(۹/شهریور/۹۰ ۱۷:۵۴)Hosna نوشته است: [ -> ]بنظر من هم حجاب کامل بدون چادر هم امکان پذیره ...
سلام.
چه طوری؟
مثل اینه که بگیم رفع تشنگی بدون آب هم امکان پذیره

(۹/شهریور/۹۰ ۱۸:۴۵)mohammad.d نوشته است: [ -> ] (۹/شهریور/۹۰ ۱۷:۵۴)Hosna نوشته است: [ -> ]بنظر من هم حجاب کامل بدون چادر هم امکان پذیره ...
سلام.
چه طوری؟
نه امکان پذیره
ولی ما گرایش به خوبی ها و نیکی ها نداریم ؟؟؟
ما 100% حفاظتو ول کردیم بریم دنباله جنس بنجل ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم میگم چادر واجب نیست و مانتوی پوشیده و معقول هم میتونه تا حدی تاکید میکنم تا حدی حجاب کامل داشته باشه.گشت ارشاد هم تنها گزینه ای هستش که به روز قابل اجراست چرا که فرهنگ سازی یک پروسه چندین ساله هست و این کار هم البته ضعیف داره اجرا میشه.جمهوری اسلامی داره بین بد و بدتر انتخاب میکنه و یه ضرب المثل معروف هم هست که میگه جلوی ضرر رو هر وقت که بگیری سوده
این رو هم بدونین بدی هیجان بیشتری ایجاد میکنه و برای همین هم بی حجابی هیجان بد بودن خانم های خوب دیگه رو هم خیلی سریع تر از چیزی که فکر بکنید درگیر میکنه.
مغرتون رو به کار بندازین---->چرا دشمنان روی بدحجابی تبلیغ میکنن؟احتمالا دلشون به حالتون سوخته!!!
جوابتون رو با مثال خودم ميدم.
فرض كنيد تشنه تون شده.نياز به آب خوردن داريد.پس بايد يد يك مايع بنوشيد.اگر به جاي يك ليوان آب يك ليوان شربت به شما بدهند چه مي شود؟ممكن است تشنگي تان تا حدودي رفع شود.اما باز هم جاي آب را نمي گيرد.
امااااااا!!!!ممكن است وقتي شربت نوشيديد،شربت به قول معروف آب بكشد و تشنگيتان رفع نمي شود هيچ بيشتر هم تشنه مي شويد و نتيجه عكس مي گيريد.
چادر هم همي طور است.هيچ چيز جاي چادر را نمي گيرد.
التماس دعا.
با سلام
در مورد حجاب به قرآن مراجعه کنید
هیچ جای قرآن نگفته حجاب یعنی چادر ،همین رنگ سیاه چادر باعث افسردگی و سرخوردگی زن مسلمان می شه
برین ببینین بانوان اندونزیایی و مالزیایی چه حجابی دارن
در عین این که کاملا پوشیده هستن از رنگهای روشن هم استفاده کردن
مگر غیر از اینه که نماز خوندن با لباس سیاه مکروهه؟!!!
پس حتما یک اشکالی داره رنگ سیاه!!
دیگه اینکه مانتوهای جدید اینقدر تنگ و کوتاه است که خدا شاهده از بولیز شلواره زنان بلاد کفر هم مبتذل تره

من با مانتو مخالف نیستم ولی معلوم نیست کدوم بی دینو ایمونی این مد ها رو ایجاد می کنه

(۱۰/شهریور/۹۰ ۱۲:۳۵)رهیافته نوشته است: [ -> ]با سلام
در مورد حجاب به قرآن مراجعه کنید
هیچ جای قرآن نگفته حجاب یعنی چادر ،همین رنگ سیاه چادر باعث افسردگی و سرخوردگی زن مسلمان می شه
برین ببینین بانوان اندونزیایی و مالزیایی چه حجابی دارن
در عین این که کاملا پوشیده هستن از رنگهای روشن هم استفاده کردن
مگر غیر از اینه که نماز خوندن با لباس سیاه مکروهه؟!!!
پس حتما یک اشکالی داره رنگ سیاه!!
دیگه اینکه مانتوهای جدید اینقدر تنگ و کوتاه است که خدا شاهده از بولیز شلواره زنان بلاد کفر هم مبتذل تره
من با مانتو مخالف نیستم ولی معلوم نیست کدوم بی دینو ایمونی این مد ها رو ایجاد می کنه
خواهر من کاملا برعکس
همین رنگ سیاه رو که می گی باعث افسردگی و سرخوردگی زن مسلمون می شه. شما چند نفر از کسایی که در اثر مصرف و سر کردن چادر کارشون به تیمارستان کشیده را معرفی کنید من می خوام باهاشون حرف بزنم

اصلا همچین چیزی امکان پذیر نیست.
شاید پوشیدن رنگ سیاه در اسلام مکروه باشد ولی زن موقع سرکردن چادر به نوع پوشش خودش نگاه نمی کند. ما در این ورد خیلی بحث کرده ایم در تاپیک های مجزا و مملو از مطلب اگه می خواهید کمی تحقیق در مورد حجاب اسلامی و حجاب برتر داشته باشید من می تونم لینکشونو بزارم.
در پناه حق
از كوزه همان برون تراود كه دراوست.
حجاب ظاهر از حجاب باطن گرفته ميشه.افكار بايد زيبا باشد تا ظاهر قابليت پذيرش چادر، اين يادگار خانوم فاطمه رو داشته باشه.زياد دنبال حجاب برتر(چادر) نباشيد .اول حجاب قلب
در واقع اين دو رابطه متقابل دارند.و درواقع اونقدر بايد روي اين در ذهن خودمون كار كنيم كهبه اين جمله برسيم:هر چه قفس تنگ تر باشد، آزادی شیرین تر خواهد بود
و يك زن مسلمان بايد درمورد خودش اونقدرمعرفت پيدا كنه كهبه اين جمله برسه:چيزي که زن دارد و مرد را تسخير مي کند ، مهرباني اوست ، نه سيماي زيبايش
خدايا من اگر بد کنم تورا بنده ديگر بسيار است تو اگر با من مدارا نکني مرا خدايي ديگر کجاست؟؟؟؟
ببنید اینکه میگید حجاب چرا تو جامعه الزامیه-که باعث شده سو استفاده بشه ازش و سو برداشت- خانم دکتر فرهمند پور اینطوری جواب دادند و من یاد گرفتم. شما و تمام افراد مذکور دارید توی یک جامعه اسلامی زندگی میکنید و اسلام اینجا حاکمه پس حتی کافران ذمی هم باید احترام من و شمای مسلمونو داشته باشندو این یعنی چی؟ یعنی چطور کسی حق نداره تو ماه رمضون علنی روزه خوری کنه. پس همونطور هم باید طوری پوشش داشته باشه که گمراهم هم نکنه.
وممکنه خیلی ها الان بگند که توی مسلمون باید خودتو کنترل کنی و سمت گناه نری. بله این جمله ی کاملا درستیه اما میشه آدم غذای مسموم بخوره و مریض نشه، میشه آدم لواشک رو ببینی و غدد بزاقیش ترشح نکنه؟نه
اما دوست عزیزی که گفتی:
(۹/شهریور/۹۰ ۱۸:۴۵) نوشته است: [ -> ] (۹/شهریور/۹۰ ۱۷:۵۴) نوشته است: [ -> ]بنظر من هم حجاب کامل بدون چادر هم امکان پذیره ...
سلام.
چه طوری؟
همونطوری که بد حجابی با چادر امکان پذیره، حتما به بعضی خانمهای چادری برخوردید که هفت قلم آرایش میکنند، چادر نازک میپوشند و گیسو های چون طلاشون پریشون میکنند!!

حجاب یعنی پوشاندن خودو جلباب رو به چادر معنی کردن اما زمان قدیم روسری هایی میپوشیدن که بلند بوده. اسلام محدودمون نمیکنه که هرچی اون گفت یا رنگ مشخص بپوشیم، نه فقط خط قرمز هارو شخص کرده گفته هرجور دلت خواست لباس بپوش اما زننده و بدن نما و نازک و ...(که بهتر میدونید) نباشه
اما کامل ترین نوع پوشش چادر که پیشواهامون هم میپوشیدن، حالا اگه یکی خواست واقعا مثل اونها زندگی کنه چادرمیپوشه نخواست نمی پوشه.
چادر سیاه هم به خاطر این سیاهه که رنگی نیست که جاذب باشه، و چون زنان انصار(فکر میکنم، آقای علم الهدی اینطوری گفتند) با عبا های سیاه در برابر پیامبر(صلّی الله علیه و آله) حاضر شدند و ایشون هم تایید کردند. سنت شد و از عربستان به ایران اومد.
خیلی ها هم خواستند این سنت روعوض کنند چادر بادمجونی و سرمه ای پوشیدن اما در نظر خانمها جالب نیومد.
ببخشید طولانی شد
چادر بادمجونی دیگه چیه؟؟

من که اولین باره دارم می شنوم این نوع چادرو