تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: در دوره جاری آیا همه خانمها باید چادر به سر کنند؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
تصحیح میکنم منظور حجاب نبود همون چادر بود. چطوری میشه تصحیحش کرد؟ ادمین اگر میتونه درستش کنه.
بعضی از بچه ها درست فهمیدند منظور منو. من میگم خیلی ها میخوان سوء استفاده کنند. این درست. ولی خیلی ها اصلا نمیخواهند سوء استفاده کنند اونها در مسیر خودشون هستند فقط به اقتضای زمانه مجبور به داشتن چنین پوششی هستند. همین زنان چند سال پیش چادر سرشون نمیکردند ولی آلان مجبورند برای امنیت در مقابل پلیس اینکار را انجام دهند. برای داشتن چهره ای موجه. درصورتیکه اگر اجبار به این کار نداشته باشند اصلا طرف این پوشش نمیایند. منظور من همین است. من میگویم که باید افراد با میل درونی به یک سمت کشیده شوند نه از روی اجبار که هر کسی با هر نیتی میتواند این پوشش را داشته باشه.
شما فکر کنید علت اینکه درصد دوست داشتن به اسلام در بین جوانان کم شده چیه؟ این نیست که به اصطلاح حاج آقا فلانی (منظور روحانیت نیست. افراد عادی که در پوشش اسلامی ظاهر میشوند) گندی بالا میآورند و چهره اسلام را مخدوش میکنند؟ منظور من افرادی نیست که واقعا دشمن هستند. افراد عادی که از این جلوه استفاده میکنند و پله های ترقی را بالا میروند بدون داشتن لیاقت اون سمت. چرا؟ چون معیار ما ظاهر است. همین که حاج آقا محجب است کافیست. حالا تخصص دارد یا خیر مهم نیست. معیار ما فقط ظاهر است.
آیا نباید یک فی*ل*تری گذاشت تا حداقل افرادی که تمایل ندارند مشخص شود؟
(۸/شهریور/۹۰ ۱۸:۴۵)omoridi نوشته است: [ -> ]قبل از خواندن این مطلب را در نظر داشته باشید که من هیچ قسط توهین و یا اهانتی به کسی ندارم و هیچ قصدی برای ایجاد شبه هم ندارم.

یه سوالم برای من به وجود اومده.چرا هرکی که شبه داره باید اینقدر با ترس و لرز شبه اش رو مطرح کنه؟
حجاب باید به طور کامل رعایت بشه تا چشمان نا پاک هم به مرور بی خیال چشم چرونی بشه
مطمئن باشید بی حجابی هیچ وقت عادی نمیشه وگرنه فساد توی کشورهای غربی اینقدر بی داد نمیکرد.
چرا باید فلان بازیگر زن امریکایی با فجیع ترین برهنگی روی فرش قرمز بیاد مگر نه اینکه میخاد دل میلیون ها نفر رو بلرزونه پس مطمئنه که کلی آدم هستن که این تیپی میخوانش چرا چون این همه آزادی باز هم نتونسته هوس و چشم چرونی رو بخشکونه.
نتیجه:برهنگی هرگز هرگز هرگز عادی نمیشه چون یک تمایل فطری در انسانه و فقط باید کنترل بشه با هرچیزی که فکر میکنید درسته اگه نه دلیل بیارید؟
دوستان شرمنده، از اینکه فقط با حرف زدن سرتونو در آوردم.
من رفتم.
یا حق
بدرود
(۸/شهریور/۹۰ ۲۲:۴۳)omoridi نوشته است: [ -> ]دوستان شرمنده، از اینکه فقط با حرف زدن سرتونو در آوردم.
من رفتم.
یا حق
بدرود

برادر عزیزم شما در پست های دیگتون هم از همین ادبیات استفاده کردین .

اینجا شاید درست در باب مسئله ای که گفتید تفهیم نشید . اینجا فقط مکانی برای اظهار نظره و نمیشه نتیجه قطعی گرفت .
سلام
بچه ها یه موضوع مهم : بعضی ها دارن از نماز سوء استفاده می کنند و خودشون را مسلمان جا می زنند و آنچه می خواهند کنند در زیز سایه ی اسلام می کنند { مثل ابن ملجم } پس اسلام و نماز تعطیله درش را ببندیم بهترا آره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ای کاش میفهمیدید من چی گفتم. ای کاش
نه اگر ابن ملجم نماز نمیخواند همه اونو میشناختنش.
یکی از شما ها پرسید واقعا منظور من چی بود؟ اصلا کسی فهمید؟ نه نفهمیدید. و این قضاوتهای بیجای شماست که اینقدر اسلام گریزی را زیاد کرده.

بنام خداوند بخشنده و مهربان
آيا در زمين گردش نكرده‏اند تا دلهايى داشته باشند كه با آن بينديشند يا گوشهايى كه با آن بشنوند در حقيقت چشمها كور نيست ليكن دلهايى كه در سينه‏هاست كور است

خداوند بر دلهاى آنان و بر شنوايى ايشان مهر نهاده و بر ديدگانشان پرده‏اى است و آنان را عذابى دردناك است
(۹/شهریور/۹۰ ۰:۴۶)omoridi نوشته است: [ -> ]ای کاش میفهمیدید من چی گفتم. ای کاش
نه اگر ابن ملجم نماز نمیخواند همه اونو میشناختنش.
یکی از شما ها پرسید واقعا منظور من چی بود؟ اصلا کسی فهمید؟ نه نفهمیدید. و این قضاوتهای بیجای شماست که اینقدر اسلام گریزی را زیاد کرده.

بنام خداوند بخشنده و مهربان
آيا در زمين گردش نكرده‏اند تا دلهايى داشته باشند كه با آن بينديشند يا گوشهايى كه با آن بشنوند در حقيقت چشمها كور نيست ليكن دلهايى كه در سينه‏هاست كور است

خداوند بر دلهاى آنان و بر شنوايى ايشان مهر نهاده و بر ديدگانشان پرده‏اى است و آنان را عذابى دردناك است

شاید ما دچار سوتفاهم شده ایم . :s
داداش اگه بشه زیر دیپلم حرف بزن بفهمیم سوال اصلی تو چیه ؟؟
این که برای رعایت حجاب گشت ارشاد و ... رو بی خیال شویم ؟؟ یا چی ؟؟؟
من که گیج شدم Huh
البته میشه از گزینه ای که در نظرسنجی انتخاب کرده اید حدس هایی زد ولی می خوام از زبان خودتون بشنوم.Exclamation

عید فطر بر شما همسنگران مبارک Smile Heart
من خیلی ساده گفتم؟؟
آیا زنهای فاحشه باید مثل زنهای مومنه بگردند؟ و نشه خوب را از بد تشخیص داد؟ آیا این اهانت به زنهای مومنه نیست؟

من میگم اگر زن فاحشه مجبور نباشه چادر سرش کنه (چمیدونم مانتو تنش کنه) خوب بزارید نکنه تا همگان بدانند اون کیه؟ من کی گفتم که اصلا حجاب نباشه؟؟؟؟
(۹/شهریور/۹۰ ۰:۵۹)omoridi نوشته است: [ -> ]من خیلی ساده گفتم؟؟
آیا زنهای فاحشه باید مثل زنهای مومنه بگردند؟ و نشه خوب را از بد تشخیص داد؟ آیا این اهانت به زنهای مومنه نیست؟

من میگم اگر زن فاحشه مجبور نباشه چادر سرش کنه (چمیدونم مانتو تنش کنه) خوب بزارید نکنه تا همگان بدانند اون کیه؟ من کی گفتم که اصلا حجاب نباشه؟؟؟؟

خب می گی فاحشه ها رو از زنان مومن جدا کنند
نکنه می خوای بگی بیایم یه چهاراه تاسیس کنیم واسه زنان فاحشه اونجا بایستند برا ...Exclamation
اینجا کشور اسلامیه داداش من وقتی یه توریست میاد ایران مجبور میشه باحجاب بگرده چون می خواد به قوانین ملی کشورمون احترام بزاره .
من فکر نمی کنم ارشاد به زنانی که مانتو با حجاب کامل بپوشن گیر بده ؟!! بالاخره یکم بتونه متونه و مو از این ور از اون ور هم میزارن بیرون . Exclamation
من که نظرم اینه . این پوشش مقدس تر از اینه که ملعبه ی یه مشت فاسق بشه ولی اقتضای زمانه اینو می گه.Exclamation
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع