سلام
توی همون فیلم میگه
باید خودتو از یستم بکشی بیرون
باید به احادیث و قران رجوع کرد و اون احادیثی که به نظرمون عجیب میاد و یا تنبلیمون میاد انجام بدیم بریم دنبالش
سلام دوستان
من به تازگی مستند ظهور را دیدم.اما من یه نظری دارم. درسته که اولین قدم ما آگاه کردن دیگران است اما نه هر کسی. به نظر من این مستند را باید به کسانی داد که کمی شناخت روشون دارین و میدونین که یه جواریی به دنبال یه چیزی می گردن.یعنی همون حقیقت اما شاید خودشونم نمیدونن دنبال چی میگردن....
اما دوستان توی دنیایی که دشمن با این روش وبه طور غیر مستقیم داره کار میکنه ما هم باید همونطور با هاش برخورد کنیم. سخنرانی و کتاب مال کسانیه که تا یه حدی مطلبو باور دارن. ما باید به کمک هم اطلاعتمونو با همین سخنرانی ها و کتابها و ... بالا ببریم ولی اونها رو در قالبی دیگر به دیگران ارائه کنیم.
مستند ظهور تکان دهنده و آگاه کننده بود. اما سهم ما فقط خودسازی و رساندن این مستند به دیگران نیست
یه کاری شبیه "ظهور" اما نه اینقدر واضح و شاید نه به صورت سریال....
خودم هم دارم فکر میکنم.شما هم نظراتتونو بدید
(۲۸/آذر/۸۹ ۱۸:۲۱)علائم ظهور نوشته است: [ -> ]هر کسی مستند را دیده باشد و شرایط دنیا رو بررسی کرده باشد باید فهمیده باشد که زمان زیادی تا ظهور منجی آخرالزمان نمانده.
به نظر من مهمترین کارهایی که باید بکنیم اینهاست:
فردی:
1-خودسازی هر چه بیشتر برای مقابله با مشکلات و سختی های جسمی و روحی پیش رو
2-رهایی از حق الناس و حق الله و هر آنچه که شما را از انجام تکلیف باز می دارد
3-مطالعه و کنکاش در احادیث آخرالزمان و شناخت مصادیق خیر و شر.به صورت عجیبی احادیث زیادی داریم همراه با مشخصات فراوان
اجتماعی:
1-آگاه سازی مردم به هر وسیله و در هر زمان و مکان از وضعیت حال و اتفاقات پیش رو
2-داشتن رفتار انسانی و متواضعانه با مردم.تا حرفتان موثر باشد و حقیقت را خود نپوشانید
3-هم رنگ جماعت نشدن و در هر حال و هر زمان همگام با حقیقت پیش رفتن
موافقم كه آگاهي دادن به تنهايي كافي نيست
هميشه برام سوال بود كه چرا توي قرآن اينقدر در مورد قوم بني اسرائيل و يهود صحبت شده اما باديدن مستند ظهور ديگه برام سوال نيست بنظرم اگه مسلمونيم و به پيامبرا و اماما اعتقاد داريم و واقعا دنبال راهي باشيم كه توي اين جريان نقش مهمي رو ايفا كنيم بايد حتما بادقت بيشتري به مطالعه روايات و احادث و حتما قرآن كريم كه خيلي زيبا راه حل هايي رو جلو پامون ميذاره بردازيم
خيلي از جواب سوالامون رو ازشون مي گيريم.
بنظرم اگه شما دنبالش رفتين و به يه نتايجي رسيدين خيلي خوبه كه مارو هم در جريان بذارين.
(۲/دی/۸۹ ۱۶:۳۳)mohammad790 نوشته است: [ -> ]سلام
ببینید بنظر من نکته اینجاست که فراماسونری دشمن ما نیست بلکه یه بازیچه ست و یه ابزار برای پیاده شدن اهداف شیطان
دشمن اصلی ما شیطانه. شیطان رجیم...
حالا معلومه باید چیکار کنی. باهاش مبارزه کن. وفراموش نکن زکات آگاهیتو بپرداز به کسانی که مستحق هستند.
اگه نظرم اشتباهه منو از اشتباهم مطلع کنید ممنون
در پناه حق.والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه خود هدایت خواهیم نمود
دوست عزيز در اينكه شيطان دشمن ما انسان هاست شكي نيست اما نميشه از لشكري كه از جنس خودمونن و شيطان از طريق آنها وارد عمل ميشه چشم پوشيد.
اگه فراماسونري در جبهه حق نيست بي طرف هم نيست ميشه اسمشو چي گذاشت جادو شده؟فكر نمي كنم فرماسونري كاملا آگاه كه داره چكار مي كنه حتما توي قرآن به اين جمله رو خونديد:
إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُواْ سَوَاءٌ عَلَيْهِمْ أَأَنذَرْتَهُمْ أَمْ لَمْ تُنذِرْهُمْ لاَ يُؤْمِنُونَ ﴿۶﴾
در حقيقت كسانى كه كفر ورزيدند چه بيمشان دهى چه بيمشان ندهى بر ايشان يكسان است [آنها] نخواهند گرويد (۶)
خَتَمَ اللّهُ عَلَى قُلُوبِهمْ وَعَلَى سَمْعِهِمْ وَعَلَى أَبْصَارِهِمْ غِشَاوَةٌ وَلَهُمْ عَذَابٌ عظِيمٌ ﴿۷﴾
خداوند بر دلهاى آنان و بر شنوايى ايشان مهر نهاده و بر ديدگانشان پردهاى است و آنان را عذابى دردناك است (۷)
فِي قُلُوبِهِم مَّرَضٌ فَزَادَهُمُ اللّهُ مَرَضًا وَلَهُم عَذَابٌ أَلِيمٌ بِمَا كَانُوا يَكْذِبُونَ ﴿۱۰﴾
در دلهايشان مرضى است و خدا بر مرضشان افزود و به [سزاى] آنچه به دروغ مى گفتند عذابى دردناك [در پيش] خواهند داشت (۱۰)
همه ما با سوره بقره آشنا هستيم خيلي زيبا و واضح در مورد دجال صحبت كرده بهتر با دقت بيشتري دوباره سوره بقره رو قرائت كنيم به نتايج خوبي ميرسيم
ما رو هم در جريان مطالعات و نتايج خودتون بذارين ممنون.
هر كس به نوبه خودش وظيفه اي در مقابل ظهور حضرت حجت (عجل الله تعالی فرجه الشریف) داره .... كه مهمترين اونها انتظاره ... يكي از وظايف منتظر تربيت نسلي مهدوي است. به اين معني كه فرزند من بايد بشود يه منتظر واقعي حضرت مهدي (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ... نه فقط فرزند من بلكه كل افراد جامعه بايد بشوند منتظر حضرت حجت. حال براي انجام اين وظيفه راههاي مختلفي وجود دارد... يكي از آنها معرفي ظالمان و دجالان زمان است... اينكه ما به وضع فعلي جهان راضي نباشيم از وظايف منتظران ظهور است ... چون جهان كامل واقعي و مدينه فاظله تنها با ظهور حضرت محقق خواهد شد....
به اميد ظهور .....
سلام
لطفا بعد از فکر و تامل بسیار در مورد کلمات زیر ،، معنی این کلمات را برای من بفرستید (همه کلمات مربوط به آخر الزمان و اعتقاد شیعیان هست )
بقیه الله :
منتظَر :
منتظِر :
انتظار :
صاحب الزمان :
قیام :
و چند سوال :
آیا کلمه انتظار در معنی ،، مسئله ای زمانی هست یعنی اینکه ما از اول عمرمان تا ظهور منتظر باشیم؟
امام زمان منتظر ما هست یا ما منتظر او ؟
آیا قیام امام زمان خون و خونریزی دارد ؟
آیا قیام فقط زمان ظهور انجام می شود
آیا باید همه جا را ظلم فرا بگیرد بعد امام زمان تشریف بیاورند؟ یا اینکه امام زمان و صاحب ما ، منتظر اصحاب با بصیرت خود عمارها و مالک اشتر هایشان هستند؟
لطفا با مطالعه و پرسش از عالمان دینی جواب بدهبد
[b]سلام بر عاشقان مهدی فاطمه
من همون شبی که مستند ظهور رو دیدم اینجا عضو شدم و مستندظهور و اینجا رو به دوستانم معرفی کردم و تصمیم دارم مستند ظهور رو تو دانشگاه و آشنایان پخش کنم و در مورد علام ظهور کتاب بخونم فکر میکنم خیلی عقب هستیم
الاان فقط مطالعه و اطلاع رسانی بهترین راه میتونه باشه به امید ظهور یا حق
سلام
ببخشید!!
دو هدف را دنبال می کنم یکی برای خودم یکی برای کسانی که این مطلب را می خونن ،، حالا یا جواب میدن یا نمیدن اگه جواب دادن من می تونم چیزای بیشتری بدونم و یاد بگیرم و اگه جواب ندادن مطمئنم که حداقل جرقه ای در فکر و مغز افراد زدم که برن در مورد مسئله منجی و امام زمان بیشتر بدونن (( در مورد کلماتی که
شاید 1000 بار استفاده کردن و معنی درست اون رو نمی دونن ))
نمی خواستم اینا را بگم اما نمیدونم چرا اکثر افراد به خصوص خود من در مورد یه چیزی و یه مسئله ای بدون مطالعه قبلی یا حداقل شنیدن آن مطلب از عالمی که این مطالب رو میدونه و تحقیق کرده اظهار نظر می کنن
از عالم پرسیدن و مطالعه را فقط برای همین بیان کردم حالا اگه نمی خواین نظر شخصی خودتون رو بیان کنین مثل خود من ! مطمئنا افرادی هستن که اطلاعات منو رشد و ترقی بدن ( اشتباه نشه من یه چیزایی در مورد این مسائل شنیدم اما هیچ علم و دانستنی مطلق و کامل نیست )
گردن ما از مو باریک تر ،،،

حالا به نظر شما بازم اشتباه کردم که بیان کردم " با مطالعه و پرسش از علما باشه ؟
امیدوارم هیچ کس امروزش مثل دیروزش نباشه و از هر لحاظ رشد بکنه
به نظرمن هم سوالتون جالب بود و باعث شد که بیشتر فکر کنم. اما اول هر چی خودم می دونم رو یادداشت می کنم تا بعدا که از عالمی پرسیدم یا مطالعه کردم با هم مقایسه کنم. اگه دوستان هم هر دو جواب رو براتون بفرستن بهتره.به نظرم مقایسه جالبیه؟؟؟من قبلا نظیر این مقایسه را داشتم و به این نتیجه رسیدم که هیچی نمی دونم اما این دفعه فکر می کنم بیشتر نمی دونم...
اگه دوستان جواب دادن و به یه جمع بندی رسیدید، بذارید تو سایت.
ممنون
این سوال شما از ایه الله بهجت پرسیده شد ایشان فرمودند (توبه از گناهان)
سلام به دوستان عزیز
راجب سوال دوستمون که از کجا باید شروع کرد تا بشه مبارزه کرد . . . !
اولین مبارزه به نظر من مبارزه با خود شخصه یعنی باید از خودمون بر علیه خودمون شورش کنیم
تا اون وقت بشه گفت درباره مبارزه میشه بحث کرد .
در اصل ما مسلمون هستیم و لی باید دوباره مسلمون بشیم
اینقدر باید غربال مسلمونی و تکرار کنیم تا ایمان بیاریم در واقع اسلام بیاریم .