تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: محل درخواست فایل های سخنرانی استاد رائفی پور » فقط اینجا «
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
به احتمال زیاد فردا اونجا خواهم بود
اگه کیفیت فایلی که ضبط می کنم خوب باشه به محض اینکه برسم خونه میذارم تو فروم Blush
(۲۵/آبان/۹۰ ۱۵:۵۲)farhadpotter نوشته است: [ -> ]به احتمال زیاد فردا اونجا خواهم بود
اگه کیفیت فایلی که ضبط می کنم خوب باشه به محض اینکه برسم خونه میذارم تو فروم Blush

ممنون
اگه بشه یک Sound Recorder یا موبایلی چیزی رو گذاشت نزدیکای استاد که عالی میشه
به هرحال چشم امیدمون به دوستان تهرانیست که هرچه زودتر بتونن به دست ما برسونن
(۲۵/آبان/۹۰ ۲۰:۴۲)milad99 نوشته است: [ -> ]
(۲۵/آبان/۹۰ ۱۵:۵۲)farhadpotter نوشته است: [ -> ]به احتمال زیاد فردا اونجا خواهم بود

ممنون
اگه بشه یک Sound Recorder یا موبایلی چیزی رو گذاشت نزدیکای استاد که عالی میشه
به هرحال چشم امیدمون به دوستان تهرانیست که هرچه زودتر بتونن به دست ما برسونن
دقیقا با این پیشنهاد موافقم من هرموقع باشم یه موبایل جلو استاد میزارم
نقل قول:دقیقا با این پیشنهاد موافقم من هرموقع باشم یه موبایل جلو استاد میزارم
جدی؟! اون وقت استاد چپ چپ نگاهت نمیکنه؟ Big Grin
فکر کنم رفیق شیش دونگ باشی باهاش! Big Grin
دوستان من یه سوال داشتم ، توی همایش سلطه ی پوشالی استاد به فلز مس اشاره کرد که مال امام زمانه و تو انیمیشن مگامایند هم بوده و.... من آخرش نفهمیدم فلز مس مگه چیه؟ چه ربطی داره؟ کلا من فضیه مس رو نفهمیدم ، کسی میتونه توضیح بده؟
(۲۷/آبان/۹۰ ۱۵:۵۷)Havbb نوشته است: [ -> ]دوستان من یه سوال داشتم ، توی همایش سلطه ی پوشالی استاد به فلز مس اشاره کرد که مال امام زمانه و تو انیمیشن مگامایند هم بوده و.... من آخرش نفهمیدم فلز مس مگه چیه؟ چه ربطی داره؟ کلا من فضیه مس رو نفهمیدم ، کسی میتونه توضیح بده؟

سلام
توی آخرین سخنرانی که مربوط به ذولقرنین هست کاملا توضیح میدن.
(هم آهن و هم مس فلز امام زمان هستند
.)
آخر چی شد؟ اجازه انتشار سخرانی های آقای رائفی رو در فضای مجازی داریم؟
اشکال شرعی ندارد؟
لينك دانلود نقد سريال ظهور توسط استاد رائفي پور رو هم اينجا بذاريد.راستي كسي شمارشو داره؟
لطفا سخنرانی های جدید استاد رو به صورت ویدیو بزارید
به خدا ما شهرستانی ها هم دل داریم
انتظار تنها راه حل برای ماست.
نمیدونم هر لوح فشرده سخنرانی چه مدت طول میکشه آماده بشه و روی اینترنت بیاد.شاید اجازه ی پخش اینترنتی ندادن.
نمیدونم
(۲۸/آبان/۹۰ ۱۶:۵۲)seyed reza نوشته است: [ -> ]آخر چی شد؟ اجازه انتشار سخرانی های آقای رائفی رو در فضای مجازی داریم؟
اشکال شرعی ندارد؟

در سخنرانی مربوط به نقد فیلم 2012 این اجازه توسط خود استاد به همه داده شده.
خودش هم میگه که من قرونی از این راه رو برای خودم برنمیدارم و خرج جنبش میکنند.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
آدرس های مرجع