خانم آزاده نامداری گاهی از این رنگ ها میپوشن

(۱۰/شهریور/۹۰ ۱۸:۲۰)ali_tavanaie نوشته است: [ -> ] (۱۰/شهریور/۹۰ ۱۸:۱۳)Sms4815 نوشته است: [ -> ]چادر بادمجونی دیگه چیه؟؟ 
من که اولین باره دارم می شنوم این نوع چادرو
رنگش رو گفت.رنگ بادمجون
مگه بادمجونی رنگم داریم

همون رنگ قرمز و سرخ نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بسم الله النور
سلام.
چادر باعث افسردگی نمیشه به عنوان یه تجربه شخصی خدمتتون عرض می کنم:
دوستان بنده به عنوان کسی که هر دو سمت قضیه رو تجربه کرده(هم مانتو و هم چادر)میخوام یه کم وقتتون رو بگیرم.
یه زمانی در عهد جاهلیت خودم من مانتو میپوشیدم اونم شادترین رنگ هایی که تصورش رو بکنید،قرمز و نارنجی و
صورتی و... .وقتی از خونه میرفتم بیرون یه دنیا حس ناخوشایند همراهم بود.یه دنیا نگاه دنبالم بود.استرس
داشتم.همه ش دستم به مانتوم بود که بالا نره،کج نباشه،یقه ش درست باشه و و و... .از یه طرفم حواسم به موهام
بود که خراب نشه،به هم ریخته نباشه،و... .یعنی همه ش خود درگیری داشتم تو خیابون.مثل خیلی از خانوم هایی که
الان هم تو خیابون میبینم و از صمیم قلب دلم براشون میسوزه.
وقتی هم برمیگشتم خونه حس میکردم رد هزار تا نگاه ناپاک روم مونده.
این نگاها روحمو داشت میخورد و نمیفهمیدم.برای من که اینطور بود.آخرا دیگه داشتم افسرده میشدم انقدر به ظاهر
توجه کرده بودم باطنم پوچ پوچ بود تا لطف خدا شامل حالم شد و تصمیم گرفتم با حجاب باشم البته چون از چادر متنفر
بودم میخواستم مانتویی با حجاب باشو.رفتم سراغ مانتو بلند و مقنعه.ولی به هیچ وجه ارضام نمیکرد.دوستان عزیز
مانتو چقدر باید گشاد باشه تا برجستگی های اندام زن رو نشون نده.اصلا همچین مانتویی پیدا میشه؟یا اگه پیدا بشه
انقدر گشاد و کریهه که اصلا نمیشه پوشیدش.اینطوریه که میشه حجاب ناقص.
بالاخره چادر سرم کردم.آرامشی که چادر به من داد رو تا قبل از اون هیچ وقت تو زندگیم تجربه نکرده بودم.همین چادر
سیاهی که میگن آدمو افسرده میکنه باعث نجات من از افسردگی بود.
این که چادر سیاه باعث افسردگی هست یا نه رو باید از خانم های چادری پرسید.چادر همونطور که دوستمون فرمودند
حریمه.مثل یه آیینه میمونه که تمام نگاه های مسموم رو به طرف خود شخصی که نگاه ناپاک داره برمیگردونه.
چادر برای من اوج عزته.تاج بندگیه.رهایی از خیلی از قید و بند های دنیائیه.چادر برخلاف تصور خیلی ها که فکر میکنن
محدودیت میاره برای من آزادی رو به ارمغان آورد.چادر برای من مظهر انسانیتمه.لذت بخشه اگه تو جامعه بهت توجه
میکنن به خاطر ظاهرت،زیبایی هات،جذابیت هات و زن بودنت نباشه،به خاطر عقلت باشه.
چادر زیبایی های ظاهری رو میپوشونه تا عقل توانایی جلوه گری پیدا بکنه.چادر نگاه ها رو از ظاهر برمیداره و متوجه
عقل و شعور انسانی میکنه.
چادر مقدس ترین لباس آدمه.یادگاری از بزرگترین بانوی عالم حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها).
sms جان بعضی اوغات به یه جیز هایی گیر می دی که آدم رو کفرش رو در میاره

