| نظرسنجی: مهمترین ضعفهای تالار بیداری اندیشه در کجاست؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| نتایج این نظرسنجی را بعد از رای دادن می توانید مشاهده کنید | |||
| تمام | 247 رأی | 100% | |
|
آیا شما انتقادی به تالار بیداری اندیشه دارید؟
|
|
۱۴:۵۹, ۲۰/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مهر/۹۱ ۱۵:۰۳ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با توجه به اینکه این تالار هدفش بیداری انسانهاست و در نهایت سعی میکنه که قدمی کوچک در راه اسلام و منجی آخرالزمان برداره و تالار رو متعلق به ایشون میدونیم همیشه سعی کردیم همه جوانب امر رو رعایت کنیم و بستری رو فراهم کنیم که هر کسی در حد و توان خودش در این امر فعالیت کنه حالا یکی در زمینه دشمن شناسی. یکی در زمینه مسائل مهدوی. یکی در زمینه مسائل تاریخی یا عقلی و ... البته محدودیتهایی هم گذاشتیم که واقعا هم نیاز بوده، هم اینکه خود ما هم تابع محدودیتهایی هستیم........ به هر حال احساس کردم به جای اینکه انتقادها پراکنده باشه و در پیام خصوصی و ... باشه، یک نظرسنجی عمومی بکنیم و اگر واقعا نیازه، یک بازنگری در مسائل داشته باشیم 1- دوستان حتما در نظرسنجی شرکت کنید. الکی هم همرو تیک نزنید 2- اگر انتقاد مبسوطی دارید بنویسید ولی تا حد امکان اسم کسی رو نبرید که اصل انتقاد شما نادیده گرفته نشه (بهترین انتقاد شما انتقادی است که همراه با راهکار مشخص و عملی باشد) سعی می کنیم نهایت سعه صدر را به خرج دهیم التماس دعا |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۴۰, ۲۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم دوستان عزیزم ، ما با کلی گویی به جایی نمیرسیم . مثل مصاحبه های تلویزیونی شده که مصاحبه شونده میگوید :" آقا برنامه ها تکراریند ." خب کدوم برنامه ؟ برنامه کودک ،برنامه ورزشی ،برنامه اقتصادی و ... دوستان خوبم ؛ هر دو شما سابقه حضورتان از بنده بیشتر است .بنده هم مانند شما بدون هیچ پارتی بازی و دوستی وارد شدم و حالا هم وظیفه نظارت را دارم .کدام ارسال شما تشکر نداشته و مدیری همان ارسال را انجام داده و در ضمن تکراری بودن ، کلّی هم از ایشان تشکر نموده اند ؟ یکی از همین مدیران که همه هم ایشان را دوست دارند موضوع بسیار خوبی در بخش بنده دارند که کمتر از تعداد انگشتان یکدست از ایشان تشکر شده ،پس ایشان هم باید گله شما را داشته باشد ؟ عزیزان ، شما عضو یک خانواده هستید . مثلا بحثهای درون خانواده را جلوی دیگران مثلا اقوام و دوستان هم دارید ؟ یا مثلا هیات مدیره یک سازمان بحثها و جدلهای خود را جلوی کارمندان انجام میدهند و یا در جلسات هیات مدیره ؟ آنچه که بنده در این ارسالات میخوانم عدم وجود حسن ظن توسط کاربران است و بها ندادن به مدیران . تقریبا دو ماهیست که بنده عهده دار این مسوولیتم و بقول محمود عزیز (جناب Absolution) مدیر بی تجربه ای هستم ، اما دوستان ،گفتن نقاط ضعف کمی هم باید با فکر و دادن پیشنهاد جدید و راهکار درست باشد . این یکی از همان عجایبی است که شما به آن اذعان دارید و آن اینست که فکر میکنید ما همه یکنفریم با اسامی مختلف !!!! در آخر کلام بازهم توصیه مینمایم دوستان خوب خود را به انتقاد درست .ا گر از بنده و یا هر مدیری انتقاد درست دارید و نمیتوانید در جمع بگویید به مدیران ارشد تالار بگویید ،حتما بررسی شده و ترتیب اثر داده میشود و اگر نقدی بر روند فعلی تالار دارید با راهکار خوب و منطقی آنرا بیان نمایید . این تالار متعلق به همه کاربران است و انحصاری نیست . شما خود ایجاد کننده بستر خوب موضوعی و تحقیقاتی باشید و بحثهای داغ راه بیاندازید . اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
