تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: فیس‌بوک مخوف‌ترین ماشین جاسوسی جهان است
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
خب مایک بیچاره الان با اطلاعات من و دوست من و شما چیکار کنه آخه؟جمله بسازه؟بدجور توهم توطئه میزنید Smile
(۱۶/شهریور/۹۳ ۱۵:۴۲)LifeLover نوشته است: [ -> ]خب مایک بیچاره الان با اطلاعات من و دوست من و شما چیکار کنه آخه؟جمله بسازه؟بدجور توهم توطئه میزنید Smile
سلام خدمت شماSmile
برای همه مردم در دنیا زندگی می کنند مهم هست که اطلاعات شخصیشون محفوظ بمونه .
مثلا نامه ای که به دوستشون می فرستند رو کسی نبینه . با صفحه ای که باز می کنند محفوظ بمونه . یا عکسی که روی سیتمشون دارند رو کسی نبینه .
مثلا مردم همه دنیاخیلی ناراحت میشن وقتی میفهمیدن تلفنهاشون شنود میشه .
همونطور که میدونیم بهش می گن امنیت اطلاعات . یعنی هر کس دوست داره حریمش حفظ بشه .
نقل قول:خب مایک بیچاره الان با اطلاعات من و دوست من و شما چیکار کنه آخه؟جمله بسازه؟بدجور توهم توطئه میزنید [تصویر: happy.png]
گذشته از اون سیاست ها رو تنظیم می کنن
می گن مثلا ده درصد مردم ایران ولایت مدار واقعی هستن
20 درصد فلان هستن
40 درصد فلان...
بعدش می گن رو هر گروه به چه شکلی و چه مقدار هزینه کنن
(۱۶/شهریور/۹۳ ۱۵:۴۲)LifeLover نوشته است: [ -> ]خب مایک بیچاره الان با اطلاعات من و دوست من و شما چیکار کنه آخه؟جمله بسازه؟بدجور توهم توطئه میزنید Smile
اگر این اطلاعات آن طور که مدعی هستید این قدر بی‌ارزش است، کاری ندارد! یوزر و پسوردتون رو در همین تالار گفتگو بفرستید که بقیه هم استفاده کنند! اما این طور که می‌گوئید نیست، قطعاً آدم عاقل چنین کاری را نمی‌کند. اطلاعات خصوصی مردم برای سازمان‌های امنیتی جهنمی آمریکا مهم است چون می‌خواهند نقاط ضعف آدم‌ها را پیدا کنند و از همان نقاط ضعف برای سلطه بر مردم استفاده کنند.
سلام با این مطلب شما موافق هستم ولی فیس بوک هم نبود باز هم کل اطلاعات الکترونیکی دنیا از آمریکا رد میشه یه بخش کمی از ژاپن و اونها به تمامی نامه ها و متن های خصوصی ما دسترسی دارن
حالا اگه اونطوری باشه تمام دستگاه های مخابراتی ما ساخت آلمان و یا امریکا است که با قاطعیت میتونم بگم 90% از این دستگاه ها سر در نمیاریم
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
آدرس های مرجع