کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شاهین نجفی
۱۵:۴۴, ۲۲/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/فروردین/۹۱ ۱۶:۱۰ توسط محمدجواد.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام یه چند وقتی نبودم ولی حالا که اومدم مطالب خوبی همراه دارم که همش رو دارم با دل و جون به شما می گم.
دیروز چند نفر می گفتن وای این آخرت اهنگ و... منم اومدم ببینم چی هست . اونا خیلی با اشتیاق اهنگ رو گوش می دادن ، کمی که گذشت می گفتن اهنگ شاهین نجفی یه چیز دیگست ، منم فرداش که امروز باشه اومدم چند تا از اهنگاشو دانلود کنم ببینم چی هست چی نیست . نظرات مردوم هم می خوندم که ببینم دیگران چی می گن
[تصویر: shahin-najafi-teaser-con1.jpg]
[تصویر: Shahin%20Najafi%20-%20Hich%20Hich%20Hich.jpg]
دانلود تموم شد منم اهنگو گوش دادم. فهمیدم این بی همه چیز جز وطن فروشی کار دیگه ای بلد نبوده متاسفانه طرفدارشم حاضرن جونشونو واسه این فدا کنن و با این یکصدا از ایران بدگویی کنن بخدا خودم موندم تو این تایپیک چی بهتون بگم خواهشا خودتون یه سرچی کنید و طرفدارشو ببینید .یک کامنت اینجا واستون می زارم تا ببینید.
لذت میبرم میبینم شاهین ازشمال تا جنوب شنونده داره، اونم از نوع شرر! من عاشق شاهین بودم؛ تا قبل از این آلبوم فکرنمیکردم کسی عاشق یه آلبوم بشه ولی جز جگر بزنی شاهینه که منو اسیر آلبومت کردی؛ دیر واخوبا بوم اورجنالشه از دست بدم؛ کاش میتونستم اورجینالشو داشته باشمو افتخارکنم که آلبومش تو خونمه! به امید روزی که تو استادیوم آزادی کنسرت بده!!!!!
آها ضمنأ درجواب دوستمون که گفتن با این آلبومش طرفداراشو ازدست میده:
اگه قرار باشه با یه آلبوم طرفدارای شاهین بریزن همون بهتر که بریزن (اونم این آلبوم فوق العاده قوی) چون شاهین صحبتش جدا از صدا و سبک و خوانندگی و این حرفاست، شاهین مهمترین خصلتش طرز تفکر و راهشه که داره واسه نجات ملت واقعأ ستمدیدهء کشورش تلاش میکنه و حداقل کاری که ما میتونیم بکنیم اینه که بهش بگیم که صداش و حرفش تو ایران شنونده داره؛ شاهین خواننده نیست احمق، شاهین صدای اعتراض من و تو و همهء اوناییه که ناراضین؛ شاهین واسم مرهمه تا بتونم اینهمه رنجو تحمل کنم؛ همهء شاهین دوستان را دوست دارم؛
این یکی در هزار تاست . حتی به مهدی موعود هم توهین کرده .
این جوونای ایرونی نمی دونن که اون الان تو اروپا شرابشو می خوره و نوشته های ایلومناتی رو باز گو می کنه .
نمی دونن دارن شرفشونو می دن دست همچین ادمی که فقط و فقط بازیچه ی دست غربی هاست .
من از همتون خواهش می کنم بریدو ببینید که چه همزادپنداری هایی با این حیوون می شه بریدو ببینید.
عنوان موضوع اوج یکی از اهنگاش بنام رانندگی در مستی
امید وارم همه قدر این مملکتو بدونیم
مملکتی که با خون شهدا ساخته شده
مملکتی که برای ازادیش خیلیا جان باختن
یا حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یوسف خان ، Havbb 110 ، Gryffen ، امیرحسین313 ، سدرة المنتهی ، seven.attar ، سرباز سید علی ، فانوس *7* ، نگار ، semnani ، Detector ، حقیر ، نجف آبادی ، ZaHra_20 ، 872325 ، alexproto22 ، taleb ، spaceshi ، یاســین ، zahra11 ، salim ، m.hossein

آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۳۸, ۲۲/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۳۹ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #71

(۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۵:۲۲)mohammadjavodmw نوشته است:  حکم مرتدی این کرکس ملعون صادر شد

هرکی میبیندش باید بکشتش ا

اعدام
اعدام
اعدام

لطفا ابتدا مفهوم حکم ارتداد رو برید تحقیق کنید و متوجه بشید.... این حکم ارتداد نیست این یه حکم کلیه!

خواهشا با حرفهای نسنجیده ، با آبروی اسلام بازی نکنید!

یا علی (علیه السلام)
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، basir
۱۵:۵۸, ۲۲/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #72
آواتار
بیا اینم سند

http://up98.org/upload/server1/02/j/as9x...atgyhv.jpg
۱۶:۰۷, ۲۲/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #73

این استفتاء رو دیدم ، این حکم ارتداد شاهین نجفی نیست!

