شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
امروز برای شما کاربران عزیز کلیپ تصویری
سخنرانی استاد رائفی پور را در رابطه با موضوع سریال جومونگ رو گذاشتم. شما هم اکنون میتوانید این سخنرانی جالب و شنیدنی را از سایت یاس دانلود دریافت نمایید. امیدوارم که مورد پسند شما قرار بگیره.
![[تصویر: note229.png]](http://img.yasdl.com/dl2/Uploads/2012/01/note229.png)
فرمت:
wmv
حجم: ۲.۸ مگا بایت
دانلود: دانلود مستقیم
![[تصویر: lock213.png]](http://img.yasdl.com/dl2/Uploads/2012/01/lock213.png)
رمز:
www.yasdl.com
چه ربطی به این تاپیک داشت؟
(۲۸/بهمن/۹۰ ۱۵:۱۴)Havbb نوشته است: [ -> ]چه ربطی به این تاپیک داشت؟
اِ... ببخشید من اشتباهی گذاشتم اینجا معذرت دریت مبکنم
(۲۸/بهمن/۹۰ ۱۵:۱۴)Havbb نوشته است: [ -> ]چه ربطی به این تاپیک داشت؟
سلام. ممکنه در مورد عکس امضاتون توضیح بدید؟ مربوط به چه نشستی میشه؟
(۲۹/بهمن/۹۰ ۰:۱۳)208 نوشته است: [ -> ] (۲۸/بهمن/۹۰ ۱۵:۱۴)Havbb نوشته است: [ -> ]چه ربطی به این تاپیک داشت؟
سلام. ممکنه در مورد عکس امضاتون توضیح بدید؟ مربوط به چه نشستی میشه؟
دوست عزیز این سوالات رو از طریق پیام خصوصی مطرح کنید و نظم تاپیک رو بهم نزنید
همایش حزب اللهی های سایبر یا یه هم چین چیزی بود
دوستان خواهشا سخنراني هاي دهه فجر استاد رو اگه داريد بذاريد. قبلا يك نفر گفته بود استاد قراره 6 اسفند بيان اصفهان. لطفا اگه كسي در اين مورد اطلاعي داره خبر رساني كنه. ممنوووون

سلام من فایل صوتی رو گرفتم اما 1 2 3 4 5 به هم وصل نیست حتی به ترتیب نیست . از کجا میتونم کاملش بگیرم ؟ تصویریشم نشد بگیرم از کجا تهیه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟لطفا راهنمایی کنید
سلام
استاد از یک فایل pdfصحبت کردن شامل متن و عکسهای سخنرانیشون که دادن به دفتر همایش دانشگاه علامه
چطور میتونم داشته باشمش؟
ممنونم
سلام به همگی
من یه مشکلی دارم و امیدوارم شما بتونین کمکم کنین. سرعت اینترنت من خیلی پایینه و من نمیتونم این فایلهای سنگین رو دانلود کنم. از طرفی انگار چون خود استاد راضی نیستن فروش سی دی های سخنرانیشون متوقف شده. میخواستم بدونم راهی هست که بتونم اونها رو از جایی تهیه کنم؟
خیلی خیلی ممنون میشم اگه بتونین کمکم کنین که چون در حال نوشتن یه رمان در همین زمینه هستم و واقعاً بهشون نیاز دارم.
(۱۶/اسفند/۹۰ ۱۵:۵۲)awakened نوشته است: [ -> ]سلام به همگی
من یه مشکلی دارم و امیدوارم شما بتونین کمکم کنین. سرعت اینترنت من خیلی پایینه و من نمیتونم این فایلهای سنگین رو دانلود کنم. از طرفی انگار چون خود استاد راضی نیستن فروش سی دی های سخنرانیشون متوقف شده. میخواستم بدونم راهی هست که بتونم اونها رو از جایی تهیه کنم؟
خیلی خیلی ممنون میشم اگه بتونین کمکم کنین که چون در حال نوشتن یه رمان در همین زمینه هستم و واقعاً بهشون نیاز دارم.
بسم الله الرحمن الرحیم
معمولا در بخش سمعی بصری دانشگاه ها سیدی یا دیویدی سخنرانی های ایشون و دکتر عباسی به فروش میرسه (البته فقط پول دیویدی خام حدود 500 تومان رو میگیرن و اگه ازین مبلغ بیشتر شد خریدش اشکال شرعی داره.)
آقای رائفی پور هم این صحبت رو کردند که عده ای سودجو با سخنرانی های ایشون کاسبی راه نندازند اما تهیه مجموعه کامل کارهاشون از جنبش مصاف رو برای شهروندان تهرانی توصیه کردند.
یا حق