تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: فیس‌بوک مخوف‌ترین ماشین جاسوسی جهان است
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
واقعا فيس بوك يك شبكه جاسوسي هست؟ خوب شد گفتين پس از اين به بعد اطلاعات جعلي توش وارد كنيم يا اصلا بهتره باهاش كار نكنيم
اگه همه بسیجی ها در فیس بوک و یوتیوب با هم متحد بشن میشه به طور سازمان یافته ایدئولوثی بسیج رو در بین غیر فارسی زبانان تبلیغ کرد و با توطئه های کاربران ضد دین ایرانی در فیس بوک درباره خودمون مقابله به مثل کرد چون اکثر این افراد بین خارجی ها فعالیت میکنن تا بر علیلحه ما تبلیغات کنن
(۷/آبان/۹۱ ۱۲:۱۴)علی الهادی نوشته است: [ -> ]اگه همه بسیجی ها در فیس بوک و یوتیوب با هم متحد بشن میشه به طور سازمان یافته ایدئولوثی بسیج رو در بین غیر فارسی زبانان تبلیغ کرد و با توطئه های کاربران ضد دین ایرانی در فیس بوک درباره خودمون مقابله به مثل کرد چون اکثر این افراد بین خارجی ها فعالیت میکنن تا بر علیلحه ما تبلیغات کنن

دقیقا!! برای همینه که صفحه ی fsa (ارتش آزاد سوریه) ، دومین کشورش ایرانی ها هستن!Angry
نظر شخصی من اینه که فعالیت کردن در این شبکه ها لازم است و اینکه باید به طور جد و سازماندهی شده دنبال شود تا موثر باشد اینکه افراد را بترسانیم و بگوییم نخیر فعالیت نکنید -خطرناک و ... درست نیست بلکه باید گفت فعالیت خوب است بلکه هم ضرورت دارد اما باید احتیاط کرد.
سلام

Big Grin

ای بابا الان خود ویندوزی که رو سیستم نصب میکنیم جاسوسه چه برسه به فیسبوک

دارن خودشونو میکشن تا از کارای همه سر در بیارن خود ِ شیطانن اینا... Angry

پسر چقدر این فیسبوک فساد رو بیشتر کرده... چه عکسای فجیعی میذارن دختراااااااااااااااااا.... Big Grin واقعیتش ایران کم کاری کرده الان انصافا کلوب خیلی ضعیفه جلو فیسبوک و امثالهم

اصلا این مردم به ماهواره و فیسبوک و اینا ویار دارن آدم اعصابش خورد میشه AngryAngryAngryAngry
یه سوال دارم
هیچ یک ازشمادوستان ازفیس بوک استفاده نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(۲۴/آذر/۹۱ ۱۰:۴۳)moude49 نوشته است: [ -> ]یه سوال دارم
هیچ یک ازشمادوستان ازفیس بوک استفاده نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که استفاده میکنم خیلی هم راضی ام فقط مشکل اینه که فی*ل*تره !!!!Sad
من هم توییتر هستم هم چند ماهیه به خاطر دوستام رفتم فیسبوک...
فی*ل*تر این شبکه ها یکی از علتهای فراگیر شدنش میتونه باشه.
چون شبکه یهویی تو ایران معروف شد و بعد از اینکه فی*ل*تر شد ملت فکر کردن چه خبره و همه ریختن ببینن چی پخش میکنن اونجا!
منم توی فیسبوک پروفایل دارم البته برای تبلیغ سایتم واردش شدم و خیلی کم سر میزنم و اصلا جذابیتی برام نداره...

از اونجایی که ایرانی ها خونگرمو صمیمی هستن و زود با اطرافیان رابطه برقرار میکنن این فیسبوک واسشون چیز جالبی میتونه باشه!!!
چون راه ارتباط با آدم هارو توی هر جایی که هستن فراهم میکنه...

کسایی هم که میرن توش عضو میشن کم کم دچار بی بند و باری میشن... دلیلش هم چشم و هم چشمی و دیدن عکس های بی حجاب و ... یه سری افراد که اصلا اعتقادی به دین و حجاب ندارن که چقدر موجب تحسین بقیه بخصوص پسرا قرار میگیره...
هاهاها Big Grin کلی واسه دختره لایک و به به و چه چه میزنن که ایول به تو عجب اندامی و چه فیس و چه بر و رویی...

اونم کلی حال میکنه روز به روز حجابشو کمتر میکنه...

دقت کردین؟؟؟؟؟

کی یه هکر پیدا میشه این فیسبوک رو بریزه بهم؟ خدایا نابودی فیسبوک رو نزدیک بفرمااااااااااااااااااا Big Grin

آدم حرصش میگیره...
(۲۵/آذر/۹۱ ۱۸:۴۵)Jim.m نوشته است: [ -> ]منم توی فیسبوک پروفایل دارم البته برای تبلیغ سایتم واردش شدم و خیلی کم سر میزنم و اصلا جذابیتی برام نداره...

از اونجایی که ایرانی ها خونگرمو صمیمی هستن و زود با اطرافیان رابطه برقرار میکنن این فیسبوک واسشون چیز جالبی میتونه باشه!!!
چون راه ارتباط با آدم هارو توی هر جایی که هستن فراهم میکنه...

کسایی هم که میرن توش عضو میشن کم کم دچار بی بند و باری میشن... دلیلش هم چشم و هم چشمی و دیدن عکس های بی حجاب و ... یه سری افراد که اصلا اعتقادی به دین و حجاب ندارن که چقدر موجب تحسین بقیه بخصوص پسرا قرار میگیره...
هاهاها Big Grin کلی واسه دختره لایک و به به و چه چه میزنن که ایول به تو عجب اندامی و چه فیس و چه بر و رویی...

اونم کلی حال میکنه روز به روز حجابشو کمتر میکنه...

دقت کردین؟؟؟؟؟

کی یه هکر پیدا میشه این فیسبوک رو بریزه بهم؟ خدایا نابودی فیسبوک رو نزدیک بفرمااااااااااااااااااا Big Grin

آدم حرصش میگیره...
منظورتون چیه که بی بند و بار میشن بهتر بود میگفتین یه سری از افرادی که عضو میشن دچار بی بند و باری میشن این حرف شما رو توهین در نظر نمیگیرم
اما شما هم حرص منو در میارین کی میشه یه قاتل پیدا کنم بیاد سراغت شما هم این حرف رو توهین در نظر نگیرین میخوام بگم باید یاد بگیریم تو دنیا قرار نیست همه چیز طبق میل ما باشه یا چون ما قبولش نداریم باید نابودش کنیم
شاید لازمه گاهی فقط گاهی برخلاف رفتار واقعیمون کمی هم علایق دیگران رو در نطر بگیریمWink
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
آدرس های مرجع