ان شاء الله بنده هم با دیگر دوستان هم پیمان می شویم که در طول هفته به آنچه که متعهد شده ایم پایبند باشیم.
«بَلَىٰ مَنْ أَوْفَىٰ بِعَهْدِهِ وَاتَّقَىٰ فَإِنَّ اللَّـهَ يُحِبُّ الْمُتَّقِينَ»
"آرى، هر كه به پيمانش وفا كند و پارسايى نمايد،
بىترديد خداوند، پرهيزگاران را دوست دارد"
ال عمران-76
اعوذبالله من الشیطان الرجیم
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام!
این همدلی ها و حرکتهای گروهی از ویژگی های منحصر بفرد تالار بیداری اندیشه است.
واقعاً شگفت انگیزه
ان شاءالله که خداوند بر توفیقات همه بزرگواران عضو در تالار بخصوص جناب MESSENGER بیش از پیش بیفزاید.
التماس دعا
جناب مسنجر شما يهو يه چيزي مي گيد يه پيشناهادايي مي دين فيوز ادم مي پره بزرگوار!!!!!!!
كارايه سخ سخ از ما نخواين ! ؟ ؟!
ولي قول مي دم سعي مُ كنم ان شالله!!!!!!!
ياعلي
با سلام ...به امید خدا بنده هم هستم(گرچه این هفته تموم شدو چیزی به جمعه نمونده!)
شکر خدا سعی کردم با وضو باشم .
نگاه مشکوک هم یادم نمیاد
تو این دوره و زمونه ترک نگاه به نامحرم برای آقایون واقعا کار دشواریه و لی مطمئنا خدای کریم حلاوت این ترک رو همینجا بهشون می چشونه و بی جبران نمیزاره و در پی اون توفیقات بیشتری نصیبشون میکنه(ان شاءالله)
رفقا در این چند روز، "نه" گفتن را هم تمرین کنیم. به خیلی از تعارفات دوست نماهای دشمن صیرت باید "نه" گفت. لا حیا فی الدین. در دین رودربایستی با کسی نداشته باشیم.
در ضمن اگر خواب آشفته ای دیدید، هنگامی که بیدار شدید، صدقه کنار بگذارید و از خدا طلب آمرزش کنید.
به خاطر اینکه امروز صبح صدقه نگذاشتم و در طول روز، در رودربایستی با یکی از همکاران اداره، به او "نه" نگفتم، خواب پریشان دیشبم تعبیر بدی پیدا کرد و مقداری از زحمت های این چند روزه ام به هدر رفت.
شما اشتباه من را تکرار نکنید و به خاطر حماقت دیگری، نورانیتی را که در این چند روز کسب کرده اید را هدر ندهید.
علی ولی الله\\\
به نام خداوند بخشنده ی مهربان
عرض سلام و ارادت
تشکر از استقبال خوب و نقطه نظرات مفید همه ی بزرگواران
به درگاه ایزد منان خاضعانه سجده شکر بجای می آوریم و توفیق عبادت بیشتر،خالصانه و عارفانه را از محضر حق جل جلاله خواستاریم..
انشاءالله با تلاش بیشتر و حسابکشی دقیقتر از نفس،بیش از پیش در این مسیر خطیر،موفق باشیم و با لغزش و خطاهای بوجود آمده،از ادامه مسیر دلزده و خسته نشویم..
با توسل قلبی به ساحت قدسی و ملکوتی ائمه معصومین(علیهم السلام)
ادامه این حرکت روحانی از جمعه این هفته(13/8/90) با اهتمام جدی بر:
احترام به والدین
(محضر شریف شان،زانو زده و ضمن تشکر قلبی و زبانی از تک تک لحظه های ایثارشده به ما،درخواست گذشت از نافرمانی هایمان داشته و التماس دعای خیر و عاقبت بخیری از وجود نازنین شان خواهیم کرد - چه در قید حیات باشند و چه به سرای باقی شتافته... - )
.
ترک نومیدی از رحمت خدا (یاس)
قرآن میفرماید: «نومید مشوید از رحمت خدا همانا مایوس نمیشوند از رحمت خدا مگر کافران» (یوسف۸۷)
.
.
.
افوض امري الي الله ان الله بصير بالعباد
در پناه خدای مهربان
سلام
یه پیشنهاد دارم.
این تاپیک رو فقط جناب مسنجر آپدیت کنند و هر هفته پیمان رو بنویسند و توی یه تاپیک دیگه آثار این کار یا بحث و تبادل نظر داشته باشیم.
این کار باعث میشه که تاپیک شلوغ و بی نظم نشه و کاربرای عزیز هم توی تاپیک مجزا بحث کنند.
آقا دکتر اگر موافق هستید یه تاپیک مجزا رو هم زحمت بکشید.