(۱۷/خرداد/۹۵ ۰:۱۳)عمار94 نوشته است: [ -> ]خوب ما هنوز به این نتیجه نرسیدیم که پزشکی نو علم کامل است (یا علم تر است !)
و شما به نتایج آزمایشات آن استناد میکنید .
آیا پذیرش یک مسئله و رد هر مسئله دیگر بدون امتحان (با توجه به اینکه مسئله ی اولی اصرار بر استقرا دارد) عجیب نیست !
برای تست بیمار بودنتان هم بعد از خواندن این پست بروید و از اب لوله کشی منزل یک لیوان اب بخورید اگر بوی گند آب حالتان را به هم نزد بدنتان مسموم است (مثل فرد سیگاری که بعد از مدتی دیگر طعم توتون را هم حس نمیکند)
باشه من بیمارم اصن :|
بعد یک سوال دارم
شما اگر روزی خودتان یا یکی از عزیزانتان بیماری سختی مثل سرطان ایدز بیماری قلبی،کلیوی و... یا بیماری نا شناخته مبتلا شود، پیش متخصص میروید یا رجوع میکنید به طب سنتی؟!
(۱۷/خرداد/۹۵ ۰:۱۸)JohnShepard نوشته است: [ -> ]باشه من بیمارم اصن :|
بعد یک سوال دارم
شما اگر روزی خودتان یا یکی از عزیزانتان بیماری سختی مثل سرطان ایدز بیماری قلبی،کلیوی و... یا بیماری نا شناخته مبتلا شود، پیش متخصص میروید یا رجوع میکنید به طب سنتی؟!
برای شخص خودم بدون شک طب سنتی .
بنده و یکی از اشنایان دور بیماری با علائم مشابه داشتیم ، بنده بعد از انجام آزمایشات مختلف وقتی مشاهده کردم جواب مسئله در حال وارد شدن به (چرت و پرتیات ) است و این اتفاق هم همزمان شده بود با آشنایی ام با طب سنتی ، روی به طب سنتی (یا بهتر طب دینی) آوردم و الان با سلامت در خدمتتان هستم !
آشنای دورمان متاسفانه این فرصت را پیدا نکرد و بعد از چند عمل جراحی و گرفتاری به بیماری های جانبی دیگر متاسفانه فوت کردند .
خوب شما جای من ! کدام را انتخاب میکنید؟؟
(۱۷/خرداد/۹۵ ۰:۳۷)عمار94 نوشته است: [ -> ]برای شخص خودم بدون شک طب سنتی .
بنده و یکی از اشنایان دور بیماری با علائم مشابه داشتیم ، بنده بعد از انجام آزمایشات مختلف وقتی مشاهده کردم جواب مسئله در حال وارد شدن به (چرت و پرتیات ) است و این اتفاق هم همزمان شده بود با آشنایی ام با طب سنتی ، روی به طب سنتی (یا بهتر طب دینی) آوردم و الان با سلامت در خدمتتان هستم !
آشنای دورمان متاسفانه این فرصت را پیدا نکرد و بعد از چند عمل جراحی و گرفتاری به بیماری های جانبی دیگر متاسفانه فوت کردند .
خوب شما جای من ! کدام را انتخاب میکنید؟؟
من قطعا طب علمی و پیشرفته
اگر کسی جلوی شما سکته کنه، مطمئنم شما هم برای نجات جانش متوسل به طب پیشرفته میشید نه طب دینی و این حرفا...
اگر طب سنتی کارآمد بود، میانگین عمر بیشتر نمیشد...قدیم از سرماخوردگی هم جان خود رو از دست میدادن...