۲۶/تیر/۹۰, ۱۶:۱۶
۲۶/تیر/۹۰, ۱۶:۲۰
دقیقاً نکته سر همین قضیه هست
ببین شما نمیدونم چه قدر با فیزیک آشنایی
یه سوال بسیار ساده هست
آیا شما اگه تمام نیروهای وارد بر یک جسم رو نتونی دقیقاً اندازه و جهتش رو تشخیص بدی میتونی پیش بینی کنی که دقیقاً اون جسم به کدوم سمت حرکت میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببین شما نمیدونم چه قدر با فیزیک آشنایی
یه سوال بسیار ساده هست
آیا شما اگه تمام نیروهای وارد بر یک جسم رو نتونی دقیقاً اندازه و جهتش رو تشخیص بدی میتونی پیش بینی کنی که دقیقاً اون جسم به کدوم سمت حرکت میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
۲۶/تیر/۹۰, ۱۶:۴۸
دوستان این بحث در اصل بیهوده هست. اصلا کسی مطلب دیگری رو نمیخونه و مطالب کپی پیست.
همونطور که علی آقا گفتن اول باید تکلیف وجود خدا و یا عدم وجود خدا حل بشه بعد این بحثهای ریز. 5 صفحه بحث شده هیچکس کوتاه نمیاد. علت اینه که ما جای دیگه مشکل داریم.
اول بحث سر وجود خدا کنیم....
همونطور که علی آقا گفتن اول باید تکلیف وجود خدا و یا عدم وجود خدا حل بشه بعد این بحثهای ریز. 5 صفحه بحث شده هیچکس کوتاه نمیاد. علت اینه که ما جای دیگه مشکل داریم.
اول بحث سر وجود خدا کنیم....
۲۶/تیر/۹۰, ۱۶:۵۰
مگه شما قرار نگذاشته بودید که مودبانه مناظره کنید
کسی به شما حرف بی ادبانه ای زده؟
کسی به شما حرف بی ادبانه ای زده؟
۲۶/تیر/۹۰, ۱۶:۵۶
تو هم باید بگی میرزا مش قلمرون کی بوده مگه نه پستات پاک می شه اینجا دیکتاتوریه همین
اقایون و خانمها اینها چهره ی واقعی خودشون رو نشون دادن و دارن پستامو پاک می کنند اقا بیایید مثل انسانهای متمدن بحث کنیم البته اگه بتونید
اقایون و خانمها اینها چهره ی واقعی خودشون رو نشون دادن و دارن پستامو پاک می کنند اقا بیایید مثل انسانهای متمدن بحث کنیم البته اگه بتونید
۲۶/تیر/۹۰, ۱۶:۵۸
توهم یکی هستی مثل ASIMOV
اما اون انقدرها بی ادب نبود
برات متاسفم
اما اون انقدرها بی ادب نبود
برات متاسفم
۲۶/تیر/۹۰, ۱۶:۵۸
منم همین رو میگم
مثل یه انسان متمدن دعوت کردم شما رو در مورد خدا با هم صحبت کنیم
۲۶/تیر/۹۰, ۱۶:۵۹
در ضمن در این تالار همه بنده حقیر رو میشناسن و نیازی نیست که چیزی رو به کسی نشون بدم
۲۶/تیر/۹۰, ۱۶:۵۹
من چه توهینی کردم من داشتم بحث می کردم شما به من گفتید ناقص العقل این توهین نیست
به همه توهین می کنید بعد...
اقا می خوای عین دیکتاتورها سانسور کنی بکن دیگه تهمت نزن
من هم گفتم صبر کن مطالعه کنم باش
اما تو حق نداری پستمو پاک کنی اگه نتونی بگی که میرزا مش قلمرون کی بوده پست تو هم پاک می شه در ضمن در نظر شما من که ناقص العقل بودم حالا چی شد که منه به مذاکره می خونید
به همه توهین می کنید بعد...
اقا می خوای عین دیکتاتورها سانسور کنی بکن دیگه تهمت نزن
(۲۶/تیر/۹۰ ۱۶:۵۸)علی 110 نوشته است: [ -> ]منم همین رو میگم
من هم گفتم صبر کن مطالعه کنم باش
اما تو حق نداری پستمو پاک کنی اگه نتونی بگی که میرزا مش قلمرون کی بوده پست تو هم پاک می شه در ضمن در نظر شما من که ناقص العقل بودم حالا چی شد که منه به مذاکره می خونید
۲۶/تیر/۹۰, ۱۷:۰۲
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-4878.html
با توجه به اینکه این بحث ربطی به این تاپیک و بخش نداشت در تاپیک جدید پیگیری کنید
یا حق
با توجه به اینکه این بحث ربطی به این تاپیک و بخش نداشت در تاپیک جدید پیگیری کنید
یا حق