تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: فیس‌بوک مخوف‌ترین ماشین جاسوسی جهان است
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
اگه غیر از باشه جای تعجب داره. هر سایتی ممکنه این اطلاعاتو ثبت کنه. حتی bidari-andishe هم ممکنه خیلی از این اطلاعاتو ثبت کنه.
در واقع هر درخواستی که توی اینترنت می فرستین شامل بیشتر این اطلاعات هست.

پس بازم می گم اینا جاسوسی محسوب نمی شه. چون اطلاعات عادی هست که برای هر سایتی می فرستی. مخصوصا که طی توافقنامه ثبت این اطلاعاتو رو اجازه می دی.
هشدار جدی در مورد استفاده از اپلیکیشن‌های فیسبوک
استفاده از اپلیکیشن‌های موجود در شبکه اجتماعی فیسبوک می‌تواند امنیت کاربران و دوستان‌شان را با خطرات جدی روبرو کند. به همین دلیل باید در استفاده از این اپلکیشن‌ها دقت و وسواس بسیار زیادی را به خرج داد.

شاید در باور بسیاری از کاربران فیسبوک اپلیکیشن‌های موجود در این شبکه توسط اداره کنندگان آن ارائه می‌شود. اما واقعیت ان است که فیسبوک در قبال شیوه عملکرد این اپلیکیشن‌ها مسولیت نداشته و افراد و شرکت‌های مختلف این اپ‌ها را تولید می ‌کنند.

شاید اگر بسیاری از کاربران وقتی بدانند که در ازای استفاده از این اپلیکیشن‌ها چه اطلاعاتی را در اختیار سازندگان آن‌ها قرار می‌دهند با دقت بیشتری از این نرم‌افزارها استفاده کنند.

دسترسی به اطلاعات خصوصی کاربران

یکی از اپلیکیشن‌های پر طرفدار کاربران ایرانی، اپ یادآوری تاریخ تولد است. این اپ با عنوان "I want to add your birthday" شناخته می‌شود تاکنون بیش از ۱۰ میلیون کاربر داشته است.

کاربری که بخواهد از این اپلیکیشن استفاده کند باید مجموعه‌ای از اطلاعات خود را در اختیار سازندگان آن قرار دهد. در بخش تنظیمات این اپ به این اطلاعات اشاره شده است.

این اپلیکیشن این اطلاعات را از کاربران خود دریافت می‌کند: اطلاعات پایه، ایمیل ادرس اصلی که ممکن است مخفی باشد، اطلاعات پروفایل شامل توضیحات، فعالیت‌ها، تاریخ تولد، جزییات تحصیلات، گروه‌هایی که کاربر در آن عضو است، محل سکونت، صفحات مورد علاقه، وضعیت تاهل (relationship status & details)، دیدگاه سیاسی و مذهبی، آدرس وب‌سایت و همینطور تاریخچه کاری.

اما این همه اطلاعاتی نیست که کاربر در اختیار این اپلیکیشن قرار می‌دهد. سازندان اپ اجازه دارند به همه رویدادها، یاداشت‌ها، عکس‌ها، ویدیوها و تمامی استاتوس‌های کاربران دسترسی داشته باشند.

ایجاد خطر ناخواسته برای دیگر اعضای فیسبوک

در بررسی تنظیمات اپلیکیشن‌ها به موارد دیگری می‌توان برخورد که نشان می‌د‌هد چگونه ممکن است اطلاعات یک کاربر فیس‌بوک بدون اطلاع و ناخواسته مورد سواستفاده تولید کنندگان اپلیکیشن‌ها قرار گیرد.
به عنوان نمونه در اپلیکیشن یادآوری تاریخ تولد، سازندگان این اپ اجازه خواهند داشت به تمامی اطلاعاتی که در بخش پروفایل دوستان کاربر نیز وجود دارد دسترسی داشته باشند.

به این صورت اطلاعات کاربری که حتی از این اپلیکیشن استفاده نمی‌کند نیز به واسطه استفاده یکی از دوستانش در اختیار سازندگان اپ قرار می‌گیرد. اطلاعاتی شامل تمام مواردی که در بالا برای کاربر استفاده کننده اپ ذکر شد.

اما خطر جدی وقتی است که کاربر برخی از عکس‌ها، ویدیوها و یا نوشته‌های خود را تنها با تعداد اندکی از دوستان و یا بستگان خود در فیسبوک به اشتراک گذاشته‌ و یا در پوشته‌ای که ظاهرا تنها دسترسی وی به آن امکان پذیر می‌باشد ذخیره کرده است.

در بخش تظیمات اپلیکیشن یادآوری تاریخ تولد تصریح شده است که اجازه دسترسی به هرگونه اطلاعاتی که کاربر با دوستانش و یا بالعکس به اشتراک می‌گذارند، وجود دارد.

رواج اپلیکیشن‌های فارسی سرگرم کننده

در ماه‌های گذشته گزارش‌هایی در مورد احتمال افشای اطلاعات خصوصی صدها هزار کاربر ایرانی منتشر شد که از یک اپلیکیشن با عنوان «همسر آینده شما چه شکلی خواهد بود؟» استفاده می کردند.

این اپلیکیشن همچون اپلیکیشن "I want to add your birthday" به اطلاعات زیادی از کاربران دسترسی دارد. تعداد زیادی از این اپلیکیشن‌های فارسی نیز در فیسبوک فعال هستند که صدها هزار کاربر اطلاعات خود و دوستانشان را در اختیار آن‌ها قرار داده‌اند.

اپلیکیشن‌های همسر آینده من، فرزند شما چه شکلی خواهد بود، در زندگی قبلی خود چه بودید، بیننده‌ پروفایل شما چند نفره، شما شبیه چه هنرپیشه‌ای هستید و صدها اپلیکیشن دیگر در عین حال که جز سرگرمی موقت کاربرد دیگری ندارند می‌توانند خطرات جدی برای اطلاعات شخصی کاربران فیسبوک ایجاد کنند.
"بسم الله الرحمن الرحیم"

نقل قول:پس بازم می گم اینا جاسوسی محسوب نمی شه. چون اطلاعات عادی هست که برای هر سایتی می فرستی. مخصوصا که طی توافقنامه ثبت این اطلاعاتو رو اجازه می دی.

همکاری فیس بوک با سازمان سیا
مؤسس ویکی لیکس، جولین آسانژ اخیراً در مصاحبه ای با راشاتودی، فیس بوک را
«بزرگترین ماشین جاسوسی که تاکنون اختراع شده است» نامید.

شبکه خبری «فکت زون» نیز به نقل از گزارش وزارت امنیت میهن آمریا بیان میدارد
که فیس بوک تقریباً جایگزین تمامی برنامه های جمع آوری اطلاعات سیا از زمان راه اندازی
آن در سال 2004 شده است.

کریستوفر استارتنیسکی معاون ریئس سیا در این مورد گفته است: «برای سیا این [فیس بوک]
کاملاً رؤیایی بود که به حقیقت پیوست؛ چرا که در آن کاربران نگرش های مذهبی، سیاسی،
شماره تماس، آدرس، اطلاعات شخصی، صدها تصویر از خود، نام دوستان و حتی جزئیات
لحظه به لحظه اقدامات خود را قرار می دهند.»

مارک زوکر برگ در مورد فیس بوک این چنین گفته است: «فیس بوک تنها و قدرتمندترین
ابزار کنترل جمعیت است که تاکنون اختراع شده است».

به عقیده تحلیل گران آمریکایی ابزار و امکانات موجود در فیس بوک و امکانات این شبکه
اجتماعی در سطح جهانی سبب می شود تا سیا در هزینه های خود بتواند صرفه جویی کند.
حتی تقویم و گاه نامه موجود در فیس بوک که کاربران با استفاده از آن به ثبت کارهای آتی
خود می پردازند به سیا کمک می کند تا بداند که افراد قصد دارند در چه مکانی و در چه زمانی
دست به انجام چه کارهایی بزنند.

شکایت از فیس بوک
روز همگانی تصویر کشیدن از محمد
[/font]

تاکنون شکایات مختلفی از این شبکه اجتماعی شده است. در یکی از این شکایات دولت
پاکستان به نشانه اعتراض به اقدام یکی از کاربران آلمانی این شبکه در برپایی کمپینی
با نام «روز همگانی تصویر کشیدن از محمد» سایت این شبکه را در کشور خود فی*ل*تر کرد.

در این کمپین توهین آمیز، مقدسات مسلمانان به سخره گرفته شد و از کاربران فیس بوک
خواسته شد که هر یک از دید خود تصویری برای پیامبر اسلام حضرت محمد صلی الله علیه
واله رسم کنند و آن را به اشتراک بگذارند. شرکت کنندگان در این کمپین، برای پیامبر اسلام
تصاویر مختلفی، از اشیاء گرفته تا انسان، ترسیم کردند. فیس بوک در پاسخ به این اعتراض
صفحه مربوط به این کمپین را تنها برای کشورهای پاکستان و هند فی*ل*تر کرد. در ادامه پس از
گسترش اعتراضات مردم مسلمان به این صفحه فیس بوک، این شرکت ظاهراً مجبور شد تا آن را حذف کند.
[font=B Nazanin]
(۱۵/بهمن/۹۱ ۱۷:۵۹)*مهاجر* نوشته است: [ -> ]"بسم الله الرحمن الرحیم"

همکاری فیس بوک با سازمان سیا
مؤسس ویکی لیکس، جولین آسانژ اخیراً در مصاحبه ای با راشاتودی، فیس بوک را
«بزرگترین ماشین جاسوسی که تاکنون اختراع شده است» نامید.

شبکه خبری «فکت زون» نیز به نقل از گزارش وزارت امنیت میهن آمریا بیان میدارد
که فیس بوک تقریباً جایگزین تمامی برنامه های جمع آوری اطلاعات سیا از زمان راه اندازی
آن در سال 2004 شده است.

کریستوفر استارتنیسکی معاون ریئس سیا در این مورد گفته است: «برای سیا این [فیس بوک]
کاملاً رؤیایی بود که به حقیقت پیوست؛ چرا که در آن کاربران نگرش های مذهبی، سیاسی،
شماره تماس، آدرس، اطلاعات شخصی، صدها تصویر از خود، نام دوستان و حتی جزئیات
لحظه به لحظه اقدامات خود را قرار می دهند.»

مارک زوکر برگ در مورد فیس بوک این چنین گفته است: «فیس بوک تنها و قدرتمندترین
ابزار کنترل جمعیت است که تاکنون اختراع شده است».

به عقیده تحلیل گران آمریکایی ابزار و امکانات موجود در فیس بوک و امکانات این شبکه
اجتماعی در سطح جهانی سبب می شود تا سیا در هزینه های خود بتواند صرفه جویی کند.
حتی تقویم و گاه نامه موجود در فیس بوک که کاربران با استفاده از آن به ثبت کارهای آتی
خود می پردازند به سیا کمک می کند تا بداند که افراد قصد دارند در چه مکانی و در چه زمانی
دست به انجام چه کارهایی بزنند.
آهااااا، آفرین رسیدی به بحث. این می تونه جاسوسی باشه.
البته چون بحث غیرتکنیکی این مباحث در تخصص من نیست منم می سپرمش به کارشناسان...
(۱۸/مرداد/۹۰ ۱۲:۴۰)s.white نوشته است: [ -> ]برادر منم از تمام معقولاتی که شما می گین آگاهم
اما اونایی که من نوشتم بعد فان بحث بود
به نظر شما حداکثر کاری کاربری با این.مشخصات می خواد کنه چیه خب مخ زنی و دختر بازی من خودم یه زمانی زیاد فیس می رفتم این آدما حداکثر فعالیتشون اینو چندتا کار چرت دیگه

اما من یه حرفی را همیشه می زنم
تو جهان عریض و طویل اینترنت در حال حاضر شما هر چقدر هم که بگردی سر سوزنی جایی که امن باشد از جاسوسی و... پیدا نمی کنی
اون سه تا w که اول آدرسا می زارین معنیش این world wide web نیس معنی اون اینه
world wild web

شاید بیشتر از اونی که فکر می کنی موثر باشه. البته بعضی میگن دیگه دوره فیس بوک تموم شده و صاحبان دنبال یه شبکه اجتماعی جدید تر هستند. اما باید این رو هم توجه داشت که اونا این داده های خام ما رو دور نمی ریزند، بلکه تو یه موقعیت(که حتی ممکنه فکرش هم نکنیم) از این داده خام اطلاعات لازم و مفید مورد نیاز رو برداشت می کنن. مثل اینه که تو رو تو یه زندان رها کردن و دارن از پشت شیشه نگاهت میکنن تو هم حواست نیست یا گاهی اوقات یادت میره تحت نظری و یه سوتی می دی که ناخواسته اطلاعاتی ازت درز میکنه.
یه جایی خوندم (موسخ) که سازمان سیا یکی از زیرمجموعه هاشو به نام "بخش یا دائره جمع آوری منابع آشکار" به خاطر فیس بوک تعطیل کرده، چون 90% (یا همین حدود) از اطلاعات آشکار مورد نیازشو به کمک فیس بوک تامین میکنه. به خاطر اطلاعات مرتب شده و کاملی که از همه چیز ارائه میده: محل زندگی، دوستان(لازم نیست شما محل زندگیتو لو بدی!) علائق، مذهب ، ...
به نظر من همین اطلاعاتو اگه ارده کنن خیلی ساده میتونن بدست بیارن هرچند فیس بوک کارشونو خیلی راحت کرده.ولی تو همین فیس بوک میشه ب علیه خودشونم پیج درست کرد و فعالیت کردا!!!
من کلیپ هایی در مورد فیس بوک دیدم ..
که سریع ایدیمو پاک کردم .. هرچند از قبل هم نمیرفتم زیاد .. ولی فیس بوک محبط خوبی نداره و فقط و فقط برای از هم پاشیدگی تفکرات فردیه که اونجا فعالیت میکنه .. خودم تو گروههای بودم که مثلا همه فهمیده بودن .. بعد یه نفر در مورد اسلام بد میگفت بی چونو چرا همه حرفشو باور میکردن بدون اینکه بفهمن راسته یا درست ..
تو یک گروه شیطان پرستی هم بودم از بس جواب پستاشونو دادم جواب نداشتن بهم بدن بَنَم (بلوک) کردن :دی
بعضی وقت ها آدم ناراحت میشه از اینکه بعضی ها تو این محیط دل به کسایی میبندند که دلشون دسته همه هست .. ای باباو .. خودتون بهتر میدونید که .. چی دارم میگم ..
امید وارم هرچه زودتر نابود شه ..
چند وقت پیش داشتم ترافیک سایتها را در سایت الکسا نگاه می کردم ...
با تعداد زیادی آیپی ایرانی روبرو شدم! و دقت کنین که این سایت توی ایران ظاهرا فی*ل*تر هست ...
ولی مثل اینکه این سایت برای عده زیادی از مابهتران فی*ل*تر نیست !
البته این مابهتران برای تبلیغ اسلام وارد این سایت مخوف میشن و اصلا مثل من و شما نادان و ساده لوح نیستن که منحرف بشن یا مثل من و شما نیستن که اطلاعات بسیار مهمی داشته باشن که ممکنه تو این سایت لو بره!!!
بله ما شعور نداریم باید این سایت برامون فی*ل*تر بشه وگرنه اگرماهم مثل اون از مابهتران درک و فهم داشتیم برای ما هم فی*ل*تر نمیشد!!!!
(۲۹/تیر/۹۲ ۱۸:۵۸)فرمیسک نوشته است: [ -> ]چند وقت پیش داشتم ترافیک سایتها را در سایت الکسا نگاه می کردم ...
با تعداد زیادی آیپی ایرانی روبرو شدم! و دقت کنین که این سایت توی ایران ظاهرا فی*ل*تر هست ...
ولی مثل اینکه این سایت برای عده زیادی از مابهتران فی*ل*تر نیست !
البته این مابهتران برای تبلیغ اسلام وارد این سایت مخوف میشن و اصلا مثل من و شما نادان و ساده لوح نیستن که منحرف بشن یا مثل من و شما نیستن که اطلاعات بسیار مهمی داشته باشن که ممکنه تو این سایت لو بره!!!
بله ما شعور نداریم باید این سایت برامون فی*ل*تر بشه وگرنه اگرماهم مثل اون از مابهتران درک و فهم داشتیم برای ما هم فی*ل*تر نمیشد!!!!

خواهر من این همه فی*ل*تر شکن و ساکس و وی پی ان که کم مونده بقالی سرکوچه هم بفروشه مشکوک نیست!؟ 5 ، 6 سال پیش چرا نبود!؟ الان تقریبا بر همگان آشکاره ، که این همه فی*ل*ترشکن ماله سپاهه ، و از طریق اون کنترل می کنه ، الان هم بخاطر اینه که شما اینو می گید.

ضمنا من متوجه نشدم از مابهترون کیا هستن!!Huh
(۲۹/تیر/۹۲ ۱۹:۱۳)Prestige نوشته است: [ -> ]خواهر من این همه فی*ل*تر شکن و ساکس و وی پی ان که کم مونده بقالی سرکوچه هم بفروشه مشکوک نیست!؟ 5 ، 6 سال پیش چرا نبود!؟ ضمنا من متوجه نشدم از مابهترون کیا هستن!!Huh

نه برادر عزیز چه مشکوکی؟ خیلی از ادارات و بانکها و ... برای کارهای اداریشون احتیاج به فی*ل*تر شکن دارن!
از ما بهترون همونها هستن که بدون فی*ل*تر شکن وارد سایت فیس بوک میشن یعنی فیس بوک براشون فی*ل*تر نیست!
بعد من فقط متوجه شدم آیپی ایرانی دارن برای ورود به سایت دیگه اسامیشون را که ندیدم!!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
آدرس های مرجع