۲۲/تیر/۹۱, ۱۱:۲۴
۲۲/تیر/۹۱, ۱۲:۰۹
<<اعوذ بالله من الشیطان الرجیم>>
نَحْنُ نَقُصُّ عَلَيْكَ أَحْسَنَ الْقَصَصِ بِمَا أَوْحَيْنَا إِلَيْكَ هَذَا الْقُرْآنَ وَإِن كُنتَ مِن قَبْلِهِ لَمِنَ الْغَافِلِينَ
ما نيكوترين سرگذشت را به موجب اين قرآن كه به تو وحى كرديم بر تو حكايت مىكنيم و تو قطعا پيش از آن از بىخبران بودى
سوره ۱۲: يوسف - جزء ۱۲-آیه 3
۲۲/تیر/۹۱, ۱۲:۲۵
(۲۲/تیر/۹۱ ۱۱:۲۴)sarallahe73 نوشته است: [ -> ]ن والقلـــــــــــــــــــم و ما یسطرونیادتون باشه تکراری ننویسید
بقول آقا میلاد:"علیکم بالجستوجو"!
بسم الله الرحمن الرحیم
نحن نقص علیک من نبا موسی وفرعون بالحق لقوم یومنون(قصص)
ما برای تو ومومنان به حق قصه موسی وفرعون را می گوییم
(۲۲/تیر/۹۱ ۱۱:۰۸)AMINI نوشته است: [ -> ]<<اعوذ بالله من الشیطان الرجیم>>
نَادَى نُوحٌ رَّبَّهُ فَقَالَ رَبِّ إِنَّ ابُنِي مِنْ أَهْلِي وَإِنَّ وَعْدَكَ الْحَقُّ وَأَنتَ أَحْكَمُ الْحَاكِمِينَنوح پروردگار خود را آواز داد و گفت پروردگارا پسرم از كسان من است و قطعا وعده تو راست است و تو بهترين داورانىسوره ۱۱: هود - جزء ۱۲- آیه 45
جناب امینی
ونادی نوح ربه فقال رب ان ابنی من اهلی
۲۲/تیر/۹۱, ۱۳:۳۴
نُمَتِّعُهُمْ قَلِيلًا ثُمَّ نَضْطَرُّهُمْ إِلَى عَذَابٍ غَلِيظٍ
[ما] آنان را اندكى برخوردار مىسازيم سپس ايشان را در عذابى پر فشار درمانده مىكنيم
جزء 21-سوره ۳۱: لقمان-آیه 24
۲۲/تیر/۹۱, ۱۳:۵۰
بسم الله الرحمن الرحیم
ظهر الفساد فی البر والبحر بما کسبت ایدی الناس لیذیقهم بعض الذی عملوا لعلهم یرجعون
آشکار شد فساد در خشکی ودریا به دلیل آنچه مردم به سمت آن رفته وبه دست آوردند و زود است که بچشانیم به آنها جزای قسمتی از آنچه را انجام دادند(در این دنیا)؛به امید آنکه به سوی ما برگردند(تا بقیه عذابشان را بچشانیم
(الروم)
تذکر : این آیه تنها آیه ای است که با حرف(ظ)شروع شده است فلذا از این پس آیه ای که با این حرف تمام شود در مشاعره مردود است
ظهر الفساد فی البر والبحر بما کسبت ایدی الناس لیذیقهم بعض الذی عملوا لعلهم یرجعون
آشکار شد فساد در خشکی ودریا به دلیل آنچه مردم به سمت آن رفته وبه دست آوردند و زود است که بچشانیم به آنها جزای قسمتی از آنچه را انجام دادند(در این دنیا)؛به امید آنکه به سوی ما برگردند(تا بقیه عذابشان را بچشانیم
(الروم)
تذکر : این آیه تنها آیه ای است که با حرف(ظ)شروع شده است فلذا از این پس آیه ای که با این حرف تمام شود در مشاعره مردود است
۲۲/تیر/۹۱, ۱۷:۲۳
نِعْمَةً مِّنْ عِندِنَا كَذَلِكَ نَجْزِي مَن شَكَرَ
[و اين] رحمتى از جانب ما بود هر كه سپاس دارد بدينسان [او را] پاداش مىدهيم (۳۵)
جزء 27- سوره ۵۲: الطور -آیه 35
۲۲/تیر/۹۱, ۱۹:۲۰
بسم الله الرحمن الرحیم
رسول من الله یتلوا صحفا مطهره(بینه)
رسولی از جانب خدا که تلاوت می کند صحیفه هایی پاکیزه را
رسول من الله یتلوا صحفا مطهره(بینه)
رسولی از جانب خدا که تلاوت می کند صحیفه هایی پاکیزه را
(۲۲/تیر/۹۱ ۱۷:۲۳)AMINI نوشته است: [ -> ]<<اعوذ بالله من الشیطان الرجیم>>
نِعْمَةً مِّنْ عِندِنَا كَذَلِكَ نَجْزِي مَن شَكَرَ
[و اين] رحمتى از جانب ما بود هر كه سپاس دارد بدينسان [او را] پاداش مىدهيم (۳۵)
جزء 27- سوره ۵۲: الطور -آیه 35
آیه از سوره مبارکه قمر هست نه از سوره طور
۲۲/تیر/۹۱, ۱۹:۲۵
هُدًى وَبُشْرَى لِلْمُؤْمِنِينَ
كه [مايه] هدايت و بشارت براى مؤمنان است
[/font][font=Tahoma]سوره ۲۷: النمل - جزء ۱۹, ۲۰- آیه2
۲۲/تیر/۹۱, ۲۲:۰۶
بسم الله الرحمن الرحیم
نحن اعلم بما یقولون وما انت علیهم بجبار فذکر بالقرآن من یخاف وعید
ما به آنچه میگویند آگاه تریم وتو نمی توانی آنها را به زور هدایت کنی پس به هرکه که از وعده عذاب میترسد به وسیله قرآن تذکر ده
(ق)
نحن اعلم بما یقولون وما انت علیهم بجبار فذکر بالقرآن من یخاف وعید
ما به آنچه میگویند آگاه تریم وتو نمی توانی آنها را به زور هدایت کنی پس به هرکه که از وعده عذاب میترسد به وسیله قرآن تذکر ده
(ق)
۲۳/تیر/۹۱, ۴:۱۲
سلام
و الذين آمنوا و عملوا الصالحات و آمنوا بما نزل على محمد و هو الحق من ربهم کفر عنهم سيئاتهم و اصلح بالهم
ترجمه : و آنان که ايمان آورده و کارهاى شايسته کرده اند و به آنچه بر محمّد فرو فرستاده شده ـ که سراسر حقّ و از جانب پروردگارشان است ـ ايمان آورده اند، گناهانشان را از آنان زدوده و حال و کارشان را در دنيا و آخرت اصلاح کرده است.
محمد (صلیاللهعلیهوآلهوسلم) / 2
و الذين آمنوا و عملوا الصالحات و آمنوا بما نزل على محمد و هو الحق من ربهم کفر عنهم سيئاتهم و اصلح بالهم
ترجمه : و آنان که ايمان آورده و کارهاى شايسته کرده اند و به آنچه بر محمّد فرو فرستاده شده ـ که سراسر حقّ و از جانب پروردگارشان است ـ ايمان آورده اند، گناهانشان را از آنان زدوده و حال و کارشان را در دنيا و آخرت اصلاح کرده است.
محمد (صلیاللهعلیهوآلهوسلم) / 2