|
پاتوق گردان های بیداری اندیشه
|
|
۱:۳۸, ۱۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام گردان 41 نفره ی اول را گردان علی بن ابیطالب مینامم و گردان 41 نفره ی دوم که در حال تکمیل است را گردان سید الشهدا مینامم هر کسی هر اسمی که دوست داشت میتواند بگوید گردان های اول و دوم تالار بیداری اندیشه به خودمون باید حالی بکنیم که میخواهیم سرباز شویم نه نه نه به نظرم بهتر است به خود حالی کنیم که میخواهیم عبد شویم (عبد اوست کریم) و در نتیجه عبد واقعی در مقابل امامش سمعاً و طاعتاً هست کسی هم که سمعاً و طاعتاً شد خوب مشخصاً إن شاء الله نامش در لیست سربازخانه هم نوشته خواهد شد جان من باور کنید که قرار نیست شیعیان مریخ مقدمات ظهور را فراهم کنند آثار دعای خیر دوستان را در زندگی شخصی و احوالات شخصی خودم خدا وکیلی حس میکنم چرا هر کدام از ما نباید این نشان افتخار را دریافت نکنیم یا کاشف الکرب عن وجه المهدی [/font] رفقای خوب من همسنگرانم من هر بار که با حضرت استاد مشورت میکنم برای حل مشکلات ایشان به 3 چیز شدیداً تأکید 1- ساعت خلوت باخدا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2- تضرع به درگاه خدا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3- توسل به اهل بیت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ایشان تأکید عجیبی دارند بر ساعت خلوت داشتن ساعت خلوت معنایش این نیست که مثلاً در روز لحظاتی به یاد خدا باشیم و با خدا خلوت کینم مسأله فراتر از این است ساعت خلوت چیزی شبیه نماز است چطور اذان که میگویند باقی کارها را تعطیل میکنیم حال هر چه میخواهد باشد ساعت خلوت هم همین طور است زمانی در شبانه روز است(بهترینش لحظاتی پیش از اذان صبح است) که در آن لحظه زمان ملاقات خصوصی من با خدا خودم هست همه چیز تعطیل من میمانم و خدایم دعا و تضرع و مناجات من است و الطاف و رحمت رحیمیه ی پروردگارم فقط من و خدا و اظهار فقر و عجز من و اظهار امید من به خدایم اقرار به قصور و ناسپاسی من و حنان بودن پروردگارم دوستان من میدانید حنان یکی از اسامی خداوند است اما آیا میدانید حنان به چه معناست حنان یعنی بسیار بازگشت کننده به سوی کسی که از او دوری میگزیند الله اکبر چقدر این نام خدا زیبا است از وقتی معنی این نام خدا را فهمیدم مرتب با این نام خدا را صدا میزنم چون خودم را میشناسم که با اعمال و رفتار و گفتارم در عمل کسی هستم که از خدا دوری میگزیند اما وقتی خدا را با این اسم صدا میزنم معنایش این است که : اوست کریم خودت گفتی بسیار بازگشت کننده ای به سوی منی که عملم در حال دوری گزیدن از تو هستم در پیچ و خم های امتحانات زندگی اما معتقدم که تو خدایی هستی که بسیار بازگشت کننده ای خلاصه رفقا زیاد سرتون رو درد نیارم اینجا پاتوق گردان های آماده باش بیداری اندیشه است ما یک گفتگوی منتظران داریم در تالار اونجا ویژه دلدادگان یوسف زهرا است محاسن و کارکرد های ویژه ی خود را هم دارد اما اینجا کسی باید بیاید که خود را حقیقتاً مشغول آماده سازی برای حضرت حجت میداند سعی میکنم در پستهای خودم در این تاپیک مطالبی رو به دوستان تقدیم کنم که حقیقتاً به درد خودم خورده معارفی که مقادیری شاید در فضای عمومی تالار به این سبک و سیاق آنها را بازگو نکنم این جا به قولی اتاق خصوصی کسانی است که در حال آماده کردن خود هستند برای روزهای سختی که امتحان بندگی را باید پاس کنند علاوه بر عشق به حضرت حجت ، اینجا نیازمند حس مسئولیت هم هستیم مراقبتمان از اعمالمان ، رفتارمان با اطرافیانمان و کسانی که بر گردن ما حق دارند و حق الله و حق الناس و حق النفس را و.... باید حسابی رو به بهبود باشد یک نکته ی بسیار مهم از نکته های حضرت استاد ایشان میگفتد رستگاری با عمل حاصل نمیشود رستگاری بی عمل هم حاصل نمیشود پس چه خاکی بر سرمان بریزیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عمل را انجام میدهیم اما به عمل خود اتکا و اعتنا نباید بکنیم ، امید و اتکای ما فقط و فقط باید به فضل خدا باشد فضل میدانید یعنی چه یعنی بی استحقاق بخشیدن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یا علی منتظران و عاشقانی که میخواهند مسئولیت هم بپذیرند و عزم بندگی کردن خدا را دارند [font=Arial] التماس دعای فراوان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اگه حقیر رو هم دعا نکردید بی زحمت پدرومادر حقیر رو دعا بفرماید االلهم صل علی محمد و آل محمد اللهم عجل لولیک الفرج االلهم صل علی محمد و آل محمد |
|||
| آغاز صفحه 24 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۰۷, ۴/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/خرداد/۹۱ ۱۹:۵۷ توسط هدهد.)
شماره ارسال: #231
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
امشب لیلة الرغائب هست دعاهای بزرگ بکنید دعای های کوچیک بکنید دعا بکنید واسه بقیه واسه بقیةالله واسه همه اونایی که لا اقل اسم بقیة الله روشون هست امشب از خدا روزی بخواید روزی یک عمر خدا رزاق هست رزاق فقط روزی معمولی نمیده رزق میده اگه یه روزی هممون بفهمیم روزی چیه؟ واسه اونایی که امتحان دارند هم دعا کنید چون همه امتحان داریم یه دعای قشنگ از خدا بخوایم که همیشه لیلةالرغائب باشه به جون خودم میشه به خدا میشه دعا کنید دعا کنید ادعونی إستجب لکم واسه همه دعا کنید |
|||
|
|
۱۸:۲۶, ۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #232
|
|||
|
|||
|
گفتم شاید سوال شما هم باشد
یکی از کاربران نوشته است:بسم الله الرحمن الرحیمسلام اما در مورد سوالها و قسمت قرمز رنگ استادِ استاد ما میگن نقل قول: مهم این است که ما یه روزی بالاخره با خدا آشتی کنیممهم اینه که ما برای معتقد شدن و عمل کردن بخونیم قرار نیست که بخونیم که تحویل بدیم یا بخونیم که مناظره کنیم دستور عملی هم نیاز نیست باشه ببینیند روحتون حقیقتاً چه معارفی میطلبه اخلاقی، اعتقادی در چه زمینه ای همان را بروید دنبالش از یکی از اساتید پرسیدم حدیث بخونم یا نه وقتی بهش عمل نمیکنم؟ گفتند اولاً حدیث خوندن خودش عمل است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! پس بخوان إن شاء الله کم کم عمل هم میکنی بعد پرسیدم چی بخونم همین جواب را دادند بعلاوه ی یک توضیح اضافی بسیار ارزشمند گفتند آیات و روایات نوری دارند وقتی که شما یک آیه یا روایت به طور مثال در مورد مسائل اخلاقی میخونید اگه به نیت هدایت و عبد شدن بخونید نور اون آیه وارد قلب شما میشه و تمام کاستی های اعتقادی و اخلاقی شما رو تحت تأثیر قرار میده مثل یک سیال که ریخته میشه در یک جسم متخلخل نه مثل یک جسم جامد که بره فقط اون بخش اخلاقی رو پر کنه منتها نیتی که دارید میکنید برای خوندن اون آیه بسیار بسیار مهم است!!!!! |
|||
|
|
۱۹:۰۱, ۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #233
|
|||
|
|||
(۴/خرداد/۹۱ ۱۸:۲۶)علی 110 نوشته است: گفتم شاید سوال شما هم باشد [b]صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِي مَا أَنْتَ أَهْلُهُوَ صَلَّى اللَّهُ عَلَى رَسُولِهِ وَ الْأَئِمَّةِ الْمَيَامِينِ مِنْ آلِهِ أَهْلِهِ( وَ سَلَّمَ تَسْلِيماً )کَثِيراً. درود فرست بر محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و آل محمد (علیه السلام) و با من آن کن که لایق حضرت توست . اللهم صل علي محمد ال محمد و عجل فرجهمو لعنة الله على عدائهم اجمعين و جعلنا من خير أنصاره و أعوانه و المستشهدين بين يديه واللهم عجل الوليك الفرج. |
|||
|
|
۳:۵۹, ۵/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/خرداد/۹۱ ۴:۰۶ توسط ساقی.)
شماره ارسال: #234
|
|||
|
|||
|
ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ ♥♥ اَلْلهُمَ عَجِلْ لِوَلِیِّکْ اَلْفَرَجَ مَولانا صَاحِبَ الزَمان بِحَقِّ لِیلَةُ الرَغائب ♥♥ ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِي مَا أَنْتَ أَهْلُهُوَ صَلَّى اللَّهُ عَلَى رَسُولِهِ وَ الْأَئِمَّةِ الْمَيَامِينِ مِنْ آلِهِ أَهْلِهِ( وَ سَلَّمَ تَسْلِيماً )کَثِيراً. درود فرست بر محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و آل محمد(علیه السلام) و با من آن کن که لایق حضرت توست . اللهم صل علي محمد ال محمد و عجل فرجهمو لعنة الله على عدائهم اجمعين و جعلنا من خير أنصاره و أعوانه و المستشهدين بين يديه واللهم عجل الوليك الفرج.
|
|||
|
|
۷:۰۹, ۵/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/خرداد/۹۱ ۷:۱۹ توسط Tolou.)
شماره ارسال: #235
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم گفت: بذار همین اول ماه رجب بهت بگم فکر نکنی خودت میتونی کاری بکنی ها... حواست رو جمع کن.... (۳/اسفند/۹۰ ۱۳:۲۱)علی 110 نوشته است: توقع حالتی است که به دلیل دریافت احساس استحقاق نسبت به کسی در درون انسان به وجود می آید ولی همه چیز به همون جمله سبز رنگ ختم میشه....
کاش روزی برسه که اندکی شامل حال ما شود.... در مورد نقل قول:4- خدمت کنید برای رضای خدا به هر کسی که دست نیاز به سمت شما دراز میکند و شما میتوانید کمکش کنید که اینها پیک خدا هستند برای غرق کردن شما در رحمت خدا هم یه نکته ای هست.... گاهی این پیکها دستشان را هم به سوی شما دراز نمیکنند... از سکوتشان باید فهمید.... حواسمونو بیشتر باید جمع کنیم.... |
|||
|
|
۰:۵۱, ۷/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #236
|
|||
|
|||
(۷/خرداد/۹۱ ۰:۱۲)ZaHrA110M نوشته است: چرامن هرچی خداروصدا میکنم دعا میکنم و...جواب نمیگیرم؟؟؟بعضی وقتا فکر میکنم خدا به حرفهام گوش نمیده شاید هم انقد رصداش کردم براش تکراری شده شاید سوال شما هم باشد قسمتی از جواب: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-39...#pid120305 |
|||
|
|
۵:۱۸, ۷/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #237
|
|||
|
|||
|
بسم رب المهدی
سلام علیکم آقا جان و تمامی دوستان عزیزم میخواستم اینجا شخصا به نوبه خودم در این پاتوق مقدس در حضور شما خوبان که من حقیررا نمیشناسن ولی آقام خیلی خوب من را میشناسان از حضرت ولیعصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) امام زمانم التماس دعابرای خودم و کل همگردانیهای عزیزم و بخشش در مورد خودم بخوام ، یا امام زمان میدونم این دوشنبه بازهم پروندم به دستتون میرسه میخام وقتی پرونده من را نگاه میکنی آقا جون خودت میدونی چی شد وچی کار کردم .... برام دعا کنی . ولی لطف خدا و دعا خودتون در حق من مستجاب شده و تا حدودی تونستم به لطف خدا و دعای شما و این محیط و دوستدوای دوستان خوبم شامل حالم شده روی نفسم کنترل داشته باشم . یا امام خودت برام سره نمازت دعا کن از این حالت یا امتحانی که توش هستم سربلند بیرون بیام . آقا جان منی که سنگ شیعه و منتظر بودنت را به سینه همیشه برای ظهورت دعا میکنم ; که آقا جان الغوث الغوث الغوث ....العجل العجل العجل میگم ، اصلآ دوست ندارم و نمیتونم خودم را قانع کنم و خودم گناهایی که انجام میدم در فرجتون تاخیر بندازم آقا جون غلط کردم ،بچه بدی بودم ، ولی حالا که خودت من روسیه را خاستی برام دعا کن ، کمکم کن همونجوری که تو دوست داری و باید باشم ، منم همونطوری بشم و بمونم تا بتونم قدمی برای برداشتن موانع ظهورت بردارم ، آقا جون همه چیزم به فدات منا برای خودت جدا کن . یا حجت ا... (عجل الله تعالی فرجه الشریف)خودت برای من و تمام دیگر دوستان خوبم دعا کن یک منتظر واقعی باشیم . آقا مرا ببخش برای گناهانی کردم و در ظهورت تاخیر انداختم . دعا پشت دعا براي آمدنت گناه پشت گناه براي نيامدنت دل درگير ميان اين دوانتخاب کدام آخر؟ آمدنت يا نيامدنت! صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِي مَا أَنْتَ أَهْلُهُوَ صَلَّى اللَّهُ عَلَى رَسُولِهِ وَ الْأَئِمَّةِ الْمَيَامِينِ مِنْ آلِهِ أَهْلِهِ( وَ سَلَّمَ تَسْلِيماً )کَثِيراً. درود فرست بر محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و آل محمد(علیه السلام) و با من آن کن که لایق حضرت توست . اللهم صل علي محمد ال محمد و عجل فرجهم ولعنة الله على عدائهم اجمعين و جعلنا من خير أنصاره و أعوانه و المستشهدين بين يديه واللهم عجل الوليك الفرج. |
|||
|
|
۰:۰۴, ۸/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #238
|
|||
|
|||
|
خاک بر سر دکتری که نسخه میپیچد برای مرضی که خودش به آن مبتلاست
|
|||
|
|
۳:۳۶, ۸/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/خرداد/۹۱ ۳:۵۹ توسط ساقی.)
شماره ارسال: #239
|
|||
|
|||
(۸/خرداد/۹۱ ۰:۰۴)علی 110 نوشته است: خاک بر سر دکتری که نسخه میپیچد برای مرضی که خودش به آن مبتلاستسلام علیکم علی آقا برادر اگر میشه بیشتر توضیح بدین؛ که این حرفی که شما زدین منظورتون را واضح تر بیان کنین. یعنی چی؟! تشکر صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِي مَا أَنْتَ أَهْلُهُوَ صَلَّى اللَّهُ عَلَى رَسُولِهِ وَ الْأَئِمَّةِ الْمَيَامِينِ مِنْ آلِهِ أَهْلِهِ( وَ سَلَّمَ تَسْلِيماً )کَثِيراً. درود فرست بر محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و آل محمد(علیه السلام) و با من آن کن که لایق حضرت توست . اللهم صل علي محمد ال محمد و عجل فرجهم ولعنة الله على عدائهم اجمعين و جعلنا من خير أنصاره و أعوانه و المستشهدين بين يديه واللهم عجل الوليك الفرج. (۱۱/اردیبهشت/۹۱ ۱:۵۰)یا ثارالله نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم |
|||
|
|
۷:۰۵, ۸/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/خرداد/۹۱ ۷:۲۹ توسط Tolou.)
شماره ارسال: #240
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
باسلام نقل قول:خاک بر سر دکتری که نسخه میپیچد برای مرضی که خودش به آن مبتلاست بافرض عمل نکردن دکتر به نسخه ای که خود برای مریضش می پیچد، مریض باز هم خوب میشود.... انشالله همان دعای مریضها در حق دکتر کارها خواهد کرد... شاید خدا بدون نسخه شفایش داد.... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| یه پیشنهاد!!! آیا عملی میشه!!! قرارگاه بیداری اندیشه! | مهدی2012 | 13 | 5,628 |
۹/بهمن/۹۴ ۲۲:۱۵ آخرین ارسال: سعدی |
|
| راهنمای تاپیکهای گردانهای بیداری اندیشه | Tolou | 2 | 3,183 |
۲/خرداد/۹۳ ۱:۵۶ آخرین ارسال: ساجد |
|
| گردان قاسم بن الحسن (آماده سازی برای گردان حسن بن علی) | علی 110 | 39 | 26,268 |
۱۶/فروردین/۹۳ ۱۱:۵۶ آخرین ارسال: الهی313 |
|
| وضعیت قرمز ...!!!((ویژه گردانهای بیداری اندیشه )) | ساقی | 14 | 10,797 |
۸/تیر/۹۲ ۸:۰۲ آخرین ارسال: ساقی |
|
| آماده باش گردانهای بیداری اندیشه! (اطلاعیه ها شماره 10 اضافه شد!) | علی 110 | 24 | 17,533 |
۱۱/تیر/۹۱ ۱۹:۲۶ آخرین ارسال: علی 110 |
|