۰:۲۸, ۲۳/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مهر/۹۱ ۰:۳۰ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۲۲/مهر/۹۱ ۱۶:۵۷)Agha sayyed نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیماول اینکه داداش گلم حتما لازم بود شما ناظرها بریزید سر نقد کننده ها ؟؟؟؟ حتما لازم بود جواب یکی یکی رو از دید خودتون بدید ببین برای نمونه میگم یکی از ناظرهای تالار یادم هستش چند بار به نظر مخالف تهمت های بدی رو میزد طرف براش شبهه شده بود ولی خیلی تند جوابش رو میداد بحث فقط سر اسیموی مغرض نیستش بعضی مواقع بعضی از ناظرها واقعا طرف رو از خودشون میرونن ولی به نظر من اینها اون قدرها هم به روند رشد تالار صدمه نمیزنه و مشکل جای دیگری هست ولی قرار نیست کاملا این مساله کتمان بشه خود من چند بار سر این برخورد ها به بعضی از ناظرها نامه دادم و گفتم سعی کنه تند برخورد نکنه یک بار هم یکی از ناظر ها این مساله رو پذیرفت که تند رفته لطفا سریع جبهه نگیرد یک مقداری در برابر چند نفر که جرئت کردن نقد بکنن صبور باشید هم شما و هم ناظر قبلی که به خاطر اینکه یکی دو نفر از اینهمه ارسال به ناظرها نقد میکنن سریع عصبانی شدن و این رو به همه نسبت دادن در حالی که من همه ی ارسال ها رو خوندم و خیلی از نقد ها حتی به ناظر ها مربوط هم نمیشد بهتر بود توی این تاپیک هیچ ناظری پستی نمیزد در مورد جوابی که به من دادی هم اعتراض دارم اخه من کجا ناظرها و مدیران رو مقصر دونستم من فقط یک مسئله رو باز کردم . کجا گفتم تقصیر مدیران و ناظران هستش یک بار دیگه ارسال من رو بخون اصلا جوابی که دادی به پست من ربطی نداشت من فقط گفتم ارسال های تخصصی امروزی با بحث های دیروزی در تالار فرق داره نگفتم بحث ها بد هستش اتفاقا به خاطر بالا رفتن سطح فکریتون بحث ها قشنگ تر شده ولی مخاطبشون خاص هست در ضمن کار تحقیقی کاربران قبول نکنن شما نباید افت تالار رو به گردن اونها بندازید به هر حال این ابتکار و خلاقیت مدیریت هستش که باید اونها رو پای کار بیاره گرچه که توی تالار مذهبی این مساله خیلی سخت تر هستش |
|||
|
|
۰:۳۹, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
جناب anti mason،نظر من ذیل نظر شما بود،نه پاسخی به نظر شما...
انتقاد باید دو طرفه باشه...اینجوری موثرتر خواهد بود.. ضمن اینکه نظر شما و بقیه برای من کاملاً قابل احترام است.. |
|||
|
|
۰:۵۲, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
به نظر من مطالبی که با موضوعات مذهبی و بخصوص مهدویت در تالار گذاشته میشه جذابیت لازم رو ندارند منظورم از جذابیت اینه که اکثرا بصورت پست هایی با متن های طولانی گذاشته می شوند و با اینکه شامل مطالب مفیدی هستند اما اونطور که باید و شاید اثرگذار نیستند و بهتره جمع بندی اون ها بصورت مستند و یا کلیپ یا امثال اینها دربیاد تا بهتر در ذهن بشینه.
