تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مشاعره از نوع قرآنی (مقارئه) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
ن والقلـــــــــــــــــــم و ما یسطرون
<<اعوذ بالله من الشیطان الرجیم>>

نَحْنُ نَقُصُّ عَلَيْكَ أَحْسَنَ الْقَصَصِ بِمَا أَوْحَيْنَا إِلَيْكَ هَذَا الْقُرْآنَ وَإِن كُنتَ مِن قَبْلِهِ لَمِنَ الْغَافِلِينَ
ما نيكوترين سرگذشت را به موجب اين قرآن كه به تو وحى كرديم بر تو حكايت مى‏كنيم و تو قطعا پيش از آن از بى‏خبران بودى
سوره ۱۲: يوسف - جزء ۱۲-آیه 3
(۲۲/تیر/۹۱ ۱۱:۲۴)sarallahe73 نوشته است: [ -> ]ن والقلـــــــــــــــــــم و ما یسطرون
یادتون باشه تکراری ننویسید
بقول آقا میلاد:"علیکم بالجستوجو"!
بسم الله الرحمن الرحیم
نحن نقص علیک من نبا موسی وفرعون بالحق لقوم یومنون(قصص)
ما برای تو ومومنان به حق قصه موسی وفرعون را می گوییم

(۲۲/تیر/۹۱ ۱۱:۰۸)AMINI نوشته است: [ -> ]

نَادَى نُوحٌ رَّبَّهُ فَقَالَ رَبِّ إِنَّ ابُنِي مِنْ أَهْلِي وَإِنَّ وَعْدَكَ الْحَقُّ وَأَنتَ أَحْكَمُ الْحَاكِمِينَ
نوح پروردگار خود را آواز داد و گفت پروردگارا پسرم از كسان من است و قطعا وعده تو راست است و تو بهترين داورانى
سوره ۱۱: هود - جزء ۱۲- آیه 45

جناب امینی
ونادی نوح ربه فقال رب ان ابنی من اهلی
نُمَتِّعُهُمْ قَلِيلًا ثُمَّ نَضْطَرُّهُمْ إِلَى عَذَابٍ غَلِيظٍ
[ما] آنان را اندكى برخوردار مى‏سازيم سپس ايشان را در عذابى پر فشار درمانده مى‏كنيم
جزء 21-سوره ۳۱: لقمان-آیه 24
بسم الله الرحمن الرحیم
ظهر الفساد فی البر والبحر بما کسبت ایدی الناس لیذیقهم بعض الذی عملوا لعلهم یرجعون
آشکار شد فساد در خشکی ودریا به دلیل آنچه مردم به سمت آن رفته وبه دست آوردند و زود است که بچشانیم به آنها جزای قسمتی از آنچه را انجام دادند(در این دنیا)؛به امید آنکه به سوی ما برگردند(تا بقیه عذابشان را بچشانیم
(الروم)
تذکر : این آیه تنها آیه ای است که با حرف(ظ)شروع شده است فلذا از این پس آیه ای که با این حرف تمام شود در مشاعره مردود است

نِعْمَةً مِّنْ عِندِنَا كَذَلِكَ نَجْزِي مَن شَكَرَ

[/font][font=Tahoma]
[و اين] رحمتى از جانب ما بود هر كه سپاس دارد بدين‏سان [او را] پاداش مى‏دهيم (۳۵)

جزء 27- سوره ۵۲: الطور -آیه 35
بسم الله الرحمن الرحیم
رسول من الله یتلوا صحفا مطهره(بینه)
رسولی از جانب خدا که تلاوت می کند صحیفه هایی پاکیزه را

(۲۲/تیر/۹۱ ۱۷:۲۳)AMINI نوشته است: [ -> ]

نِعْمَةً مِّنْ عِندِنَا كَذَلِكَ نَجْزِي مَن شَكَرَ

[و اين] رحمتى از جانب ما بود هر كه سپاس دارد بدين‏سان [او را] پاداش مى‏دهيم (۳۵)

جزء 27- سوره ۵۲: الطور -آیه 35

آیه از سوره مبارکه قمر هست نه از سوره طور

هُدًى وَبُشْرَى لِلْمُؤْمِنِينَ

كه [مايه] هدايت و بشارت براى مؤمنان است
[/font][font=Tahoma]
سوره ۲۷: النمل - جزء ۱۹, ۲۰- آیه2
بسم الله الرحمن الرحیم
نحن اعلم بما یقولون وما انت علیهم بجبار فذکر بالقرآن من یخاف وعید
ما به آنچه میگویند آگاه تریم وتو نمی توانی آنها را به زور هدایت کنی پس به هرکه که از وعده عذاب میترسد به وسیله قرآن تذکر ده
(ق)
سلام
و الذين آمنوا و عملوا الصالحات و آمنوا بما نزل على‏ محمد و هو الحق من ربهم کفر عنهم سيئاتهم و اصلح بالهم
ترجمه : و آنان که ايمان آورده و کارهاى شايسته کرده اند و به آنچه بر محمّد فرو فرستاده شده ـ که سراسر حقّ و از جانب پروردگارشان است ـ ايمان آورده اند، گناهانشان را از آنان زدوده و حال و کارشان را در دنيا و آخرت اصلاح کرده است.

محمد (صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم) / 2
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
آدرس های مرجع