تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: راهکار درمان خود ارضایی+جایزه
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
اونانیسم یا خودارضایی
در میان انبوه مشکلاتی که جوانان امروز را احاطه کرده است مسئله غریزه جنسی شاید مهم ترین مشکلی است که آنها را تهدید می نماید. از یک نظر در دوران جوانی شهوت جنسی یگانه حاکمی است که در کشور تن حکومت می کند . اگر این غریزه در دوره جوانی به صورت صحیحی رهبری نگردد، خردکننده ترین ضربه را بر پایه سعادت جوانان خواهد زد. زیرا به موازات شکوفایی این غریزه در روح جوان، طوفانی ایجاد می شود که اگر در برخورد با آن غفلت گردد چه بسا جوان را در آستانه انحرافات روانی و بهره برداریهای غیر طبیعی از این نیروی حیاتی قرار می دهد و از جمله این انحرافات که وحشتناک ترین و خانمان سوزترین آنها عمل غیراخلاقی و زیانبار خودارضایی است که اگر خدای نکرده این عمل جنبه اعتیاد به خود بگیرد انسان را تا آستانه مرگ پیش می برد.
متاسفانه به جهت عدم راهنمایی درست و به موقع، نوجوانان در همان ابتدای دوره بلوغ به اعمال و رفتارهایی دست میزنند که نتیجه ای جز نابودی جسم و روح آنها در پی ندارد. که از جمله این اعمال چشم چرانی ،خود ارضایی و... است.
اینجا ممکن است خواننده عزیز به علت اینکه هنوز مضرات و فرجام دردناک آن را احساس نمی کند مسئله را کم اهمیت انگاشته و به دیده بی اعتنایی بدان بنگرد، لذا نامه درد الود و غم انگیز جوانی مبتلا و معتاد را در اینجا می آوریم تا شاید ناله جانسوزی که این جوان ، از دست آن عمل مرگبار سر می دهد بر دل ها اثر کرده وزنگ خطری را در گوش خواننده و مبتلایان به اینگونه از اعمال به صدا دراورد و آنها را وادار به تجدید نظر در اعمال خود بنماید.
((... می خواهم خون گریه کنم، قطره اشکی نژگان مرا مرطوب نمی کند. می خواهم فریاد بکشم اما اه هم از سینه بیرون نمی آید، می خواهم فکر کنم اما به چه چیز، به کدام بدبختی و نافرجامی؟؟مگر مغز دانشمندی هم در برابر این ناملایمات برجا میماند؟؟بیچاره و تنها، ویلان و سرگردان،هراسان وبیمناک از آنچه هستم و خواهم بود،متنفر از همه کس و همه چیز و از وضع ننگینم.
21 ساله هستم، ده سال تمام از حساس ترین ایام عمرم را ((تنهای تنها)) گذراندم، ناملایمات زندگی، رنگ های چهره اجتماع ، مرا فوق العاده رنج می دهد. نفهمیدم چه شد چند سال قبل هنگامی مطالعه کتابی بی اراده با یک عادت شوم جنسی آشنا شدم. آن موقع گذشت و کسی به من نگفت که جوانی چه دوران حساس و خطرناکی است.
بد حجابی دختران و زنان بی شخصیتی که فقط ادعای شخصیت می کنند که عقده حقارت داشته و از راه جلوگیری در برابر نامحرم می خواهند جبران عقده های ناگشوده خود را بنمایند-و همچنین تصاویر مستهجن از برخی هنرپیشه های داخلی و خارجی به هیجان درونی ام دامن زد و زمینه نگون بختی مرا فراهم ساخت.
بلی،من به آن عمل غیراخلاقی عادت کردم و اکنون یک مریض جسمی هستم و روحم نیز بیمار شده است.دارم به مرحله جنون پا می گذارم. انقدر ناراحتم که در فکر کسی نمیگنجد. مرا از طولانی کردن نامه ببخشید. این نامه ها و استغاثه ها تنها از من نیست که به گوش می رسد، می دانم بسیاری از جوانان مثل من در این دام خطرناک گرفتارند.
ناگفته نماند که در اوان جوانی ، در سنین 16 یا 17 سالگی بود که دو مرتبه دست به خودکشی زدم، اما اجازه مردن هم به ما بیچاره ها نمیدهند. اکنون خیلی ضعیف شده ام. مدت کوتاهی است با کمال معذرت از من بی اراده قطرات ... دفع میگردد و اینکه در میان طوفان مرگباری به این سو و آن سو می روم و شاید هم یک سویش مرگ و نابودی باشد...
))
آری، این است محصول چشم چرانی، دیدن فیلم های نامناسب ویدئویی و ماهواره و ...، با فاراد ناباب رفیق شدن و خواندن رمان های مبتذل و...و این هم نامه ای دیگر
((...شب ها خواب ندارم، روزها فراموش کارم، همیشه گوشه نشینم، بچه های محل به من میگویند با خودت چه کار میکنی؟؟ چرا رنگت پریده؟؟چرا صورتت زرد رنگ است؟پرا روز به روز لاغر تر می شوی؟؟چرا اطرف چشم هایت گود شده؟؟
چه میتوانم در جواب سوالهای آنها بگویم؟؟آیا به آنها بگویم؟؟آیا به آنها بگویم در چه راه خطرناکی گرفتار شده ام.اگر بخواهم بگویم با چه زبانی؟؟با چه رویی؟؟؟

آری این است عوارض این عمل خطرناک که سرانجام آن خودکشی،امراض مراقبتی،سل و ده ها مرض و نارسایی خطرناک روحی و جسمی دیگر، و اقرار به گناه است. زیرا اقرار به گناه در برابر دیگران خود گناهی دیگر به حساب می آید که اسلام از آن منع کرده است

(۲۶/تیر/۹۰ ۱۸:۰۶)محب الزهرا نوشته است: [ -> ]سلام

از مقاله بلند بالای آقا مهرداد چیزهایی یاد گرفتیم

چند تا موضوع
1- خود ارضایی، یاد گرفتیم
2- به آدرس این تاپیک دقت کردید ؟؟؟

اولا بخش مهدویت هست
دوما اخلاق اسلامی و سیره معصومین

یا نمی دونیم چی رو کجا باید بنویسیم
یا نمی خواهیم بدونیم

به خدا زشته
داریم به کجا میریم
جای این مسائل اینجا نیست
همه جور افراد با طیف سنی گسترده ای اینجا داریم

همه ی اینها به کنار روز ولادت حضرت بقیه الله الاعظم (ارواحنا له الفداه)

میگه:
اومدیم ابروش رو درست کنیم، زدیم چشمش رو کور کردیم

قرارمون این بود که بیدار بشیم
یادتون که نرفته
ولی مثل اینکه
چرا ما نباید به واقعیتها بپردازیم؟؟؟عزیز من این موضوع کاملا جدیست و باید برای روشن کردن عواقب اون کار کرد تا دیگران به اون کار مبتلا نشن.
عذر میخوام یعنی شما تا الان در مورد خودارضایی هیچی نمیدونستین و یهو این تایپیک وسیله آشنایی شما با این مشکل جنسی بود؟؟؟
مگه من به شما جناب مهرداد نگفتم که تمام پستهای شما در بخش مهدویت تا زمانی که با ما در مورد خدا بحث و گفتگو نکردی پاک میشه؟

و من منتظر شما هستم که از عقاید روشنگرایانه ی شما در مورد خدا و نظرات شما در مورد خدا بهره مند بشیم
چرا واسه چی من نمی تونم بزارم هان این دیکتاتوری محضه اگه یکم وجود داری جواب بده
از فونت های بزرگ استفاده نکنید لطفا
(۲۶/تیر/۹۰ ۲۲:۱۰)مهرداد نوشته است: [ -> ]چرا واسه چی من نمی تونم بزارم هان این دیکتاتوری محضه اگه یکم وجود داری جواب بده

من که از مدیران نیستم میگم نیت شما از این بحث ها نامعلومه.پس باید محدود بشی.

من به مدیران تالار حق میدم (این هم دموکراسی از نوعی که دوست داری)
من منتظر مناظره و گفتگوی شما در مورد خدا هستم
به جای اینهمه داد و بیداد
چرا نمیای دو کلمه حرف حساب در مورد خدا با من بزنی؟؟؟؟؟

خدا که عقل کل هست میگه اینکار غلط هست
شما میگی یه عده عقل ناقص میگن خیلی هم خوب هست

یه عده هم که ما مستند گفتیم میگن ضرر داره شما منکر اونا هستی

حرف حساب ما این بود وقتی که بین عقل کل و عقل ناقص تضاد پیش بیاد عقلاً شما باید حکم عقل کل رو قبول کنی به همین سادگی

در ضمن تا زمانی که نیایی در مورد خدا با من مناظره کنی پستهاتون در بخش مهدویت پاک میشه

برای من سوال هست که چرا مسئله ی به این سادگی (صحبت در مورد خدا) اینقدر برای شما سخت هست؟
منتظر نظرات شما در مورد خدا هستم

شما که جاهل نیستی و عاقل و عالم هستی بیا و در مورد خدا کمی با حقیر صحبت کن و مارو از جهل خارج کن
ما این جا هستیم تا هر اطلاعات مهمی رو که می تونیم توی هر زمینه ای بدیم تا افرادی با اندیشه روشن داشته باشیم

این روشن کردن ذهن در هر زمینه ای می تونه باشه مخصوصا زمینه هایی که بیشتر فراماسون ها توش کار کردن مثل طب که طب اصیل و اسلامی ما رو برای مقابله با اسلام و سلامتی جامعه کنار زده اند و حاصلش شده مطالبی که کاملا با دین تضاد و تناقض داره و می بینیم هرچی علم می گه خلاف دین هست:
در واقع این علم نیست که خلاف یا دشمن دینه ، این علم یهودی (در همه زمینه ها) هست که خلاف دینه و به خورد ما داده میشه و ما هم با آغوش باز اونو قبول کردیم.
اکنون فکر کنم روشن بشه که این مطالبی که دوستان نقل می کنن همگی بدون فایده هست چون از یه جایی میاد که فراماسونها توش چال دارند و همه حرف دکتر های غربیه!
در حالی که طب سنتی و اصیل ما میگه که این کار (خود ارضایی) مضرات بسیاری داره چون این طب پدر و مادر داره!
مثلا همین درمانی رو که بنده از طب سنتی برای استمناء ذکر کردم:

دوستان این راهکار ترک استمناء و از بین بردن پیامدهای اون از سایت دکتر روازاده هست ، آدرس مطلب :http://www.ravazadeh.com/fa/tosiye-behda...temna.html
[تصویر: ravazadeh_121.jpg]
ریشه اصلی استمناء یا خود ارضایی، ریشه ذهنی است و به اعصاب و روان فرد بیمار مربوط می باشد. با توجه به این که تعدادی زیادی از کاربران سایت، درخواست ارایه روشی جهت ترک عادت استمناء و درمان عوارض آن از جمله زود انزالی را داشتند، در ذیل نسخه ای از منابع طب سنتی در این خصوص ارایه می گردد تا ان شاء الله جهت جلوگیری از انجام این عمل و همچنین رفع علایم و عوارض حاصله، دستورات ذیل موثر واقع گردد:

دم کرده شماره 1) مرزنجوش، سنبل الطیب، گل گاوزبان و بادرنج بویه به نسبت مساوی در قوری ریخته و آب جوش روی آن بریزید و بگذارید تا کامل دم بکشد.
دم کرده شماره 2) افتیمون را در قوری ریخته و آب جوش روی آن بریزید و بگذارید تا به آرامی و خیلی آهسته به طور کامل دم بکشد.
دم کرده شماره 3) استخدوس را در قوری ریخته و آب جوش روی آن بریزید و بگذارید تا به طور کامل دم بکشد.

طرز مصرف:
الف) سه هفته اول: صبح و عصر یک استکان، دم کرده شماره (1)
ب) هفته چهارم و پنجم:
- صبح و عصر یک استکان، دم کرده شماره (1)
- روزی یک فنجان نیز دم کرده شماره (2)
ج) هفته ششم به بعد:
- صبح و عصر یک استکان، دم کرده شماره (1)
- روزی یک فنجان دم کرده شماره (2)
- روزی یک فنجان نیز دم کرده شماره (3)

با انجام دستور بند (ج) و مصرف سه دم کرده مربوطه، بعد از این که علایم بیماری کمتر شد، می توانید مصرف دم کرده ها را کمتر نمایید، ولی حداقل برای سه ماه این نسخه را انجام دهید.

اگر هم هنوز میخوایید بحث کنید و منو به قولی به چالش بکشونید شرمنده ، از آفتاب هم روشن تره که خود ارضایی کار مفتضح ، ضرر دار و به شدت داغونیه و جای بحث اصلا نداره.

بنده به عنوان کسی که برا مشاوره خیلیا پیشش میان حاضرم ده ها نمونه براتون از کسایی که گرفتار این بیماری هستن یا بودن بیارم که زندگی شون در حال داغون شدن هست یا بود پیش من اومدن که به لطف خدا خیلیاشون با درمانی که شدند زندگی شون به حالت عادی دراومد

خدا حافظ موضوع راهکار درمان خود ارضایی+جایزه!!!!!!Heart

ممنون
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع