تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مشاعره از نوع قرآنی (مقارئه) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
بسم الله
ولکل درجات مما عملوا ولیوفیهم اعمالهم وهم لا یظلمون
بسم الله الرحمن الرحیم
نعمه من عندنا کذالک نجزی من شکر
سوره ی قمر آیه ی 35

آل عمران / 163
هم درجات عند الله و الله بصير بما يعملون
همه آنان ـ چه کسانى که در پى خشنودى خدايند و چه کسانى که دچار خشم او شده اند ـ نزد خدا برحسب اعمالشان داراى درجاتى گوناگونند، و خدا به آنچه مى کنند بيناست.
بسم الله الرحمن الرحیم
نسارع لهم فی الخیرات بل لا یشعرون
برای این است که درهای خیرات را باشتاب به روی آن ها بگشاییم!!(چنین نیست) بلکه آنها نمی فهمند(که این وسیله ی امتحانشان است.)
مومنون آیه ی 56
ودت طائفه من اهل الکتاب لو يضلونکم و ما يضلون الا انفسهم و ما يشعرون
[b]ترجمه : گروهى از اهل کتاب آرزو مى کنند که شما مسلمانان را گمراه سازند در حالى که جز خودشان کسى را به گمراهى نمى افکنند و اين را درک نمى کنند.
آل عمران / 69[/b]
وما یشعرون ایان یبعثون

[b]يخادعون الله و الذين آمنوا و ما يخدعون الا انفسهم و ما يشعرون

ترجمه : با خدا و کسانى که ايمان آورده اند سخت نيرنگ مى بازند، ولى جز خود را فريب نمى دهند، و اين را درنمى يابند.

بقرة / 9
سلام
مگر قرار نیست با آخرین آیه قبل آیه جدیدی گفته بشه؟
اما در این ارسالهای آخر این موضوع رعایت نشده!!

ضمنا بعد از 8 صفحه ، چطوری میشه مطمئن بود که آیه ای که میگیم تکراری نیست!؟

نَّحْنُ أَعْلَمُ بِمَا يَقُولُونَ ۖ وَمَا أَنتَ عَلَيْهِم بِجَبَّارٍ ۖ فَذَكِّرْ بِالْقُرْآنِ مَن يَخَافُ وَعِيدِ﴿٤٥
سوره ق
ما به آنچه مى‌گويند داناتريم، و تو به زور وادارنده آنان نيستى؛ پس به [وسيله‌] قرآن هر كه را از تهديد [من‌] مى‌ترسد پند ده.
سلام
کلام شما درسته ، نمیشه دونست تکراری هست یا نه ولی میشه ایاتی که در یک خط سیر هستن رو جایگزین حرف آخر کرد.
اینطوری میشه دونست که دیگه تکراری نیست.

دُحُورًا ۖ وَلَهُمْ عَذَابٌ وَاصِبٌ ﴿٩﴾ الصافات
با شدت به دور رانده مى‌شوند، و برايشان عذابى دايم است.
[/b]

اگه دوست دارید همین روش ادامه پیداکنه یت اینکه برای جلوگیری از تکرار از خط سبر استفاده بشه.؟
تُولِجُ اللَّيْلَ فِي الْنَّهَارِ وَتُولِجُ النَّهَارَ فِي اللَّيْلِ وَتُخْرِجُ الْحَيَّ مِنَ الْمَيِّتِ وَتُخْرِجُ الَمَيَّتَ مِنَ الْحَيِّ وَتَرْزُقُ مَن تَشَاء بِغَيْرِ حِسَابٍ ﴿۲۷﴾
شب را به روز در مى‏آورى و روز را به شب در مى‏آورى و زنده را از مرده بيرون مى آورى و مرده را از زنده خارج مى‏سازى و هر كه
را خواهى بى‏حساب روزى مى‏دهى
سوره ۳: آل عمران - جزء ۳
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
آدرس های مرجع