|
نتایج شمارش آرای انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم
|
|
۰:۳۳, ۳۰/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۶ ۲۰:۵۰ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
مجموع آرای ماخوذه: 41220131
1-حسن روحانی: 23549616 (57 درصد از کل آرای ماخوذه) 2-سیدابراهیم رئیسی: 15786449 (38.5 درصد از کل آرای ماخوذه) 3-آرای سفید: 1190401 (2.8 درصد از کل آرای ماخوذه) 4-مصطفی میرسلیم: 478215 5-مصطفی هاشمی طبا: 215450 http://forum.bidari-andishe.ir/thread-43...#pid380417 جا داره به شورای نگهبان از همینجا تبریک بگیم در مورد اصولگرایی هم تنها میشه گفت: فاااااااااااااتحه کجان اونایی که احمدی نژاد رو دو دور رئیس جمهور کردن؟ اون آقایان و بزرگان رو میگم... اون از 92 و اینم از 96 الان مشخص شد حذف چنین شخصیتی، پایانش نبود. بلکه پایان حذف کنندگان بود الان این آیه نمود زیادی داره: «و مکروا و مکر اللَّه واللَّه خیر الماکرین» |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۰۲, ۳۰/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۶ ۱۰:۰۵ توسط Hedayat.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
اصولگراها تاوان حماقت خودشون در تقابل با احمدی نژاد پس دادن
بیچاره کسی های که دنباله رو ها انها بودن و هنوز هم دم از جریان انحرافی می زنند 16 سال دور از قدرت بودند تا سال 84 که با اومدن احمدی نژاد تونستند به صحنه برگردند و به خیال خام که مردم به انها رای دادن نه به احمدی نژاد ، دیگر این سه انتخابات نشون داد ایا احمدی نژاد رفتنی هست یا صاحبان تفکر متحجرانه اینها اگه دوباره بخوان برگردن به صحنه قدرت کشور چاره ای ندارند جز این که بیان پشت سر احمدی نژاد |
|||
|
|
۱۰:۴۴, ۳۰/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/اردیبهشت/۹۶ ۱۶:۴۳ توسط متفکر.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
وقتی از حضور ناظر جلوگیری می کنند یعنی چی؟
وظیفه ناظر این هست که مراقبت کنه دیگه نباید گفت چون 88 اداعای تقلب صحیح نبود پس دیگر تا ابد تقلبی در کار نیست! فعلا که اجازه چنین کاری بهشون داده شد |
|||
|
۱۱:۴۰, ۳۰/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۶ ۱۱:۴۴ توسط -Ali-.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
نتایج انتخابات تا ساعت 11
رئیس ستاد انتخابات کشور در نشست خبری: روحانی: 22796468 (%56.88) رئیسی: 15452194 (%38.55) میرسلیم: 455211 (%1.13) هاشمیطبا: 210597 (%0.52) |
|||
|
۱۲:۱۴, ۳۰/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۶ ۱۲:۱۴ توسط متفکر.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۳۰/اردیبهشت/۹۶ ۰:۳۳)علائم ظهور نوشته است: جا داره به شورای نگهبان از همینجا تبریک بگیم تنها 15 میلیون رای ندادن که تعدادیشون بهشون تعرفه نرسید و یا انتخاباتشون با تاخیر برگزار شد این تخلف برای اولین بار به صورت گسترده انجام شده و شواهد بسیار زیادی موجوده. شما باید پاسخ بدید رای این 15 میلیون احمدی نژاد بود؟ یا رای روحانی با احمدی نژاد بود؟ |
|||
|
۱۳:۱۶, ۳۰/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