|
|||
|
|
۰:۵۸, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۲۲/مهر/۹۱ ۲۳:۴۰)Agha sayyed نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم سلام اخر نفرمودید کلی گویی نکنیم یعنی چی؟ یعنی مصداق بگم؟ یا راهکار بدم؟ این دو تا به مربوط نمیشن! من نگفتم شما بری سابقه فعالیت و ثبت نام تو تالار در بیاری! نگفتم شما پارتی داشتید نخیر من نگفتم تایپیک من تشکر نداشته بعد برای مدیره تشکر داشته من خودم چندین مصداق در این باره دیدم که الان بخاطر ندارم من نمیفههم یا شما منظور منو درک نمیکنید عقده ندارم که منظور یه چیز دیگه بود که شرحش مفصله شما که ناراحت میشید انتقاد میکنم برای چی همچین تایپیکی ایجاد کردید اگرم منظورتون اینه که مشکلات رو به اطلاع مدیران برسونم که اینکارو انجام دادم و جوابی نگرفتم اگرم گرفتم مقطعی بوده اگر خود اقا مهدی میومد جواب منو میداد این سوء تفاهم ها پیش نمی اومد مثلا در مورد نقل قول:- مثلا من تو بخش انتقادات و پیشنهادات میام یه سوال میکنم یه پیشنهاد میدم امکان داره 3 ماه بعد جواب بگیرم بنده همون روز به اقا وحید تو چت روم در این مورد گزارش دادم برید ازش بپرسین اگه یادش نیومد بیاد من ایدی و پسوورد میلم رو میدم برید نگاه کنید بها ندادن: والله گردن ما در برابر مدیران از مو باریک تره اما اگر در مورد واژه -ا-ول هست که اون بحثش جداست با وجود قریب به دویست گزارش بنده شخص اصلی یا یکی از مدیران سیاست گذار در این مورد هیچ عکس العملی نشون نداد و یه پیام کوچک به من نزدن! شما بگید در اون باره باید چکار میکردم؟ گزارش راه قانونی هست ولی جوابی نگرفتم اگر مساله اعتراض امثال من هست که حق ماست نسبت به حذف پست هامون اعتراض کنیم و علتش رو جویا بشیم مثلا تایپیک پاسخگویی متاهلین ده پست بنده تو یکروز پاک شد علت حذف رو پرسیدم چون جواب حق شنیدم لال شدم در برابر حق گردن من از مو که هیچ از نانومتر نازک تره ![]() من فقط یسری انتقاد داشتم که فقط در جهت پیشرفت تالار عرض کردم اگر سوء ظنی به بنده دارید یا فکر میکنید اغرق میکنم یا دارم اذهان عمومی تالار رو متشنج میکنم یا عامدانه دارم مدیرای تالار رو خراب میکنم یا حرفای من به خاطر مقاصد شخصیه یا با نوشتن این دو خط دارم مظلوم نمایی میکنم و غیره 3 تا پست بنده رو پاک کنید مطمئن باشید هیچ اعتراضی نمیکنم و درک میکنم البته این مسائل انتقادهای من از مدیرا بود انتقادهایم از کاربران جداست که خیلی هم وسیع است و فکر میکنم ابتدا به اونها رسیدگی شه برای تالار خیلی بهتره یا علی |
|||
|
|
۱:۰۶, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
نقل قول:بسم الله الرحمن الرحیم بابا دمت گرم دیگه جلو دارشونی اره؟ خطشکنشون تویه دادشی؟ واقعا دارید کفرمو در میارید ![]() چقد حق به جانبید شما ناظرها و مدیرها. نقل قول:جناب رنجستان:عشقست معرفتت. حالا ما شدیم بی ادب و شما شدی ......ادبیات من چه شه.؟ به خونواده ی کسی فحش دادم؟ نه داداش مشکل ادبیات من نیست مشکل درون شماهاست مشکل هوای نفستونه. مشکل پارتی بازیه مشکل خود بینی هاتون. شماها فقط خودتونو قبول دارید. ادبیات من بد بود حرفش که حق بود!!! واسه ادبیاتش که قرار نبود کسی تشکر بزاره واسه محتواش بیاد تشکر میزاشتید. اما شماها ادمهای هستید که اصلا تحمل مخالف خودتون رو ندارید. نه داداش مثل روز دروغ میگی این جا جای درست اندیشیدن و درست گفتن و درست شنیدن نیست. چون اگر بود به دیگران نسبت کفر و وهابیت و اسرایلی بودن نمیدادید توهین نمیکردید مسخرش نمیکردید. هنوز یادم نرفته اون نامردیاتون با ( دوست خدا ) همهتون بهش تاختید. اقا بود خدایش ولی شما باهاش مثل یه جانی برخورد کردید. خیلی نامردید. همتون بهش حمله کردید یه نفر مرد پیدا نشد تو این 7 هزار نفر که بره ازش دفاع کنه . اما شما ها تویه توهیناتون بهش، همه پشت هم واستادید. بی معرفتا. میدونید چرا ازش دفاع میکنم ؟ چون تنها کسی بود تو زندگیم که باعث شد برا اولین بار برا یه شهید گریه کنم. و اون شهید رو دوس داشته باشم. من کاری با شهدا ندارم و نمیشناسمشون. از ادبیات بد من به قول خودتون فهمیدید داداش که من بچه چاله میدونم . امثال شما مارو اوباش میدونن. همین دوست خدا اون موقع ها با هم حرف زدیم تو پیام خصوصی کلی بهش تیکه انداختم و از این جور چیزا.... اما اون اقای میکرد. اونم فهمیده بود من به قول شما مشکل دارم و بچه چاله میدونم. میونی چی بهم گفت. گفت من تو رو خیلی دوس دارم. بهش گفتم چرا؟ گفت چون شهید چمران تو رو دوس داره. من گفتم کی هست؟ گفتم چرا منو دوس داره؟ گفت : تو اگر جبهه بودی حتما شهید میشدی واسه همین دوست دارم : گفتم چرا ین حرفو میزنی از کجا این حرفو میزنی؟ گفت چون برای بعضی عملیاتا شهید چمران می امد تو خیابون ها میگشت و این بچه جیگر دارها و به قول خودم این بچه لات ها رو جمع میکرد میبرد جبهه و اونجا تو سخت ترین عملیات ها ازشون استفاده میکرد. من وقتی اینو گفت همونجا اشکم در اومد و خیال کردم من ادمم. یعنی اولین بار بود یکی مارو ادم حساب کرده بود. من چیزی بهش نگفتم که بفهمه اشکم در امده فقط واسه این که خیال کنه حرفش برام مهم نبود یه تیکه دیگ براش کردم و القصه.... اما دمش گرم اقا بود ولی شماها چی . اون هیچ وقت به من نگفت تو بی ادبی تو ادبیاتت خرابه. حالا دلم براش تنگ شده ولی فهمیدم که مدیر اخراجش کرده. اره داداش. شما ها ناظرها و مدیرها و برخی از ین بچه جیغ ها همین بنفشارو میگم همتون بهش توهین کردید و هر کدومتون از راه رسیدید زیر نامردیاتون تشکر گذاشتید ![]() اینه ادبیات شماها. برید این ادبیات قشنگتون رو که ادعاشو دارید سرچ کنید تویه تاپیکهای ( دوست خدا ) ببینید. میدونی چرا ازش دفاع میکنم چون معرفت داشت ما هم تو خونمون نیست ادم با معرفتو تنها بزاریم. چون باهام خوب رفتار کرد هر چی بارش کردم فقط خوب حرف زد اقا بود خلاصه. اما شماها چی. تحمل یه حرفو نداری کمر همت بستی که جواب همه انتقاد ها رو بدی. انقد فعال بودی که الان رنگت شده رنگ سال 88 ( سیاسی نمیشه حرفید ) خلاصه الانم جونم در امد اینطوری حرف زدم خیلی سخت بود. گفتم یه وقت بهتون بر نخور بگید یه چاله میدونی اومده تالارمون کثیف کرده با لحن حرف زدنش. بازم عرض عذر دارم. |
|||
|
|
۱:۱۴, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان عزیز
3 نکته: 1- به قول معروف سینه زنی ها تندش نکنید یکمی آرومتر تا بیام پاسخ بدم2- از همه دوستان تشکر می کنم که نه به خاطر مشکلات شخصی بلکه به خاطر پیشرفت تالار پست میدن 3- ضمنا درسته من در پست اول نظرسنجی فقط تمرکز انتقادی رو گذاشتم روی تالار! اما این به این معنی نیست که ناظرا و مدیرا حق ندارن حرفی بزنن ![]() خوب اونها هم میخوان بگن قسمتی از بد رفتاری ها ممکنه باعثش برخی افراد خاص باشن البته من جای ناظرا و مدیرا بودم یکمی بیشتر وضع خودمو تشریح میکردم!!! ببینید دوستان. بسیاری از ناظران و مدیران مشغولیتهای خاص خودشون رو دارن و دوست دارن وقت فراغتشون رو به بیان در راه بیداری انسانها بگذرونن میتونستن این وقت رو بزارن برای تفریح ............ برای بیشتر درس خوندن ........ برای بیشتر پول در آوردن برخی از عزیزان نه تنها همسر دارن بلکه فرزند هم دارن و شاغلن و همه هم و غمشون اینه که بتونن در این محیط هم به کسی کمکی کنن ![]() پس لطفا کمی آرومتر...... من در خدمتتون هستم
|
|||
|
|
۱:۱۷, ۲۳/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مهر/۹۱ ۱:۲۰ توسط رنجستان.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
لازم اینم اضافه کنم که ناظران و مدیران همه انگار نمیدونم با GPRS و یا چیزه دیگه
دایم هوای همو دارن و میدونن فلانی کجا مطلب گذاشته که برن زیرش تشکر بزارن. هر وقت یه ناظر یا مدیر یا همین دو تا ریس تالار یه مطلبی میزارن ،،،، اقا من نمیدونم بقیه این ناظران از کجا خبر دار میشن و هر چی تشکر 88 و تشکر استقلالی و بنفش و قهوه ای هست زیرش ثبت میشه. واقعا تا یکشون یه پست میزاره میبنی همه شون زیرش تشکر میزارن هرچند تکراری یا کم ارزش باشه اما اگه یکی مثل ما بیاد مطلب بزاره اصلا براش ارزش قایل نیستن. تو همین تاپیک هم همین موضوع رو میتونید مشاهده کنید.
|
|||
|
|
۱:۵۴, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
سوالم از شما آقا مهدی گل مدیر سایت اینه:
آیا فضای تالار مصلحتی نیست؟ خدایی راست و حسینی جواب بدین |
|||
|
|
۲:۰۸, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
در هر پست به 5 عزیز پاسخ میدم که خیلی پستها بلند نشود
(۲۱/مهر/۹۱ ۲۰:۴۶)حصان نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم سلام وقتی فی*ل*تر است، از نظر شرعی نمی توانم عبور کنم غیر موارد مهم....... اما همانطوری که در پایین موضوعات می بینید، دکمه ارسال به فیسبوک و ... را مشاهده می کنید که علی رغم مخالفتها، بنده گذاشتم که بماند تا اگر کسی از نظر شرعی مشکلی ندارد، مطالب را منتشر کند (پس دیدم بسته نیست ) بحث سیاسی ممنوع نیست بحثهای شنیدم و شنیدی و فلانی رفت و آمد و .... ممنوع است. یعنی خاله زنک بازی عرصه سیاسی و بحثهایی که نهایتا هیچ خروجی مفیدی برای دوستان ندارد وگرنه مسائل مهم اجتماعی که ریشه در مسائل سیاسی دارد بارها در تالار مطرح شده انتقاد به دستگاههای مختلف حکومتی و .... به هر حال نمی خواهیم تالار محمل فعالیت هیچ حزب و گروه سیاسی شود!!! (۲۱/مهر/۹۱ ۲۲:۴۹)Absolution نوشته است: سلام سلام ببین ما با یک مشکل روبرو بودیم. تعداد زیادی کاربر با این آنتی فی*ل*ترهای عمومی میومدن و برای ما تشخیص کاربر خرابکار از سایرین سخت بود مثلا با فریگیت نزدیک 30 کاربر ثبت نام کرده بودن بعد از این ماجرا آمار افراد مشکل دار به صفر رسیده و هر کسی می آید تکلیفش روشن است شما اگر راهکاری برای تشخیص و مقابله با افراد مشکل ساز داری ارائه بده........ من حتما همه آیپی ها رو آزاد میکنم بقیه مسائلی که گفتی کلی بود (۲۲/مهر/۹۱ ۰:۵۷)MiladYLH نوشته است: با سلام خدمت همگی خصوصا به جناب مهدی 2021 سلام در مورد بحث آمار خوب جای تحلیل زیادی داره و الان اینجا واقعا فرصت نیست خیلی مسائل گفته بشه اما سوال اساسی اینجاست که هدف بیداری اندیشه چیست؟ رتبه الکسا 1 در ایران؟ یا بیداری 1 انسان ایرانی؟ کدام هدف باشد و کدام ارزش دارد در مورد فیسبوک ببینید جوابی که به کاربر حصان دادم رو بخونید بسیاری از دوستان و فامیل من حتی با سواد کم پیج دارند و وقتی می گویم که من پیج ندارم، باورشان نمی شود که یک مهندس آیتی پیج فیسبوک ندارد خوب من که به نظر شما احترام میزارم ولی شما کمی نمی خواید به این فکر کنید که شاید واقعا این فیسبوک خطرناکتر از چیزیست که فکر می کنید؟ در کل شما خیلی پیشنهاد میدید خوب اینجا به خدا فقط برای بیان ضعفهاست و دادن راهکار برای حل آنها شما برای پیشنهاداتون یک موضوع جدید ایجاد کنید تا رسیدگی کنیم در مورد سرعت تالار هم باید برای الکسا کم باشه!!!! چون سرور ما ایرانه اگر شما بدون فی*ل*ترشکن وارد تالار میشد و سرعتتون کمه، باید حتما جداگانه بیاید راهنمایی و عیب یابی کنم (۲۲/مهر/۹۱ ۷:۵۳)شهرام نوشته است: سلام سلام در مورد رفتار ناظرها عرض کردم که قرار است حداقل تسامح و تساهل را از این به بعد داشته باشیم و شرطش هم این است که کاربر واقعا به قوانین احترام گذاشته باشد و خودش باعث بدتر شدن اوضاع نشود در مورد بحث سیاسی نظر همان بود که بالاتر گفتم (۲۲/مهر/۹۱ ۱:۳۴)black نوشته است: با نام خدا. ببینید ما از کسی نخواستیم که بحث بکند یا نکند این باید ریشه یابی بشه که چرا بحث نمیکنن و این خود نیاز به تحقیق مجزایی دارد بستن یک موضوع یک قابلیت است که اختراع منم نیست خوب اگر فکر می کنید بستن یک موضوع خاص اشتباه است، باید پیگیری کنید تا دلایل طرف مقابل را هم بشنوید بحث فراماسونری شاید برای برخی ها پله اول باشد، به نظرات ANTI MASON توجه کنید به زودی به بقیه هم پاسخ میدم. یه چند ساعتی بیخیال این موضوع بشید
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| گله از مدیران و سایر دوستان بیداری اندیشه | nafas | 151 | 40,645 |
۲۳/بهمن/۹۶ ۱۱:۱۰ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| اطلاعیه وعده صادق در خصوص تالار بیداری اندیشه | alizard | 2 | 3,171 |
۲۷/مهر/۹۵ ۰:۵۹ آخرین ارسال: میثم2 |
|
| انتقادی از دوستان لطفا توجه کنید | وحید110 | 55 | 38,925 |
۱۲/فروردین/۹۴ ۲۰:۲۶ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| هدف سایت بیداری اندیشه ؟؟؟؟؟؟؟ | papillon | 18 | 13,361 |
۱۸/اسفند/۹۳ ۱۹:۱۶ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| انجمن بیداری اندیشه می تونه فرهنگ ساز باشه | soheyl68 | 9 | 6,291 |
۹/تیر/۹۳ ۹:۵۷ آخرین ارسال: soheyl68 |
|
| معرفی بنرهای سایت های مرتبط با هدف بیداری اندیشه | soheyl68 | 5 | 4,075 |
۱۱/اسفند/۹۲ ۲۲:۴۲ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| در باره محتوای موجود در تالار چه پیشنهادی دارید ؟؟! | فاطمه خانم | 46 | 24,030 |
۲۸/دی/۹۲ ۵:۰۳ آخرین ارسال: درست پسند |
|

![[تصویر: blush.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/blush.gif)