تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: در دوره جاری آیا همه خانمها باید چادر به سر کنند؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
سلام.
شما که پرسیدید چرا در دوره جدید همه خانم ها باید چادر سر کنند به سوال من جواب بدید.
چرا در دوره جدید همه خانم ها نباید چادر سر کنند؟
هر کسی حقوقی داره ، ما نسبت به نگاه دیگران در جامعه مسئولیم ...!

و نمیشه که آقایون با چشمای بسته راه برن ؟!؟!
حجاب باید رعایت بشه چون باید به حقوق دیگران احترام بگذاریم ...

حالا خانم می خواد غیر مسلمان یا توریست یا فاحشه یا مسلمان مذهبی و ... باشه باید حجاب رو رعایت کنه !Dodgy
و اینکه باید بگیم حتما نباید چادر مرسوم ما ایرانی ها باشه - باید یک پوشش کامل و البته طوری باشه که جلب توجه هم نکنه -

همه ما از لزوم چادر و حجاب برتر بودن و تاکید ائمه و مسئولین و اوضاع فرهنگی و ... می دونیم -واین بحث این تاپیک نیست!-
دوست عزیز اوموریدی(درست خوندم؟)
ایمان یک مسئله قلبی و به هیچ عنوان نمیشه فهمید یک نفر مومنه یا غیر مومن
حتی تشخیص و فهمیدن اینکه چه کسی فاحشه هست یا نیست هم به عهده ما نیست و کار خداست و بندگان مقرب خدا. ماکه حق نداریم تو کار خدا دخالت کنیم، حق داریم؟
فاحشه گری یا زندگی ای بر اساس ایمان رو اصلا از ظاهر افراد نمی شه فهمید ، باید تمام اعمال تاکید میکنم تمام اعمال اشخاص رو مورد بررسی قرار بدیم تا بفهمیم و آیا ما از تمام اعمال آشکار و نهان افراد با خبریم؟
حتما داستان فاحشه هایی رو خوندید که ره یافته شدن و از خیلی از مسلمونای به ظاهر مومن کهنه کار، کارشون درست تره
اگر به قول شما فاحشه هایی در جامعه باشند که فاحشه گری شون اثبات شده است، یا از دست قانون در رفتن، یا اگه هم در جامعه جولان میدن، باید به احترام شما و خیلی از برادران مومن در حضور شما لباس مناسبی بپوشند
بسم الله
دوستان خدا سطار العیوب است، این طور نباشه خدایی نا کرده رفتاری بکنید که به واسطه ی رفتار شما کسی از دین خدا دلسرد بشه، اگه پسر یا دختری حیا و عفت رو رعایت نکرد که نباید ترد بشه !!!!!
نهایتا کاره طرف رو راه انداختین بهترین راه اینه که خیلی مودبانه امر به معروف و نهی از منکر رو انجام بدین
یا علی
(۱۱/شهریور/۹۰ ۲:۰۳)omoridi نوشته است: [ -> ]همه حرفها درست!
خانمهای مومن دوست دارند چادر بپوشند. درست خیلی هم خوبه. ما نگاه هایمان را هم محدود میکنیم. اینم درست.
ولی اینجا طرح سوال هیچ ربطی به این نداشت که چادر خوبه یا بد.
سوال اینه
آیا باید همه خانمها (از خانمهای فاحشه گرفته تا مومنه ها) باید چادر سرشون کنند؟
در این پست نه قرار بود از حجاب دفاع یا به اون حمله بشه نه به چادر و خانمهای چادری نه به رنگش اون پستهای مخصوص به خودشو داره. چرا به سوال توجه نمیکنید.
چطور میشه شما یک خانم فاحشه را از یک خانم مومنه توی یک برخورد با یک پوشش تشخیص بدی؟
آقا فکر کن من روزی با 1000 تا زن سر و کار دارم و دلم نمیخواد با اون زنها سر و کار داشته باشم و میخوام کسایی را پاسخگو باشم که مومن هستند. این اختیار را هم دارم که انتخاب کنم. چطوری این کار را انجام بدم وقتی توی یک نگاه همه شبیه هم هستند!
چون اولین معیار انتخاب ظاهر طرف هست. وقتی جلو آمدند تازه میفهمی چه اشتباهی کردی. وقتی گفتی بیان باید کارشونو راه بیاندازی و این کار برای من سخته.
حالا من کاری ندارم طرف چادرش مشکیه یا زرده. چادر سرشه یا لخته.
بابا با چه معیاری من میتونم انتخاب کنم وقتی میگن شرط ورود به این جا (چه شهر، چه کشور، چه محل کار) اینه که شما چادری باشید. آیا باید همه چادری باشند؟

چرا حرف منو متوجه نمیشید و هی حرف خودتونو میزنید هی میپیچید به یک مسئله حاشیه ای دیگه!

