شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
يوم يحمى عليها في نار جهنم فتکوى بها جباههم و جنوبهم و ظهورهم هذا ما کنزتم لانفسکم فذوقوا ما کنتم تکنزون
ترجمه : اين عذاب در روزى است که آن گنج هاى طلا و نقره را در آتش دوزخ بگدازند و پيشانى و پهلو و پشتشان را با آنها داغ کنند و به آنان گفته شود: اين است آنچه براى خود اندوختيد که اينک به صورت عذاب براى شما جلوه گر شده است، پس بچشيد آنچه را که مى اندوختيد.
توبة / 35[/b]
وعد الله المنافقين و المنافقات و الکفار نار جهنم خالدين فيها هي حسبهم و لعنهم الله و لهم عذاب مقيم
خداوند به مردان و زنان منافق و همه کفرپيشگان آتش دوزخ را وعده داده است که جاودانه در آن خواهند بود. آن آتش برايشان بسنده است و خداوند آنان را از رحمت خود دور ساخته و عذابى پايدار خواهند داشت.
توبة / 68
[/b]
(۱۴/شهریور/۹۰ ۱۱:۵۴)Prestige نوشته است: [ -> ]فکر نمی کنید بازی با آیات قرآن کاره درسته نیست؟؟؟؟ 
نظر من که اینه
شاید با این پست من این تاپیک بسته نشه ولی خواهشا خیلی در این امر دقت کنید.
بازی با آیات قرآن نیست
شما آیه ی 227 سوره ی شعرا نگاهی بیندازید به همراه 3 آیه ی قبلش!!
مالک یوم الدین
صاحب روز جزا(قیامت)
سوره ی حمد آیه 4
بسم الله الرحمن الرحیم
ن والقلم وما یسطرون
بسم الله الرحمن الرحیم
عَمَّ يَتَساءَلُونَ1
مردم از چه خبر مهمی پرسش و گفتگو می کنند؟ .
بسم الله الرحمن الرحیم
نبیءعبادی انی انا الغفور الرحیم
به بندگان من خبر بده که من غفور ورحیم
«حجــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر»
بسم الله الرحمن الرحیم
ما اغنی عنه ماله و ما کسب
هرگز مال و ثروتش و آنچه اندوخته بود به حالش سودی نبخشید
سوره ی مسد آیه ی 2
بسم الله
بل هم فی شک یلعبون
بلکه آنان در شک خود سرگرم وحیرانند
بسم الله الرحمن الرحیم
نحن خلقنٰکم فلولا تصدقون
واقعه آیه ی 57
ما شما را آفریدیم پس چرا(آفررینش مجدد را) تصدیق نمیکنید.
<<اعوذ بالله من الشیطان الرجیم>>
نَادَى نُوحٌ رَّبَّهُ فَقَالَ رَبِّ إِنَّ ابُنِي مِنْ أَهْلِي وَإِنَّ وَعْدَكَ الْحَقُّ وَأَنتَ أَحْكَمُ الْحَاكِمِينَ
نوح پروردگار خود را آواز داد و گفت پروردگارا پسرم از كسان من است و قطعا وعده تو راست است و تو بهترين داورانى
سوره ۱۱: هود - جزء ۱۲- آیه 45
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10