تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پیشنهادروز امامت وخلافت روز وحدت شیعه وسنی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
بنام خدا
سلام وتشکر
اولا سوالات از فرشته عذاب بود تا پاسخ دهند وجواب سوالات خودرا بگیرند بنابراین شما بدانها پاسخ ندهید .
اگر هم مایلید بدانها پاسخ دهید صریحا اعلام تا پاسخ شما داده شود. البته قبلا مطالب ایشان را بخوانید وبیگدار به آب نزنید .ضمنا پس از پایان بحث خودم موضوع را در مراجع ذیصلاح پیگیری میکنم ممنونم
سلام

بی زحمت نگید پس از پایان بحث،بگید پس از ایجاد شبهه

همین صحبتا رو میکنید میگیم دنبال نتیجه نیستید دیگه

چه فرقی میکنه کی جواب بده

با این سنتون چه حوصله ای دارین
بنام خدا
سلام حوصله از من پاسخ ازشما اشکالی هست قرار است با هم مبادله اطلاعات کنیم مگر تالار برای همین نیست؟ اگر نیست ببخشید جمعش کنید موفق باشید
(۱۸/مهر/۹۵ ۶:۵۹)aliabad نوشته است: [ -> ]فرشته عذاب
شما باید به سوالات من پاسخ دهید دریک کلمه

مولا درآن 25 سال خلیفه بودند یانه ؟ امام حسن پس از مصالحه خلیفه بودند یانه؟

جواب شما پس ازدریافت پاسخ است در یک کلمه
چرا خودتون رو به اون راه می زنید ؟
اولا
خودتون رو لو دادید .
شما چه مشکلی با این دارید ؟ :
(۱۸/مهر/۹۵ ۱:۴۹)فرشته ی عذاب نوشته است: [ -> ]امام علی(علیه السلام) نزد خداوند و مومنان خلیفه برحق بودند اما این حق از ایشون غصب شده بود .
مگر می خواستید "بله"ای یا "خیر"ی بگم که جز اینها که درباره ی حق امام علی(علیه السلام) برای خلافت و غصب خلافت از امام گفتم رو ازش نتیجه بگیرید ؟

با این یکی چه مشکلی دارید ؟ :
(۱۸/مهر/۹۵ ۱:۴۹)فرشته ی عذاب نوشته است: [ -> ]به این صورت که یکراست بگید "واگذار کردند" قطعا خیر !!!
مصالحه به معنای آتش بس ، و با شروط بسیاری از جمله :
1. معاویه به کتاب خدا و سنت رسول الله عمل کند .
2. کسی را ولیعهد خود نسازد .
3. سب امیرالمومنین علی (علیه‌السّلام) در منابر ممنوع شود .
4. شیعیان بر جان و مال و فرزندان خود ایمن باشند.

امام حسن(علیه السلام) می دانست معاویه قطعا به هیچکدام از این شروط عمل نخواهد کرد و هدف از تعیین این شروط دقیقا همین بود که با عهدشکنی معاویه ، ظاهر مسلمانانه ای که معاویه از خودش برای مردم ظاهربین نشون داده بود ، نزد مردم رسوا بشه و عهدشکنی اش روشن بشه ، و این هدف به گواهی تاریخ صددرصد تحقق یافت .

در این صورت برای مردم حق جو ، حق از باطل به خوبی مشخص شد ، پس بدین خاطر ، مسیر اسلام ناب از خلافت معاویه جدا شد .

قبول این آتش بس پس از خیانت زیردستان امام حسن(علیه السلام) و جهل مردم بی بصیرت که امام رو متهم به سازش با معاویه می کردند ، از سر ناچاری صورت گرفت و نه مطابق میل امام .

اطلاعات بیشتر : حضرت حسن بن علی(علیه السلام)
مگر می خواستید "بله"ای یا "خیر"ی بگم که جز شروط و تدبیر امام حسن(علیه السلام) پس از سیل خیانت و جهل زیردستانشون رو ازش نتیجه بگیرید ؟

چه ناسزایی بالاتر از اینه که بدون ذکر شروطی که امام گذاشتن ، و بدون ذکر ناچاری امام از خیانت و جهل زیردستان ، بگیم امام حسن(علیه السلام) خلافت جامعه اسلامی رو به معاویة بن ابی سفیان واگذار کرد ؟

ثانیا
علت کامل گفتنم روشن بود و حتی آخر نوشته ام توضیح کاملی هم داده بودم .

کدوم شیعه ای حق امام علی (علیه السلام) برای خلافت رو مشروط به بیعت مردم امام نشناس میکنه که شما کردید ؟
پس آیا واقعا باید جواب چون شمایی رو در یک کلمه داد ؟

شما اهل سنت هم نیستید چون هیچ مسلمان اهل سنت واقعی به دروغ ادعای مذهب دیگر نمیکنه تا در اعتقاداتشون فتنه کنه .
پس آیا واقعا باید جواب چون شمایی رو در یک کلمه داد ؟

جوابی که کاملتر از یک کلمه باشه فاقد اطلاعاتیه که میخواید ؟ یا کاملتر از اونه که بتونید شبهه افکنی کنید ؟

(۱۸/مهر/۹۵ ۱۳:۵۹)Islam نوشته است: [ -> ]برادرم ...
برادر عزیز ،
اخوت دینی که بی قاعده نیست که نثار هرکسی کنید !
آيا کسی که به وضوح در تلاش برای فتنه برعلیه شماست برادر شماست ؟
بنام خدا
سلام وتشکر
بسیار عالی درمورد شروطی که برای مصالحه یا موارد دیگر نوشتید مشکلی نیست تنها با توجه به مطالب خودتان در یک کلمه پاسخ دهید
مولا درآن 25 سال خلیفه بودند یانه ؟ امام حسن پس از مصالحه خلیفه بودند یانه؟
(۱۸/مهر/۹۵ ۱۷:۴۱)aliabad نوشته است: [ -> ]بسیار عالی درمورد شروطی که برای مصالحه یا موارد دیگر نوشتید مشکلی نیست تنها با توجه به مطالب خودتان در یک کلمه پاسخ دهید
مولا درآن 25 سال خلیفه بودند یانه ؟
اگر مشکلی با حق امام علی(علیه السلام) برای خلافت و غاصب بودن خلفای راشدین ندارید ، پس باز دوباره چی رو می پرسید ؟
امام علی(علیه السلام) از نظر خداوند و شیعیان خلیفه ی برحق بودند .
ولی از نظر مردم امام نشناس خلیفه نبودند .
بر مسند خلافت هم ننشسته بودند .

(۱۸/مهر/۹۵ ۱۷:۴۱)aliabad نوشته است: [ -> ]امام حسن پس از مصالحه خلیفه بودند یانه؟
امام حسن(علیه السلام) هم مانند امام علی(علیه السلام) .
امام حسن(علیه السلام) از نظر خداوند خلیفه بودند ولی حقشون به علت خیانت و جهل مردم توسط معاویة بن ابی سفیان غصب شده بود .
امام حسن(علیه السلام) از نظر خداوند و شیعیان خلیفه ی برحق بودند .
ولی از نظر مردم امام نشناس خلیفه نبودند .
بر مسند خلافت هم ننشسته بودند .

ایرادات روشن گرفتیم و سوالهای روشن پرسیدیم که به چه حقی زعامت امام علی(علیه السلام) رو زیرسوال می برید ؟
جواب ندادید و گفتید قبلا جواب دادیم !
اعتراض کردیم و گفتیم جواب ندادید .
اصرار کردید که قبلا جواب دادید !
گفتیم اگر راست میگید بگید کجا جواب دادید ؟
گفتید سوالها رو دوباره بپرسید تا جواب بدیم !
دوباره پرسیدیم .
اما بجای جواب ، شروع کردید به پرسیدن سوال ! سوالاتتون دقیقا همون مساءلی بود که در موردشون شبهه می کردید اما تاکید می کردید که کامل جواب ندیم ‍!
کامل جواب دادیم .
باز گفتید کامل جواب ندیم !
پرسیدیم شما چه مشکلی با اون جواب دارید ؟ پرسیدیم شما مگر مشکلی با اطلاعات زیاد دارید و نمیتونید اطلاعات کم رو از اطلاعات زیاد دربیارید ؟
الان باز اومدید گفتید "بسیار عالی" و "مشکلی نیست" اما دوباره خواستید که بجای جواب کامل ، جواب ناقص بهتون بدیم !
بنام خدا
سلام وتشکر بله در مورد غصب خلافت واینکه اساسا نیاز به بیعت دارد یانه بحثی است مفصل در میان اهل سنت وشیعه وبنده حتی در این سایت هم مناسب طرح بررسی آنرا نمی بینم بگذریم
پاسخ صریح شما این بود که (نه)

بله درست همین پاسخ است امامین همامین در عمل خلیفه نبودند وکسی دیگر ازسوی مردم خلیفه انتخاب شد. یعنی درعمل
امام امام بودند وخلیفه شخص دیگری واین امر همان واقعیت موجود درتاریخ است که در مقطعی مردم بسوی امام علی آمدند وانتخابش کردند وحضرت هم با شروطی پذیرفتند .اینک بنده برای این دورویداد تاریخی که وجودارد ودریک روز رویداده است پیشنهاد روز امامت وخلافت میان اهل سنت وتشیع نموده تا حرکت کوچکی در اتحاد اسلامی ایجادشود .بدون آنکه هیچیک از طرفین دست از عقاید خود بردارند . اینک اگر روشن است وباز سوالی هست در خدمتم موفق باشید
سلام

شما اگه یه روزی سند یه خونه بنامتون شد خبر بدین بیام خونه رو به زور ازتون بگیرم.من تو خونه زندگی میکنم سندش بنام شما.بعدش هر سال بیایم به هم تبریک بگیم این روز رو.من به شما بابت اینکه سند بنامتون شده و شما هم به من بابت اینکه تو خونتون نشستم
بنام خدا
سلام صبح شما بخیر
ایرادی ندارد شما تبریک نگوئید بنده بخاطر اتحاد میگویم چون دشمنی مانند میکروب آدمی را بیمار میکند وخانه هم برنمیگرددموفق باشید
(۱۹/مهر/۹۵ ۹:۳۱)aliabad نوشته است: [ -> ]بنام خدا
سلام صبح شما بخیر
ایرادی ندارد شما تبریک نگوئید بنده بخاطر اتحاد میگویم چون دشمنی مانند میکروب آدمی را بیمار میکند وخانه هم برنمیگرددموفق باشید

با این کارات نمیتونی وحدت رو تخریب کنی .....

البته اتحاد با شما وهابی ها قطعا بی معنیه
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع