شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
(۲۷/آذر/۸۹ ۲۱:۳۵)علي نوشته است: [ -> ]مستند ظهور رو ديدم و اطلاعات زيادي گرفتم و بعد با سايت اشنا شدم و باز سيلي از اطلاعات پراكنده سرازير شد تو ذهن من،اطلاعاتي كه ميگفتن:ببين يه دشمن بزرگ به اسم فراماسونري وجود داره...وجود داره...و باز هم وجود داره.
ولي كه چي؟ حالا من بايد چيكار كنم؟ به عبارت ديگر من اطلاعاتي ميخوام كه برام تكليف ايجاد كنه و بگه الان بايد عليه اونا چيكار كرد...الان بايد چيكار كرد؟
دوست عزيز:طبق فرمايش امام خميني جهاد اكبر مبارزه با نفسه.شما كه لازم نيست تفنگ دستت بگيري به كاخ سفيد حمله كني.!به نظر من اول اطرافيانتو با اطلاعات مفيد آگاه كن و در مرحله بعد سعي كن عزمتو قوي كني.و در نهايت اگه همه جامعه ي داراي روحيه معنوي بالا و عزم قوي باشن موقع ظهور امام زمان هيچ كس از كوچكترين كاري براي پيروزي اسلام دريغ نميكنه.چون اهداف دنيا واسشون ارزش زيادي نداره.
((و عاقبه للمتقين))
راستش منم خیلی دارم سعی میکنم اولم از خونوادم شروع کردم سخنرانی های آقای رائفی پورخیلی عالیه اما من خیلی با در بسته مواجه میشم خیلی ها اصلا حرفهای من رو باور نمیکنن!!! واسه خودم جای تعجب داره اما بازم عده ای هستن مشتاق اما خیلی خیلی کم . من دارم تمام زورمو میزنم
(۲۶/آذر/۹۱ ۲۱:۰۱)مسافرتنها نوشته است: [ -> ]راستش منم خیلی دارم سعی میکنم اولم از خونوادم شروع کردم سخنرانی های آقای رائفی پورخیلی عالیه اما من خیلی با در بسته مواجه میشم خیلی ها اصلا حرفهای من رو باور نمیکنن!!! واسه خودم جای تعجب داره اما بازم عده ای هستن مشتاق اما خیلی خیلی کم . من دارم تمام زورمو میزنم
دوست من... ما مکلف به انجام وظیفه هستیم نه ضامن نتیجه
نتیجه با خداست
شما سعی کن با روحیه دلسوزی و حقیقت طلبی، دیگران رو آگاه کنی...... بقیش دیگه به خواست فرد و لطف خدا بستگی داره که بیدار بشه یا خیر!!!
سلام بچه ها چرا این قدر تو مبحث دشمن شناسی موندید؟؟؟؟؟
بسه حالا شما باید با این فرصت خوبی که تو این انجمن دارین راجع به این حرف بزنید که چی کار باید بکنیم نباید یادمون بره که امید اقا سید علی به ما جووناست باید به سرعت بریم جلو از همه مهم تر هم اینه که اول دین خودمون رو خوب بشناسیم این پایه ی همه چیزه مطمئن اشین همون طوری که خدا گفته کسانی را که در راه ما مجاهدت می کنند به راه خودمان هدایتشان می کنیم یه چیز رو هم یادتون نره زندگی تون رو الویت بندی کنید چون شما دارید راهی رو انتخاب می کنید که خیلی ها ب شما مخالفت خواهند کرد خیلی ها شما رو درک نخواهند کرد مثل شنا کردن در خلاف جهت آبه بچه ها شما خیلی مهمید مخصوصا برای خدا قدر خودتون رو بدونید
(۲۶/آذر/۹۱ ۲۱:۰۱)مسافرتنها نوشته است: [ -> ]راستش منم خیلی دارم سعی میکنم اولم از خونوادم شروع کردم سخنرانی های آقای رائفی پورخیلی عالیه اما من خیلی با در بسته مواجه میشم خیلی ها اصلا حرفهای من رو باور نمیکنن!!! واسه خودم جای تعجب داره اما بازم عده ای هستن مشتاق اما خیلی خیلی کم . من دارم تمام زورمو میزنم
موفق باشی.امام زمان به ما دلخوشه حتی اگه اونجور که باید, نباشیم!
(۷/فروردین/۹۰ ۱۱:۴۲)a-hatami نوشته است: [ -> ]سلام به دوستان عزیز
راجب سوال دوستمون که از کجا باید شروع کرد تا بشه مبارزه کرد . . . !
اولین مبارزه به نظر من مبارزه با خود شخصه یعنی باید از خودمون بر علیه خودمون شورش کنیم
تا اون وقت بشه گفت درباره مبارزه میشه بحث کرد .
در اصل ما مسلمون هستیم و لی باید دوباره مسلمون بشیم
اینقدر باید غربال مسلمونی و تکرار کنیم تا ایمان بیاریم در واقع اسلام بیاریم .
با سلام به همه دوستان .
دوستانی که دارن این مبحث (فری ماسونری)رو دنبال میکنن با دیدن این مستند باید متوجه شده باشن که هیچ اطلاعان جدیدی در اختیار بیننده قرار داده نمیشه فقط یک سری اطلاعات سوخته.
یعنی اگه کسی چند سال پیش چند تا مقاله در این مورد می خوند تمامی این مطالب رو می دونست.
این یه نظر شخصی هست ببینید با دیدن این مستند برای کسی که زیاد اطلاعاتی نداره اولین فکری که به ذهنش خطور میکنه چیه؟
خوب دقت کنید!
متعصبانه برخورد نکنید.
عظمت و پیشرفت فری ماسونری!!!
دقیقا اون چیزی که اونا می خوان:
کنترل ذهن.
انرژی مثبت، حتی برای یک لحظه کوتاه، یک آن.
در یک جا اشاره می شه به شیعه و سنی و اختلاف بین آنها و وقتی روی این موضوع فکر میکنید یعنی انرژی منفی برای اسلام.
پس به نظر من این مستند رو به کسی توصیه نکنید تماشا کنه، بلکه به فکر درست کردن یک مستند علیه فری ماسونری کنید.
باز هم می گم این یک نظر شخصی هستش، که حقیر در مورد این مستند دارم و هیچ کس نمی تونه ادا کنه که دقیقا فری ماسون ها چی میخوان چون تمامی کارهاشون سری هستش و اون شخصی رو هم که داره تو فیلم به عنوان ماسون صحبت میکنه قبول ندارم (آیا شخصی که از طرف اجنه انتخاب شده تا وارد این گروه بشه هیچ کنترلی از طریق آنها نمیشه که اطلاعاتشون رو لو ندن؟)
به این نکته هم توجه کنید که ماسون ها از چه دورانی(تاریخی) دارن فعالیت میکنن و همه کارهاشون سری مونده.
همین که یه ذهن روشن شه خیلی مهمه چون شما با آگاهی فیلم میبینی کتاب میخونی یا سر سخن رانی می شینی
در صورتیکه قبلا همه این کا هارو بدون هیچ خط مشیی می دیدی
مهم اینه که حالا دیگه فقط سرباز نیستیم
به نظرم باید حالا تو کشور خودمون دنبال نشونه ها بگردیم تا خیر و شر و بیابیم
من برای اولین بار با موضوع فراماسونری ها با این مستند آشنا شدم... حتی نمیدونستم یه همچین چیزی هم هس!!!! شما میگید کسی با تحقیق میتونه یه همچین چیزیو بگه و اینا همش اطلاعات سوخته هس ولی کسی مث من که اصن هیچ اسمی از فراماسونذی نشنیده چطور بره تحقیق کنه؟؟؟به نظر من مستند خوبی بود ولی بهتره دیگه بهش پرداخته نشه چون افراد تالار همه دیگه تا حدودی با این موضوع آشناییت دارن. به نظرمن بهتره بیشتر راجع به ظهور صحبت شه
من برای اولین بار با موضوع فراماسونری ها با این مستند آشنا شدم... حتی نمیدونستم یه همچین چیزی هم هس!!!! شما میگید کسی با تحقیق میتونه یه همچین چیزیو بگه و اینا همش اطلاعات سوخته هس ولی کسی مث من که اصن هیچ اسمی از فراماسونذی نشنیده چطور بره تحقیق کنه؟؟؟به نظر من مستند خوبی بود ولی بهتره دیگه بهش پرداخته نشه چون افراد تالار همه دیگه تا حدودی با این موضوع آشناییت دارن. به نظرمن بهتره بیشتر راجع به ظهور صحبت شه... راستی من خیلیارو دعوت میکنم به گوش دادن سخنرانی های دکتر حتی همین مستند ولی همه مگن: " اٍ.... چه جالب..." بعد میگم میخواید سخنرانی یا مستندو بدم ببینید میگن" نه بابا هرچی کمتربدونی بهتره!!!" نمیدونم والا باید به مردمی که خودشونو زدن به خواب چی گفت
Hameye in harfa dorost!!!!amma yeki bayad avval peida beshe sehat in mostanado tasdigh kone
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13