تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پیشنهادروز امامت وخلافت روز وحدت شیعه وسنی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
بنام خدا
سلام صبح شما بخیر بله با وهابیت نمیتوان متحدشد چون دشمن کینه توز است اما با یک میلیارد اهل سنت چراموفق باشید
(۱۹/مهر/۹۵ ۹:۵۹)aliabad نوشته است: [ -> ]بنام خدا
سلام صبح شما بخیر بله با وهابیت نمیتوان متحدشد چون دشمن کینه توز است اما با یک میلیارد اهل سنت چراموفق باشید

داداش گلم سلام
این 4 فرقه اهل سنت که تکلیف خودشون با خودشون معلومه رو شما متحد کن بعد ما باهاشون یجوری متحد میشیم
این پست رو مطالعه بفرما

شناختی از مذاهب اربعه

به حد مکفی توضیحات اینجا هست که چه گذشته بر اینها . خالا شما این 4 فرقه رو که بعد از رسول خدا اونم متقدم ترینش ( کالکی ها ) حداقل 1قرن اختلاف داره تو گرفتن اعتقادات و ... از رسول خدا ، رو با هم شمامتحد کن تا بدونیم با 4 دسته قرار نیست متحد شیم بلکه با اهل سنت یکپارچه بتونیم متحد بشیم.
بنام خدا
سلام وتشکر
طبق فرموده رهبری قرار نیست شیعه سنی شود وسنی شیعه .مساله وحدت اهل تسنن هم با خودشان پیشنهاد بنده نقطه کوچکی درمسیر فرموده رهبری است موفق باشید
(۱۹/مهر/۹۵ ۱۳:۰۹)mahdy30na نوشته است: [ -> ]داداش گلم سلام
این 4 فرقه اهل سنت که تکلیف خودشون با خودشون معلومه رو شما متحد کن بعد ما باهاشون یجوری متحد میشیم
این پست رو مطالعه بفرما

شناختی از مذاهب اربعه

به حد مکفی توضیحات اینجا هست که چه گذشته بر اینها . خالا شما این 4 فرقه رو که بعد از رسول خدا اونم متقدم ترینش ( کالکی ها ) حداقل 1قرن اختلاف داره تو گرفتن اعتقادات و ... از رسول خدا ، رو با هم شمامتحد کن تا بدونیم با 4 دسته قرار نیست متحد شیم بلکه با اهل سنت یکپارچه بتونیم متحد بشیم.

به گواه تاریخ و به گواهی دوست و دشمن هیچ کس جدی تر و شجاع تر از وجود نازنین مولا امیر مومنان در اعاده ی حق نبوده
فراموش نکنیم که تمام اتفاقاتی که امروز محل اختلاف شده در زمان ایشان رخ داده
گمان نمیکنم ما ضرورت را بهتر از ایشان درک کنیم و یا بتوانیم بگوییم که تصمیم ایشان به اقتضاء زمان بوده است
آن هم در زمانی که اتحاد ضروری ترین مسئله ی مسلمانان است
(۱۹/مهر/۹۵ ۱۳:۲۷)aliabad نوشته است: [ -> ]بنام خدا
سلام وتشکر
طبق فرموده رهبری قرار نیست شیعه سنی شود وسنی شیعه .مساله وحدت اهل تسنن هم با خودشان پیشنهاد بنده نقطه کوچکی درمسیر فرموده رهبری است موفق باشید

چرا فکر کردی با رهبر رهبر گفتنت باورشون میشه شما دشمن رهبر با رهبری؟!
بنام خدا
سلام وتشکر
خداراشکر که در سایت کاشفین مهمی وجوددارند ازجمله جناب عبد الرحمان که کاشف طهارت ونجاست نسل افرادند موفق باشید
(۱۹/مهر/۹۵ ۱۳:۳۲)faraz_223 نوشته است: [ -> ]به گواه تاریخ و به گواهی دوست و دشمن هیچ کس جدی تر و شجاع تر از وجود نازنین مولا امیر مومنان در اعاده ی حق نبوده
فراموش نکنیم که تمام اتفاقاتی که امروز محل اختلاف شده در زمان ایشان رخ داده
گمان نمیکنم ما ضرورت را بهتر از ایشان درک کنیم و یا بتوانیم بگوییم که تصمیم ایشان به اقتضاء زمان بوده است
آن هم در زمانی که اتحاد ضروری ترین مسئله ی مسلمانان است

جناب faraz_223 کسی منکر شجاعت ، مطالبه حق و درایت حضرت امیر بود تو این مباحث؟
الان هر موضوعی مطرح کنم جناب صاحب تاپیک اعلام میکنن بحث منجرف شده فقط همینو بگم حدمت شما که سکوت مولا یکی از دلایلش بقای اسلام بود ، و همین سکوت در یک زمان تبدیل به عاشورا شد . مراقب سوء استفاده از سکوت ها باشید.
تصمیم مولا به دستور و اعلام رسول خاتم ، نبی معظم ، حضرت محمد صلی الله علیه و آله وسلم بود . وگرنه ماجرای دفن شبانه رو به یاد بیارید که چطور مانع نبش قبر شدن . این مولا همون مرد دلیر و شجاع و مطالب حقی بود که در طول 25 سال هم طبق این فرمایش عمل کردن . پس موضوع رو عوض نکنین.
فَرَأَيْتُ أَنَّ الصَّبْرَ عَلَي هَاتَا أَحْجَي، فَصَبَرتُ وَفي الْعَيْنِ قَذًي، وَفي الحَلْقِ شَجاً، أَرَي تُرَاثي نَهْباً، حَتَّي مَضَي الْأَوَّلُ لِسَبِيلِهِ، فَأَدْلَي بِهَا إِلَي فُلانٍ بَعْدَهُ.
ديدم ، که شکيبايى در آن حالت خردمندانه‏تر است و من طريق شکيبايى گزيدم ، در حالى که ، همانند کسى بودم که خاشاک به چشمش رفته تا آن « نخستين » به سراى ديگر شتافت و مسند خلافت را به ديگرى واگذاشت .
امام تشنه ریاست نیست بلکه دلسوز امت بود . حالا بعضیا نخواستن و راه رو به بیراه بردن نتیجش رو نسل های بعد میبینن. عزیز علی اباد گرامی ، من باشما یه قرارداد میبندم ، حالا تو این قرار داد میگم اقای علی اباد این تور مسافرتی که شما قراره 10سال با من باشی برا دور دنیا حالا اگه این وسط هر اتفاقی افتاد داداش من لیدر شماس. و شما قبول میکنی، تو روز دوم من برام مشکل پیش میاد حالا شما برای خودت میری دنبال یه تور دیگه ؟ بعد تو راه گم میشی و ... ایا پیامبر نگفت :
أنت منی بمنزلة هارون من موسى إلا أنك لست نبيا إنه لا ينبغی أن أذهب إلا وأنت خليفتی فی كل مؤمن من بعدی. ؟؟؟؟
اگه چنین بود پس نقص تعهد کردن مردم .حالا 4 نسل بعد شما بیا بگه ما میخواایم برگردیم به مسیر درست نسل بعد من چی باید بگه به شما؟ مثلا بگه نسل چندم جناب علی اباد شما با اینکه نقص تعهد کردی ، قرامت که ندادی هیچ بیشتر ضرر زدی حالا با همه این اوصاف من باید بر عهد خودم بمونم؟ برادرم نه بنده و نه هیچ فردی نماییم دست اهل سنت رو بگیریم با اجبار شیعه کنیم بلکه با تبادل ارا و نظرات عقاید خودمون رو اعلام میکنیم دیگه هر فردی برای خودشباید تصمیم بگیره . بر عکس برخی که با فشار های روانی و جو سازی شیعه رو و اهل سنت رو مشرک و کشتنشون رو حلال میدونن .

