تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مشاعره از نوع قرآنی (مقارئه) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
بسم الله الرحمن الرحیم
ما اصاب من مصیبه فباذن الله ومن یومن بالله یهدی قلبه والله بکل شیء علیم
بسم الله الرحمن الرحیم
من نطفه خلقه فقدره.

از نطفه ی ناچیزی آفرید سپس اندازه گیری کرد و موزون ساخت
سوره ی عبس آیه 19
بسم الله الرحمن الرحیم
ها انتم اولاء تحبونهم ولا یحبونکم وتومنون بالکتاب کله واذا لقوکم قالوا ءامنا واذا خلو عضوا علیکم الانامل من الغیظ قل موتوا بغیظکم ان الله علیم بذات صدور
آل عمران
خلق الانسان من نطفه فاذا هو خصيم مبين
ترجمه : انسان را از نطفه اى پست آفريده است، ولى او بىآنکه انتظاررود آشکارا با پروردگارش ستيزهجويى مىکند.
[b]نحل 4
[/b]
أَمِ اتَّخَذَ مِمَّا يَخْلُقُ بَنَاتٍ وَأَصْفَاكُم بِالْبَنِينَ
آيا از ميان مخلوقاتش دختران را براى خود انتخاب کرده و پسران را براى شما برگزيده است؟!
زخرف 16
با سلام
مقارئه رعایت نمیشود که؟!!
نرفع درجات من نشاء
منزلت هرکس را که بخواهیم بالا میبریم
درجات منه و مغفره و رحمه و کان الله غفورا رحيما
آن پاداش درجاتى از جانب او و آمرزش و رحمتى بزرگ است، و خداوند آمرزنده و مهربان است.
نساء / 96[/b]
بسم الله الرحمن الرحیم
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم
اهم یقسمون رحمت ربک نحن قسمنا بینهم معیشتهم فی الحیوة الدنیا ورفعنا بعضهم فوق بعض در جات لیتخذ بعضهم بعضا سخریا ورحمت ربک خیر مما یجمعون
آیا آنها هستند که رحمت پروردگارت را تقسیم می کنند ؟ ماییم که حتی معیشت زندگانیشان را در میانشان قسمت میکنیم وبه بعضی بیشتر وبه بعضی دیگر کم تر میدهیم واین بدان خاطر است که بعضی از آنها بعضی دیگر را به اجاره وتسخیر بگیرند . ورحمت پروردگارت از تمام آنچه آنان جمع می کنند برتر وبهتر است
زخرف 32
کمی توضیح
این آیه جواب اونایی که میگن چرا بعضی ها پولدارن بعضی ها فقیر یه لحظه فکرشو بکنین اگه همه پولدار بودیم چی میشد ؟؟؟
اون یکی می گفت :من آشغالاتو بذارم سر کوچه ؟؟؟ مگه من چیم از تو کم تره؟؟؟؟ واینرو هم در نظر بگیرید که هر کسی به تنهایی نمییتونه تمام کارهای خودشو انجام بده
حالا این آیه رو بذاریم کنار آیه بعدی وسنت استدراج رو هم در نظر بگیریم ... میگیم :خدایا شکرتBig GrinBig GrinBig Grin
يا ايها الذين آمنوا اذا قيل لکم تفسحوا في المجالس فافسحوا يفسح الله لکم و اذا قيل انشزوا فانشزوا يرفع الله الذين آمنوا منکم و الذين اوتوا العلم درجات و الله بما تعملون خبير
ای کسانی که ایمان آورده اید! هنگامی که به شما گفته شود: «مجلس را وسعت بخشید ( و به تازه واردها جا دهید ) » ، وسعت بخشید ، خداوند ( بهشت را ) برای شما وسعت می بخشد و هنگامی که گفته شود: «برخیزید» ، برخیزید اگر چنین کنید ، خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که علم به آنان داده شده درجات عظیمی می بخشد و خداوند به آنچه انجام می دهید آگاه است!
مجادلة / 11
[/b]
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
آدرس های مرجع