شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
(۲۱/مهر/۹۰ ۱۴:۲۴)nahal_m نوشته است: [ -> ]سلام میشه یکی بگه همایش های آقای رائفی پور کی و کجا برگزار میشه؟
اصلا از کجا متوجه می شین این همایش ها قراره برگزار بشه(چطور اطلاع رسانی می شه؟)
mer30
بزرگوار جايه مشخصي نداره !!!!!اطلاع رسانيش بيشتر تو سايته anti666.irهسش!!!!
مجموعه دانلوداشونم بيشترش اونجاس!!
سخنرانی استاد در دانشگاه گلستان- اردیبهشت90
![[تصویر: 1055.jpg]](http://dl-video-raefipur.persiangig.com/image/1055.jpg)
سلام یک سوالی داشتم من اهل مشهد هستم میخواهم بدانم سخنرانی های استادرا ئفی پور را در مشهد کجامی فروشند؟
خیلی خیلی خیلی عذر می خوام ازتون ولی می خواستم ایمیل استاد رائفی پور رو اگه کسی می دونه بگه چون من یه بار اینجا دیدم ولی بعدش تالار رو زیرو رو کردم و پیدا نکردم !!
ایمیل شخصی ایشون رو می خواستم !
یه سوال دیگه ! چرا استاد وبلاگشون رو به روز نمی کنن؟!!
رفتن تو خط همایش و پژوهش ؟
ممنون از همتون
دوستان و عزیزان استاد ایمیل شخصی ندارد. هر گونه سئوال از استاد رائفی پور به این ایمیل ارسال شود.masafnews@gmail.com" size="3" face="B Homa
استاد که هر روز وبلاگشون رو به روز نمی کنند.هر مدتی یک مطلب می نویسند. استاد به دلیل مشغله های مختلفی مثل تحقیق و پژوهش حجم زیاد سخنرانی ها، تدریس و... نمی توانند که هر روز برای هر مطلب کوچکی در وبلاگ ارسال کنند
دوستانی که از دانلود کردن خسته شدند و می خواهند سخنرانی های استاد ر ائفی پور را به صورت دی وی دی یا سی دریافت کنند پیام دهند.
نقل قول:استاد که هر روز وبلاگشون رو به روز نمی کنند.هر مدتی یک مطلب می نویسند. استاد به دلیل مشغله های مختلفی مثل تحقیق و پژوهش حجم زیاد سخنرانی ها، تدریس و... نمی توانند که هر روز برای هر مطلب کوچکی در وبلاگ ارسال کنند
ایشون چی تدریس می کنن و چی خوندن؟
البته اینا جزو اسراره!!!! ولی من در گوشت میگم بین خودمون بمونه به کسی نگو : دی حسابداری
نقل قول:
البته اینا جزو اسراره!!!! ولی من در گوشت میگم بین خودمون بمونه به کسی نگو : دی حسابداری
خب چی تدریس می کنن ؟
سلام دوستان
آقای رائفی پور شنبه 14 آبان 90 در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران از ساعت 3تا5 با موضوع فتح بدون خونریزی برنامه دارند اگر که دوست داشتید و وقتشو داشتید برید
سلام . من داشجوی دانشگاه امیدیه هسم . استاد علی رائفی پور چند هفته ی پیش دانشگاه ما اومده بود واز طرف دانشگاه به ما 1 دی وی دی دادن از سخنرانیهاش . الان که دارم این مطلب رو مینویسم به یکی از سخنرانیهاش در کاشان گوش میدم که یه حرفایی توش میزنه که اشک و بهت هر انسانی رو به همراه داره ... از مسولان سیت میخوام در اسرع وقت یا یه منبع Download به دوستان معرفی کنن یا به من اطلاع بدن که DVD رو واسشون بفرستم چون Upload کردن واسم مشکله ... منتظرم ...