان صفحه ، انگلیسی با منبع !
چرا لقمه رو دور سرت میچرخونی!
منابعش رو بگو خب.همون صفحه نیست،این صفحه بود مطلبی که گفتی.
برای این قسمت از متن دو تا رفرنس آورده نویسنده : 1 و 2 .
توی اولین رفرنس اصلا صحبتی از آماری که ادعا شده نشده،این سایت اصلا مال خود صهیونیست هاست و به پرسش های مردم راجع به صهیونیسم جواب میده.
خود این سایت هم منبع تاریخی برای گفته هاش نیاورده = پس قابل استناد نیست.
رفرنس دوم هم که حرف شما رو تایید نمیکنه،آمارهاش با اونی که شما گفتی تفاوت داره اگرچه خودش هم اذعان میکنه که آمارها متفرقند و اتفاق نظری روشون وجود نداره.
البته من باید منابع این مقاله رو بررسی کنم،علی الحساب این بخشش جالب بود :
جمعیت شهر اورشلیم تا 1945

[تصویر: 2016_03_26_142544.jpg]

باز هم میگم : من آمار این مقاله رو تایید نمیکنم،چون منابعش رو هنوز بررسی نکردم.به نظر عجیب میاد که چنین آمار دقیقی از جمعیت یک شهر در سال 1844 در دست باشه!
تقریبا به هر جایی سر زدم ! نسبت جمعیت یهودی به مسلمان در سال 1880 رو کمتر از 10 درصد ذکر کردند ، ظاهرا قبل از 1880یهودیان فقط در شهر بیت المقدس سکونت داشتند که البته عجیب هم نیست بیت المقدس شهر مذهبی مسلمانان ویهودیان است و شاید نسبت دادن جنایت صهیونیست های مهاجر به یهودیان بومی بیت المقدس هم خود جای سئوال و بررسی داشته باشد !
اما ظاهرا نظریه ای که من گفتم
نقل قول:
این ادعا که قبل از سال 1880 یهودیان و مسلمانان برابر بودند و اسرائیل و فلسطین حاصل (دو کشور برای دو گروه که هیچ کدام اکثریت قاطع نبودند) کاملا باطل است و خود صهیونیست ها هم چنین ادعایی ندارند !
درست است و برای مشروعیت بخشیدن به اسرائیل باید سراغ داستان بهتری رفت !!
(۷/فروردین/۹۵ ۱۴:۲۸)Ali#59 نوشته است: [ -> ]چرا لقمه رو دور سرت میچرخونی!
منابعش رو بگو خب.همون صفحه نیست،این صفحه بود مطلبی که گفتی.
برای این قسمت از متن دو تا رفرنس آورده نویسنده : 1 و 2 .
توی اولین رفرنس اصلا صحبتی از آماری که ادعا شده نشده،این سایت اصلا مال خود صهیونیست هاست و به پرسش های مردم راجع به صهیونیسم جواب میده.
خود این سایت هم منبع تاریخی برای گفته هاش نیاورده = پس قابل استناد نیست.
رفرنس دوم هم که حرف شما رو تایید نمیکنه،آمارهاش با اونی که شما گفتی تفاوت داره اگرچه خودش هم اذعان میکنه که آمارها متفرقند و اتفاق نظری روشون وجود نداره.
البته من باید منابع این مقاله رو بررسی کنم،علی الحساب این بخشش جالب بود :
جمعیت شهر اورشلیم تا 1945

[تصویر: 2016_03_26_142544.jpg]

باز هم میگم : من آمار این مقاله رو تایید نمیکنم،چون منابعش رو هنوز بررسی نکردم.به نظر عجیب میاد که چنین آمار دقیقی از جمعیت یک شهر در سال 1844 در دست باشه!
سلام
تو رفرنس 2 تو این دو جدول نوشته درصد یهودیا تو جدول 4 سال 1923 7 درصد و جدول A-1 سال 1893 2 درصد هست

Table 4: Palestine Mandate: Growth of Non-Jewish population from 1922 - 1937

Table A-1 Estimated Population of Palestine 1870-1946
رفرنس شماره 2 :http://www.mideastweb.org/palpop.htm
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع