(۲۳/اردیبهشت/۹۵ ۳:۵۱)Imam12 نوشته است: [ -> ]مردم به مینو خالقی چادری رای دادن آیا اگه مردم میدونستن ایشون کشف حجاب کرده بازم بهش رای میدادن؟
پس اینقدر نگین منتخب مردم ! منتخب مردم شده با ریاکاری و با دروغ
جالبه که مینو خالقی 30 ساله برادرزاده ناصر خالقی وزیر کار دولت خاتمی بوده !
پازل رو کنار هم بچین تا ارتباطش با قلب فتنه رو بفهمی
معیار شما برای رفتن به مجلس چادری بودنه؟ فک می کنید مردم دیدن یه نفر چادری گفتن آره بریم بهش رای بدیم

شما دارین به شعور مردم اصفهان توهین می کنین! که فقط رفتن به خاطر چادری بودن به یه نفر رای دادن!
جالبه بدونید محمد بن ابی بکر، پدرش ابوبکر خودمون بود! نمیدونم فامیل بودن با یه نفر جرم هست یا نه؟
نقل قول:کوه جرائم دروغ، کشف حجاب، بی قانونی و... که ازش دفاع میکنین بندازین!!!!!!!!!!!!!!!!
(کشف حجاب رو طبق نامه وزیر گفتم)
کشف حجاب رو گلشیفته فراهانی کرده! عجبا! این دوتا عکس جعلی ازش ساختین دادین بیرون اسمش میزارین کشف حجاب

وای وای! عادل فردوسی پور وطن فروش شده! چرا مثل دخترا لباس پوشیده ؟؟؟
میگن مدرک بدید که چرا صلاحیتش باطل شده ...
مدرک میدیم میگن چرا با آبروی مسلمان بازی می کنید !!
این خانوم اگه مسلمان بود که کشف حجاب نمیکرد
شما میخواید قانون رو زیر سوال ببرید مینو خالقی یا هر آدم دیگه براتون فرقی نمیکنه شما که نه به حجاب اعتقاد دارید نه به اسلام اینجا چیکار میکنید برید توی فیس بوک با امثال خودتون بازی کنید
(۲۳/اردیبهشت/۹۵ ۹:۵۰)علی املشی نوشته است: [ -> ]ایشون یه تماشاگر اردنی هست.............
از کجا معلوم؟ چرا کسی نمیاد عادل رو بگیره؟ به جرم وطن فروشی و خیانت!
نقل قول:ایشون هم دروغ گفته هم ریاکاری کرده
عکسها هم تایید شده حکم هم صادر شده
چه دروغی؟ چه حکمی؟ شورای نگهبان مردم اصفهان رو یه مشت بی شعور فرض کردن که اومدن رای اونارو باطل کردند! حکومت استبدادی هست؟

نقل قول:شما میخواید قانون رو زیر سوال ببرید مینو خالقی یا هر آدم دیگه براتون فرقی نمیکنه شما که نه به حجاب اعتقاد دارید نه به اسلام اینجا چیکار میکنید
من به عنوان یه ایرانی حق دارم از قانون انتقاد کنم؟ندارم؟
و افرادی مثل شما مثل هیتلر و نازی ها میمونید!فقط خودتون رو آدم حساب میکنید و فک میکنید بقیه حیوونن!
این وسط کسی نمیگه شخصی که این عکسها منتشر کرده کار زشتی کرده! باید مجازات بشه...خیلی جالبه!
یاد انتخابات 88 افتادم وقتی احمدی نژاد اون حرکت زشت کرد و عکس زن مردم تو مناظره بیرون کشید!
خیلی حرکت زشتیه...با آبروی مردم بازی کردن
نقل قول: مدرک میدیم میگن چرا با آبروی مسلمان بازی می کنید !!
این خانوم اگه مسلمان بود که کشف حجاب نمیکرد
توی هیچکدوم از دادگاه های
معتبر دنیا عکس با فرمت JPEG مدرک حساب نمیشه و فرمت عکس حتما باید RETW باشه تا به عنوان یک مدرک حساب بشه(تازه اون هم در شرایط خاص!)،چرا که این فرمت غیر قابل دستکاریه و به صورت مستقیم از دوربین عکاسی بیرون میاد
اینی که خانوم مسیح علینژاد قبلا این عکس ها رو توی صفحه ی آزادی یواشکی انتشار داده بود هم دلیل قوی ای نیستش
نمیدونم شما یا آقای شورای نگهبان چطوری این رو مدرک حساب میکنید؟
درضمن انتشار تصاویر(واقعی یا غیر واقعی) از حریم شخصی یک نفر،در تمام دنیا(حتی بین همون آمریکایی های همجنس باز) جرم محسوب میشه
(۲۳/اردیبهشت/۹۵ ۱۹:۳۶)A L I نوشته است: [ -> ]این وسط کسی نمیگه شخصی که این عکسها منتشر کرده کار زشتی کرده! باید مجازات بشه...خیلی جالبه!
یاد انتخابات 88 افتادم وقتی احمدی نژاد اون حرکت زشت کرد و عکس زن مردم تو مناظره بیرون کشید!
خیلی حرکت زشتیه...با آبروی مردم بازی کردن
زن مردم؟ که مثل.... گل دستش گرفته بود و با جمعیت این طرف و اون طرف میرفت؟
یطور میگی انگار دختر پرده نشین بوده