تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: روشنفکربازی یعنی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
من فرض رو بر درستی ادعای شما میگذارم که شما تنها با نام کاربری (میکا و سعدی) لاگین شده اید . جنابعالی با نام کاربری میکا تاپیکی ایجاد و بر برخی استدلال ها مانند (بررسی اعجاز علمی) ایراد گرفتید که البته در جای خود محل بحث است .

با این وجود در این تاپیک از من میخواهید که با استناد به (اعجاز علمی) توحید را نشان دهم .

من این کار شما نه یک فریب ساده در بحث ، بلکه زمینه چینی برای ایجاد شبهه میدانم .

بنده و دیگر دوستان هم فکر و مخالف در این تالار حضور داریم تا با بحث و گفتگو نگرش فکری خود را بالا ببریم .
تفاوت فردی که برای بیشتر فهمیدن به تالار می آید با فردی که هدفش شبهه افکنی است ، تفاوت بین جوینده ی علم با یک مجرم است .
آقا عمار، چه شیوه ای رو برای اثبات صحیح می دونی؟ بگو تا از همون استفاده کنیم.

کاری که می خوام انجام بدیم اینه که استدلالهای ناکارآمد رو بگذاریم کنار تا ببینیم چه چیزی باقی می مونه. اون چیزی که باقی می مونه خیلی با ارزشه؛ چون هم برای خودمون مفیده و هم در ترویج دین می تونه بسیار کارآمد باشه.

برای اینکه شبهه در ذهن مخاطب ایجاد نشه، جا داره دوباره این نکته رو یاداوری کنم: اگر من و دوستان نتونستیم در این تاپیک یک روش صحیح رو برای تشخیص حقیقت پیدا کنیم، نتیجه میگیریم که باید بیشتر دنبالش بگردیم. هر کدوم از ما به لحاظ عقلی و شرعی موظفیم این تحقیق رو انجام بدیم و اگر جواب رو پیدا کردیم، خوبه به دیگران هم بگیم. این تاپیک می تونه محیطی باشه برای اینکه در این کار به همدیگه کمک کنیم.
سلام
این ایام رو خدمت دوستان تسلیت عرض می کنم.

شاید تنها نتیجه ای که بتونیم از این تاپیک بگیریم اینه که تا به حال در انجام وظیفه عقلی و شرعیمون کم کاری کرده ایم ... اگر وظیفه خودمون رو درست انجام داده بودیم، می بایست هر کدوم از ما یک دلیل محکم برای اعتقادمون داشته باشیم.

متاسفانه این وظیفه در جامعه ما کمتر مورد توجه قرار گرفته و به نظر می رسه با وجود اتفاق نظر مراجع بر جایز نبودن تقلید در اصول دین، هنوز در مورد لزوم انجام این تحقیق در خیلی از افراد جامعه شک و تردید وجود داره. ما می تونیم نقش مثبتی رو در این میان ایفا کنیم: با کنار گذاشتن مغلطه ها و پیدا کردن یک دلیل درست و محکم برای اثبات اصول دین. اگر همکاری در این راه وجود داشته باشه رسیدن به نتیجه ساده تر میشه.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع