۱۹/مرداد/۹۰, ۲:۴۱
۲۶/مرداد/۹۰, ۱۲:۳۲
salam
in mostanade arzeshmand ro be hamrahe hamsaram didim . be gofte hamsaram kash zodtar dide budim . dishab tamumesh kardim . man va hamsaram shadidan pigire serialhaie khareji chon desperate va supernatural budim va ,,,, tahte taesire mosbate in mostanad dishab saate 1 hamsaram tamame dvd haie serialha ro shekund . shaiad baezi began dagh budim va javgir shodaim vali in javgir shodan khili arzesh dare va ghadresh ro midunim . az tarjome besiar khube grouh ham mamnun hastim
in mostanade arzeshmand ro be hamrahe hamsaram didim . be gofte hamsaram kash zodtar dide budim . dishab tamumesh kardim . man va hamsaram shadidan pigire serialhaie khareji chon desperate va supernatural budim va ,,,, tahte taesire mosbate in mostanad dishab saate 1 hamsaram tamame dvd haie serialha ro shekund . shaiad baezi began dagh budim va javgir shodaim vali in javgir shodan khili arzesh dare va ghadresh ro midunim . az tarjome besiar khube grouh ham mamnun hastim
۲۶/مرداد/۹۰, ۱۳:۲۸
دوست عزیز irshafa اگر لطف کنین فارسی بنویسین ممنون میشیم. جزء قوانین تالاره.
اینکه دی وی دی های خودتون رو شکستین کار بزرگ و مهمی بوده و اصلا هم جوگیری نبوده. حقیر خودم نزدیک 100 دی وی دی فیلمهای هالیوودی رو شکستم. تا الان هم سر سوزنی از کارم پشیمان نشدم که هیچ بلکه هر بار یادم میاد خدا رو شکر می کنم که چنین تغییری در نگرشم ایجاد کرد.
امیدوارم این شکستن شروعی باشه برای بازگشت به خدا و دین خدا و قرآن و معصومین.
اینکه دی وی دی های خودتون رو شکستین کار بزرگ و مهمی بوده و اصلا هم جوگیری نبوده. حقیر خودم نزدیک 100 دی وی دی فیلمهای هالیوودی رو شکستم. تا الان هم سر سوزنی از کارم پشیمان نشدم که هیچ بلکه هر بار یادم میاد خدا رو شکر می کنم که چنین تغییری در نگرشم ایجاد کرد.
امیدوارم این شکستن شروعی باشه برای بازگشت به خدا و دین خدا و قرآن و معصومین.
۲۶/مرداد/۹۰, ۱۴:۱۱
(۲۷/آذر/۸۹ ۲۱:۳۵)علي نوشته است: [ -> ]مستند ظهور رو ديدم و اطلاعات زيادي گرفتم و بعد با سايت اشنا شدم و باز سيلي از اطلاعات پراكنده سرازير شد تو ذهن من،اطلاعاتي كه ميگفتن:ببين يه دشمن بزرگ به اسم فراماسونري وجود داره...وجود داره...و باز هم وجود داره.
ولي كه چي؟ حالا من بايد چيكار كنم؟ به عبارت ديگر من اطلاعاتي ميخوام كه برام تكليف ايجاد كنه و بگه الان بايد عليه اونا چيكار كرد...الان بايد چيكار كرد؟
سلام
شما الان فهمیدید که ما درگیر جنگ بین حق و باطل هستیم و لشکر باطل سعی داره شما را وارد تیم خودش بکنه حالا چه طوری؟
آنها میایند لباس هایی با نمادهای خودشون فیلم ها و آهنگ هایی با هدف های خودشون و هزار کار دیگر انجام میدن تا به شما بگن که ما خوب هستیم و ورود به تیم ما و خدمت به ما مساوی با آرامش خودتون
یادتون باشه که اگر شما در تیم حق نباشید نمی تونید ادعا کنید توی تیم باطل نیستید چون نبودن در صحنه مساوی است با بودن در تیم باطلاما حالا شما باید چه کار کنید؟
شما بعد از این که فهمیدید تیم باطل هست و می خواهد شما را وارد خودش بکنه باید دقت کنید به لباس هایی که می خرید فیلم ها و آهنگ هایی که می بینید و گوش میدید که قاعدتا آنها روی شما تاثیر می گذارد و گرنه هرگز طراحی نمیشد شما باید بروید واطلاعات خودتون را در ضمینه ی مهدیت و خدا زیاد کنید تا اعتقادهای شما قوی تر بشود چرا که دشمن با همین اعتقادات شما کار دارد و می خواهد با سست کردن همین ها شما را از صحنه خارج کند بعد شما باید اطلاعات خود را به دیگران هم بدهید و آن ها را هم آگاه کنید

۲۶/مرداد/۹۰, ۱۵:۱۸
حدودا 6 ماه پیش بود رفته بودم داخل کتاب فروشی دنبال کتابهای جدید دفاع مقدس می گشتم . یه باره جذب ویترین سی دی های فروشگاه شدم . بین اون همه چشمم به مستند ظهور افتاد . بدون تامل خریدمش وقتی رفتم خونه و گذاشتمش توو سیستم تا ببینمش اونقدر جذب گفته هاش که همه اشون برام جدید بود شدم که تا قسمت 17 رو یکجا نگاه کردم . فکر می کنم خواست خدا بود که اون دی ی دی رو خریدم و بعد هم از طریق زیرنویس مستند با تالار آشنا شدم .
از همه ی کسانی که توو ترجمه و پخش این مستند دخیل بودن تشکر می کنم . شما با این کار بزرگتون ذهن خیلی ها رو باز و روشن کردید.
اجرتون با خود مولا ...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
جناب EMPERATOR شما بذارین رو حساب تازه وارد بودن بنده .. ببخشین
از همه ی کسانی که توو ترجمه و پخش این مستند دخیل بودن تشکر می کنم . شما با این کار بزرگتون ذهن خیلی ها رو باز و روشن کردید.
اجرتون با خود مولا ...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
جناب EMPERATOR شما بذارین رو حساب تازه وارد بودن بنده .. ببخشین

۲۶/مرداد/۹۰, ۱۵:۲۵
(۲۶/مرداد/۹۰ ۱۵:۱۸)محیصا نوشته است: [ -> ]حدودا 6 ماه پیش بود رفته بودم داخل کتاب فروشی دنبال کتابهای جدید دفاع مقدس می گشتم . یه باره جذب ویترین سی دی های فروشگاه شدم . بین اون همه چشمم به مستند ظهور افتاد . بدون تامل خریدمش وقتی رفتم خونه و گذاشتمش توو سیستم تا ببینمش اونقدر جذب گفته هاش که همه اشون برام جدید بود شدم که تا قسمت 17 رو یکجا نگاه کردم . فکر می کنم خواست خدا بود که اون دی ی دی رو خریدم و بعد هم از طریق زیرنویس مستند با تالار آشنا شدم .
اجرتون با خود مولا ...
ارسال را اگر در چگونه با مستند ظهور آشنا شدید؟ انجام می دادید خیلی بهتر بود!
۲۶/مرداد/۹۰, ۱۵:۳۷
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام . دوستان مستند ظهور واقعا زیبا و پرمحتوا بود . من این مستند رو به طور کامل در دبیرستان برای دانش آموزان پایه سوم و دوم تحلیل کردم . روزآخر تحلیل مستند خیلی از بچه عقیدشون نسبت به دنیا و محیط اطرافشون تغییر کرد . والان هم در راه آگاه کردن دیگران دارن کار میکنند.
سلام . دوستان مستند ظهور واقعا زیبا و پرمحتوا بود . من این مستند رو به طور کامل در دبیرستان برای دانش آموزان پایه سوم و دوم تحلیل کردم . روزآخر تحلیل مستند خیلی از بچه عقیدشون نسبت به دنیا و محیط اطرافشون تغییر کرد . والان هم در راه آگاه کردن دیگران دارن کار میکنند.
۱/شهریور/۹۰, ۱۳:۴۷
سلام
من تو اردوی مناطق جنگی 87 با انجمن فراماسونری آشنا شدم
دست همه ی پویندگان و گویندگان حقیقت را می بوسم
من تو اردوی مناطق جنگی 87 با انجمن فراماسونری آشنا شدم
دست همه ی پویندگان و گویندگان حقیقت را می بوسم

۱/شهریور/۹۰, ۱۵:۳۱
این مستند را چگونه پیدا کنم و آن را ببینم
۱/شهریور/۹۰, ۲۲:۰۰
(۱/شهریور/۹۰ ۱۵:۳۱)صفت موسوی نوشته است: [ -> ]این مستند را چگونه پیدا کنم و آن را ببینم
می تونید از این لینک دانلود کنید :
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-11.html