شما باز دوباره خودت مسئله رو پیچوندی! آخر حرفتون گفتی آیا همه باید چادر سرش کنند ؟!!
ما به این کار نداریم که باید چادر سرشون کنند یا نه . سوال اول که گفتی معیار انتخاب چیه رو جواب میدیم :
فرق عمده یک زن فاحشه با یک زن با عفت در اخلاق هستش . زن بدون دین و ایمون مطمئن باش در نگاه اول برای اینکه خودش رو غالب کنه خیلی خودشو خودمونی میگیری . اصلا عادتش همینه ولی زنی که با ایمانه خیلی سنگین رفتار میکنه . این یکی از ملاک هاست .
با سلام
مدتیه کلا دستم به نوشتن نمیره و ...

جناب omoridi بنده با اینکه شما مقداری منظورتون رو بد بیان میکنید اون رو گرفتم . شما نظریه و پیشنهادی رو مطرح کردید که حرف خیلی ها توی اجتماع است . هر چند وقتی نظرتان را مطرح میکنید ممکن است خیلی از افراد با نظرتان . برداشتتان و نتیجه گیری و یا راهکارتان مخالف باشند . این طبیعی است و شما نباید از این امر ناراحت شوید
در واقع تا اینجایی که شما یک موضوع را مشاهده کرده اید شاید بتوان ان را تا حدی تایید کرد . البته این موضوع فقط محدود به حجاب نیست .
در کشور ما اسلام و ارزشهای ان به صورت عرف وجود داشته است و حکومت نیز ان را تایید کرده و سعی میکند قوانین اسلامی را اجرا کرده و به اجرا و پیشرفت ان کمک کند . این موضوع مثل همه موضوعات دیگر خوبی و بدی هایی را در پی دارد.
محسنات ان را فعلا کاری نداریم اما یکی از اسیب های ان سو استفاده از این احساسات مردمی و حکومتی است . ممکن است فردی واقعا مومن بوده و دارای محاسن باشد و فردی فقط برای استخدام شدن .... و بسیار مثالهای متنوع .

یکی از این اسیبهای مورد نظر شما این است که اجبار به چادر ( و نه حجاب) باید برداشته شود تا یک زن مومنه با یک فرد غیر مومن (از بکار بردن ان کلمه توسط شما در کنار زن مومن واقعا ناراحت شدم )
قسمت اول مشاهده شماست که تشخیص داده اید کسانی مشابهتی در 2 گروه انسان وجود دارد . تا اینجا تا حدی درست (البته هیچ امار و کار علمی صورت نگرفته و شدیدا محل تردید است ) و لی از این به بعد در توضیح مشاهده و نتیجه گیری و راه کار به نظر دوستان و بنده دارید مسیر اشتباه رو میرید .
اب دریا با پوزه سگ نجس نمیشه .
دوستان پاسخ خای رو به فرض ها و نتیجه گیری شما دادند که شما باید به نظرات دیگران هم احترام بزارید . در واقع حتی یک نفر هم با شما موافق نیست . و نمیشه به شما و یا دیگر دوستان ایراد گرفت که چرا این عقیده رو دارند
در اخر خواهش میکنم لفظ زن مومن رو با اون لفظ با هم بکار نبرید و به هم شبیهشون نکنید . واقعا ناراحت کننده است
زن مومن کاملا از نوع نگاهش حیای ظاهری و نوع حجابش از قشر مورد نظر شما قابل تشخیصه . همه هم میدونند .
البته من همه پستها رو نخوندم اما شما با اینکه نظری موافق شما نیست برای به کرسی نشوندن حرفتون خیلی اصرار دارید و مدام همون کلام رو به صورتی دیگه مطرح میکنید .
یا حق
وحید جان راستش اصلا برای من مهم نیست که کسی بخواد منو تایید کنه. اگر اسم اون زن بدکاره در کنار زن مومنه در لفظ واقعا زشته پس در یک لباس زشت تره. من اگر جوابی دادم فقط بخاطر این بوده که من چیزی طرح مسئله کردم دیگران چیزی دیگه جواب دادند.
اگر باز هم متوجه منظور من نشدید برای آخرین بار مثال میزنم.
شما آقا، از فاصله 10 متری چند خانم را به شما نشون میدهند و میگویند یک زن را برای ازدواج انتخاب کن. شما کدوم را انتخاب میکنی؟ با فرض اینکه نحوه پوشش آنها حکایت از افکار درونی داره.
1- خانمی مانتویی و مقنعه بعد از اجباری نشدن حجاب احتمال تغییر کمه.
2- خانمی مانتویی و مقنعه با چادر بعد از اجباری نشدن حجاب احتمال تغییر کمه یا حداکثر به شماره 1 تبدیل بشه.
3- خانمی چادری که فقط یک چشم آن پیداست بعد از اجباری نشدن حجاب احتمال تغییر کمه.
4- خانمی مانتویی که هفت نوع قلم آرایش داره و بعد از اجباری نشدن حجاب احتمال بیحجابی زیاده.
5- خانمی بی حجاب بعد از اجباری نشدن حجاب احتمال تغییر کمه.

شما کدوم را انتخاب میکنید؟

حالا همین زنها با همین افکار را با پوشش چادر قرار بده کدوم را میتوانی انتخاب کنی؟
1- 5 را باید شانسی انتخاب کنی.
به صورت مساله توجه کن هیچ حق انتخابی نداری و باید از روی ظاهر انتخاب کنی. اینکه من برای ازدواج باید از اخلاق و منش و .... مورد بررسی قرار بگیره را بزار کنار.
شاید با این مثال بشه منظور خودم. برسونم. اگر باز هم نرسید. یا من مشکل در بیان دارم یا شما ها منو درک نمیکنید.
دوست گرامی اصلا منظور من رو نگرفتید !
یا علی
(۱۱/شهریور/۹۰ ۱۵:۰۷)omoridi نوشته است: [ -> ]وحید جان راستش اصلا برای من مهم نیست که کسی بخواد منو تایید کنه. اگر اسم اون زن بدکاره در کنار زن مومنه در لفظ واقعا زشته پس در یک لباس زشت تره.

اگر خدا بخواد که زیبا است.
بسیاری از ریز احکام در سنت رسول اکرم و اهل بیت جاری شده و 14 معصوم و اعمال و گفتارشان طبق آیات قرآن لتبین لناس (تبیین کننده برای مردم در باره ی آیات قرآن ) هست و همه میدانیم که رسول اکرم و اهل بیت عمل نمیکنند مگر به دستور خدا و پیروی از هوای نفس نمیکنند و عملشان مورد تأکید و رضایت خداست و چادر حجاب بانوی اول تاریخ ، حضرت فاطمه ی زهراست.

نماز را از اول وقت میتوان خواند تا آخر وقت، به جماعت هم میتواند خواند و به فرادا هم میتوان خواند
اما اگر کسی به دنبال کمال نماز است باید در اول وقت و به جماعت و پشت سر امام عادل بیاستد
در باره ی حجاب هم یک حداقل وجود دارد و یک حداکثری و کمالش مشخص است
در اسلام تأکید شده که حجم بدن جزو زینت زن هست و زینت زن جز برای محارمش مجاز نیست
و بهترین پوششی که تمام زینت زن را پوشش میدهد چادر است

به عزیزانی که میخواهند اطلاعات کافی و جامع در عین حال مختصر و متقن در زمینه ی حجاب رو آگاه بشوند پیشنهاد میکنم حتماً کتاب ارزشمن مسئله حجاب ، تآلیف استاد شهید دکتر مطهری را مطالعه فرمایند
خداوند همه ی مارا به راه راست هدایت فرماید
یا علی
خدا اجازه نمیدهد به بهانه ی آزادی بیان شما اشاعه منکر کنید

این آزادی (در امر حجاب) حمله به حریم آسایش روانی دیگران است و حق الناس است و به هیچ وجه یک امر شخصی نیست

من اجازه ندارم در ماشین خودم بنشینم و صدای موزیک ماشینم رو در کنار یک بیمارستان تا آخر بلند کنم به این بهانه که خوب من در ماشین خودم نشستم

مسئله حجاب هم همینطور هست

البته من بارها گفتم که ما همه میدونیم چی درسته و چی غلط اما نفس آدمیزاد وقتی بخواد از زیر بار بکن نکن ها در بره به هر چیزی مستمسک مشیه و دستاویز میشه

