تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: يك سوال مهم در مورد مستند ظهور
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
خدمت آقای f.e.a.r
برادر من آگاهی به هیچ وجه نجات بخش نیست به تنهایی و ضمانت اجرایی ندارد
شما میدونی آگاهترین فرد در عالم دنیا بعد از امام زمان و کسانی که به ایشان متصلند کیه؟
خود ابلیس لعنت الله علیه
بعلاوه ما از بسیاری از مطالب آگاهی داریم اما مطابق آگاهی هایمان عمل نمیکنیم
مثلاً خیلی ها به خوبی از مزایای ورزش مطلعند اما ورزش نمیکنند
خیلی ها از مضرات سیگار مطلعند اما باز هم سیگار میکشند
قصه پیچیده تر از این حرفهاست برادر
چه کسی بهتر از پیامبر میتواند آگاه کند اما مگر آگاه کردن های رسول خدا بر ابولهب ها و ابوسفیان ها و تمام مسلمین به جز 3 نفر اثر کرد
بعد از ماجرای سقیفه به جز سلمان و ابوذر و مقداد چه کسی مطابق آگاهیهایی که رسول خدا به ایشان داده بود عمل کرد
مگر در روز عاشورا امام حسین علیه السلام در آگاه کردن عمر سعد لعنت الله علیه کم گذاشتند
چند بار اتمام حجت و آگاهی؟
نه آگاهی به هیچ وجه کافی نیست؟
و در ضمن ضعیف ترین نوع آگاهی و امر به معروف و نهی از منکر با حرف و زبان و فیلم و... این مسائل است
چون باید این امور در شخصی که میخواهیم آگاه شود اثر کند و تا ما خودمان تمام و کمال به آنچه توصیه میکنیم عمل نکنیم و از آنچه که نهی میکنیم پرهیز نکنیم اثر بخشی حداقل خواهد داشت
مولا علی میفرمایند به خدا قسم شما را به چیزی امر نکردم مگر آنکه پیش از شما خود به آن عمل کردم و شما را از چیزی منع نکردم مگر آنکه خود قبل از شما از آن پرهیز کردم
به علاوه ایمان از جنس آگاهی نیست و جایگاهش هم در مغز نیست و آگاهی مقدمه ای است برای ایمان
ایمان از جنس باور است و نوری است که خدا بر قلب مومن میتابد و مهمترین مانعی که بر سر تبدیل اطلاعات و آگاهی های ما به باور به وجود می آید ظلم ماست به خودمان و دیگران و ظلمی که نسبت به احکام و فرامین خدا روا میداریم و در سایه انجام این ظلم ها که مانند پرده ای برروی قلب ما قرار میگیرد مانع رسیدن نور ایمان به قلب ما میشود
پس عنایت داشته باشید که آگاهی تنها بخشی از راه و کار است
علی آقا درست میگن. آگاهی قدم اوله. بیدار شدنه. متوجه غلط بودن مسیری هست که تا الان اومدیم.
اما آگاهی فقط باعث میشه بفهمیم این راهی که میریم به بیراهه هست. اما تازه اصل داستان شروع میشه.

باید راه غلط اومده رو برگشت تا برسیم خونه اول. زمانیکه متولد شدیم (توبه حقیقی). بعد هم از اونجا تازه شروع کنیم در مسیر درست گام برداشتن. قدم به قدم و بسیار محتاطانه.

بله درسته وقتی متوجه شدیم مسیری که داریم میریم اشتباهه در حد انجام وظیفه باید به سایرین هم بگیم مسیر غلطه اما خیلی ها نمی شنون و نمونه هاش رو در تاریخ علی آقا گفتن. نباید گیر کنیم همونجا. باید برگردیم و مسیر درست رو رو به کمال و معرفت خدا یعنی هدف اصلی خلقت طی کنیم.
اگه صاحب اصلی هدایت صلاح دید، توی اون مسیر بهتر می تونیم دوستان رو به مسیر درست دعوت کنیم.
چه انتظاری از کسی میره که وقتی می بینه ما داریم میگیم مسیر غلطه و هیچ فرقی نکردیم. چطور بپذیره. با خودش میگه اینکه مثل منه. پس اون مسیر درست هم با همین مسیر هیچ فرقی نداره.
چطور دم از آخرالزمان و سربازی امام زمان علیه السلام بزنیم در حالیکه اخلاق تندی داریم و غرور داریم در بحثها سعه صدر نداریم. اگرچه میخوایم با شلوغ کردن ثابت کنیم راه ائمه حقه اما اخلاق بد ما و روش بد ما خودش میتونه ضد تبلیغ باشه.
پس ان شاءالله بعد از آگاهی اولیه دادن باید دست و پای خودمون رو جمع کنیم برای برگشتن و طی مسیر "صراط مستقیم" و بعد ان شاءالله خیلی بهتر می تونیم مبلغ مسیر جایگزین مسیر غلط فعلی سایرین باشیم.
سلام
ببینید بنظر من نکته اینجاست که فراماسونری دشمن ما نیست بلکه یه بازیچه ست و یه ابزار برای پیاده شدن اهداف شیطان
دشمن اصلی ما شیطانه. شیطان رجیم...
حالا معلومه باید چیکار کنی. باهاش مبارزه کن. وفراموش نکن زکات آگاهیتو بپرداز به کسانی که مستحق هستند.
اگه نظرم اشتباهه منو از اشتباهم مطلع کنید ممنون
در پناه حق.
والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه خود هدایت خواهیم نمود
سلام به همه دوستان
محمدجان طرز تفکر شما کاملا صحیح است. قبلا در این مورد بحثهای زیادی شده است که برای آگاهی بیشتر به اینجا مراجعه کنید.
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-86.html
یاعلی.
اطلاعات من از مستند ظهور :
1- مستند ظهور ساخته دست یک مصری تبعه آمریکاست و سنی هم هست که سریال و مستند قبلی او در مورد شیطان پرستی بوده ( نقل قول از استاد رائفی پور )
2- توصیه میکنم فیلم ماتریکس و جنگجوی درون را یک دفعه با نگاهی واقع بین ببینید چون تمام کارهایی که در آن فیلم انجام میگیرد ،، تماما علمی هست و چون عموم مردم عقل گرا هستند در وهله ی اول آن را باور نمیکنند ( چیزهایی مانند هیپنوتیزم ، تمرکز ، علوم غریبه ، طب سوزنی ، مصرف گرایی و تجمل گرایی و ( هر کجای فیلم گنگ و نامفهوم به نظر می آمد به این آدرس mir5257514@gmail.com اطلاع دهید تا توضیح بدهم
3- در مستند ظهور قسمت 46 ، 5 چاکرا ( مراکز انرژی بدن ) از 7 چاکرا را نمایش می دهد که کلی جای بحث دارد اما اگر در مورد آن مطالعه کنید شما را شگفت زده می کند به طور کلی بگم که تا به حال این را از خود پرسیده اید که انسان چیست آیا محدود به این چیزهاست که می بینیم ... ( با افزایش انرژی بدنتان (چاکراها ومراکز انرژی بدن ) شما می توانید مثل کارهای نئو در فیلم ماتریکس را انجام دهید ( باور نکردنیه نه )

5 - با خواندن پروتکل رهبران یحود برای تسخیر جهان توجیه خواهید شد توصیه میکنم از اینترنت دانلود کنید بخوانید و پخش کنید تا بفهمید که هر بلایی به سر ما می آید هر چیزی را که فکرش بکنید ( در سطح فردی . خانواده .و جهان ) نتیجه عهد نامه این دشمنان بشریت هست که چقدر دقیق و هوشمندانه نوشته و اجرا شده است

6- خواندن کتاب آلیس در سرزمین عجایب ، متا فیزیک ، خود شناسی ، تمرکز ، دیدن فیلم های ماتریکس ، جنگجوی درون و ... //// در مورد دسته پروازی کفیر kfir بیشتر بدانید/// و ....
7- با خواندن کتاب عجایب اهرام مصر می فهمید که ساختمان های هرمی شکل چه هستند ( انرژی در سطح جهان وجود دارد به نام انرژی کیهانی ///// در زیر ساختمان های هرمی در یک سوم بالایی آن اتفاقات باور نکردنی رخ می دهد مثلا آهن زنگ نمی زند گوشت نمی پوسد گیاهان بیشتر رشد می کنند بیماران زودتر سالم می شوند و ... اما لازمست بدانید که تمام این کارها در زیر سقف های گنبدی شکل هم رخ میدهد که اینها نشان از درست بودن مستند یا سریال ظهور در مورد این ساختمان هاست .
8-الان بیشتر از این یادم نمیاد اما تحولی عظیم در زندگی من رخ داده
(۱/دی/۸۹ ۱۴:۱۵)علی 110 نوشته است: [ -> ]خدمت آقای f.e.a.r
برادر من آگاهی به هیچ وجه نجات بخش نیست به تنهایی و ضمانت اجرایی ندارد
شما میدونی آگاهترین فرد در عالم دنیا بعد از امام زمان و کسانی که به ایشان متصلند کیه؟
خود ابلیس لعنت الله علیه
بعلاوه ما از بسیاری از مطالب آگاهی داریم اما مطابق آگاهی هایمان عمل نمیکنیم
مثلاً خیلی ها به خوبی از مزایای ورزش مطلعند اما ورزش نمیکنند
خیلی ها از مضرات سیگار مطلعند اما باز هم سیگار میکشند
قصه پیچیده تر از این حرفهاست برادر
چه کسی بهتر از پیامبر میتواند آگاه کند اما مگر آگاه کردن های رسول خدا بر ابولهب ها و ابوسفیان ها و تمام مسلمین به جز 3 نفر اثر کرد
بعد از ماجرای سقیفه به جز سلمان و ابوذر و مقداد چه کسی مطابق آگاهیهایی که رسول خدا به ایشان داده بود عمل کرد
مگر در روز عاشورا امام حسین علیه السلام در آگاه کردن عمر سعد لعنت الله علیه کم گذاشتند
چند بار اتمام حجت و آگاهی؟
نه آگاهی به هیچ وجه کافی نیست؟
و در ضمن ضعیف ترین نوع آگاهی و امر به معروف و نهی از منکر با حرف و زبان و فیلم و... این مسائل است
چون باید این امور در شخصی که میخواهیم آگاه شود اثر کند و تا ما خودمان تمام و کمال به آنچه توصیه میکنیم عمل نکنیم و از آنچه که نهی میکنیم پرهیز نکنیم اثر بخشی حداقل خواهد داشت
مولا علی میفرمایند به خدا قسم شما را به چیزی امر نکردم مگر آنکه پیش از شما خود به آن عمل کردم و شما را از چیزی منع نکردم مگر آنکه خود قبل از شما از آن پرهیز کردم
به علاوه ایمان از جنس آگاهی نیست و جایگاهش هم در مغز نیست و آگاهی مقدمه ای است برای ایمان
ایمان از جنس باور است و نوری است که خدا بر قلب مومن میتابد و مهمترین مانعی که بر سر تبدیل اطلاعات و آگاهی های ما به باور به وجود می آید ظلم ماست به خودمان و دیگران و ظلمی که نسبت به احکام و فرامین خدا روا میداریم و در سایه انجام این ظلم ها که مانند پرده ای برروی قلب ما قرار میگیرد مانع رسیدن نور ایمان به قلب ما میشود
پس عنایت داشته باشید که آگاهی تنها بخشی از راه و کار است

شما می توانید به هر چه که می خواهید دست یابید فقط و فقط با تمرکز
هیچ کی تا حالا به این فکر کرده دین قشنگ و فوق العاده علمی ما روزی چند دفعه ما را مکلف به انجام تمرین تمرکز کرده ( نماز و حضور قلب در نماز ، وضو و دقت در انجام آن ، ذکر گفتن ، نیت کردن ، و ... )
جالبه بدونید که شما کافیست روی یک مسئله تمرکز کنید و در ضمیر باطنی خود بخواهید که به یک چیز دست یابید یا به کاری عمل کنید یا جواب سوال را بدانید من به شما قول می دهم که موفق خواهید بود
برای من بارها اتفاق افتاده سوالی را از خود پرسیده ام که جوابش را نمیدانستم اما چون در ضمیر باطنم قرار گرفته بود و روی آن تمرکز کرده بودم ،،، ببینید که چه جالب جواب پیدا میشد یا کتابی را باز می کردم جواب آن درون آن نوشته بود یا رادیو و تلویزیون ، مجله و اینترنت به طور کاملا اتفاقی آن جواب را دیدم یا شنیدم

حدیث از امام صادق علیه السلام در مورد خود شناسی :
خود شناسی انسان اینست که خویشتن را به 4 طبع و 4 ستون و 4 رکن بشناسد
4 طبعش : خون و صفرا و باد و بلغمست
ستونهایش خردست که از خرد فهم و حافظه مایه می گیرد
و ارکانش نور و آتش و روح و آب
با مطالعه در مورد طب سنتی به 4 طبعش دست می یابید که در آن بسیار بسیار بسیار مطلب نهفته است که با شناخت آن ....
هیچ کس تنفس کردن درست را بلده ، فکر نمیکنم ، آیا می دانید شما با تنفس کردن درست شما میتوانید روح و جسم و روان خود را تقویت کنید
شما در فیلم ماتریکس می بینید که نئو چگونه تنفس می کند ( نه همیشه در بعضی مواقع )
و ....
جناب mir5257514 نوشته اند {شما می توانید به هر چه که می خواهید دست یابید فقط و فقط با تمرکز }
دوستان و دوست عزیز این جمله عین شرک و از توحید خارج است
اینها عقایدی شرک آمیز و ملهدانه است که ریشه اش قانون جذب است
حدیث قدسی است که
ای بنده من تو اراده ای داری من هم اراده ای اما تنها آن چیزی محقق میشود که من بخواهم پس اگر خواست مرا بر خواست خود ترجیح دادی کفایت میکنم امور تورا ولی اگر به دنبال خواست خودت رفتی تو را به زحمت می اندازم و آخر هم خواست من محقق خواهد شد.
هم چنین نوشته اند : {شما کافیست روی یک مسئله تمرکز کنید و در ضمیر باطنی خود بخواهید که به یک چیز دست یابید یا به کاری عمل کنید یا جواب سوال را بدانید من به شما قول می دهم که موفق خواهید بود}
این لپ کلام نظریه کفر آمیز جذب است
دوستان درست است که ما در قرآن داریم که هر کس مطاع ناچیز دنیا را بخواهد ما به او میدهیم
و مطالبی از این دست
اما اینکه ما شدن یا نشدن و بدست آوردن یا به دست آوردن را تنها در تمرکز و این مسایل ببینیم این تفکرات موحدانه نیست و در حقیقت جهان بینی یهود این چنین است
در قرآن مجید از قول یهود آمده (ید الله مغلوله) (دست خدا بسته است) این جهان بینی یهود است
یعنی چه دست خدا بسته است؟
یعنی خدا یه عالمی خلق کرده و یک سری قواعد و قوانین هم بر آن وضع کرده و ما با استفاده از این قوانین به هر آنچه میخواهیم میرسیم و حتی خود خدا هم نمیتواند جلو مارا که بر طبق قوانین حاکم بر دنیا عمل میکنیم کاری کند
یکی از تجلیات علمی این تفکر در جمله معروف نیوتن دانشمند یهودی است که میگوید خدا مانند یک ساعت ساز است که ساعتی را ساخته و کوک کرده و رفته، عالمی را خلق کرده و قوانینی بر آن حاکم کرده و دیگر کاری ندارد
و در جای دیگر میگوید ماده و نیرو و انرژی را به من بدهید من هر آنچه بخواهید به شما میدهم
تمام ای حرف یک کلمه است
خداوند در عالم ربوبیتی ندارد!
مهمترین قانون عالم این است که خداوند هر آنچه بخواهد انجام میدهد قادر مطلق است مقتدری که بی مشیت او برگ از درخت نمی افتد
حالا شما هی در خود آگاه و نا خود آگاهت تمرکز کن تا خدا اذن نده هیچ اتفاقی برات نمی افته
بسا ما از ته دل چیزی بخواهیم و بر روی آن تمرکز کنیم آن هم با تمام وجود ولی بنا به مشیت و حکمت خدا دقیقاً عکس آن رخ دهد
این مسایل در مکاتب الهادی مانند هندو ایسم و بودیسم و مدل غربی اون قانون جاذبه مطرح میشه که ریشه اینها اصالت انسان است .
با عرض سلام
از تذکر شما کمال تشکر را دارم خدا به شما عمر بدهد Heart
من چیزی که شما در مورد قانون جذب عنوان کردید و آن عبارت یحودی بودن تمرکز و قانون جذب را به طور کامل نمیدانم اما سخنرانی آقای آزمن.... را شنیدم که در آخرش به نوعی به نظر من توهین به مداحان و امام حسین ع شده ( گفته اند تا جایی چراغها خاموش میشه همه میرن کربلا !!!و ..) ...//
اهداف یهود را در پروتکلشان(پروتکل رهبران یهود برای تسخیز جهان ) خوانده ام
اشکال این قانون جذب که باعث مخالفت شما شده و آنرا کفر آمیز می خوانید به علت آنست که افرادی که این قانون جذب را در ایران چند سالیست باب کرده اند و بر طبل معجزه آمیز بودن آن می کوبند به آن بند پروتکل رهبران یحود برای تسخیر جهان عمل می کنند که تمام مردمان دنیا را دنیا پرست و تجمل گرا و مصرف گرا و ... بار آورند و جالب تر اینکه آنها می گویند شما بخواهید کاهن ها و ... به شما می دهند ( می دونید منظور آنها در مورد کاهن ها چیست منظور همان جن و شیطان هستند که در قدیم و حتی در ایران باستان پرستیده میشده به همان علت هست که خداوند پیامبری را به نام زرتشت در ایران برگزید و فرستاد )اشتباه نشه من زردشتی نیستم .
جالبست که بدانید داشتن مال دنیا و هر آنچه از آن ،، به نظر بزرگانی مانند ملا احمد نراقی (عارف بزرگ ) هیچ اشکالی ندارد و فقط حب به آن مشکل دارد یعنی اینکه اگر امام زمانمان جانمان را خواست نگوییم این مال و دنیایم مال تو اما کاری به من نداشته باش ؟!
قضا و قدر الهی چیست آیا در مورد آن اطلاعی دارید
آیا شما پروتکل رهبران یحود را برای تسخیر جهان را خوانده اید
اما من حرف شما را کاملا قبول دارم و حرف خودم را اصلاح می کنم شما میتونید به چیز هایی( چه مال دنیا و چه علم و هر چیز دیگر ) که می خواهید دست یابید با توکل بر خدا اما بدون تمرکز نمی توانید چون تا آن را از عمق وجود نخواهید امکان ندارد به آن دست یابید
امیر المومنین علی علیه السلام می فرمایند : هر کس اندیشه خود را شبها بیدار نگه دارد به اوج خواست خویش دست یابد ((لطفا به این حدیث توجه نمایید فرمودند به اوج خواست خویش دست یابد ،، من از چند عارف و بزرگ شهرمون پرسیده ام و تحقیق کرده ام و دلیل عقلی نیز بر این فرموده مولا پیدا کرده ام البته اگر درست باشه نظر شما را در مورد این حدیث می خواهم این هم آدرس حدیث میزان الحکمه صفحه 4705 حدیث 16173))
بله من الان اگه به شما بگم رمل هم یک علمی هست از علوم یکی از پیامبران حتما یه چیزهایی میگویید ...
من الان اگه به شما بگم صهیونیست ها از علوم غریبه و رمل و هیپنوتیزم و علم نجوم و ... در مقاصد شومشان استفاده می کنند شما چه می گویید همه این علوم چیز هایی خیلی معمولی خواهد شد ان شاالله بعد از فرج امام زمان عج
اما ما از آنها منع شده ایم چون جنبه آن را نداریم و باید خیلی از نظر تقوی قوی باشیم / بله تمرکز هم یکی از آنهاست اما این علوم جایی از تقوی را در افراد باایمان نباید بگیرد ...
من هم فعلا جز علم و جواب سوالاتی که برایم پیش می آید چیز دیگری را در تمرکز نخواستم .بسیاری از مستحبات و واجبات به نوعی ما را به تمرکز در عمل و ذکر توصیه نموده است
من اگر بگویم پروتکل یهود را بخوانید و با توکل بر خدا عکس آن را عمل کنید شما یکی از سربازان امام زمان خواهید بود و با بصیرت خواهید شد چی ؟
خدایا ما را به راه درست هدایت کن و امام زمان (عجج الله تعالی فرجه الشریف) را بیش از این منتظرمان قرار نده
لا اله الا الله وحده لا شریک له و ...
IdeaIdeaHuhExclamationHeart
صلوات
دوست داری سلمان فارسی بشی و در راه سلمان شدن گام برداری برادرم؟
در احادیث اومده در آخر الزمان مسلمین به علمای یهودی و نصرانی رو میارن!!!!
میدونی سلمان چه طوری منا اهل البیت شد
چه جوری ابصر ترین یار بصیر مولا علی شد؟
ما از قرآن و نهج البلاغه و صحیفه سجادیه و اصول کافی در غفلت نیستیم؟
نگاهی به پست جایگاه جن، شیطان و جادو حتماً بیاندازید
به نظر حقیر نیاز هست که حتماً مطالعه کنید
به خاطر این جمله تون: {اما ما از آنها منع شده ایم چون جنبه آن را نداریم و باید خیلی از نظر تقوی قوی باشیم / بله تمرکز هم یکی از آنهاست اما این علوم جایی از تقوی را در افراد باایمان نباید بگیرد ...}
دوست عزیز قصه عمیق تر از جنبه داشتن است
حرام محمد صلوات الله حرام است تا روز قیامت و حلالش نیز همینطور و سحر و جادو حرام است!
علت آن هم جنبه نداشتن ما نیست
مقاله رو مطالعه بفرماید
پیشنهاد برادرانه من به شما این است که یه برنامه مطالعاتی اساسی با موثق ترین منابع تشیع داشته باشید
موفق و منصور باشید و در پناه حق
خیلی ممنونم
من کتاب را دانلود کردم و ان شا الله می خونم امیدوارم اطلاعات من بیشتر بشه
صمیمانه متشکرم
خداوند شما را از شر شیاطین جن و انس محفوظ بدارد...

ببخشید من منظورم این نبود که ماهم با جن و شیطان ارتباط برقرار کنیم و یا جادو گری بکنیم
اما بعضی از عالمان بزرگ ما کارهای به نظر ما خارق العاده می کردند و انها جادو گری نیست لطفا شما نیز در مورد متافیزیک ، انرژی کیهانی ، و مخصوصا کتاب مکاشفه درون و عروج روح و ... کتابی را مطالعه بفرمایید تا مطلب روشن تر شود من منظورم جادوگری نبود اما بعضی اکثر افراد با دانستن این علوم به اوج خود شناسی و خداشناسی رسیده اند
جن شیعه هم وجود داره نه اما ارتباط با روح و جن کار هر کسی نیست مخصوصا من
من این حرف شما را قبول ندارم که قصه عمیق تر از جنبه داشتن است
به صرف اینکه این کارها را یهودیها انجام می دهند
من 100 در 100 مطمئنم که خیلی از علمای بزرگ ایران در این زمینه صاحب اثرند و از این کارها می کرده اند اما نه جادو گری که شما مد نظر دارید آیت الله ، علامه حسن زاده آملی در زمینه علوم غریبه صاحب اثرند
کسب علوم غریبه و علومی که گذشته و آینده و اینها را برای ما روشن کند برای ما که در سطح پایین تر تقوی هستیم منع شده /// الان اگر بخواهم بیش از این صحبت بکنم احتمالا کفر می گویم !! پس بیش از این نمیگم
برادر عزیز منع شدن که حرام شدن نبست چرا تخته گاز میری ته ماجرا
واقعا از عمق وجود از شما سپاسگذارم که تذکر داده اید لازم دیدم در دانسته ها یم مرور و تجدید نظر کنم
موفق و موید باشید
دوست من یه نگاه هم به این پست بیانداز
رابطه سحر و جادو از منظر قرآن کریم
یا علی
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
آدرس های مرجع