بسیاری از ریز احکام در سنت رسول اکرم و اهل بیت جاری شده و 14 معصوم و اعمال و گفتارشان طبق آیات قرآن لتبین لناس (تبیین کننده برای مردم در باره ی آیات قرآن ) هست و همه میدانیم که رسول اکرم و اهل بیت عمل نمیکنند مگر به دستور خدا و پیروی از هوای نفس نمیکنند و عملشان مورد تأکید و رضایت خداست و چادر حجاب بانوی اول تاریخ ، حضرت فاطمه ی زهراست.
نماز را از اول وقت میتوان خواند تا آخر وقت، به جماعت هم میتواند خواند و به فرادا هم میتوان خواند
اما اگر کسی به دنبال کمال نماز است باید در اول وقت و به جماعت و پشت سر امام عادل بیاستد
در باره ی حجاب هم یک حداقل وجود دارد و یک حداکثری و کمالش مشخص است
در اسلام تأکید شده که حجم بدن جزو زینت زن هست و زینت زن جز برای محارمش مجاز نیست
و بهترین پوششی که تمام زینت زن را پوشش میدهد چادر است
به عزیزانی که میخواهند اطلاعات کافی و جامع در عین حال مختصر و متقن در زمینه ی حجاب رو آگاه بشوند پیشنهاد میکنم حتماً کتاب ارزشمن
مسئله حجاب ، تآلیف استاد شهید دکتر مطهری را مطالعه فرمایند
خداوند همه ی مارا به راه راست هدایت فرماید
یا علی
خدا اجازه نمیدهد به بهانه ی آزادی بیان شما اشاعه منکر کنید
این آزادی (در امر حجاب) حمله به حریم آسایش روانی دیگران است و حق الناس است و به هیچ وجه یک امر شخصی نیست
من اجازه ندارم در ماشین خودم بنشینم و صدای موزیک ماشینم رو در کنار یک بیمارستان تا آخر بلند کنم به این بهانه که خوب من در ماشین خودم نشستم
مسئله حجاب هم همینطور هست
البته من بارها گفتم که ما همه میدونیم چی درسته و چی غلط اما نفس آدمیزاد وقتی بخواد از زیر بار بکن نکن ها در بره به هر چیزی مستمسک مشیه و دستاویز میشه
اصل اساسی اسلام در احکام اجتماعی اون این هست که در حیات اجتماعی انسانها بستر برای اطاعت خدا فراهم بشه و نه به بهانه ی فهمیدن اعتقادات هر کسی هر کاری دلش خواست در عرصه ی اجتماع انجام بده
(۱۱/شهریور/۹۰ ۱۵:۰۷)omoridi نوشته است: [ -> ]اگر باز هم متوجه منظور من نشدید برای آخرین بار مثال میزنم.
شما آقا، از فاصله 10 متری چند خانم را به شما نشون میدهند و میگویند یک زن را برای ازدواج انتخاب کن. شما کدوم را انتخاب میکنی؟ با فرض اینکه نحوه پوشش آنها حکایت از افکار درونی داره.
1- خانمی مانتویی و مقنعه بعد از اجباری نشدن حجاب احتمال تغییر کمه.
2- خانمی مانتویی و مقنعه با چادر بعد از اجباری نشدن حجاب احتمال تغییر کمه یا حداکثر به شماره 1 تبدیل بشه.
3- خانمی چادری که فقط یک چشم آن پیداست بعد از اجباری نشدن حجاب احتمال تغییر کمه.
4- خانمی مانتویی که هفت نوع قلم آرایش داره و بعد از اجباری نشدن حجاب احتمال بیحجابی زیاده.
5- خانمی بی حجاب بعد از اجباری نشدن حجاب احتمال تغییر کمه.
شما کدوم را انتخاب میکنید؟
حالا همین زنها با همین افکار را با پوشش چادر قرار بده کدوم را میتوانی انتخاب کنی؟
1- 5 را باید شانسی انتخاب کنی.
به صورت مساله توجه کن هیچ حق انتخابی نداری و باید از روی ظاهر انتخاب کنی. اینکه من برای ازدواج باید از اخلاق و منش و .... مورد بررسی قرار بگیره را بزار کنار.
شاید با این مثال بشه منظور خودم. برسونم. اگر باز هم نرسید. یا من مشکل در بیان دارم یا شما ها منو درک نمیکنید.
متأسفانه باید بگم این استدلال از یک ذهن سکولار بلند میشه و نه از یک ذهن موحد!!!!!!!!!!!!!!!
اما علتش
در اینگونه استدلال ها خدا کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اراده ی خدا و رحمت خدا و هادی بودن خدا کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آیا امکان دارد کسی با نیت کسب رضای الهی و حفظ ایمانش بر اساس حکم خدا که گفته برید سراغ زنان که ظاهرش مومنانه هست و از صریح ترین نشانه های زن مومن در نمود ظاهری داره حفظ حجاب و عفت هست بعد خدا هم این جا نعوذا بالله حکم ناظر فیفا رو دارند انگار که اون انسان با خلوص نیتی رو که برای رضای خدا میخواد این انتخاب رو انجام بده رها میکنه آیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من این خدای بعضی از رفقا رو که از این قدر بی معرفت هست رو قبول ندارم
در ضمن اگه کسی با این تفاسیر حتی زن ناجور هم گیرش بیاد باز خدا خیری براش مقدر کرده چراکه صریح آیات قرآن میگه که زن و فرزند و اموال در این دنیا فتنه هستند و فتنه یعنی آنچه که مایه ی آزمایش ایمان است
اما قائده ی کلی در قرآن اینه که خدا اگه شما با نیت خدایی کار کنی و بخوای بری جلو هوای شما رو داره و کمکت میکنه که به اون کسی برسی که هم در ظاهر و هم در باطن مومن است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این خدایی که اکثر ماها در توهم خودمون ساختیم خدای یهودی هاست!!!!!!!!!!!!!!!
خدای یهود این خداست
یدالله المغلوله : یعنی دست خدا بسته است
و به قول نیوتون یهودی یه خدای ساعت ساز هست که عالمی را خلق کرده و رفته و نهایتاً یک ناظر هست
اما خدای موحدان عالم خدایی هست که ابراهیم علیه السلام آن را توصیف کرده در قرآن که در تمام امور انسان دخالت دارد و نه نظارت
ای کاش ما در معادلاتی که در ذهنمان نقش میبندد جایی هم برای هدایت و نصرت و فعل خدا بگذاریم