تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: کارگاه "معنویت"
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
به نام خالق مهربانی ها

حضرت زهرا(سلام الله علیها) فرموده اند

کسی که عبادت های خالصانه خود را به سوی خدا فرستد، پروردگار بزرگ، برترین مصلحت را به سویش فرو خواهد فرستاد.

بحار الانوار ، ج 70، ص 249
به نام خداوند بخشنده ی مهربان
کارگاه معنویت 12
عرض سلام و ارادت
شکر بیکران به درگاه حضرت احدیت که توفیق ادامه ی این مسیر روحانی را نصیب همه ی ما نموده..
تشکر از استقبال خوب و نقطه نظرات مفید همه ی بزرگواران
.
.
.
با توسل قلبی به ساحت قدسی و ملکوتی ائمه معصومین(علیهم السلام)؛
و پیرو برنامه قبلی؛ مبنی بر تامل و صبر در مطالب ارائه شده،ضمن احترام؛ انشاءالله تا یک ماه،مروری در نفس خود خواهیم داشت بر موفقیت ها و شکست ها و انشاءالله ترمیم قدم به قدم ناکامی ها.....
با اهتمام جدی بر:
--- دائم الوضو بودن (در همه ی احوالات)
--- احترام به والدین
--- شکر بر نعمت های الهی(به زبان و البته مهمتر،با دل و جان)
--- نماز اول وقت
--- رسیدگی به یتیم (بویژه) و مستمند
--- آشتی
--- خوش قولی
--- مداومت بر ذکر الهی
--- قناعت
--- اخلاص
.
.
.
و
.
.
.
--- ترک نگاه به نامحرم
--- ترک نومیدی از رحمت خدا (یاس)
--- ترک پرخاشگری زبانی" و دوری مجدانه از رفتار توام با عصبانیت
--- ترک اتلاف وقت
--- ترک غیبت
--- ترک حسد
--- ترک آمال و آرزوهای خیالی
--- ترک غرور و خودبينى
--- ترک لجاجت
--- ترک خودشیفتگی
.
.
.
پ.ن:
داشتم این پست رو تنظیم میکردم که دختر کوچیک نازم(زهره) اومد و دونه دونه خوند و گفت اینو دارم! اینو ندارم! اینو باید سعی کنم!
برام خیلی جالب و تامل برانگیز بود.....!!!
.
.
افوض امري الي الله ان الله بصير بالعباد
در پناه خدای مهربان
بسم الله الرحمن الرحیم.

خدایا ...

به واسطه اعمالی نیکی که توانسته ام انجام دهم اعمال بدم را نبین
بم الله الرحمن الرحيم

باز هم مثل هميشه دير رسيدم

اما من هم واقعا دوست دارم كه بتونم اين نكات رو در خودم پرورش بدم و تمام سعي خودمو ميكنم

آقاي مسنجر خيلي ممنون
رسول اكرم صلى الله عليه و آله :

اِضمَنوالى سِتّا مِن اَنفُسِكُم اَضمَن لَكُمُ الجَنَّةَ اُصدُقُوا اِذا حَدَّثتُم وَأوفُوا اِذا وَعَدتُم وَاَدُّوا اِذا ئتُمِنتُم وَاحفَظوا فُروجَكُم وَغُضّوا اَبصارَكُم وَكُفّوا اَيديَكُم؛

شش چيز را براى من ضمانت كنيد تا من بهشت را براى شما ضمانت كنم، راستى در گفتار، وفاى به عهد، بر گرداندن امانت، پاكدامنى، چشم بستن از گناه و نگه داشتن دست (از غير حلال).
نهج الفصاحه، ح 321
--- ترک لجاجت

مَن لَجَّ وَ تَمادى فَهُوَ الرّاكِسُ الَّذى رانَ اللّه‏ُ عَلى قَلبِهِ وَ صارَت دائرَةُ السَّوءِ عَلى رَأسِهِ ؛

هر كس لجاجت كند و بر آن پافشارى نمايد، او همان بخت برگشته‏اى است كه خداوند بر دلش پرده [غفلت] زده و پيشامدهاى ناگوار بر فراز سرش قرار گرفته است.

نهج البلاغه، نامه 58
سلام دکتر . فکر کنم یک ماه تموم شد . ما بی صبرانه منتظر ادامه این تاپیک ارزشمند هستیم .
به نام خداوند بخشنده ی مهربان
کارگاه معنویت 13
عرض سلام و ارادت خدمت همه ی نیکان تالار
شکر بیکران به درگاه حضرت احدیت که توفیق ادامه ی این مسیر روحانی را نصیب همه ی ما فرموده..
تشکر ویژه از همت عالی،پیگیری مجدانه و نقطه نظرات مفید همه ی بزرگواران..

.

.
با توسل قلبی به ساحت قدسی و ملکوتی ائمه معصومین(علیهم السلام)؛
ادامه این حرکت روحانی از جمعه این هفته(19/12/90) با اهتمام جدی بر:
" خدمت رسانی و خوبی به مردم "
اهتمام در رفع مشكلات مردم امرى لازم و واجب است. جامعه‏اى كه در آن آحاد مردم پيشگام خدمت رسانى باشند مصداق
جامعه قرآنى است.بندگان صالح خدا،از روى آورى به مشكلات مردم،دل خسته و ملول نمى‏شوند بلكه با شتاب و عدم اتلاف وقت زمينه اعتماد و خوش‏بينى را در مردم به وجود مى‏آورند.
از نقاط قوت اخلاق اسلامی، توجه به انسانها، حس همکاری، نیکوکاری و خدمت رسانی به مردم؛ به ویژه خدمت به مؤمنان و صالحان است.
نگاهی اجمالی به آیات، روایات و سیره انبیا و اولیا به خوبی این امر را ثابت می کند که بعد از انجام واجبات، هیچ امری، مانند نیکی و خدمت به بندگان خداوند باعث تقرب انسان به درگاه الهی نمی شود. بدین سبب است که انبیا و اولیای الهی، همواره در خدمت مردم بوده اند...
و
" ترک حرص و طمع "
حرص صفتى است نفسانیّه، كه آدمى را وامى‏دارد بر جمع نمودن اضافه از آنچه احتیاج به آن دارد. و این صفت، یكى از شعبه های حبّ دنیا، و از جمله صفات مهلكه و اخلاق مضلّه است. زیرا كه:
حریص، هرگز حرص او به جائى منتهى نمى‏شود و به حدى نمى‏ایستد. اگر بیشتر اموال دنیا را جمع كند باز در فكر تحصیل باقى است. و هر چه به دست او آید باز مى‏طلبد..
.

.
افوض امري الي الله ان الله بصير بالعباد
در پناه خدای مهربان
امام على علیه‏السلام : رَأْسُ الْعِلْمِ التَّمْییزُ بَیْنَ الاَْخْلاقِ وَ اِظْهارُ مَحْمودِها وَقَمْعُ مَذْمومِها؛(غررالحكم، ح 5267 )
بالاترین درجه دانایى، تشخیص اخلاق از یكدیگر و آشكار كردن اخلاق پسندیده و سركوب اخلاق ناپسند است.
(۱۸/اسفند/۹۰ ۲۲:۱۶)علی 110 نوشته است: [ -> ][quote
«اَلقَناعَةُ کَنْزٌ لا يَفْني»؛
قناعت گنجي بي‏پايان است.

هرکه را خيمه به صحراي قناعت زده‏اند

گر بلرزد همه وي را غم ويراني نيست

مَن كَانَ يُرِيدُ الْحَيَاةَ الدُّنْيَا وَزِينَتَهَا نُوَفِّ إِلَيْهِمْ أَعْمَالَهُمْ فِيهَا وَهُمْ فِيهَا لاَ يُبْخَسُونَ ﴿۱۵-هود﴾

كسانى كه زندگى دنيا و زینت آن را بخواهند [جزاى] كارهايشان را در آنجا به طور كامل به آنان مى‏دهيم و به آنان در آنجا كم داده نخواهد شد (۱۵)

أُوْلَئِكَ الَّذِينَ لَيْسَ لَهُمْ فِي الآخِرَةِ إِلاَّ النَّارُ وَحَبِطَ مَا صَنَعُواْ فِيهَا وَبَاطِلٌ مَّا كَانُواْ يَعْمَلُونَ ﴿۱۶﴾

اينان كسانى هستند كه در آخرت جز آتش برايشان نخواهد بود و آنچه در آنجا كرده‏اند به هدر رفته و آنچه انجام مى‏داده‏اند باطل گرديده است (۱۶)

به جای اینکه چیزی بنویسم

به نظرم یه چند باری این دو آیه ی قرآن رو بخوانیم و بهش ففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففککککککککککر کنیم

یاعلی

التماس دعای فراوان
[/quote]

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-13957-page-3.html
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
آدرس های مرجع