آیا شما با عزم جدی برای شفافیت سازی ،مقابله با فساد،مقابله با قاچاق،مقابله با واردات بی رویه و...موافقید؟
نظری ندارم455211 رای شمارش شده خیر موافق نیستم 22796468 رای شمارش شده بله موافقم 15452194 رای شمارش شده میشه یه بار دیگه سوال رو تکرار کنید210590رای شمارش شده
|
|||
|
|
۱۳:۵۰, ۳۰/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۶ ۱۳:۵۳ توسط MOHSEN-Z.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
نقل قول:جناب علائم ظهور جا داره به شما هم تبریک گفت.چون الان احمدی نژاد به جا اینکه 8 سال منتظر باشه 4 سال دیگه منتظر میمونه.. من هیچ وقت نفهمیدم این 22 میلیون نفر به چی رای دادن مطمئنم خودشون هم نفهمیدن برا چی رای دادن... بچه ها سفت بشینید که جدی جدی داریم میرم ته دره... |
|||
|
|
۱۴:۰۱, ۳۰/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
هر چی که خدا بخواد همون میشه
رهبر هر چی دستور بدن ما تسلیم امر ایشونیم |
|||
|
۱۴:۲۱, ۳۰/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
![]() تبریک به ملت ایران که نشون دادند شهر و روستا دیگر با اسم پول نقد، فریب نمیخورند، تبریک به ملتی که به دروغ و ریاکاری نه گفتند، تبریک به ملتی که 4 درصد بودند... دوش از مسجد سوی میخانه آمد پیر ما چیست یاران طریقت بعد از این تدبیر ما ما مریدان روی سوی قبله چون آریم چون روی سوی خانه خمار دارد پیر ما در خرابات طریقت ما به هم منزل شویم کاین چنین رفتهست در عهد ازل تقدیر ما عقل اگر داند که دل در بند زلفش چون خوش است عاقلان دیوانه گردند از پی زنجیر ما روی خوبت آیتی از لطف بر ما کشف کرد زان زمان جز لطف و خوبی نیست در تفسیر ما با دل سنگینت آیا هیچ درگیرد شبی آه آتشناک و سوز سینه شبگیر ما تیر آه ما ز گردون بگذرد حافظ خموش رحم کن بر جان خود پرهیز کن از تیر ما پ.ن در اخر امیدوارم روحانی ارزش رای هایی که سفید بودند و به اسم ایشون به صندوق ریخته شد رو بدونن |
|||
|
|
۱۴:۳۸, ۳۰/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۳۰/اردیبهشت/۹۶ ۸:۱۲)Silence نوشته است: برا همه جا صدق نمیکنه ...ولی رای آقای روحانی در مجموع بیشترهدر این انتخابات خودم جزو هیت اجرای شهرستان بودم و از آمار دقیق خبر دارم! روستاهایی در شهر ما داریم که تنها وسیله رفت و امد اونها قطار(بخاطر نداشتن جاده و بد مسیر بودن) اصلا اینترنت ندارن فقط تلویزیون دولتی ایران....برای نمونه در یکی از این روستاها از 58تا رای صحیح 57تا روحانی بوده و رئیسی 1 رای در باقی روستاها تقریبا وضعیت مشابه بوده و رای روحانی خیلی زیادتر بوده من خودم واقعا تعجب کردم در روستا چطور رئیسی رای کم آورد(چون روستاها معمولا مذهبی ترهستن و بیشتر به تبلیغات پولی و یارانه توجه میکنن!!!) توابع شهرستانم وضع به نفع روحانی بوده و در اکثر صندوقها روحانی بالای 70درصد آرا داشته در خود شهرستان و بخش مرکزی ام وضع کاملا به نفع روحانی بوده برای مثال در شعبه خودم 521 رحانی و 200تا رئیسی! |
|||
|
|
۱۴:۴۷, ۳۰/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۶ ۱۵:۵۶ توسط فرشته ی عذاب.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۳۰/اردیبهشت/۹۶ ۹:۵۳)Islam نوشته است: انتخابات رو باختیم اما یادتون باشه جمهوری بازی بدونه باخته و خواهش میکنم ادعاهایی رو که سبب تقویت تفکرات سبزها ۸۸ میشه دامن نزنید مطمئن باشید تو انتخابات ریاست جمهوری امکان تخلف تاثیر گذار وجود نداره.من به انتخابات غیرقانونیای که توش تعیین صلاحیت انجام نشه(و در واقع تعیین صلاحیت به رأی مردم گذاشته بشه!) اعتقاد ندارم، اما این رفتار شما که میگید «ادعاهایی رو که سبب تقویت تفکرات سبزها ۸۸ میشه دامن نزنید» خیلی زشته. اولاً مگه کسانی که هنوز میگن تقلب شده اصلاً تفکر دارن که کسی تقویتش کنه؟ اونها حتی فیلم صحبتهای آخوندی(که مسئول ستاد موسوی بود) که در زمان اغتشاشات گفته بود ما میدونیم تقلب رخ نداده هم نظرشون رو تغییر نمیده و اکثراً کمترین علاقهای هم به حتی یکبار دیدنش ندارند. در واقع در درونشون میدونن حق با کیه. ثانیاً اگر کسی قبول نکرده که تقلب نشده، پس یعنی نظرش اونه. از اینکه چی تقویت بشه میترسید؟ ثالثاً برفرض که بعضی سبزها که بعد از این همه شواهد روشن هنوز هم قبول نکردهاند، بخوان با اعتراض ِ بهحق ِ ما دور بردارند. آیا شما میخواید تا ابد منتظر بشید که تفکر اینها اصلاح بشه؟ چیزی که در سخن شما خیلی زشته اینه که حق رو زیرپا میذارید. این رفتار هیچ فرقی با کار سبزها در سال ۸۸ نداره. شما دارید حق رو بخاطر دل گمراه اینها زیرپا میذارید، اونها هم حق رو بخاطر دل گمراه خودشون زیرپا گذاشتند. من با وجود اینکه به انتخابات غیرقانونیای که توش تعیین صلاحیت انجام نشه(و در واقع تعیین صلاحیت به رأی مردم گذاشته بشه!) اعتقاد ندارم، اما وقتی قرار گذاشتهاید و عهد بستهاید که به فلان صورت این سازوکار پیش بره، و عدهای عهدشکنی کردند، این خیلی خیلی زشته که عهدشکنی رو به صرف پررویی خطاکاران بپذیرید! این هیچ فرقی با آموزههای مسیحیت تحریف شده نداره که میگن بعد از سیلی خوردن، طرف دیگر صورتت رو جلو بیار. اینجاست که میگن مظلوم، در ظلم ظالم شریک میشه! شما حتی از این هم فراترید چون نه تنها حق خودتون رو به ظالم پرروی وقیح که میخواد باز هم به شما ظلم کنه میبخشید، بلکه از جانب دیگران نیز حق دیگران رو میبخشید. چه کسی به شما حق داده که از حق مردم ببخشید؟ مگه صاحب حق اونها در این عهد هستید؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مناظرات انتخابات ریاست جمهوری 96 | علائم ظهور | 292 | 63,093 |
۱۰/خرداد/۹۶ ۱۳:۴۵ آخرین ارسال: غریب |
|
| نتایج نظرسنجی یک به یک صداو سیما(رئیسی یا روحانی؟) | Islam | 19 | 4,665 |
۲۲/اردیبهشت/۹۶ ۲:۵۷ آخرین ارسال: Islam |
|
| سبد آرای احمدی نژاد و اصولگرایان | علائم ظهور | 1 | 1,628 |
۱۸/اردیبهشت/۹۶ ۲۲:۰۱ آخرین ارسال: علائم ظهور |
|
| تدارک گسترده تلگرام برای اثرگذاری بر نتیجه انتخابات ریاستجم | میثم2 | 29 | 8,607 |
۱۳/تیر/۹۵ ۳:۰۲ آخرین ارسال: عمار94 |
|
| رییس جمهوری هایی که در انتخابات ایران رای نیاورده اند!!!! | خیبر110 | 3 | 1,909 |
۱۶/اسفند/۹۴ ۱:۲۷ آخرین ارسال: MEEAAD |
|
| تحلیل واقع بینانه نتایج انتخابات تهران | علائم ظهور | 23 | 8,337 |
۱۰/اسفند/۹۴ ۲۲:۰۰ آخرین ارسال: t.kam67 |
|

![[تصویر: blbm_ara.jpg]](http://uupload.ir/files/blbm_ara.jpg)
و رئیسی 1 رای