اتحاد رو بنده هم گفتم که 4 تا یکی بشن و وقتی یکی شدن ما هم باهاشون سر اختلافهایی که داریم کنار میاییم.
بزارین اینطوری بگم ، یک نفر در مقابل 4 نفر . شما تصور کن یکی میگ اقا شما چون توسل قبول داری من قبولت ندارم یکی دیگه میگه تو زیارت میری من قوب ل ندارم اون یکی میگه تو به ... و نفر چهارم هم به ... . خو من بچه شیعه که یکی هستم باید ایا به 4 موضوعی که اونها اختلاف دارن با من و اون رو شرک میدونن چطور کنار بیام؟ از طرفی خودشون هم با هم سر مواردی این چینین اختلاف دارن. بهتر نیست خودشون رفع اختلاف صورت بدن و شیعه با یک اتحاد اهل سنت کنار بیاد؟
شما بحث وحدت رو با بحث اعلام یک روز برای تبریک خلط میکنی .
تقریب مذاهب ربطی به اعلام یک روز با عنوان
امامت وخلافت
نداره
در طول تاریخ رو کمی شما نگاه کنین ، شما که سنی از شما گذشته و اب دیده هستین ، به من نمیاد دیگه بیشتر از این نکاتی به شما تذکر بدم.

(۱۹/مهر/۹۵ ۱۶:۰۳)aliabad نوشته است: [ -> ]بنام خدا
سلام وتشکر
خداراشکر که در سایت کاشفین مهمی وجوددارند ازجمله جناب عبد الرحمان که کاشف طهارت ونجاست نسل افرادند موفق باشید

همونقدر که تئوریسین و نظریه پرداز داریم کاشف هم نیاز هست باشه دیگه.فقط مراقب باشین نظریه شا که مثل نظریه داروین هست برای همفکرای شما مقدس نشه.

شیعه و سنی در قالب اسلام ناب زیر یک پرچم هستن و پشت در پشت هم ، نمونش رو تو تاریخ ببینین ) اما تضارب ارای اونها باعث نمیشه تشنه خون هم باشن.
اهل یک خونه هر کدوم یه عقیده داره اما در مقابل دشمن متحد هستن.

درپناه خدا.
بنام خدا
سلام وتشکر وقبولی سوگواریها
بله مطالب شما کاملا درست است و در این نوشتار قصد نبوده که ذره ای از عقایدمان عقب بنشینیم . مگر مجمع تقریب مذاهب ایجاد نشده است؟ برای چه ؟فقط بنشنند وبخورند وبهمدیگر نگاه کنند ؟خیر برای یافتن راه های اشتراک باید تلاش کنند وپیشنهاد بنده یکی ازآن راه هاست نباید با تنگ نظری میدان را به اقلیتی کینه توز مانند وهابیون داد تا میان یک میلیارد اهل سنت وشیعه اختلاف ایجاد کنند که البته بعلت کوتاهی خودمان کرده اندموفق باشید
(۱۹/مهر/۹۵ ۱۷:۰۸)aliabad نوشته است: [ -> ]بنام خدا
سلام وتشکر وقبولی سوگواریها
بله مطالب شما کاملا درست است و در این نوشتار قصد نبوده که ذره ای از عقایدمان عقب بنشینیم . مگر مجمع تقریب مذاهب ایجاد نشده است؟ برای چه ؟فقط بنشنند وبخورند وبهمدیگر نگاه کنند ؟خیر برای یافتن راه های اشتراک باید تلاش کنند وپیشنهاد بنده یکی ازآن راه هاست نباید با تنگ نظری میدان را به اقلیتی کینه توز مانند وهابیون داد تا میان یک میلیارد اهل سنت وشیعه اختلاف ایجاد کنند که البته بعلت کوتاهی خودمان کرده اندموفق باشید

اها این شد
جناب علی اباد ، این رو مطالعه بفرمایید. حسش نبود نقل قول کنم و دوستان شما م مطالعه بفرمایید
طرح مسألة تقريب مذاهب در جهان اسلام، به معناي «نزديک شدن پيروان مذاهب اسلامي با هدف شناخت يکديگر و دستيابي به اخوت ديني بر اساس اصول مسلم و مشترکات اسلامي»، در پي ناهمسازگري ها و تفرقه‌هاي موجود ميان جوامع مختلف اسلامي آغاز گرديد. حالا شما این رو بزار کنار نظریه خودتون ، نتیجه رو بدست بیار.
بنام خدا
سلام وتشکر از لینک ارسالی
شما بگذارید کنار هم ونتیجه را اعلام کنید چون من الان دو هفته است این کاررا کرده ام ممنون
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع