کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مقابله با کمپین توهین امام هادی
۲۲:۴۱, ۱۰/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۱۳ توسط mesmaeil.)
شماره ارسال: #1

من عین مطلب رو واستون نقل قول کردم
نقل قول:
هیچ عیبی ندارد! اصلا ناراحت نشدید! فقط دوباره یه سری آدم های از خدا بی خبر، آمده اند و دارند به مقدساتمان توهین می کنند! هیچ ناراحت نشدید! اصلا انگار باب شده بعد از پخش یه سری سریال یا تیزر تلویزیونی که نمی دانم از عمد یا غیر عمده که با اسم های مشخصی پخش و انتخاب می شوند، کلمات و تکه کلام هایی بر سر زبان ها می افتد و آنها هم که منتظر همچنین موقعیت هایی هستند، سوء استفاده می کنند. نمونه اش را هم چند سال است داریم می بینیم و سکوت می کنیم و خیلی وقتا هم خودمان در پیامک ها و جک هایمان به کار می بریم. اما گویا که جزئی از اعتقاداتمان است و ...

برای مثال استفاده بد از لفظ "غضنفر". غضنفر از القاب امیرالمومنین (علیه السلام) است. و یا می گوئیم: خطرناکه حَسن ... جواد بازی در نیار دیگه ... خودت رو به کوچه علی چپ نزن ... نقی بُریم مشهد ... و غیره.

از این عبارات قبلی که بگذریم، اما چند وقتی است که در شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک و غیره شاهد صفحه ای هستیم با عنوان "کمپین یادآوری امام نقی به شیعیان" با نمایه مسخره آمیز و بسیار زننده و یادداشت هائی که برخاسته از اعتقادات شیعیان اما با حرف های تمسخرآمیز درآورده شده است، و با بیش از 16.121 نفر عضو که خیلی هم فعال هستند.

جالب اینجاست که درباره صفحه اینطور نوشته اند: این صفحه به طنز اختصاص دارد. لطفا از هرگونه فحاشی به خصوص به ملیت ها و نژادها خودداری فرمایید.

دوستان، تا کی می خواهیم ساکت بنشینیم و دست روی دست بگذاریم؟! هنوز وقت آن نرسیده که غیرتمان به جوش آید؟! آیا من و شما شیعه نیستیم؟! براستی شیعه هستیم و اعتقاداتمان برایمان محترم است؟! آیا حاضریم کسی به پدر و مادرمان توهین کند؟! یعنی اگر اینطور شود خیلی آرام می گوییم: "زشته! به پدرم حرف زشت نزنید! حرف بد نزنید ..." یا اینکه در مقابل توهین کننده می ایستیم و مبارزه می کنیم؟!

اینجاست که غربت امام هادی مشخص می شود! چند سال پیش دشمنان مزار و حرم را تخریب کردند و اکنون هم اینگونه در بین شیعیانش هم غریب است! تا کی باید سکوت کنیم و ساده نگاه کنیم؟!

می شود وبلاگ زد، بسم الله حمایت کنید. تا دیر نشده طراحی کنید، پوستر بکشید، طرح بزنید، دستی بر قلم ببرید. دارند دین و اعتقاداتمان را می گیرند! تو رو بخدا یه حرکتی کنید، حرفی بزنید، چیزی بگویید. ساده نگذرید! به پیامبر توهین کردند ... قرآن را آتش زدند ... پرچم ارباب را سوزاندند ... بس نیست ... این همه دل من و تو شور کار و زندگی را می زند. کمی هم به فکر دین و مذهبت باشید! ساده و زودگذر نباشید ... شمایی که اهل دین و مذهب هم نیستید، تو رو بخدا می پسندید که به اعتقاداتتان توهین کنند؟!

نحوه همیشگی گزارش هم
Hate speech / targets a religious group
ده درصد بیشتر به نابودیش باقی نمونده اگر کمک کنید تمامه اگر نه همینطوری لایکهاش داره میره بالا فدات شم همین الآن اقدام کن بسم الله

https://www.facebook.com/Emam.Naghi

https://www.facebook.com/Emam.Naghi.2

https://www.facebook.com/Free.Speech.Naghi

توجه کن همین 3تا رو به ده نفر از دوستان خودت بده و بگو اونا هم به ده نفر از دوستان شون بدن آدرس و بعد به اونا بگن که اونا هم به ده نفر بدن آدرس و تا همه گزارش کنن داره نفس های آخرش و میزنه
به هر چندتا که از دوستانت میتونی آدرس و بده نمیتونی به یکی بده آدرس و میتونی به صد تا بده

سلام دوستان لطفا کمک کنید که باز هم بساط این توهین ها برچید شود

من طریقه گزارش دادن رو به صورت تصویری واستون ارائه کردم
تصویر یک
تصویر دو
تصویر سه
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، erfaneh ، تفکر ، ELENOR ، mahdy30na ، Mohammad Trust ، SARV
۲۳:۰۸, ۱۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام ، مرسی بابت اطلاع رسانی
البته برای من خیلی عجیب بود که چرا امام دهم؟!!!!
و واقعا باعث تاسفSad
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله
۲۳:۲۴, ۱۰/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۲۶ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #3

(۱۰/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۰۸)nina نوشته است:  سلام ، مرسی بابت اطلاع رسانی
و واقعا باعث تاسفSad

به قول آقای رائفی پور ، برای اینکه ایشون مظلوم ترین امام در بین شیعیان هستند. متاسفانه با اینکه پدربزرگ امام زمانمان هستند ولی کمترین اطلاعات راجع به این بزرگوار رو داریم... (کوتاهی از ماست)

بنده تصور میکردم که این صفحه در فیسبوک دیگه بساطش جمع شده باشه!!!!

یک سال پیش همین موقع ها بود که خبر چنین اهانتی پخش شد ، این تاپیک رو ببینید:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-38...ight=naghi
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، یاســین
۲۳:۳۷, ۱۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #4

بله اون موقه یه وبلاگ باز شد به نام هتاکین و اون ها رو سرجاش نشوند
فقط دوستان کوتاهی نکنید و برید گزارش کنید تا جمع بشه
۱:۴۴, ۱۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #5

اووووو حالا کی میره فیسبوق Wink

ولشون کنید ، اونجا زمین دشمن حساب میشه. ما که نمیتونیم اقدام عملی بکنیم همه جا که ، در حد برائت بنده تصور میکنم که کفایت میکنه. مثل اینه که مثلا عده ای در آمریکا به قرآن توهین کنند ، بله ما محکوم میکنیم ولی اقدام عملیش مستلزم یه چیزایی هست....

مه فشاند نور و سگ او او کند / هر کسی بر طینت خود خو کند

یا علی (علیه السلام) Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، saloomeh ، یا ثارالله ، یاســین ، heaven
۱۲:۰۰, ۱۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #6
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام،
بچه ها اگر حقیقتا ما از این حرکات دشمن ناراحت می شیم و فقط برای خودنمایی یا برای رفع باری از روی دوشمون یا از روی تخفیف عذاب وجدان حرف نمی زنیم باید این کارها رو انجام بدیم:

اول) بی توجهی به فیس بوک و سایر شبکه های فاسد اجتماعی و خارج شدن از عضویت در این شبکه ها و هر سایتی که این مطالب رو پخش می کنه

دوم) خودمون بریم دنبال مطالعه و تحقیق و ترویج مطالب شیعی

در ضمن ، لطفا خودمون ترویج کننده مباحث اون ها نباشیم!!!!! متاسفانه خیلی از سایت های مذهبی از مشاهده چنین کارهای دشمن خودشون وسیله ای برای ترویج اهانت ها به مقدسات قرار می گیرند...

در حالیکه بهترین کاری که می تونستن در این زمینه بکنن پخش کردن داستان ها و زندگی نامه امام هادی(علیه السلام) بود

یا علی النقی (علیه السلام) مدد

در پناه حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، meshkat ، یاســین ، Havbb 110 ، Agha sayyed ، heaven ، SARV
۱۴:۲۵, ۱۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #7
آواتار
(۱۰/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۰۸)nina نوشته است:  سلام ، مرسی بابت اطلاع رسانی
و واقعا باعث تاسفSad
یکی از دلایلی که به ذهن این حقیر می رسه اینه کهزیارت جامعه کبیره از ایشان است و خب میدانید که این زیارت حقایق اعتقادی و اصول شیعه را بیان میکند.
این امام همام و بزرگوار با ارائه این زیارت نقش بسیار بسیار بسزایی در منسجم کردن جریان فکری شیعیان داشتند...

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، saloomeh ، یا ثارالله ، Agha sayyed ، وحید110 ، heaven ، Woodi2020 ، انتصـار ، mesmaeil ، فاطمه خانم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]