پست بالا رو دوباره بخون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله
۱۶:۲۱, ۲۲/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #74
آواتار
اگه حکم ارتداد نیست پس حکم چیه
۱۸:۵۸, ۲۲/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #75

ایشون حکم ارتداد رو بیان کردند. ولی حکم ارتداد شخص شاهین نجفی رو صادر نکرده اند!
در ضمن این در حد یه سوال ساده ی یه مقلد از ایشون پرسیده شد و ایشونم بهش پاسخ دادند ، اگر قرار بود حکمی صادر بشه باید حد اقل در سایت ایشون قرار میگرفت. پس ایشون حکم صادر نکردند و فقط جواب سوالی که اسمی از هیچ شخص خاصی درش برده نشده بود رو دادند....

یا علی (علیه السلام) Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، فاطمه خانم ، mahdyshr ، ali-ch
۲۳:۵۸, ۲۲/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #76
آواتار
نوشته چنان که اهانت و توهین کرده اند مرتد هستند
من نمیفهمم این کرکس ملعون چی کار کرده توهین کرده یا درود فرستاده
والله اعلم
۰:۱۶, ۲۳/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #77
آواتار
سلام همه این مقاله رو بخونن
درباره شاهین نجفیه

تحلیل خوبیه

http://www.radepaclip.com/?p=7762
۱:۰۹, ۲۳/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #78
آواتار
جواب و بحث و حرف زیاده اما فکر میکنم حرف همو نمیفهمیم...
یا مشکل از بیان منه...
یا شما زیادی گارد گرفتید...
مهم نیست...
۲:۰۳, ۲۳/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #79
آواتار
نقل قول: مطمئن باشید شاهین نجفی به مراتب خونش از سلمان رشدی ها حلال تر است ولی چون شهرتی ندارد در شان فتوای مراجع ما نیست....

نقل قول: حکم مرتدی این کرکس ملعون صادر شد

هرکی میبیندش باید بکشتش ا

اعدام
اعدام
اعدام

چقدر راحت و بي دردسر براي پايان زندگي يک انسان تصميم ميگيريد !! مرگ و زندگي دست اوست..چرا ما انسانها گاهي خودخواهانه و متوهمانه فکر ميکنيم حق گرفتن جان يک انسان رو داريم؟؟؟ اين منطق ماست که با خون و خشونت دهان دگرانديشان رو ببنديم؟ اصلا فکر کنين اين شاهين نجفي يک اتئيست هست يا تصور کنين او يک لوسيفرين هست..مگر نه اينست که هر انساني بر اساس قدرت تفکر وادراک خودش جهان بيني خودش رو در اين زندگي تعيين ميکنه؟؟ شايد عقل و منطق من ايمان به مذهب و بهشت و جهنم رو باور داره ولي تفکر وادراک شخص ديگري همه اين سيستم افرينش رو پديده اي رندوم و اتفاقي قلمداد کنه...تا کي ميخوايم انسانهارو تفتيش عقايد کنيم؟ تا کي ميخوايم انسانها رو ليبل بزنيم ؟ تا کي ميخوايم خودمون رو برترين افراد و مقربترين انسانها به خدا بدونيم؟؟ شما از کجا انقدر مطمئن هستين که قرابت و نزديکي و مقام شما به خدا بالاتر از مثلا شاهين نجفي !! هست؟؟ تا کي اين حس برتري جويي بايد در وجود ما باشه تا جايي که بتونيم به اين راحتي و مثل اب خوردن حکم قتل يک انسان (توجه کنين به معني عام اين کلمه بدون توجه به مرامهاي فکري و عقيدتي او) رو صادر کنيم؟؟ ...منو شما کي هستيم که بخوايم براي زندگي و مرگ يه مخلوق خدا تصميم گيري کنيم...Angry
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M912
۸:۲۳, ۲۳/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #80
آواتار
(۲۳/اردیبهشت/۹۱ ۲:۰۳)mres11 نوشته است:  چقدر راحت و بي دردسر براي پايان زندگي يک انسان تصميم ميگيريد !!
...
منو شما کي هستيم که بخوايم براي زندگي و مرگ يه مخلوق خدا تصميم گيري کنيم...

همون خدایی که شما ازش حرف می زنید، چنین دستوراتی را صادر کرده
و بر اساس حکم خودش است که متخصصان دین، حکم ارتداد و مباح شدن خون فردی را اعلام می کنند
در ضمن توجه داشته باشید که اگر کسی مرتد شد و بر اساس حکم خداوند، کشته شود
قطعا برایش رحمت است و چه بسا بخاطر این کشته شدن، از خداوند نیز سپاسگذاری کند.

لطفا دید خود را کمی تغییر دهید

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، Havbb 110 ، وحید110 ، یا ثارالله ، نگار
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]