تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: کارگاه "معنویت"
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
سلام
آقای دکتر عزیز از پیشنهاد عالی تون ممنون واقعا در خور تامل است .
علاوه بر تمام این چهار اصل دعا برای شفای تمام بیماران فراموش نشود
سلامتی پایه واساس دین داری و پیشرفت معنوی است وهمین طور امتحان الهی در حفظ دین داری وخدا محوری زندگی انسان .

از سالهای کودکی آموختم که موقع خواب همیشه با وضو باشم که نتیجه مطلوب آن را احساس کردم
(۱۳/آبان/۹۰ ۱۱:۳۵)shafagh_mah نوشته است: [ -> ]سلام
یه پیشنهاد دارم.
این تاپیک رو فقط جناب مسنجر آپدیت کنند و هر هفته پیمان رو بنویسند و توی یه تاپیک دیگه آثار این کار یا بحث و تبادل نظر داشته باشیم.
این کار باعث میشه که تاپیک شلوغ و بی نظم نشه و کاربرای عزیز هم توی تاپیک مجزا بحث کنند.
آقا دکتر اگر موافق هستید یه تاپیک مجزا رو هم زحمت بکشید.

با سلام و اهداء ادب و احترام
ممنون از توجه دقیق شما
در خصوص موضوعات هر هفته(اهتمام به فضائل و دوری از معاصی)؛ بقدر مناسب در تاپیکهای این تالار مطلب مفید ارسال شده و البته تحقیق بیشتر رو بعهده عزیزان میذارم..
اگه اجازه بدید؛بخاطر حفظ نظم و توالی مناسب موضوعات،در همین تاپیک، نظر عزیزان رو در قالب "پست های بسیار کوتاه" داشته باشیم..
در پناه خدای مهربان
خدایا توفیق بده که فقط در این تالار نویسنده نباشیم و بتوانیم به گفته هایمان عمل هم کنیم!!
در ارسال های آقای دکتر عزیز متوجه بحث " نا امیدی " شدم دوستان شک نکیند مهمترین و آخرین صلاح شیاطین نا امیدی است در ضمن یادتان باشد خداوند بی حساب عطا می کند!
سلام
فکر خیلی عالیه ای است من که تو خوابگاهم و از پدر و مادرم دورم ولی به جاش سر نماز براشون دعا خواهم کرد و سعی می کنم مدام به یاد خدا و قدرتش و نعمتاش باشم تا از رحمت بی کرانش غافل نشم
بنام ستار معاصی عاصیان

با سلام محضر جناب بزرگوار.
پیشنهاد این هفته بسیار به جا و مفید است و دوستان موضوع گذشته را همیشه به یاد داشته باشند:
دایم الوضو بودن و پوشاندن نگاه از نامحرم.

صحبت از امید شد یه مطلب کوتاه به ذهنم رسید:

پيامبراکرم صلي الله عليه واله فرمودند:الامل ،رحمة لامتي؟آرزو، رحمت خداست برامت من

علي عليه السلام در دعاي كميل ضرورت اميدواري به فضل و رحمت الهي را بيان مي فرمايد:
ام کيف تولمه النار وهو يامل فضلک ورحمتک؟
چگونه دربرمي گيرد او را آتش در حاليکه اواميد واراست و آرزوي فضل و رحمت تو را دارد؟

