تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: واکنش مینو خالقی به انتشار تصاویرش در فضای مجازی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
ببینید مگه ما نمیگیم هیچ اشتباه با اهمیتی در روند انتخابات رخ نمیده؟؟؟
پس چطور یه نماینده تایید صلاحیت شده ... رای هم آورده.... توی دو قدمی رفتن به مجلسه ....اونوقت حالا میگن ایشون صلاحیت نداشته.؟؟؟
اونوقت برای رد صلاحیت شون هم دلایل واقعا بی منطقی آورده میشه.
مثلا همین عکسها..... که اصلا معلوم نیست اون شخصی که توی عکسه کیه.
یا اینکه میگن 10 سال پیش ایشون توی یه کشور خارجی با یه نامحرم دست داده.
!!!!!!!!!!!!!!!
آخه اینا شد دلیل؟؟؟؟
10 سال پیش کی اونجا بوده که ناظر بر این اتفاق باشه و الان شهادت بده؟؟؟
انتشار این عکس های شخصی کار درستی نبوده. حالا کی سود می بره... الله اعلم.

بد نیست مطالعه بشه:

نگاهی حقوقی به امکان رد صلاحیت مینو خالقی
(۱۸/اردیبهشت/۹۵ ۱۷:۵۶)حقیقتجو نوشته است: [ -> ]شما که از قوانین اطلاع دارید توضیح بدید که اگه موضوع ابطال آرا بوده به چه دلیلی آرا رو باطل اعلام کردن؟

علتش رو فقط خودشون میدونن چون شورای نگهبان به خودشون گفته ..

ایشون چرا علت ابطال آراءش رو خودش نگفته؟؟ایشون گفتن این عکس ها مال من نیست..خوب چرا از علت ابطال آراء حرفی نزدن...اینکه شورای نگهبان به خاطر این عکس ها ابطال کرده باشن حرف غیر منطقی هست....

(۱۸/اردیبهشت/۹۵ ۲۳:۵۵)پارمیس نوشته است: [ -> ]ببینید مگه ما نمیگیم هیچ اشتباه با اهمیتی در روند انتخابات رخ نمیده؟؟؟
پس چطور یه نماینده تایید صلاحیت شده ... رای هم آورده.... توی دو قدمی رفتن به مجلسه ....اونوقت حالا میگن ایشون صلاحیت نداشته.؟؟؟
اونوقت برای رد صلاحیت شون هم دلایل واقعا بی منطقی آورده میشه.
مثلا همین عکسها..... که اصلا معلوم نیست اون شخصی که توی عکسه کیه.
یا اینکه میگن 10 سال پیش ایشون توی یه کشور خارجی با یه نامحرم دست داده.
!!!!!!!!!!!!!!!
آخه اینا شد دلیل؟؟؟؟
10 سال پیش کی اونجا بوده که ناظر بر این اتفاق باشه و الان شهادت بده؟؟؟

شما از کجا دلایلش رو میدونید؟؟؟

شورای نگهبان به شما هم مگه گفته؟؟؟

تا اونجایی که من میدونم شورای نگهبان فقط به خود فرد میگه
هیئت حل اختلاف قوا ارجاع پرونده مینو خالقی به این هیئت را تأیید کرد

یک منبع آگاه در هیئت حل اختلاف قوا، ارجاع پرونده مینو خالقی به این هیئت را تأیید کرد.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، یک منبع آگاه در دبیرخانه هیأت عالی حل اختلاف و تنظیم روابط قوای سه‌گانه اعلام کرد: موضوع ابطال آرای یکی از داوطلبان انتخابات دوره دهم مجلس شورای اسلامی در اصفهان هفته گذشته به این هیأت ارجاع شده است که نتایج بررسی‌ها ان‌شاءالله به‌زودی جهت استحضار مقام معظم رهبری مد ظله العالی تقدیم خواهد شد.
(۱۹/اردیبهشت/۹۵ ۸:۵۱)علی املشی نوشته است: [ -> ]علتش رو فقط خودشون میدونن چون شورای نگهبان به خودشون گفته ..

الان چون مردم به ایشون رای دادن پای مردم هم وسطه.
علتش رو فقط خودشون میدونن یعنی چی؟؟؟
ایشون نماینده مردمه .پس مردم هم باید بدونن برای چی دارن ایشون رو کنار میذارن.
اگر قراره شفاف سازی بشه و معلوم بشه کی دروغ میگه پس این حرف" که علتش رو فقط به خودش میگن" کاملا بی معنیه.

(۱۹/اردیبهشت/۹۵ ۸:۵۱)علی املشی نوشته است: [ -> ]شما از کجا دلایلش رو میدونید؟؟؟

شورای نگهبان به شما هم مگه گفته؟؟؟

من کی گفتم دلایلش رو میدونم؟؟؟؟

(۱۹/اردیبهشت/۹۵ ۸:۵۱)علی املشی نوشته است: [ -> ]تا اونجایی که من میدونم شورای نگهبان فقط به خود فرد میگه

اون مال قبل از شروع انتخاباته.
وقتی کسی رد صلاحیت شد دلیلش رو به خودش میگن.
نه وقتی که تایید صلاحیت شد مردم هم بهش رای دادن حالا بیان کنارش بزنن بعدم بگن دلیلش رو فقط به خودش میگیم!!!!!!
این توهین به مردم اصفهانه.
اگه برا یه اصول گرا این اتفاق افتاده بود بازم همینو میگفتید.؟؟؟؟

وقتی که اشتباهات این چنینی در انتخابات رخ میده پس امکان تقلب هم وجود داره......(88)
(۱۹/اردیبهشت/۹۵ ۱۵:۵۷)پارمیس نوشته است: [ -> ]وقتی که اشتباهات این چنینی در انتخابات رخ میده پس امکان تقلب هم وجود داره......(88)
سلام

خانوم محترم
این همه صغرا کبرا چیدی که آخر به این حرف برسی!!!!!!

این منطق نيست!!!

این لجاجت شما در مورد این مسئله که سال 88 تقلب شده نشون ميده بعد از این همه روشنگری امثال شما هیچ منطقی ندارید و دایم بدون هیچ دلیل و سندی ادعای خودتون رو تکرار می کنید

واقعاً ديگه....
(۱۹/اردیبهشت/۹۵ ۱۵:۵۷)پارمیس نوشته است: [ -> ]الان چون مردم به ایشون رای دادن پای مردم هم وسطه.
علتش رو فقط خودشون میدونن یعنی چی؟؟؟
ایشون نماینده مردمه .پس مردم هم باید بدونن برای چی دارن ایشون رو کنار میذارن.
اگر قراره شفاف سازی بشه و معلوم بشه کی دروغ میگه پس این حرف" که علتش رو فقط به خودش میگن" کاملا بی معنیه.

من کی گفتم دلایلش رو میدونم؟؟؟؟

اون مال قبل از شروع انتخاباته.
وقتی کسی رد صلاحیت شد دلیلش رو به خودش میگن.
نه وقتی که تایید صلاحیت شد مردم هم بهش رای دادن حالا بیان کنارش بزنن بعدم بگن دلیلش رو فقط به خودش میگیم!!!!!!
این توهین به مردم اصفهانه.
اگه برا یه اصول گرا این اتفاق افتاده بود بازم همینو میگفتید.؟؟؟؟

وقتی که اشتباهات این چنینی در انتخابات رخ میده پس امکان تقلب هم وجود داره......(88)

شما خودتون گفتین به خاطر چند تا عکس و از این حرفا بود......

درسته حق با شماست مردم هم باید بدونن چرا اینطوری شده ..منم دوست دارم بدونم .....حالا من یه سوال دارم.....چرا ایشون خودش دلیل ابطال رو نمیگه؟؟؟

در ضمن قانون قانونه چه برای اصولگرا چه برای اصلاح طلب ... اگه برای یه اصولگرا این اتفاق میفتاد من بازم همینا رو میگفتم...چون برای من ثابت شده که بعضی از اصولگرایان بدتر از اصلاح طلبا هستن...
نرود میخ آهنین در سنگ

واقعا متأسفم
منتخب‌درگذشته‌مجلس‌قبل‌ازسانحه، تهدید به قتل شده بود
مرحوم حسین زاده نماینده منتخب مراغه که عضو ائتلاف اصولگرایان بود قبل از حادثه در تماس‌ با خانواده مسئله تهدیدشدن در جاده را خبر داده بود، بنابر گزارش شاهدان حادثه، شیشه‌های خودرو 40 متر قبل از واژگون شدن روی زمین ریخته شده بود که به نظر نمی‌رسد عامل خواب‌آلودگی تنها دلیل حادثه و درگذشت مرحوم حسین‌زاده باشد
اخیراً نیز شاهد حملات شدیدی به مرحوم حسین‌زاده از سوی جریان ضد انقلاب بودیم
http://jahannews.com/fa/doc/news/490193

دوستان از مصائب منتخب اصلاح طلبا گفتن اینم از اصولگراهای مظلوم
ببخشید خارج از موضوعه نخواستم یه موضوع جداگانه بزنم اگه مناسب نبود حذف کنین
دوستان راست می گن لطفا یه طرفه به قاضی نرید.
اینکه علت ابطال رو فقط به خود خانم خالقی گفتن مشکلی نیست
حالا اگه این علته منصفانه نباشه یا به مزاج خانم خالقی خوش نیاد بالاخره می گه دیگه. ساکت نمی مونه، ما که «سکوت» در پرونده ایشون مشاهده نکردیم
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
آدرس های مرجع