|
مقابله با کمپین توهین امام هادی
|
|
۲۲:۴۱, ۱۰/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۱۳ توسط mesmaeil.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
من عین مطلب رو واستون نقل قول کردم
نقل قول: سلام دوستان لطفا کمک کنید که باز هم بساط این توهین ها برچید شود من طریقه گزارش دادن رو به صورت تصویری واستون ارائه کردم تصویر یک تصویر دو تصویر سه |
|||
|
|
۲۳:۰۸, ۱۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام ، مرسی بابت اطلاع رسانی
البته برای من خیلی عجیب بود که چرا امام دهم؟!!!! و واقعا باعث تاسف
|
|||
|
|
۲۳:۲۴, ۱۰/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۲۶ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۱۰/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۰۸)nina نوشته است: سلام ، مرسی بابت اطلاع رسانی به قول آقای رائفی پور ، برای اینکه ایشون مظلوم ترین امام در بین شیعیان هستند. متاسفانه با اینکه پدربزرگ امام زمانمان هستند ولی کمترین اطلاعات راجع به این بزرگوار رو داریم... (کوتاهی از ماست) بنده تصور میکردم که این صفحه در فیسبوک دیگه بساطش جمع شده باشه!!!! یک سال پیش همین موقع ها بود که خبر چنین اهانتی پخش شد ، این تاپیک رو ببینید: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-38...ight=naghi |
|||
|
|
۲۳:۳۷, ۱۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بله اون موقه یه وبلاگ باز شد به نام هتاکین و اون ها رو سرجاش نشوند
فقط دوستان کوتاهی نکنید و برید گزارش کنید تا جمع بشه |
|||
|
۱:۴۴, ۱۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
اووووو حالا کی میره فیسبوق
![]() ولشون کنید ، اونجا زمین دشمن حساب میشه. ما که نمیتونیم اقدام عملی بکنیم همه جا که ، در حد برائت بنده تصور میکنم که کفایت میکنه. مثل اینه که مثلا عده ای در آمریکا به قرآن توهین کنند ، بله ما محکوم میکنیم ولی اقدام عملیش مستلزم یه چیزایی هست.... مه فشاند نور و سگ او او کند / هر کسی بر طینت خود خو کند یا علی (علیه السلام) ![]() |
|||
|
|
۱۲:۰۰, ۱۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام، بچه ها اگر حقیقتا ما از این حرکات دشمن ناراحت می شیم و فقط برای خودنمایی یا برای رفع باری از روی دوشمون یا از روی تخفیف عذاب وجدان حرف نمی زنیم باید این کارها رو انجام بدیم: اول) بی توجهی به فیس بوک و سایر شبکه های فاسد اجتماعی و خارج شدن از عضویت در این شبکه ها و هر سایتی که این مطالب رو پخش می کنه دوم) خودمون بریم دنبال مطالعه و تحقیق و ترویج مطالب شیعی در ضمن ، لطفا خودمون ترویج کننده مباحث اون ها نباشیم!!!!! متاسفانه خیلی از سایت های مذهبی از مشاهده چنین کارهای دشمن خودشون وسیله ای برای ترویج اهانت ها به مقدسات قرار می گیرند... در حالیکه بهترین کاری که می تونستن در این زمینه بکنن پخش کردن داستان ها و زندگی نامه امام هادی(علیه السلام) بود یا علی النقی (علیه السلام) مدد در پناه حق |
|||
|
|
۱۴:۲۵, ۱۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۱۰/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۰۸)nina نوشته است: سلام ، مرسی بابت اطلاع رسانییکی از دلایلی که به ذهن این حقیر می رسه اینه کهزیارت جامعه کبیره از ایشان است و خب میدانید که این زیارت حقایق اعتقادی و اصول شیعه را بیان میکند. این امام همام و بزرگوار با ارائه این زیارت نقش بسیار بسیار بسزایی در منسجم کردن جریان فکری شیعیان داشتند... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| چرا توهین به امام هادی (علیه السلام)؟؟؟؟؟؟؟؟؟ | الهی313 | 1 | 1,064 |
۲۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۳:۰۳ آخرین ارسال: الهی313 |
|
| دلیل توهین به امام رضا(علیه السلام) ،امام هادی (علیه السلام) و امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) | farokhnia | 0 | 1,684 |
۵/خرداد/۹۱ ۲۰:۰۷ آخرین ارسال: farokhnia |
|
| اندر حکایت بی بی سی و شمشیری که از رو بسته شده(امام هادی علیه السلام) | وحید110 | 14 | 8,647 |
۳/خرداد/۹۱ ۱۸:۲۵ آخرین ارسال: Detector |
|