چی کار دایری رنگ بادمجانی چه رنگیه

( شوخی بود به دل نگیری ها

)
به نظر من چادر نشون دهنده ی شخصیته یه زن مسلملن ایرانیه
من که خودم وقتی یه خانوم رو می بینم که چادر سر گذاشته نا خوداگاه یه حسی بهم می گه که ایشون یه ادم حسابی هستند , برای مثال اون هایی که تو کتاب خونه هستند و چادری هستند بیشتر به مسائل منطقه و مسائل بیداری اندیشه علاقه نشون می دن تا این آدم های جلف
(۱۰/شهریور/۹۰ ۱۹:۰۱)Gryffen نوشته است: [ -> ]sms جان بعضی اوغات به یه جیز هایی گیر می دی که آدم رو کفرش رو در میاره 
چی کار دایری رنگ بادمجانی چه رنگیه
( شوخی بود به دل نگیری ها
)
به نظر من چادر نشون دهنده ی شخصیته یه زن مسلملن ایرانیه
من که خودم وقتی یه خانوم رو می بینم که چادر سر گذاشته نا خوداگاه یه حسی بهم می گه که ایشون یه ادم حسابی هستند , برای مثال اون هایی که تو کتاب خونه هستند و چادری هستند بیشتر به مسائل منطقه و مسائل بیداری اندیشه علاقه نشون می دن تا این آدم های جلف
داداش من نمی دونم منظوره شما از آدم های جلف چی بود ؟ ولی اگه منظورتون خانوم های مانتویی هستن .باید بگم اینجا خانوم مانتویی هم داریم شدیدا حاظر جواب . این پستتو بخونن ...

خودشم اوقات درسته نه اوغات D:
بعدش من خیلی کنجکاو میشم ببینم بعضی چیزا چی هستن. در کل آدمه کنجکاوی هستم. به دل نگیرید.
همه حرفها درست!
خانمهای مومن دوست دارند چادر بپوشند. درست خیلی هم خوبه. ما نگاه هایمان را هم محدود میکنیم. اینم درست.
ولی اینجا طرح سوال هیچ ربطی به این نداشت که چادر خوبه یا بد.
سوال اینه
آیا باید همه خانمها (از خانمهای فاحشه گرفته تا مومنه ها) باید چادر سرشون کنند؟
در این پست نه قرار بود از حجاب دفاع یا به اون حمله بشه نه به چادر و خانمهای چادری نه به رنگش اون پستهای مخصوص به خودشو داره. چرا به سوال توجه نمیکنید.
چطور میشه شما یک خانم فاحشه را از یک خانم مومنه توی یک برخورد با یک پوشش تشخیص بدی؟
آقا فکر کن من روزی با 1000 تا زن سر و کار دارم و دلم نمیخواد با اون زنها سر و کار داشته باشم و میخوام کسایی را پاسخگو باشم که مومن هستند. این اختیار را هم دارم که انتخاب کنم. چطوری این کار را انجام بدم وقتی توی یک نگاه همه شبیه هم هستند!
چون اولین معیار انتخاب ظاهر طرف هست. وقتی جلو آمدند تازه میفهمی چه اشتباهی کردی. وقتی گفتی بیان باید کارشونو راه بیاندازی و این کار برای من سخته.
حالا من کاری ندارم طرف چادرش مشکیه یا زرده. چادر سرشه یا لخته.
بابا با چه معیاری من میتونم انتخاب کنم وقتی میگن شرط ورود به این جا (چه شهر، چه کشور، چه محل کار) اینه که شما چادری باشید. آیا باید همه چادری باشند؟
چرا حرف منو متوجه نمیشید و هی حرف خودتونو میزنید هی میپیچید به یک مسئله حاشیه ای دیگه!
(۱۱/شهریور/۹۰ ۲:۰۳)omoridi نوشته است: [ -> ]آیا باید همه خانمها (از خانمهای فاحشه گرفته تا مومنه ها) باید چادر سرشون کنند؟
"در هیچ حالتی از ما اهل بیت رو بر نگردانید"
حجاب برای این هست که زن ها از لحاظ جنسی از یک دیگر به راحتی قابل تشخیص نباشند.
اگر قرار باشد زن های مشکل دار به راحتی شناخته بشوند ، دیگر نوجوانان و جوانان وطن ما مصونیت نخواهند داشت.