شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
(۹/شهریور/۹۰ ۱:۰۷)Sms4815 نوشته است: [ -> ]من که نظرم اینه . این پوشش مقدس تر از اینه که ملعبه ی یه مشت فاسق بشه ولی اقتضای زمانه اینو می گه.
این اقتضای زمانه را کی بوجود آورده؟ افکار من و تو. رفتارهای من و تو. ایمان من و تو. ظاهر سازی من و تو. دور شدن از خدای یکتای من و تو. چسبیدن به یکسری عقایدی که در خیلی از اونها بررسی کنی و کردند و گفتند همین روحانیون، خرافاتی بیش نیست. اقتضای زمانه اینه.
اقتضای زمانه میگه اول محکوم کن، بعد حکم بده, اجرا کن، بعد ببین طرف حالا بیگناه بوده یا نبوده. ببین طرف چی گفته بعد میشه یک اسطوره، کتابهاش یک مدت ممنوع الچاپ میشه ولی بعدش چاپش آزاد میشه. اینه عدالت؟ اینه اقتضای زمانه؟
(۹/شهریور/۹۰ ۱:۱۴)omoridi نوشته است: [ -> ] (۹/شهریور/۹۰ ۱:۰۷)Sms4815 نوشته است: [ -> ]من که نظرم اینه . این پوشش مقدس تر از اینه که ملعبه ی یه مشت فاسق بشه ولی اقتضای زمانه اینو می گه.
این اقتضای زمانه را کی بوجود آورده؟ افکار من و تو. رفتارهای من و تو. ایمان من و تو. ظاهر سازی من و تو. دور شدن از خدای یکتای من و تو. چسبیدن به یکسری عقایدی که در خیلی از اونها بررسی کنی و کردند و گفتند همین روحانیون، خرافاتی بیش نیست. اقتضای زمانه اینه.
اقتضای زمانه میگه اول محکوم کن، بعد حکم بده, اجرا کن، بعد ببین طرف حالا بیگناه بوده یا نبوده. ببین طرف چی گفته بعد میشه یک اسطوره، کتابهاش یک مدت ممنوع الچاپ میشه ولی بعدش چاپش آزاد میشه. اینه عدالت؟ اینه اقتضای زمانه؟
در مورد کتاب که نگو ارشاد برا هر چی مجوز می ده. از بدترین کتاب ها تا ...
در مورد همین چیز هایی که گفته اید باید چاره ای اندیشید.

تا زمانیکه بخواهیم همه را همرنگ خودمون بکنیم هیچ اتفاقی نمیوفته. تا زمانیکه فکر کنیم من درست میگم و همه باید چشم و گوش بسته اینی که من میگم را گوش بدهند و انجام بدند هیچ اتفاقی نمیوفته.
میدونید شیطان پرستها چرا دارند روز به روز بیشتر میشوند؟ برای اینه که آدم را بهتر میشناسند. برای اینه که هزینه میکنند توی علمهای روانشانسی و ... برای اینکه بتونند خودشونو را منطقی جا بزنند. حالا ما در مقابل چکار داریم میکنیم. هنوز که هنوزه بجای اینکه حداقل چشمامنو باز کنیم ببینم اونها چطور دارند هر روز پیش میرند بجایی اینکه گوی سبقت را ما بدست بگیریم. میخواهیم اونها را متوقف کنیم چرا؟ چون تاب مبارزه با اونها را نداریم. چون هنوز استنادهای ما به حرفهایی که 300-400 سال پیش زده شده و هنوز که هنوزه هیچ تغییری نکرده. حالا اگر یکی هم بیاد بگه بابا آلان اینطور نیست، خود ما هستیم که طرف را ساکتش میکنیم و میگیم یا داری شبه ایجاد میکنی یا کفر میگی یا تو از یاران همون شیطانهایی. هیچوقت تاب و توان حرفی را نداریم که مخالف نظر ماست. اینطوری میشه که اونها روز به روز به سمت هدفشون پیش میرند و ما دور میشیم. بعد میشینیم میگیم ای بابا دیدی چی شد. ما هی گفتیم اونا دارند چکار میکنند ها ولی کسی گوشش بدهکار نبود. ولی هیچ وقت نمیگند که ما فقط گفتیم و هیچ کاری نکردیم. خواستیم جلوشونو بگیریم و نشد. هیچ وقت به ذهنشون هم نمیرسه که نباید جلوشون ایستاد باید از اونها سبقت گرفت و وقتی شما یاران بیشتری داشته باشی اونها مترود میشن، شاید نابود نشن ولی به حد نابودی میرسند.
(۹/شهریور/۹۰ ۰:۰۸)7zahra7 نوشته است: [ -> ]سلام
بچه ها یه موضوع مهم : بعضی ها دارن از نماز سوء استفاده می کنند و خودشون را مسلمان جا می زنند و آنچه می خواهند کنند در زیز سایه ی اسلام می کنند { مثل ابن ملجم } پس اسلام و نماز تعطیله درش را ببندیم بهترا آره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بدين گونه آن [استهزا] را در دل بزهكاران راه مىدهيم (س حجر، آیه 12)
با عوض شدن تيتر بايد تاكيد كنم كه اجباري در سر كردن چادر به هيچ وجه نبايد وجود داشته باشه.اولش بحث سر حجاب بود و بنده هم معتقدم كه در جامعه اسلامي حجاب بايد قانون باشه ولي سر كردن چادر يه موضوع شخصيه.چادر حجاب برتره و افرادي اون رو انتخاب ميكنن كه دوست دارن در دينشون به اوج عمل به دستورات برسن.
سلام.
ببینید به نظر حقیر باید برگردیم عقب.یه کم تخصصی کار کنیم.
سوال اساسی:از دیدگاه زنان و خانم های جامعه ما حجاب یعنی چی؟فلسفه اش چیه؟چه جور باید باشه؟با همین3سوال میشه فهمید که یه زن چه دیدگاهی از حجاب داره.متاسفانه متاسفانه در حال حاضر وقتی از شخصی که حجاب مناسبی نداره سوال کنی چرا حجابتو رعایت نمی کنی میگن چون می خوام آزاد باشم.اصلا دیدگاه ها نسبت به آزادی هم اشتباهه.این دیدگاه جامعه رو بدبخت میکنه.متاسفانه غرب زرنگی کرده و دیدگاه برخی آدمای کور دل رو عوض کرده.
تاکید میکنم:
حجاب زیباست.زیبایی نیست.
اگه این جمله آویزه گوش این قشر جامعه باشه و واقعا معنی این4کلمه رو بفهمن باور کنید هیچ فسادی به وجود نمیاد.
التماس دعا.
بی حجاب محتاج نگاه دیگران است.
بر عکس همین امروز آقای دکتر رفیعی بودند ظاهراً تو رادیو معارف بحث چادر رو دوباره مطرح کردند و گفتند که جلابیب که در قرآن اومده جمع جلباب یا یکجورایی چادره.
دوستان سلام
به نظر من چادر نباید اجباری باشه و نیست
علی علی
(۹/شهریور/۹۰ ۱۵:۲۷)seyyedi نوشته است: [ -> ]دوستان سلام
به نظر من چادر نباید اجباری باشه و نیست
علی علی
چرا؟اصلا شما ميدوني فلسفه چادر چيه؟
بنظر من هم حجاب کامل بدون چادر هم امکان پذیره ...