تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: يك سوال مهم در مورد مستند ظهور
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
سلام،
من از وقتی سریال ظهور رو دیدم، دارم سعی می کنم اطرافیانمو بیدار کنم.خیلی خیلی کم موفق بودم.چون خیلی ها به همون 4 دلیلی که تو سریال گفته شده، نمی خوان اینجور صحبت هارو بشنون.ولی من تسلیم نشدم.هر چی یاد می گیرم، می خوام بگم تا همه بدونن.
یه بار تو یه جمعی(که فامیلی بود) اومدم در مقابل یه نفر که می گفت نظام جمهوری اسلامی به درد نمی خوره، از نظام دفاع کنم، یه دفعه کوب کردم. چرا؟؟؟Huh
تو یه دفعه 60 نفر هوار شن رو سرت(اونم نزدیکانت) و همه همزمان بخوان از چپ و راست نثارت کنن، کوب نمی کنی؟Huh
ما اگه تازه اگه بتونیم اطلاع رسانی هم کنیم، خودش کلیه. باور کن...
به نام خالق یکتا

به نظر من شما با مراجعه به سخنرانی های استاد رائفی پورکه در این زمینه سخنرانی می کنندودرباره ی همین مستند ظهور هم سخنرانی داشتند می تونید به بیشترجواب ها برسید.
چرا مستند ها و فيلم ها و اطلاعاتي در اين موارد به طور گسترده در رسانه ملي پخش نميشود ؟؟؟

ايا در كشوري كه اسلامي است برنامه هاي تلويزيوني ان بايد خارجي ( اروپايي ، كره اي ، امريكايي و .....................)
تسخير كنند ؟ ايا تنها كشور ما از اسلام نامش را حفظ كرده كشوري كه خونهاي بسياري در جهت هدفي والا ريخته ايا درست است كه اينگونه با سهل انگاري ها به تحليل رود ايا ما مسئول نيستيم اين حق الناس نيست پس چه كسي مسئول است مردم توي كوچه و چه اسان ميگيريم اشتباهاتمان را و چه سخت باز خواست خواهيم شد
سلام
مستند ظهور رو دیدم.
فوق العاده ساختن.اما نباید زیادی به اون اطمینان کرد.
شما هر طوری که فکر کنی نمیتونی از این سیستم خودتو جدا کنی.
اگه بخوای با این اعتقاد که من زیر سلطه فراماسون ها نمیرم و از محصولاتشون( که تقریباً تمام بازار دستشونه) استفاده نمیکنم زندگی کنی باید از گرسنگی بمیری. ماسون باهوشتر از شما هستند. نقشه اونها طوری طراحی شده که یا باید باهاشون کنار بیای یا بمیری. وقتی تمام اخبار، سینما، مواد غذایی، پوشاک و خیلی چیزای دیگه دست اونا باشه و شما نخوای ازشون استفاده کنی به من بگید چطور میخواید زنده بمونید؟Huh
(۳۱/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۳۰)unforgiven2105 نوشته است: [ -> ]شما هر طوری که فکر کنی نمیتونی از این سیستم خودتو جدا کنی.
اگه بخوای با این اعتقاد که من زیر سلطه فراماسون ها نمیرم و از محصولاتشون( که تقریباً تمام بازار دستشونه) استفاده نمیکنم زندگی کنی باید از گرسنگی بمیری. ماسون باهوشتر از شما هستند. نقشه اونها طوری طراحی شده که یا باید باهاشون کنار بیای یا بمیری. وقتی تمام اخبار، سینما، مواد غذایی، پوشاک و خیلی چیزای دیگه دست اونا باشه و شما نخوای ازشون استفاده کنی به من بگید چطور میخواید زنده بمونید؟Huh

وَقَالَتِ الْيَهُودُ يَدُ اللّهِ مَغْلُولَةٌ غُلَّتْ أَيْدِيهِمْ وَلُعِنُواْ بِمَا قَالُواْ بَلْ يَدَاهُ مَبْسُوطَتَانِ يُنفِقُ كَيْفَ يَشَاءُ وَلَيَزِيدَنَّ كَثِيرًا مِّنْهُم مَّا أُنزِلَ إِلَيْكَ مِن رَّبِّكَ طُغْيَانًا وَكُفْرًا وَأَلْقَيْنَا بَيْنَهُمُ الْعَدَاوَةَ وَالْبَغْضَاء إِلَى يَوْمِ الْقِيَامَةِ كُلَّمَا أَوْقَدُواْ نَارًا لِّلْحَرْبِ أَطْفَأَهَا اللّهُ وَيَسْعَوْنَ فِي الأَرْضِ فَسَادًا وَاللّهُ لاَ يُحِبُّ الْمُفْسِدِينَ ﴿۶۴﴾

يهود گفتند دست‏خدا بسته است
دستهاى خودشان بسته باد و به [سزاى ] آنچه گفتند از رحمت‏خدا دور شوند
بلكه هر دو دست او گشاده است هر گونه بخواهد مى‏بخشد و
قطعا آنچه از جانب پروردگارت به سوى تو فرود آمده بر طغيان و كفر بسيارى از ايشان خواهد افزود
و تا روز قيامت ميانشان دشمنى و كينه افكنديم هر بار كه آتشى براى پيكار برافروختند
خدا آن را خاموش ساخت
و در زمين براى فساد مى‏كوشند و خدا مفسدان را دوست نمى‏دارد (۶۴)
سوره مائده

زمام همه امور در دست خداوند هست و دست خداوند هست که بالای همه دستهاست .
سلام دوستان گل
استاد رائفی در یکی از سخنرانی هاشون عرض کردن که
در برجی که به کعبه مسلطه تک تیرانداری گذاشتن که اگه امام زمان(علیه السلام) در کنار حجرالسود فرمودند انا مهدی
با اون تک تیرانداز به خیال خودشون امام زمان رو به شهادت برسون
خب دوستای عزیز از همین باید بفهمید ک چه قد دشمنان ما احمق هستند
به فرموده امام صادق علیه السلام
خدا را شکر که دشمنان مارا از احمق ها آفرید
هیچ کاری نمیتونن بکنن
(۱/دی/۸۹ ۱۴:۱۵)علی 110 نوشته است: [ -> ]خدمت آقای f.e.a.r
برادر من آگاهی به هیچ وجه نجات بخش نیست به تنهایی و ضمانت اجرایی ندارد
شما میدونی آگاهترین فرد در عالم دنیا بعد از امام زمان و کسانی که به ایشان متصلند کیه؟
خود ابلیس لعنت الله علیه
بعلاوه ما از بسیاری از مطالب آگاهی داریم اما مطابق آگاهی هایمان عمل نمیکنیم
مثلاً خیلی ها به خوبی از مزایای ورزش مطلعند اما ورزش نمیکنند
خیلی ها از مضرات سیگار مطلعند اما باز هم سیگار میکشند
این حرفتونو خیلی قبول دارم ولی زیاد نتونستم بهش عمل کنم
از ایت الله بهجت در روزای اخر ازشون میخوان که نصیحتشون کنند ایشون هم میگن:
فقط به چیزایی که میدونید عمل کنید
سلام من سعی میکنم تو اکثر بحث های سیاسی شرکت کنم متاسفانه دید مردم نسبت به روحانیت خیلی خوب نیست و این باعث میشه نظر اونها نسبت به اسلام که به قول خودشون روحانی ها وارد کشور کردن روز به روز شکاکانه تر بشه اما مردم ما منطقی ان اگه قانعشون کنی خیلی راحت کنار میان.اما مشکل من اینه که نمیدونم از کجا شروع کنم تامختصر و مفید دیگران رو آگاه کنم چون حرفهایی که توی 7 الی 8 تادی وی دی از رائفی پور و مستند 50 قسمتی ظهور دیدم رو نمیشه که یهویی گفت!!!!!!
من خودم این روش رو امتحان کردم و خیلی خوب جواب داده.
90% از آشنایان من غیر مذهبی هستن.
بهترین شیوه برای تاثیرگذاری روی آنها، بد گفتن از جهودهای صهیونیسته.
این که بگین که توی قتل امام حسین جهود چه نقشی داشته.
و یا امام علی رو پسر زن یهودی کشته...
میدونی؟
هیشکی هیشکی جرأت توهین و یا تشکیک به امام حسین و امام علی رو نداره.
به نظر من از این دو تا امام شروع کنین.
فیس بوک هم خیلی خوب جواب میده. یعنی اگه طرفت از کامپیوتر کوچکترین سررشته ای داشته باشه، میتونی بهش بگی که فیس بوک چجوری عقاید شما رو ذخیره میکنه و در صورت لزوم ازش استفاده میکنه.
ابزار جاسوسیه...
من مطلقاً از هیچ آخوندی نقل قول نمیکنم. چون تجربه به من یاد داده که اگه از آخوندی چیزی بگی، هیشکی حرفت رو باور نمیکنه.
سعی کن از کتاب ها و مقالات اینترنتی و یا نوشته نویسنده های غیروابسته به جمهوری اسلامی طرفت رو قانع کنی.
یه کار دیگه هم میتونی بکنی...
این دی وی دی ها رو بده خودشون تماشا کنن. (اینم خوب جواب میده)

موفق باشی.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
آدرس های مرجع