|
واقعا ما یکتا پرستیم ؟! p#&
|
|
۱۶:۵۵, ۲۸/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۱ ۲۰:۲۵ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
مسلمونا توی ایران خیلی دم از خدا و پیغمبر و دین و امام و ولی میزنن ... ولی وقتی چنین چیزایی میبینم که هیچ برخورد محکم و قاطعی باهاشون نمیشه و البته دلیلی هم بر درست بودنشون ارائه نمیشه، به یکتا پرست بودن مردم این کشور و کسایی که از چنین چیزایی حمایت میکنن شک میکنم ... اینها دلیل نمیشه که همه اینطورین ، ولی مشت نمونه ی خرواره ... بعضی روزا فکر میکنم بار گناهم کاری کرده با من که پیش تو رو سیاهم از خجالت بسته نگاهم درونم میسوزه از سوزش آهم یاد گرفتاریم می افتم یاد اون لحظه ای که میبرنم بیاد غسل و کفنم یاد فشار قبرم وفریاد زدنم یاد عذاب و بدنم یاد اون لحظه ای که 2 تا ملک سئوال کنن یاد ساکت شدنم یاد اون شلاقهایی که میزنن روی تنم که بگو خدات کیه قبلت کجاس چیه کتابتو اسم پیامبر تو بگو کمکم کن نمونه جوابم توی گلوم تو سئوال اولی بگم علی دیگه هر چی که میگن بگم حسین دینم حسین روحم حسین خونم حسین عشقم حسین اول حسین آخر حسین آخر حسین قبله حسین مکه حسین کعبه حسین زمزم حسین صفا حسین دینم حسین . دینم دینم زینب و حسینه قبلم قبلم بین الحرمینه الان نمیخوام دلیل بیارم، ولی کسی هست که بگه و بتونه ثابت کنه که اینا مشکلی ندارن ؟ و البته این شعر که اصلش به عربیه و من معنیش رو میذارم [i] اگرکسی فردای قیامت ، درحالیکه همه ی المال نیک را انجام داده باشد درآید و دوستدار همه ی انبیا و اولیا باشد همه ی روزها را بی خستگی روزه گرفته باشد و شب ها بدون کسالت به شب زنده داری به پا خاسته باشد و هزار سال عاری از گناه و به دور از لغزش زندگی کرده باشد در روز رستاخیز جز از محبت امیر المومنین علی بهره مند نخواهد شد [/i] ( دوستان، بحث حساسه ها ... مثله بقیه ی Postهام اگه بازم نخواید جواب بدید ...) |
|||
|
|
۱۷:۳۱, ۲۸/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اسفند/۹۰ ۱۷:۳۳ توسط revenger.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
قبول دارم ولی با اسم تاپیک اصلا موافق نیستم
و باید بگم این حرف مردم نیست و توصیه میکنم اسم تاپیک تغییر پیدا کنه یه مداح عزیز که سوادش ........................ هستش واسه خودش گفته که یکتاپرستی خودش رو زیر سوال برده نه مردم ایران درکل من همون موقع که اونو شنیدم حسابی فحشش دادم ![]() ![]() ![]() چون همین چیزا میره اونور اب میشه وسیله وهابیت برای کوبیدان تشیعدرمورد شعر دوم نظری ندارم |
|||
|
|
۱۷:۴۴, ۲۸/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
خب منم دارم همین رو میگم
اگه مردم واقعا اون چیزی هستن که میگن، این آقا نباید دیگه اجازه ی فعالیت داشته باشه و این حداقل برخورده ... بعدش هم، این چیزا ربطی به سواد نداره وقتی یه نفر داره کار مذهبی میکنه، نمیگن آقا شما لیسانس داری یا نه ... شعر دوم هم کلی جای بحث داره ، ولی نمیدونم چرا کسی حرفی نداره ... |
|||
|
|
۱۸:۱۵, ۲۸/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
منظور منم از سواد لیسانس نبود برادر
منظورم سواد در زمینه مورد فعالیتش بود درمورد برخورد و.. هم اگر برخورد نشده باشه حق کاملا با شماست |
|||
|
|
۱۸:۲۰, ۲۸/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
خب اگه در زمینه ی فعالیتش سواد نداره، چرا اینهمه طرفدار داره و رو دست میبرنش واسه ی مراسم ؟!
|
|||
|
|
۲۰:۳۰, ۲۸/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اسفند/۹۰ ۲۰:۴۰ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
دو مسئله ی کاملاً بی ربط رو مطرح کرده اید
دین خدا آن چیزی است که در قرآن آمده و 14 معصوم آن را با قول و عمل خود تبیین کرده اند اینکه کسانیکه به اصطلاح خود را مسلمان میدانند چه میکنند و بعد آن را به پای دین خدا بگذاریم نشان از نگاه سطحی ما است به طور مثال حداقل شرط مسلمانی و نه تازه ایمان در دین مبین اسلام این است که آنچه برای خود میپسندی برای دیگران هم بپسند و آنچه برای خود نمیپسندی برای دیگران هم مپسند خوب چند نفر به این یک جمله پای بند هستند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (۲۶/بهمن/۸۹ ۱۷:۴۹)علی 110 نوشته است: سلام البته قابل بحث است که بدون حب علی بن ابیطالب کسی به بهشت راه ندارد! تبیین این جمله میشود این دو مقاله 1- حقیقت ایمان و کفر چیست: (۲۱/آبان/۸۹ ۱۲:۳۴)علی 110 نوشته است: سلام دوستان: 2- رابطه ی حب اهل بیت و ایمان (۱۰/آذر/۸۹ ۱۶:۳۴)علی 110 نوشته است: تا امام زمان در قلب ما ظهور نکرده اند، برای ظهورشان نمی توانیم گامهای چندان مؤثری برداریم. |
|||
|
|
۲۲:۳۸, ۲۸/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۲۸/اسفند/۹۰ ۱۸:۲۰)blue.blood نوشته است: خب اگه در زمینه ی فعالیتش سواد نداره، چرا اینهمه طرفدار داره و رو دست میبرنش واسه ی مراسم ؟! اینکه استدلال کنیم که طرفداری زیاد میتواند نشانه ی درستی چیزی باشد هم نشان از اظهار نظر سطحی نگرانه است تعداد طرفداران هیچگاه ملاک حق و باطل بودن نیست خداوند صراحتاً در قرآن میفرماید: «إِنْ تُطِعْ أَكْثَرَ مَنْ فِي الأَرْض يُضِلّوك عَنْ سَبيلِ الله؛ (انعام-116) اگر از اكثـريت مردم روي زمين پيروي كنـي، تو را از راه خدا گمراه ميكنند». انسان عاقل حق را میشناسد حق را که شناخت اهل حق هم مشخص میشوند انسان غیر عاقل افراد را ملاک میگیرد مثلاً میگوید این مسلمین را ببین اگه اسلام خوب و درست است که این وضعشان نمیشد!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
|
۱۳:۵۸, ۲۹/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۹۰ ۱۴:۰۴ توسط blue.blood.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۲۸/اسفند/۹۰ ۲۲:۳۸)علی 110 نوشته است:(۲۸/اسفند/۹۰ ۱۸:۲۰)blue.blood نوشته است: خب اگه در زمینه ی فعالیتش سواد نداره، چرا اینهمه طرفدار داره و رو دست میبرنش واسه ی مراسم ؟! عزیزم، گذاشتن علامت ! کنار ؟ ، یعنی واقعا چرا این همه طرفدار داره، در حالیکه میدونیم آدم درستی نیست یعنی ما که میدونیم آدم درستی نیست، چرا اجازه ی فعالیت میدیم ؟ من هدفم از شعر اول این نبود که شما بیای من رو توجیح کنی ، میخواستم ببینم وقتی کسی داره کفر میگه، کسی هست بگه آقا اینا چی بود گفتی ؟!!!! دیگه بارزتر از این نداریم ... بعد گیر میدید به 3گانگیه مسیحیا ... چه کار به کار اونا دارید ، در حالیکه تو کشور خودمون از این چیزا داریم ... شعر دوم رو هم سر کلاس با استاد مطرح کردم، جوابی نداشت که بده ، یا اگه داشت، جوابی نداد . یه سوال، کسایی که قبل از امام علی بودن چی ؟ این همه آدم داریم، فقط شیعه ها میرن بهشت ؟! نمیگم همه ی شیعه ها میرن، ولی شرط بهشتی شدن، شیعه بودنه( با توجه به حرفای شما). راستی، وقتی بحث منطقی یا فلسفی میکنی، یه POST نذار که خوندنش حوصله ی آدم رو سر ببره... بحث از روی عقله، داستان که نیست این همه مطلب COPY PAST کردی ... |
|||
|
۱۴:۰۸, ۲۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۲۹/اسفند/۹۰ ۱۳:۵۸)blue.blood نوشته است: میخواستم ببینم وقتی کسی داره کفر میگه، کسی هست بگه آقا اینا چی بود گفتی ؟!!!! ببین برادر من این که کسی یا کسانی که فهمی از تشیع ندارند با جهل یا عمد خود موجبات وهن تشیع را ایجاد میکنند ربطی به این ندارد که احیاناً مذهب حقه ی شیعه اشکالی دارد هم باید به اینها گیر داد و هم به 3 گانگی مسیحیان و ثنویت مجوسیان و هر گونه شرک و کفر دیگر در ضمن بنده منزمان نزدیک محله ی ارامنه نشین است 2 سال قبل در محرم مشغول عزاداریم بودیم کسی پشت بلندگو داشت بلند مداحی میکرد بیتی گفت به این مضمون: همه بیان ببینن من عباس پرستم این کفر محض است همان موقع رفتم پیش رئیس هیئت توجیهش کردم که 14 معصوم و اهل بیت برای اقامه ی توحید و دین خدا شهید شدند نه این که ما مشتی کافر و مشرک بشیم و اینها این کفر و شرک است به ویژه که مقابل مسیحیان هم گفته میشود قبول کرد تذکر بنده رو و تکرار نشد پس توچیه باطلی است که 3 گانگی را رها کنید و بچسبید به انحرافات خود مومن موحد هر جا چه در خودش و چه در هر جا که انحرافی دید باید در حد وسع و توان خودش اقدام به بهبودش کنه از دلسوزی شما هم سپاسگذاریم که دلتان برای شیعه میسوزد!!!!! |
|||
|
|
۱۴:۵۴, ۲۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
من که خدای نکرده نگفتم دین مشکل داره
گفتم مردم مشکل ساز شدن ... |