نقل قول:قراره که یه راه حل جامع بنویسیم ، شما فرمودید که بهترین راه حل ، ازدواج هس ولی این رو هم گفتید که امکانش از ما سلب شده ، پس برای اون هایی که نمی تونن ازدواج کنن راه حل بدید!
ممنون
برادر من اگه من راه حل واسه ازدواج داشتم که تا الان ازدواج کرده بودم ...این دیگه زحمتش میفته روی گردن مسولین که یادشون رفته وقتی جوون بودن خودشون با چه شوقی ازدواج کردن به ما که رسید دهنمون بوی شیر میده ...باید خجالت بکشیم...باید اول بتونیم خرج یه خونواده رو بدیم ...خونه داشته باشیم ...ماشین داشته باشیم...خوشم میاد اسما مسلمون هستیم ولی اسلام رو بوسیدیم گذاشتیم کنار فقط یاد گرفتیم این حس رو انکار کنیم .
نقل قول:این دسته از اشخاص اعتقادات مذهبی دارن پس میشه با بالابردن ایمانشون ازطریق صحبت و اطلاعات مذهبی دادن بهشون ، تاثیرگذار بود.
ببخشید ولی وقتی حس شهوت توی وجود انسان بیاد با هیچ حدیث و روایتی نمیشه طرف رو برگردوند ...یه بار یاد خدا ...دو بار یاد خدا ...بار سوم ؟؟؟؟
سلام اخوی .... موضوع رو بیخودی پیچیده اش نکنین .... راه حل بسیار واضح است :
1 - ازدواج
2 - ازدواج موقت
والسلام
(۲۵/تیر/۹۰ ۰:۴۶)Reza_Jackman نوشته است: [ -> ]نقل قول:قراره که یه راه حل جامع بنویسیم ، شما فرمودید که بهترین راه حل ، ازدواج هس ولی این رو هم گفتید که امکانش از ما سلب شده ، پس برای اون هایی که نمی تونن ازدواج کنن راه حل بدید!
ممنون
برادر من اگه من راه حل واسه ازدواج داشتم که تا الان ازدواج کرده بودم ...این دیگه زحمتش میفته روی گردن مسولین که یادشون رفته وقتی جوون بودن خودشون با چه شوقی ازدواج کردن به ما که رسید دهنمون بوی شیر میده ...باید خجالت بکشیم...باید اول بتونیم خرج یه خونواده رو بدیم ...خونه داشته باشیم ...ماشین داشته باشیم...خوشم میاد اسما مسلمون هستیم ولی اسلام رو بوسیدیم گذاشتیم کنار فقط یاد گرفتیم این حس رو انکار کنیم .
نقل قول:این دسته از اشخاص اعتقادات مذهبی دارن پس میشه با بالابردن ایمانشون ازطریق صحبت و اطلاعات مذهبی دادن بهشون ، تاثیرگذار بود.
ببخشید ولی وقتی حس شهوت توی وجود انسان بیاد با هیچ حدیث و روایتی نمیشه طرف رو برگردوند ...یه بار یاد خدا ...دو بار یاد خدا ...بار سوم ؟؟؟؟
ببخشید برادر! ، ولی منظور من این نبود که شما راه ازدواج بگید برای اونایی که نمی تونن ازدواج کنن ، منظورم این بود که بگید اون هایی که نمی تونن ازدواج کنن چطور جلوی خوشون رو بگیرند که به این گناه بزرگ مبتلا نشند
خیلی ممنون
نقل قول:ببخشید برادر! ، ولی منظور من این نبود که شما راه ازدواج بگید برای اونایی که نمی تونن ازدواج کنن ، منظورم این بود که بگید اون هایی که نمی تونن ازدواج کنن چطور جلوی خوشون رو بگیرند که به این گناه بزرگ مبتلا نشند
خیلی ممنون
فکر کنم راه حلی وجود نداره و بهتره دنبال راه حل های سره کاری و تئوری نریم .
توقعاتمون رو بیاریم پایین حله
اول هم باید از خودمون شروع کنیم یعنی از همسر آیندمون مهریه یا جهیزیه بالا نخوایم ، خونه آنچنانی نخوایم ، ماشین و.... که فراتر از یک زندگی معلمولیه رو نخوایم
یه راه دیگه هم هست که به قول معروف مخ مامان یا بابا (یکیشون کافیه

) رو بزنیم
برادرا میتونند با مامان ها سریعتر کنار بیان
خواهرا هم میتونند بازم با مامان ها سریعتر کنار بیان ( چی گفتم

)
اما به نظر من ازدواج یک پختگی خاص میخواد که باید حاصل بشه .
باید شناخت از خود و طرف مقابل داشته باشید . باید تنتون به مشکلات زندگی خورده باشه . کسی که مجبور مخ مامانشو بزنه تا بهش اجازه ازدواج بده . همون بهتر که ازدواج نکنه . ازدواج در این سن به دلیل نوع نگاه یک جوان به قول شما 18 ساله که نون مامان بابا رو میخوره باید خیلی حساب شده باشه .
قدیمتر که سن ازدواج پایین بود طرف واسه خودش مردی بود . اما حالا طرف 18 سالش هست موهاش سیخ سیخ میزنه و دنبال مامانش راه میفته میره خرید .توانایی در اوردن 1000 تومن در ماه رو هم نداره.
دغدغه یک جوان 18 ساله چیه؟
ازدواج که فقط رفع نیاز جنسی نیست . شرایط فکری و روحی مناسب میخواد . بعد ازدواج باید جنم اداره یک خانواده با 1000 جور مشکل رو داشت.
به نظر من این روزها کمتر کسی شرایط روحی و اجتماعی و ... برای ازدواج در سن پایین رو داره .
با این روش تربیتی که اکثر خانواده ها دارن .در سن 18 سال نمیشه 1 دونه گنجشک هم داد دستشون چه برسه به تشکیل خانواده ...
البته منظورم همه نیست (بعضی ها)

(۲۵/تیر/۹۰ ۱:۳۵)وحید110 نوشته است: [ -> ]اما به نظر من ازدواج یک پختگی خاص میخواد که باید حاصل بشه .
باید شناخت از خود و طرف مقابل داشته باشید . باید تنتون به مشکلات زندگی خورده باشه . کسی که مجبور مخ مامانشو بزنه تا بهش اجازه ازدواج بده . همون بهتر که ازدواج نکنه . ازدواج در این سن به دلیل نوع نگاه یک جوان به قول شما 18 ساله که نون مامان بابا رو میخوره باید خیلی حساب شده باشه .
قدیمتر که سن ازدواج پایین بود طرف واسه خودش مردی بود . اما حالا طرف 18 سالش هست موهاش سیخ سیخ میزنه و دنبال مامانش راه میفته میره خرید .توانایی در اوردن 1000 تومن در ماه رو هم نداره.
دغدغه یک جوان 18 ساله چیه؟
ازدواج که فقط رفع نیاز جنسی نیست . شرایط فکری و روحی مناسب میخواد . بعد ازدواج باید جنم اداره یک خانواده با 1000 جور مشکل رو داشت.
به نظر من این روزها کمتر کسی شرایط روحی و اجتماعی و ... برای ازدواج در سن پایین رو داره .
با این روش تربیتی که اکثر خانواده ها دارن .در سن 18 سال نمیشه 1 دونه گنجشک هم داد دستشون چه برسه به تشکیل خانواده ...
البته منظورم همه نیست (بعضی ها)
آقای وحید عزیز ، مطلبتون در نقد مطلب هم سنگر گرامی جالب بود ولی از شما خواهش می کنم راه حلی هم برای این کسانی که می فرمایید هنوز صلاحیت ازدواج ندارند ( ولی درگیر شهوات هستند ) برای ترک این عمل زشت (خود ارضایی) بگویید
متشکرم
(۲۴/اردیبهشت/۹۰ ۲۰:۱۸)K-1 نوشته است: [ -> ]سلام
باز هم ناقص است ...
حالا اون آدم جلوگیری کرد و دیگر این کار زشت راانجام نداد ...
حالا چی باید بخورد تا آن ذخایر انرژی از دست رفته اش برگردد و چه کار کند که آن به هم ریختگی هرمونی از بین برود ...
مثل اینکه باید خودم تا حدودی دست به کار بشم و هدیه رو خودم ببرم!!!!!
دوستان این راهکار ترک استمناء و از بین بردن پیامدهای اون از سایت دکتر روازاده هست ، آدرس مطلب :
http://www.ravazadeh.com/fa/tosiye-behda...temna.html
ریشه اصلی استمناء یا خود ارضایی، ریشه ذهنی است و به اعصاب و روان فرد بیمار مربوط می باشد. با توجه به این که تعدادی زیادی از کاربران سایت، درخواست ارایه روشی جهت ترک عادت استمناء و درمان عوارض آن از جمله زود انزالی را داشتند، در ذیل نسخه ای از منابع طب سنتی در این خصوص ارایه می گردد تا ان شاء الله جهت جلوگیری از انجام این عمل و همچنین رفع علایم و عوارض حاصله، دستورات ذیل موثر واقع گردد:
دم کرده شماره 1) مرزنجوش، سنبل الطیب، گل گاوزبان و بادرنج بویه به نسبت مساوی در قوری ریخته و آب جوش روی آن بریزید و بگذارید تا کامل دم بکشد.
دم کرده شماره 2) افتیمون را در قوری ریخته و آب جوش روی آن بریزید و بگذارید تا به آرامی و خیلی آهسته به طور کامل دم بکشد.
دم کرده شماره 3) استخدوس را در قوری ریخته و آب جوش روی آن بریزید و بگذارید تا به طور کامل دم بکشد.
طرز مصرف:
الف) سه هفته اول: صبح و عصر یک استکان، دم کرده شماره (1)
ب) هفته چهارم و پنجم:
- صبح و عصر یک استکان، دم کرده شماره (1)
- روزی یک فنجان نیز دم کرده شماره (2)
ج) هفته ششم به بعد:
- صبح و عصر یک استکان، دم کرده شماره (1)
- روزی یک فنجان دم کرده شماره (2)
- روزی یک فنجان نیز دم کرده شماره (3)
با انجام دستور بند (ج) و مصرف سه دم کرده مربوطه، بعد از این که علایم بیماری کمتر شد، می توانید مصرف دم کرده ها را کمتر نمایید، ولی حداقل برای سه ماه این نسخه را انجام دهید.
نقل قول:با این روش تربیتی که اکثر خانواده ها دارن .در سن 18 سال نمیشه 1 دونه گنجشک هم داد دستشون چه برسه به تشکیل خانواده ...
وحید جان من یه کتاب خوندم که ایت الله مکارم شیرازی در ارتباط با همین موضوع نوشتن و اتفاقا ایشون تاکید دارن به ازدواج در چنین سنی

راه حل های مدبرانه ای رو هم اشاره کردن
اینکه به نظرم جوون ها رو دست کم بگیرید فکر کنید هدف از اینکه میگن میخوایم ازدواج کنیم فقط ارضای جنسیه خیلی بدبینانه است .
نقل قول:کسی که مجبور مخ مامانشو بزنه تا بهش اجازه ازدواج بده . همون بهتر که ازدواج نکنه
ممنونم که به حق پدر و مادر هم اشاره کردی و اینکه سرخود بریم ازدواج کنیم