یا علی (علیه السلام) مدد است.
خدارو شکر که توفیق داد این تاپیک رو ببینم و از برکاتش بهره مند بشم. بنده از همین الان مشتری این موضوع شدم و تمام سعیم رو می کنم هر هفته اگر زنده باشم به پیمانی که می بندم عمل کنم.
بحث احترام به والدین خیلی خیلی مهمه, بنده با تمام وجودم برکت و شیرینی که اطاعت و محبت به والدین به زندگی میبخشه رو چشیدم و برعکس آثار وحشتناک بی احترامی به والدین رو هم در زندگیم تجربه کردم.متاسفانه تاحالا بر اثر غفلت یه موقع هایی پدر و مادرم رو رنجوندم و البته بارها هم سعی کردم این رفتار رو ریشه کن کنم.امیدوارم به برکت این تاپیک و انرژی مثبتی که بر اثر همراهی دوستان در انجام کار خیر بوجود میاد بتونم در این زمینه پیشرفت خوبی داشته باشم.
با امید به خدا شروع می کنم. بسم الله الرحمن الرحیم...
همه ي حرفها رو دوستان عزيز
گفتن اين راه راهه عمله هميشه اين جمله با خودم تمرين ميكنم
به عمل كار بر ايد به سخراني نيست
Cool
به نام خداوندي كه منبع واقعي عشق و عقل است!
با سلام و عرض و ادب خدمت رهروان راه حقيت!
من عاشق كه عملياتاي عرفانيم .Blush
با اجارتون بنده هم سعي خودم و ميكنم!

حق خدا
اما حق خدا اين است كه او را بپرستي و چيزي را با او شريك نسازي،پس اگر با اخلاص تن به بندگي او دهي،خداوند تضمين كرده كه كار دنيا وآخرت تو را كفايت كند.
حق مادر
حق مادر اين است كه بداني او مكاني تورا (نگه داشته و)جابه جا كرده كه هيچ كس ،كس ديگري را اين گونه حمل نكند،ميوه ي دلش را به تو خورانده كه هيچ كس به ديگري نخورانده و همه ي اعضايش را سپر جان تو ساخته،او باكي نداشته كه خود گرسنه باشد،اما تو را سير كند و خود تشنه بماند و ترا سيراب كند و خود برهنه باشد و تو را بپوشاند و خود در معرض تابش آفتاب باشد، اما سايه اي از محبت بر تو بگستراند و خود رنج بيداري بكشد ،ولي آسايش تو را فراهم سازد و تو را از سرما و گرما حفظ كند ،تا تو از آن او باشي. پس هر آيينه تو، توان سپاسگذاري وي را نداري،مگر با كمك خدا و ياري خواستن از او.
حق پدر
حق پدر اين است كه بداني او ريشه تو است و اگر او نبود ، تو هم نبودي.پس هرگاه در وجود خود چيز خوشايندي ديدي، بدان اين نعمت را از او داري.پس به اندازه حقي كه برتو دارد، از او سپاسگذاري و قدر داني كن و توان و نيرويي جز از خداوند نيست.
منبع : رساله الحقوق امام سجاد(علیه السلام)
البته ببخشيدا متن عربيشو ديگه من ننوشتم!
اينم مرتبط با موضوع بود گفتم يه بار ديگه مرور شه!
التماس دعا!
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام . بسیار ممنون از اجرای این طرح بسیار جالب.

همسنگران عزیز قطعا برای اینکه بتوانیم یک هفته کاری را که قبلا آنرا کمتر انجام میدادیم انجام دهیم ( و آنرا در هفته های بعد تکرار کنیم ) باید اراده ای بسیار قوی داشته باشیم .

و برای داشتن اراده ای قوی باید رابطه ی مستحکمی با خداوند از راه هایی مثل نماز ، قرآن و ... داشته باشیم .

دعا براي تقويت اراده وتوفيق براي انجام اعمال نيك ،دعاي صحيحي است كه به اجابت مي رسد.در دعاي كميل اين چنين آمده:قوّ علي خدمتك جوارحي واشدد علي العزيمه جوانحي وهب لي الجد في خشيتك...نيرومند سازبر كار كردن براي خودت اعضايم را،ومحكم گردانبر عزم وتصميم،اميال درونم را،وجديّت در خشيت خود را به من ببخش.

امیدوارم بتوانیم با اراده ای قوی هفته به هفته از لحاظ اخلاقی و دینی پیشرفت کنیم

[align=LEFT DIR=LTR] [/align]
[font=Tahoma][/font]

چه طرح قشنگی دادین دکتر جون

من سعی میکنم عملیش کنم

ولی اینطوری چون شما طرحش رو دادین در ثواب این کار بچه ها هم شریک میشین
زرنگ هستی دکترBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
آدرس های مرجع