تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: فیس‌بوک مخوف‌ترین ماشین جاسوسی جهان است
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
(۲/مرداد/۹۰ ۱۳:۲۸)nooromahdi نوشته است: [ -> ]وی اظهار کرده است: «همه باید بدانند که وقتی آنها اسامی خود، آدرس، محل سکونت، شغل، و دوستان و اقوام خود را به فیس‌بوک اضافه می‌کنند، در واقع دارند به صورت رایگان برای سازمان‌های جاسوسی آمریکا کار کرده و برای آنها دست به ساخت پایگاه داده‌های حاوی اطلاعات شخصی خود می‌زنند».

چیز عجیبیه ؟!!!!
مگه نمیدونستید ؟!
خب مثل اینه که من برم به یه گروهی تمام آمار و اطلاعات زندگیم رو بگم
این اسمش جاسوسی نیست
جاسوسی با عدم رضایت فرد انجام میشه
ولی اینجا خود افراد هستند که اطلاعات رو در اختیار شبکه قرار میدن ...

بعضی واقتها حس میکنم مردم در ایران در غار زندگی میکنن ...
شبکه ی اجتماعی که حدودا 8سال پیش راه اندازی شده الان داره در موردش ، اون در این مورد که چیز بسیار سطحی هست صحبت میشه اینجا ...
بعضی وقتها واسه ی خودم و مردم کشورم ، آه حسرت میکشم ...

به جای این قضیه در باره یFACEBOOK بهتره روی این کار کنید که چطور تونسته کشف حجاب کنه از خانومهای ایرانی ...

اگه این Topic رو راه نندازید به زودی ( طی 1 2 روز آینده ) خودم زحمتش رو میکشم .
(۲۲/تیر/۹۱ ۲۱:۱۰)blue.blood نوشته است: [ -> ]
(۲/مرداد/۹۰ ۱۳:۲۸)nooromahdi نوشته است: [ -> ]وی اظهار کرده است: «همه باید بدانند که وقتی آنها اسامی خود، آدرس، محل سکونت، شغل، و دوستان و اقوام خود را به فیس‌بوک اضافه می‌کنند، در واقع دارند به صورت رایگان برای سازمان‌های جاسوسی آمریکا کار کرده و برای آنها دست به ساخت پایگاه داده‌های حاوی اطلاعات شخصی خود می‌زنند».

چیز عجیبیه ؟!!!!
مگه نمیدونستید ؟!
خب مثل اینه که من برم به یه گروهی تمام آمار و اطلاعات زندگیم رو بگم
این اسمش جاسوسی نیست
جاسوسی با عدم رضایت فرد انجام میشه
ولی اینجا خود افراد هستند که اطلاعات رو در اختیار شبکه قرار میدن ...

بعضی واقتها حس میکنم مردم در ایران در غار زندگی میکنن ...
شبکه ی اجتماعی که حدودا 8سال پیش راه اندازی شده الان داره در موردش ، اون در این مورد که چیز بسیار سطحی هست صحبت میشه اینجا ...
بعضی وقتها واسه ی خودم و مردم کشورم ، آه حسرت میکشم ...

به جای این قضیه در باره یFACEBOOK بهتره روی این کار کنید که چطور تونسته کشف حجاب کنه از خانومهای ایرانی ...

اگه این Topic رو راه نندازید به زودی ( طی 1 2 روز آینده ) خودم زحمتش رو میکشم .

دقیقا خواستم همین رو بگم Smile دسترسی به اطلاعات شخصی یک موضوع پذیرفته شده برای مردم آمریکاست (امنیت)
جولین آسانژ شخصیتی نیست که شما فکر می کنید بهتره که یک سرچی بکنید ببینید چه حرف های مسخره ای هم درباره ی ایران زدهAngry
آسیب شناسی حجاب ...

اول این Topic رو زدم که یه بحث ریشه ای و با استحکام روش انجام بشه ...
اگه خدا خواست و عمری باقی بود به حساب FaceBook هم میرسیم
Angel
گرداب/ "ردیاب‌"های فیس‌بوک در کمین اطلاعات شما
فیس‌بوک فعالیت‌های آن‌لاین کاربران را ردیابی می‌کند و از نتایج آن برای منافع تجاری خود سود می‌برد.
به گزارش گرداب به نقل از بیزینس اینسایدر، پژوهشگران طی آزمایشی به کمک ابزار جدیدی به نام "+DNT"، دریافتند در فیس‌بوک بیش از 200 ردیاب وجود دارد که فعالیت افراد در فضای سایبر را ردگیری می‌کند.

شرکت سازنده این ابزار، ردیاب‌ها را "درخواستی" معرفی می‌کند که مرورگر شما را وامی‌دارد اطلاعات مورد نظر برای ذخیره سازی یا فعالیت‌های آن‌لاین‌تان را به اشتراک بگذارید. این ردیاب‌ها در قالب کوکی‌ها، کد جاوا، تصاویر گرافیکی یک پیکسلی و تگ‌های آی‌فریم ظهور می‌کند.

کوکی‌ها بیت‌های کوچک از نرم‌افزاری هستند که صفحات اینترنتی بر روی رایانه شما به جا می‌گذارند. این کوکی‌ها، شما را به شکل پنهانی شناسایی کرده و اطلاعات مفیدی از موضوعات مورد علاقه شما در اختیار گروه‌های تبلیغاتی می‌گذارد.

منتقدان این کار را جاسوسی می‌دانند اما شرکت‌های تبلیغاتی آن را شناسایی گروه‌های هدف می‌دانند.

این ردیاب‌ها علاوه بر اینکه به حریم خصوصی کاربر تجاوز می‌کنند، می‌توانند مقدار زیادی از اطلاعات را انتقال دهند.

به طور کلی هرچه تعداد ردیاب‌ها روی سایتی بیشتر باشد آن سایت دیرتر بالا می‌آید. با این دیدگاه کاربران کنجکاو فیس‌بوک ممکن است از خود سوال کنند که چرا فیس‌بوک جلوی این همه ردیاب را نمی‌گیرد؟!

فیس‌بوک با لحن خشنی در بیانیه خود هشدار می‌دهد: کوکی‌ها، برچسب‌های پیکسل و حافظه کامپیوترتان برای ارائه محصولات، خدمات و تبلیغات فیس‌بوک برای شما استفاده می‌شود. مرورگر شما ممکن است این امکان را به شما بدهد که جلوی این فناوری را بگیرید اما اگر آن‌ها را مسدود کنید نمی‌توانید از سایر ویژگی‌های فیس‌بوک استفاده کنید.

مشخصا حقیقتی که در این بیاینه مطرح است، می‌گوید نه تنها تمام کوکی‌ها برای ردیابی استفاده می‌شوند بلکه خیلی از آن‌ها به سادگی ذخیره می‌شوند که بعدا مورد استفاده قرار بگیرند اما دامنه گسترده این درخواست مشکل بزرگتری ایجاد می‌کند به عبارت ساده‌تر، هنگامی‌که شما یک سایت را بازدید می‌کنید، مرورگر شما ارتباطاتی را طی چند مرحله با سرور برقرار می‌کند که به آن "درخواست" می‌گویند، اما این تنها شما نیستید که سایت را بازدید می‌کنید؛ ردیاب‌های مخفی هم همین کار را انجام می‌دهند. آن‌ها شبیه یک بخش سوم در کامپیوتر شما عمل می‌کنند: شما نمی‌توانید آنها را بدون نرم‌افزارهای امنیتی ببنید، انتظار ندارید آن‌ها را فعال ببینید و نمی‌خواهید اطلاعات‌تان را با آن‌ها به اشتراک بگذارید.

آن‌ها اطلاعاتی نظیر موقعیت جغرافیایی، سایت‌هایی که بازدید می‌کنید و نام کاربری فیس‌بوک‌تان را می‌خواهند.

در زمینه این‌که درخواست‌ها چیستند، فیس‌بوک اظهارنظری نمی‌کند و اشاره می‌کند سایت فیس‌بوک از جاوااسکریپت و برچسب‌هایی با این اهداف استفاده نمی‌کند.
[تصویر: part0.jpg][تصویر: part1.jpg][تصویر: part2.jpg]

(۳۱/شهریور/۹۱ ۱۸:۵۳)aleerz نوشته است: [ -> ]فیس‌بوک با لحن خشنی در بیانیه خود هشدار می‌دهد: کوکی‌ها، برچسب‌های پیکسل و حافظه کامپیوترتان برای ارائه محصولات، خدمات و تبلیغات فیس‌بوک برای شما استفاده می‌شود. مرورگر شما ممکن است این امکان را به شما بدهد که جلوی این فناوری را بگیرید اما اگر آن‌ها را مسدود کنید نمی‌توانید از سایر ویژگی‌های فیس‌بوک استفاده کنید.
(۳۱/شهریور/۹۱ ۱۸:۵۳)Facebook نوشته است: [ -> ]We want this page to help you understand more about these technologies and how they are used. Your browser or device may allow you to block these technologies, but you may not be able to use some features on Facebook if you block them.
[تصویر: part5.jpg][تصویر: part6.jpg]

[تصویر: part10.jpg][تصویر: part11.jpg][تصویر: part12.jpg]
به نام خدا
عجیبه با اینکه همه اینو میدونن باز هم انقدر مردم به خصوص جوانها براش سر و دست میشکنند و تازگیها هم که بدون هیچ حیا و غیرتی متاسفانه حتی متاهلین عکسهای خصوصی خود را به راحتی در اشتراک عمومی آن هم فقط برای چشم و هم چشمی و حسادت قرار میدهند. فیسبوک شده پاتوق خاله زنکها و مخالفان خداوند متعال و دین و مذهب
سلام
سلامی گرم وصمیمی
دوستان ٰ برادران و فرزندان عزیزم
فقط 2 کلمه میگم و بس که اگر در خانه کس است ٰ یک حرف بس است
عزیزان من چرا من و شما نباید با ابزار خود دشمن بجنگشان برویم
من تازه عضو این سایت شدم و دارم مطالب مربوط به جشن هلوکاست ایرانیان (پوریم) را از این طریق پخش میکنم حالا چقدر موفقم نمیدونم .
من اصلا برای افشای شیاطین بزرگ و کوچک عضوش شدم و امید که اشتباه نکرده باشم ..... آمین
فیسبوک و توییتر شد شبکه جاسوسی قبول......
من که فیسبوک عضو نیستم.......
توییتر عضوم...
ولی فقط میدونم تو این شبکه ها پای حرفهای ایرانیها نشستن یعنی هدر دادن عمر.....
طرف میاد توییت میذاره درباره ی ایت الله جنتی یا دیگر مسئولان و مسخرشون میکنه....برا همین هیچ ایرانی رو دنبال نمیکنم تو توییتر..
یه چیز دیگه: یه سر به نت بزنین درباره ی سیا تحقیق کنین ببینین که اصلا سیا برای بدست اوردن اطلاعات نیازی به این شبکه ها نداره.....
اخه اطلاعات من به چه دردشون میخوره؟
سلام
من توی فیس بوک عضوم و معمولا عکس دانلود می کنم از طراحی های فضای سبز و ایده هایی که برای کشت گل و گیاه و همچنین اطلاعاتی که درباره گیاها دارن . خیلی جالبه که همش دنبال صرفه جویی هستن مثلا با شیشه نوشابه گلدون درست می کنن یا تزئینای مختلف روی ظرفای قدیمی و حتی شکسته انجام میدن و یه گلدون جدید و قشنگ میسازن . متاسفم که بگم این خبرا توی سایتای ایرانی نیست اگرم باشم یا زورشون میاد عکسشو بذارن یا نمیشه از عکس استفاده کرد ولی اونا راحت این اطلاعاتو در اختیار بقیه قرار میدن . نمیدونم عمدیه یا نه ولی به درد من که خیلی میخوره . چون گل و گیاه پرورش میدم و این طراحیا خیلی بهم ایده میده
نه اینکه الان من خیلی آدم مهمی هستم
از ایران که هیچی گیرش نمیاد حداقل 60 70 درصد دروغ میذارنBig Grin
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
آدرس های مرجع