دوستان سعی کنید ، و تمام هوش و ذکاوتتون رو صرف این کنید که چطور از تهدیدات ، فرصت ایجاد کنید !
فیسبوک ، بد یا خوب ! می تونه مورد استفاده قرار بگیره !
کافیه آگاه باشید ، و با آگاهی ازش استفاده کنید برای مقاصدتون
رضا شاه با اون همه زور گوییش نتونست کشف حجاب کنه
اما حالا فیس بوک براحتی................
سلام
اخه من نمیدونم بعضیا انگیزشون چیه میرن تمام اطلاعاتشونو ب راحتی در اختیار کسیایی ک میدونن و نمیدونن قرار میدن
اخرش ک چی ؟
تفریح؟
اخه چرا عاقل کند کاری ک ...
کلا از من بشنوین هر چی یهو و الکی گل میکنه ی ایرادی داره ک بعدا صداش درمیاد
یا علی...
شاید شما در مورد این مقوله ی جنجالی خیلی چیز ها بدونید و خیلی چیزها خونده باشید و الان در ته داتون بگید باز هم حرف های خشک و چرت و پرت همیشگی .اما به عنوان یک دوست پیشنهاد می کنم مقاله ی من را هم یک نگاهی بندازید ضرر نداره شاید متفعت هم داشته باشه .شست و شوی مغزی هم نداره صرفا تحلیله.
شبکه های اجتماعی متعددی در جهان با زبانهای متفاوت وجود دارند ولی نام یکی از آن ها خیلی پررنگ و آشناست نام این شبکه ی نام آشنا چیزی نیست جز FaceBook .
من به مسئله ی شرعی و حکم فقیهان درباره ی این مقوله کار ندارم این وظیفه ی شماست که به فتوای مرجعتان مراجعه کنید و . . . . فقط نکاتی هستند که نیاز به تحلیل و روشن سازی دارند.
1-هدف از داشتن account در facebook چیست؟بعضی ها که علاقه ی شدیدی به facebook دارند اهداف عوام قانع کننده ای مانند تبادل نظرات علمی ،هماهنگی گروه ها ،تبلیغات مذهبی و . . .را مطرح می کنند بین خودمون با خودتون فکر کنید چند درصد از افراد از facebook برای تبادل نظرات علمی و . . . استفاده می کنند؟به نظر من غالب افراد از این شبکه ی اجنماعی برای اشتراک گذاری عکس هایی استفاده می کنند که نمی گم جنبه ی شرعی بلکه می گم جنبه ی اخلاقی-اجتماعی در آن ها رعایت نمی شود و متاسفانه این شبکه ی اجتماعی را تبدیل به شبکه ی افتضاحی می کنند.
2-تا حالا چیزی در باره ی درآمد facebook شنیده اید؟آیا می دانید میزان این درآمد چقدر است؟طبق تحقیقات من میزان این درآمد در سال مالی گذشته معادل 230 دلار1 در هر ثانیه بوده یعنی حتی بیشتر از کمپانی معروف تلفن همراه بلک بری؟؟!!شما برای ایجاد account پولی پرداخت می کنید یا تبلیغاتی را در facebook می بینید ؟پس این درامد هنگفتی که معادل 5/7 میلیارد دلار در سال است از کجا می آید ؟پاسخ این سوال را با سوال دیگه ای مطرح می کنم.چرا facebook اینقدر در گرفتن ایمیل و جدیدا شماره تلفن افراد یا در بعضی موارد در گرفتن اطلاعات شخصی اصرار دارد؟چه تضمینی وجود دارد که اطلاعات شخصی شما فاش نشود یا حتی ....؟تنها تحلیلی که می توان در این رابطه انجام داد اینست که متاسفانه راز داری در facebook انجام نمی شود و اطلاعات شخصی شما دوست من به سازمان های جاسوسی،سایت های تبلیغاتی ،سایت های غیر اخلاقی و . . . فروخته می شود
3-از دید روانشناسی افرادی که در فضای مجازی مانند همین facebook فعالند در زندگی اجتماعی و در برخورد با اعضای خانواده از جمله عمو ،عمه ،دایی و . . . خیلی موفق نیستند . کودکان ونوجوانانی که در گیر فضای مجازی هستند معاش در زندگی حقیقی را دیر کسب می کنند یا اصلا کسب نمی کنند و در عالم مجازی خود سیر می کنند
4-قبول دارید که همه ی ما مسلمان هستیم ؟دارای دین الهی ،رسول الهی وکتاب الهی یکسانی هستیم ؟درسته که درجه ی ایمان هر کسی متفاوته ولی به عنوان یک مسلمان می توانیم تحمل کنیم که در شبکه های اجتماعی از قبیل facebook یا در بخش نظرات YouTube به دینمان،پیامبرمان،کتابمان و حتی به خودمان توهین های که عموما رکیک هستند داده می شود. باید به خاطر دینی که داریم به ما اینچین توهین هایی شود؟ باید باعث تقویت شبکه هایی شویم که محل توهین به ماست؟ما با عضویت در این شبکه ها عملا نشان می دهیم از این توهین ها خوشحالیم؟؟!! درسته دشمنی را تقویت کنیم که همین دشمن آرزوی نابودی ما را دارد؟ قضاوت باشماست . . . . . این صحبت هایی که شد صرفا تحلیل های شخصی من بود شاید صحت 100% نداشته باشند ول خب بالاخره تحلیله دیگه..... در انتها لازم به ذکر است که اگر این شبکه ی اجتماعی در جهت صحیح استفاده شود منعی در جهت استفاده از آن وجود ندارد ولی. . . . . .
