(۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۳۲)saeedi نوشته است: [ -> ]سخنرانی دانشگاه اصفهان(2012)کامل نیست .به جای2قسمت باید 3قسمت باشه و این فایل هایی که گذاشتید قسمت دومی ندارندو بعداز فیلم یکدفه میره به قسمت وسط سوال وجواب. لطفا قسمت دوم رو هم بزاریید
چند ارسال بالاتر رو نگاه میکردین قبلا لینک داده بودم
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-61...#pid110648
سلام فایل صوتی سخنرانی استاد در مشهد 14.15.16 خرداد رو میخواستم البته با کیفیت مناسب که راحت بشه گوش داد اون فایل صوتی هم که توی سایت هست واقعا کیفیتش پایینه
(۲۶/خرداد/۹۱ ۱۳:۰۹)Jetaudio نوشته است: [ -> ]سلام فایل صوتی سخنرانی استاد در مشهد 14.15.16 خرداد رو میخواستم البته با کیفیت مناسب که راحت بشه گوش داد اون فایل صوتی هم که توی سایت هست واقعا کیفیتش پایینه
کسی از دوستان نداشت؟ در ضمن سخنرانی استاد در مورد بدحجابی هم که نیست!!! از دوستان یه خواهش داشتم و اونم اینکه تمام سخنرانی های استاد در سال 91 رو به ترتیب زمان(تاریخ برگزاری)برام درون یه فایل ورد بنویسه و برام پ.خ کنه ممنون میشم یکی از دوستان کمکم کنه یا علی
سلام سخنرانی دانشگاه پیراپزشکی یزد رو بگذارید با کیفیت خوب...ممنون
شب دوم سخنرانی استاد رائفی پور در مشهد با موضوع تحلیل چهار شخصیت کربلا قابل دانلود کردن نیست لطفا درستش کنید
بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان امشب استاد در مسجد جامعه ابوذر سخنرانی داشت که موقع نماز رسید و موقع نماز کنار استاد بودم بعد از نماز از استاد در مورد اینکه چرا سی دی های سخنرانی هایش را بیرون نمی دهند که استاد گفت با موسسه نور الزهرا قرارداد نوشتند تا چند وقت دیگر سخنرانی هاشونو با کیفیت بالا با سود کم بفروش برسد
سلام خسته نباشید
من تصویری سخنرانی 1 مهر 91 در مینی سیتی رو میخواستم.
با موضوع آخرین تحرکات آخرالزمانی دشمن
آگه کسی داره لطفا قرار بده برای دانلود.
ممنونم.
یاالله