اصل اساسی اسلام در احکام اجتماعی اون این هست که در حیات اجتماعی انسانها بستر برای اطاعت خدا فراهم بشه و نه به بهانه ی فهمیدن اعتقادات هر کسی هر کاری دلش خواست در عرصه ی اجتماع انجام بده
(۱۱/شهریور/۹۰ ۱۵:۰۷)omoridi نوشته است: [ -> ]اگر باز هم متوجه منظور من نشدید برای آخرین بار مثال میزنم.
شما آقا، از فاصله 10 متری چند خانم را به شما نشون میدهند و میگویند یک زن را برای ازدواج انتخاب کن. شما کدوم را انتخاب میکنی؟ با فرض اینکه نحوه پوشش آنها حکایت از افکار درونی داره.
1- خانمی مانتویی و مقنعه بعد از اجباری نشدن حجاب احتمال تغییر کمه.
2- خانمی مانتویی و مقنعه با چادر بعد از اجباری نشدن حجاب احتمال تغییر کمه یا حداکثر به شماره 1 تبدیل بشه.
3- خانمی چادری که فقط یک چشم آن پیداست بعد از اجباری نشدن حجاب احتمال تغییر کمه.
4- خانمی مانتویی که هفت نوع قلم آرایش داره و بعد از اجباری نشدن حجاب احتمال بیحجابی زیاده.
5- خانمی بی حجاب بعد از اجباری نشدن حجاب احتمال تغییر کمه.

شما کدوم را انتخاب میکنید؟

حالا همین زنها با همین افکار را با پوشش چادر قرار بده کدوم را میتوانی انتخاب کنی؟
1- 5 را باید شانسی انتخاب کنی.
به صورت مساله توجه کن هیچ حق انتخابی نداری و باید از روی ظاهر انتخاب کنی. اینکه من برای ازدواج باید از اخلاق و منش و .... مورد بررسی قرار بگیره را بزار کنار.
شاید با این مثال بشه منظور خودم. برسونم. اگر باز هم نرسید. یا من مشکل در بیان دارم یا شما ها منو درک نمیکنید.

متأسفانه باید بگم این استدلال از یک ذهن سکولار بلند میشه و نه از یک ذهن موحد!!!!!!!!!!!!!!!

اما علتش

در اینگونه استدلال ها خدا کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اراده ی خدا و رحمت خدا و هادی بودن خدا کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آیا امکان دارد کسی با نیت کسب رضای الهی و حفظ ایمانش بر اساس حکم خدا که گفته برید سراغ زنان که ظاهرش مومنانه هست و از صریح ترین نشانه های زن مومن در نمود ظاهری داره حفظ حجاب و عفت هست بعد خدا هم این جا نعوذا بالله حکم ناظر فیفا رو دارند انگار که اون انسان با خلوص نیتی رو که برای رضای خدا میخواد این انتخاب رو انجام بده رها میکنه آیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من این خدای بعضی از رفقا رو که از این قدر بی معرفت هست رو قبول ندارم
در ضمن اگه کسی با این تفاسیر حتی زن ناجور هم گیرش بیاد باز خدا خیری براش مقدر کرده چراکه صریح آیات قرآن میگه که زن و فرزند و اموال در این دنیا فتنه هستند و فتنه یعنی آنچه که مایه ی آزمایش ایمان است

اما قائده ی کلی در قرآن اینه که خدا اگه شما با نیت خدایی کار کنی و بخوای بری جلو هوای شما رو داره و کمکت میکنه که به اون کسی برسی که هم در ظاهر و هم در باطن مومن است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

این خدایی که اکثر ماها در توهم خودمون ساختیم خدای یهودی هاست!!!!!!!!!!!!!!!

خدای یهود این خداست

یدالله المغلوله : یعنی دست خدا بسته است

و به قول نیوتون یهودی یه خدای ساعت ساز هست که عالمی را خلق کرده و رفته و نهایتاً یک ناظر هست

اما خدای موحدان عالم خدایی هست که ابراهیم علیه السلام آن را توصیف کرده در قرآن که در تمام امور انسان دخالت دارد و نه نظارت

ای کاش ما در معادلاتی که در ذهنمان نقش میبندد جایی هم برای هدایت و نصرت و فعل خدا بگذاریم
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع