تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: محل درخواست فایل های سخنرانی استاد رائفی پور » فقط اینجا «
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
من خیلی سخنرانی های استاد رائفی پوررو دوست دارم و بیشتر اوناروهم گوش کردم
کسی پیدا نشد سخنرانی استاد تو نمایشگاه قران تصویریشو بذارهHuhHuhHuhHuh
کسی میتونه همایش سوم و چهارم مینی سیتی رو برای من بذاره؟ ترجیحا صوتی باشه اگه نشد تصویریش هم اشکال نداره...
بچه ها دوتا مطلب که استاد توی سخنرانی ها گفتند رو میشه برای من بنویسید یکی اینکه ستاره ی داوود چند سال بعد از حضرت داوود وارد یهودیت شد (فقط میدونم که قرن 7 وارد یهود شد)
به علاوه ی این که ستاره ها نماد چی هستند یعنی دو سه تاش رو خودم میدونم که 9 پر نماد بهاییت هست و شیش پر اسرائیل و فکر کنم هشت پر شوالیه ها تمپلر.... همه ش رو برام بنویسید ممنون میشم.
سلام.
دیشب به تاریخ 17/7/1390استاد رائفی پور در مشهد سخنرانی داشته اند.اگر کسی داره آپلود کنه،یا لینک بده.با تشکر.
التماس دعا.
کسی میدونه این کدوم سخنرانیه؟ درباره ی عجایب هشت گانه صحبت میکنند که یهودی ها توی دولت مارکسیستی روسیه نفوذ کردند:

[تصویر: w6ywwghm28ho1kmou9s.jpg]
چرا فایلهای ایشون موقع استخراج از حالت زیپ میگه فایل دارای مشکل است؟ و فقط 10 دقیقه اول رو پخش میکنه ؟
ببخشید میتونید یک مرجع برای تهیه سخنرانیهای ایشون در قالب دی وی دی یا سی دی معرفی کنید که از این دانلود کردنها راحت بشم ؟ خواهشا کسی میدونه راهنمایی کنه
(۲۰/مهر/۹۰ ۱۲:۳۵)saloomeh نوشته است: [ -> ]ببخشید میتونید یک مرجع برای تهیه سخنرانیهای ایشون در قالب دی وی دی یا سی دی معرفی کنید که از این دانلود کردنها راحت بشم ؟ خواهشا کسی میدونه راهنمایی کنه

متاسفانه فکر نکنم موجود باشد!

نقل قول:
چرا فایلهای ایشون موقع استخراج از حالت زیپ میگه فایل دارای مشکل است؟ و فقط 10 دقیقه اول رو پخش میکنه ؟

همه فایلها که اینطور نیستند.

لطفا هر کدام مشکل دارند به فردی که لینک را گذاشته اطلاع بدهید که تصحیح کند تا بقیه دانلودکننده ها با این مشکل مواجه نشوند.

یا علی
سلام میشه یکی بگه همایش های آقای رائفی پور کی و کجا برگزار میشه؟
اصلا از کجا متوجه می شین این همایش ها قراره برگزار بشه(چطور اطلاع رسانی می شه؟)
mer30
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
آدرس های مرجع