1-
http://www.happier.co.uk/infogram/amount...MediaREDEF
شما فکر میکنید هزینه بسیار بالای کارمندان و سرور ها و ... از کجا تامین میشه ؟تا بحال تبلیغی تو فیس بوک دیدین ؟ من که ندیدم.خب معلومه، از فروش اطلاعات افراد ( افرادی که سازمان های غربی خواستار اطلاعات شخصی اونها هستند ) به ان اس ای و سی آی ای و ...تو یه سخنرانی از باراک اوباما شنیدم که میگفت: "من اجازه ثبت نام در فیس بوک رو به فرزندانم نمیدم تا زمانی که با من زندگی میکنند و به سن قانونی نرسیده اند."منظورش از این حرف چیه ؟همونطور که جولین آسانژ گفته، بزرگترین دیتا بیس جهان بر اساس اطلاعات شخصی رو فیس بوک داره.حالا من موندم اعضای هیئت دولت البته برخی از اونها، چطور کاربر این شبکه مجازی اند؟؟
نقل قول:حالا من موندم اعضای هیئت دولت البته برخی از اونها، چطور کاربر این شبکه مجازی اند؟؟
آره واقعا ... برا منم سواله ! خب اگه آقای ظریف عضوش شده، قانونیه و اگه قانونیه چرا فی*ل*تره ؟
و اگه غیر قانونیه چرا ... ؟؟؟؟
ن واقعا اگه توجیه پذیره یکی بگه ....

این تناقض ب این بزرگی رو کی پاسخگوء ؟
(۳۰/دی/۹۲ ۱۴:۰۴)dannyfox نوشته است: [ -> ]شما فکر میکنید هزینه بسیار بالای کارمندان و سرور ها و ... از کجا تامین میشه ؟تا بحال تبلیغی تو فیس بوک دیدین ؟ من که ندیدم.خب معلومه، از فروش اطلاعات افراد ( افرادی که سازمان های غربی خواستار اطلاعات شخصی اونها هستند
به ان اس ای و سی آی ای و ...تو یه سخنرانی از باراک اوباما شنیدم که میگفت: "من اجازه ثبت نام در فیس بوک رو به فرزندانم نمیدم تا زمانی که با من زندگی میکنند و به سن قانونی نرسیده اند."منظورش از این حرف چیه ؟همونطور که جولین آسانژ گفته، بزرگترین دیتا بیس جهان بر اساس اطلاعات شخصی رو فیس بوک داره.حالا من موندم اعضای هیئت دولت البته برخی از اونها، چطور کاربر این شبکه مجازی اند؟؟
الان شما یه مسئله رو مطرح میکنین که فیس بوک از اطلاعات شما استفاده میکنه ( بماند که چقدر هم ایرانی ها اطلاعات درست میدن یا اصلا اطلاعات دقیق میدن با توجه به مسئله غیر قانونی بودن)
بعد میای برای تائید حرفات میگی اوباما به فرزنداش اجازه عضویت نمیده منظورش هم خودت میای تحلی میکنی برای اینکه یکی دیگه گفته بزرگترین دیتا بیس جهان بر اساس اطلاعات شخصی رو فیس بوک داره یعنی مثلال الان غیر از راه فیس بوک هیچکس نمیفهمه بچه های رئیس جمهور کی ان و چیکارن!!!! اطلاعات شخصیشون الان معلوم نیست مثلا فقط وقتی عضو بشن سازمان های جاسوسی میفهمن اونا هم که بچه مسلمون اصلا دروغ تو کارشون نیست کل اطلاعات رو صحیح وارد میکنن! اصلا بد میشه واسه باباشون

(۵/بهمن/۹۲ ۱۳:۰۵)M912 نوشته است: [ -> ]الان شما یه مسئله رو مطرح میکنین که فیس بوک از اطلاعات شما استفاده میکنه ( بماند که چقدر هم ایرانی ها اطلاعات درست میدن یا اصلا اطلاعات دقیق میدن با توجه به مسئله غیر قانونی بودن)
بعد میای برای تائید حرفات میگی اوباما به فرزنداش اجازه عضویت نمیده منظورش هم خودت میای تحلی میکنی برای اینکه یکی دیگه گفته بزرگترین دیتا بیس جهان بر اساس اطلاعات شخصی رو فیس بوک داره یعنی مثلال الان غیر از راه فیس بوک هیچکس نمیفهمه بچه های رئیس جمهور کی ان و چیکارن!!!! اطلاعات شخصیشون الان معلوم نیست مثلا فقط وقتی عضو بشن سازمان های جاسوسی میفهمن اونا هم که بچه مسلمون اصلا دروغ تو کارشون نیست کل اطلاعات رو صحیح وارد میکنن! اصلا بد میشه واسه باباشون
اول اینکه منظورم از اون حرف اوباما رو نگفتم. نظر شخصی من اینه که اوباما با این حرفش خواسته غیر مستقیم اشاره به مضرات فیس بوک بکنه، هدر دادن وقت و ...
شما چرا سریع جبحه میگیری عزیز من. آخه وقتی ظریف میاد توییت میزنه، استیتوس تو فیس بوک میزاره، گلم، فیس بوک نمیاد از اون استیتوس استفاده اطلاعاتی بکنه، میاد از زمان و موقعیت مکانی فرستنده استفاده میکنه.
فرضا من دانش آموز 17 ساله هستم که عضو فیس بوک شدم و در یک میهمانی یا جای دیگه با دوستام کلی عکس گرفتیم اونم با حرکات نامناسب و یا صفحاتی رو لایک کردم که از نظر اخلاقی مورد داره و یا استیتوس و کامنت با الفاظ رکیک میزارم. خب حالا 10 سال دیگه عضو یه سازمان مهم تو دولت شدم. اون وقته که فیس بوک پته ام رو میریزه رو آب و آبروم میره. و یا اینکه هیچ کدوم از کارهای ذکر شده رو انجام ندادم ولی حداقل دوستانم رو ادد کردم. خب الان که به سن بالاتر رسیدم و در حال فعالیت علیه سیاست های آمریکا هستم، اولین متحدانم چه کسانی میتونن باشن؟ چه کسانی با من هم عقیده ان؟
تو فیس بوک مثلا پیج برند ورساچی بیشترین لایک رو به خودش اختصاص میده. خب الان وقته چیه؟ وقته اینه که آمریکا وارد عمل بشه و از طریق این برند خواسته های خودش رو در قالب مد به جامعه وارد بکنه چون در بزرگترین و پر طرفدارترین شبکه اجتماعی این برند قابل توجه مردم قرار گرفته. شما نظرات من رو فقط در مورد ایران فرض میکنید و فکر میکنید آمریکا فقط دنبال اطلاعات ماست.
تو رو بخدا قبل از انقاد از دیگران یکم فکر کنید. این مواردی که گفتم نمونه هایی بود که به ذهن من رسید. کافیه یه کم بیشتر در مورد فیس بوک فکر کنید و بی دلیل صحبت نکنید.
من اصلا رسالت فیسبوک رو نمیفهمم ادم هایی رو دیدم از همین هم سن و سالان خودم یا بزرگتر که تمامی اطلاعات خودش رو تو فیسبوک خالی کرده من واقعا متوجه نمیشم. یه روز یه المانی رو تو مسجد دیدم که برای دیدن مسجد اومده بود همین جور باهاش داشتم صحبت میکردم و نظرش رو در مورد شبکه ها اجتماعی پرسیدم اون گفت ما نباید احمق باشیم و اطلاعات مون رو در اختیار امریکا قرار بدیمم و تازه میگفت من خیلی با دولت شما موافقم با این سیاست های اینترنتیش و میگفت منم موافقم که اروپا هم اینترنت خودش رو داشته باشه. البته ایشون استثنا بود چون خارجی های دیگه خیلیاشون طرفدار فیسبوک هک هستن. ولی بیشتر نسل جوون
امیدوارم نسل جوون ما دست از سر این فیسبوک و لاین و چمیدونم هر کوفت و زهر ماری برداره و استفاده مفید کنن از این وسایل ارتباطی