| نظرسنجی: مهمترین ضعفهای تالار بیداری اندیشه در کجاست؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| نتایج این نظرسنجی را بعد از رای دادن می توانید مشاهده کنید | |||
| تمام | 247 رأی | 100% | |
|
آیا شما انتقادی به تالار بیداری اندیشه دارید؟
|
|
۱۴:۵۹, ۲۰/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مهر/۹۱ ۱۵:۰۳ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با توجه به اینکه این تالار هدفش بیداری انسانهاست و در نهایت سعی میکنه که قدمی کوچک در راه اسلام و منجی آخرالزمان برداره و تالار رو متعلق به ایشون میدونیم همیشه سعی کردیم همه جوانب امر رو رعایت کنیم و بستری رو فراهم کنیم که هر کسی در حد و توان خودش در این امر فعالیت کنه حالا یکی در زمینه دشمن شناسی. یکی در زمینه مسائل مهدوی. یکی در زمینه مسائل تاریخی یا عقلی و ... البته محدودیتهایی هم گذاشتیم که واقعا هم نیاز بوده، هم اینکه خود ما هم تابع محدودیتهایی هستیم........ به هر حال احساس کردم به جای اینکه انتقادها پراکنده باشه و در پیام خصوصی و ... باشه، یک نظرسنجی عمومی بکنیم و اگر واقعا نیازه، یک بازنگری در مسائل داشته باشیم 1- دوستان حتما در نظرسنجی شرکت کنید. الکی هم همرو تیک نزنید 2- اگر انتقاد مبسوطی دارید بنویسید ولی تا حد امکان اسم کسی رو نبرید که اصل انتقاد شما نادیده گرفته نشه (بهترین انتقاد شما انتقادی است که همراه با راهکار مشخص و عملی باشد) سعی می کنیم نهایت سعه صدر را به خرج دهیم التماس دعا |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۵۲, ۲۴/مهر/۹۱
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
(۲۴/مهر/۹۱ ۱۸:۴۷)فاطمه خانم نوشته است: کاربران گرامی که از معاونت شکایتی دارند ، ما رو مطلع بفرمایند ، یادمه یه بار فاطمه خانوم ، ما رو به لیست دشمنانتون افزودید!!!
میشه بفرماید بنده با شما چه دشمنی داشتم؟!![]() عذرخواهی رو نمی خواما! صلوات رو عشق است!!! ![]() |
|||
|
|
۲۱:۴۲, ۲۴/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۹۱ ۲۱:۴۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
(۲۴/مهر/۹۱ ۱۷:۰۲)جانثار مهدی نوشته است: برادر عزیز حالا من با اشخاص کاری ندارم. هیچ جا هم ادعای عدالت نکردم اما باید یه چیزی مشخص باشه که بشه بهش رسیدگی کرد. شما اگر نظر یک ناظر و مدیر رو نپسندیدی، هیچ اشکالی نداره بیا در همون لینک مطرح کن تا بحث تخصصی پیرامون اون داشته باشیم..... بالاخره سعی میکنم دوستانه نتیجه بگیریم
|
|||
|
|
۱۴:۵۵, ۲۵/مهر/۹۱
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
(۲۴/مهر/۹۱ ۲۰:۵۲)Prestige نوشته است: خواهش می کنم . چرا نمیشود! اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم آدم خلاصه به مسائلی " عرق " دارد و اون مسئله که شما بهش اشاره کرده بودید ، از مسایل مورد حساسیت من بود . البته قبول دارم که کمی تند رفتم ولی شما هم رعایت نکردی . ![]() بازم اگر مسئله ای هست . خصوصی بفرمایید . تشکر |
|||
|
|
۱۶:۲۹, ۲۸/مهر/۹۱
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
خب ...
حقیقتا من وقتی وارد تالار بیداری شدم ، پس از یه مدت که فعالیت کردم متوجه شدم در محیطی قدم گذاشتم که تعداد قابل توجهی از بچه ها مذهبی که عمومشون سعی دارند منتظر واقعی فرج باشند ، فعالیت می کنند . مباحث پر محتوایی در مورد مهدویت ، فلفسه ، سیاست و ... در این تالار یافت میشه و این جای تقدیر دارد . اما امان از افراط و تفریط ها ... تو نظر سنجیتون هم گزینه مسایل محتوایی رو زدم !!! نمیخوام بگم که این مورد مربوط به مدیریت است ولی به هر حال بخش قابل توجهی از تالار رو به خودش اختصاص داده . اونم چسبیدن افراطی به مسایل و علامات فراماسونری است !!! از کلمه G-force بگیر تا آرم جنبش عدم تعهد و هری پاتر و انیمیشن رنگو !!! یه عده از بچه های تالار به شکل خیلی افراطی زوم میشند توی این مسایل و به هر چیزی گیر میدن !!! یادمه یک زمان یکی از بچه ها تاپیکی زده بود و تو پست اول تقریبا اینطوری میگفت : دوستان من دو دل بودم این موضوع رو مطرح کنم یا نه ، برای همین با خیلی ها سرش مشورت کردم ... آخه میترسیدم تو ذهن بچه ها شبهه افکنی کنم و ... من فکر کردم حالا مثلا چه موضوع مهمی است ... ولی جلوتر دیدم نوشته : موضوع در باره آرم وزارت اطلاعات خودمون است که شبیه چشم است و ممکنه بعضی ها فکر کنند که فراموسونی است و ماسون ها ممکنه در قلب وزارت اطلاعات نفوذ کرده باشند و ... این اگه اسمش زوم شدن افراطی تو این مسایل نیست پس اسمش چیه ؟؟؟!!!! ماشالله بعضی دوستان هم بدون اطمینان و سند محکم همینطور هر تهمتی که بخوان رو به هر فردی میزنند !!! مثل نقل و نبات داخل این جور تاپیک ها تهمت و توهین ریخته !!! به نظر شما تالاری که در جهت برترین عبادات یعنی انتظار فرج تلاش میکنه باید اینطوری باشد ؟؟؟؟!!!!!!!!!! امام زمان رو خوش میاد ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! امیدوارم این مسایل در این تالار به حداقل برسه و بعضی از بچه ها که واقعا به ببخشیدا قصد توهین ندارم ولی فکر کنم عبارت واقعیش این باشه : به مرض ماسون یابی مبتلا اند ، بیان و بیشتر به مسایل اصلی خود ، جامعه و جهان بپردازند !!! و از این حاشیه فساد آور دور بشند !!! انشالله |
|||
|
|
۱۶:۳۹, ۲۸/مهر/۹۱
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
سلام آقای دیدگاه نوین
ممنون از انتقاد شما این پست دوم رو خوندید؟ http://forum.bidari-andishe.ir/thread-21...#pid153618 چون دیگه اون حرفها رو نمی خوام تکرار کنم به هر حال سر اون ماجراها ابهامات زیادی در ذهن ها پیدا شده بود و هنوز هم هست. ما که نمی تونستیم بگیم مطرح نکنید چون واقعا جایی برای رفع ابهام این عزیزان نبود اما ببینید خیلی ها به این بهانه آمدند و همین باعث شد از سایر مطالب تالار هم استفاده کنند ![]() یعنی ما نباید جلوی بحث های کم اهمیت را بگیریم. بلکه باید به تدریج و بدون اصطکاک افراد را به مسائل مهمتر از قبیل تقویت دین و شناخت دشمنان هدایت کنیم البته با کمک شما و سایر دوستان
|
|||
|
|
۱۴:۴۴, ۱۳/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آبان/۹۱ ۱۴:۴۵ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
سلام
دوستانی که پست انتقادی زدن یا اینکه در نظرسنجی شرکت کردن، در صورتیکه دیدن روندها داره مثبت میشه، حتما مارو آگاه کنن دوست دارید اینجا پست بزنید یا اینکه پیام خصوصی بفرستید |
|||
|
|
۱۲:۴۵, ۱۵/آبان/۹۱
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
با سلام و خسته نباشید خدمت کادر مدیریتی و اجرایی تالار و دوستان و کاربران .
واللا این نظر سنجی که گذاشتید خیلی کامل هست ، من هم رای دادم و الان هم میخوام یه مختصر توضیحی نسبت به چندتا از موارد ِ نظر سنجی دبدم و نظرم رو بگم . نقل قول:نوع دسته بندی بخشها و زیربخشها* این جزء ایرادات ِ تالار هست که زیاد به چشم نمیاد ، ولی وقتی یه مطلب ِ جدید میخوایم بزنیم یه مقدار با مشکل مواجه میشیم و بعضی وقتها بخش مناسب با موضوعی که میخوام ایجاد کنم رو پیدا نیمکنم . تعداد ِ بخشها و زیر بخش ها کم ِ و تنوع در موضوع ِ بخش رو امیدوارم شاهد باشیم . نقل قول:سیاست ضعیف تالار در برخورد با مخالفین و دگراندیشان* راستش اینجا دگر اندیش و کسی که نظر مخالف بده به هیچ جایگاهی نداره . با عرض پوزش ، شماها یه عده آدم با طرز فکر ِ بسیار نزدیک به هم هستید که فقط نظرات و حرفهای هم رو قبول دارید و حرفهای دیگه رو به هیچ عنوان حتی گوش نمیدید ، چه برسه پذیرید ... نقل قول:بها ندادن به زحمات کاربران* البته این کاربر کی باشه ... یکی مثل من یا یه هم اندیش با شماها ... یکی مثل من 1ساعت فکر میکنه ، 30 دقیقه تایپ ، کلی فکر و تحقیق و ... بعد یه پست میذارم ، 4 5 تا تشکر میشه و تمام . ولی از هم فکرهای خودتون اگه باشه ، یه حدیث ، آیه یا مطلب رو از جایی کپی میکنه ، میذاره و سیل ِ تشکر و تشویق و ... راستش من رو کسی اینجا دعوت نکرده ، پس نه با انتقاد و یا کم لطفی دلسرد میشم و نه با تقدیر و تشکر ذوق زده ، ولی کاش انصاف رعایت بشه ... نقل قول:انتقاد پذیر نبودن تیم مدیریتی تالار تو این مدتی که اینجا بودم ، زیاد با مدیران و معاونهای تالار سر ِ موضوعات ِ مختلف حرف و بحث ویا مشاجره (!!!) داشتم . ولی اکثرا آدمهای منطقی هستن و رفتارهای ِ درست و به جا دیدم از کادر اجرایی . همینجا هم از آقا وحید تشکر میکنم و امیدوارم بتونه حضورش رو در تالار ادامه بده تا ما هم فیض ببریم ، هم بیشتر اذیتش کنیم ![]() یه چیز ِ دیگه هم که هست و باید بهش اشاره کنم ، نـــــام ِ تالار هستش ... الان اینجا زیاد تفکر و اندیشه نمیشه ، بشتر یه نفر یه حرفی از یه جایی کپی میکنه ، بقیه هم میان تایید میکنن و قضیه تمام میشه . تالار ِ بیداری ِ اندیشه اسم مناسبی نیست واسه اینجا .... |
|||
|
|
۱۲:۵۵, ۱۵/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آبان/۹۱ ۱۲:۵۶ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
سلام
با تشکر از انتقادات شما... تقریبا برخی موارد گفته شده و برخی موارد هم مشخصه که وجود داره (اگر با چشم باز نگاه کنیم) ولی ما که نمی تونیم کسی رو مجبور کنیم که بره زیر پست بقیه تشکر بزنه قبول دارم برخی تشکرها فله ای هست ولی خیلی اندکه و هر کاربری این جزو حقوقش هست که پستی رو که دوست داره ازش تشکر کنه نقل قول:راستش اینجا دگر اندیش و کسی که نظر مخالف بده به هیچ جایگاهی نداره .داریم زورمون رو میزنیم که جایگاه بدیم. اما برخی انقدر خرابکاری میکنن که جایی برای دفاع نمیزارن وقتی اون طرف توهین میکنه، اینور هم برادران و خواهران متدین ما تحریک میشن که مقابله به مثل کنن (که البته رفتار اسلامی نیست) من از مدتی پیش سعی کردم هر کس با هر تفکری که بتونه بدون تیکه پرانی و توهین حرفشو بزنه، در تالار باقی بمونه. زیر فشار سنگینی هم هستم
|
|||
|
|
۱۴:۰۲, ۱۵/آبان/۹۱
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
سلام
خوب ما دیگه اینجا سمتی نداریم و حالا راحت تر میشه حرف زد. ای کاش فرصتی بود تا همه دوستان بتونن در همچین تالاری مسئولیت داشته باشن تا از نزدیک با مشکلات مدیرها و ناظرها آشنا بشن. هر چیزی که بنده اینجا میگم نظر شخصی خودم هست و ارتباطی با تیم مدیریتی نداره. در مورد برخورد با دگراندیشان. من پیشنهاد میکنم هر کدوم از ما یک نگاهی به پستهای خودمون بندازیم با توجه به این نکته که چقدر در تقابل با دگر اندیشان رفتار مناسبی داشتیم؟ اکثر افرادی که شکایت دارن از برخورد نا مناسب ناظرها خودشون در موضوعاتی که با بقیه کاربرها هم عقیده نیستن بسیار برخورد تندی دارن! (منظور بنده شما نیستید جناب blue.blood الان با توجه به حرفهای شما این موضوع به ذهنم اومد)برای مثال بعضی از کاربران که جز دگراندیشان به حساب میومدن توی بحثایی که مربوط تاریخ ایران باستان بود به شدت متعصبانه برخورد میکردن. اصلا تحمل شنیدن حرفهای دگراندیشان رو در اون مبحث خاص نداشتن. تازه این در شرایطی بود که فقط با یک شخص سر و کار داشتن. اما یک نفر به عنوان ناظر گاهی مجبوره در یک روز توی چندین بحث متفاوت با دگراندیشان بحث کنه! و گاهی بعضی از این دگراندیشان هم برخورد درستی ندارن. این میشه که گاهی ناخواسته برخوردهای تند هم صورت میگیره. یا مثلا به یک کاربر گفته میشه لطفا این قانون رو توی این تاپیک رعایت کنید. مثلا عکس رو با این فرمت خاص بذارید. و دوباره در پست بعدی دیده میشه همون کاربر باز همون اشتباه رو انجام داده! با کمال خونسردی! خوب همه ی اینها روی برخورد آدم تاثیر میذاره. به ناظرها مثل مسئول امور دانشجویی نگاه نکنید! ما هم مثل شما یک انسان هستیم با تجربه و ظرفیت محدود! (البته ما که دیگه ناظر نیستیم! )
|
|||
|
|
۱۴:۳۳, ۱۵/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آبان/۹۱ ۱۴:۳۴ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
(۱۵/آبان/۹۱ ۱۲:۴۵)blue.blood نوشته است: با سلام و خسته نباشید خدمت کادر مدیریتی و اجرایی تالار و دوستان و کاربران . علیکم السلام یکی از اتفاقات جالبی که می افته این هست که یک نفر می آید و می گوید شما چرا می گذارید دگر اندیشان اینجا اینقدر آزاد باشند . یکی می گوید شما بها نمی دهید ! ![]() یکی پیام خصوصی می دهد که بهش بگویید آیدی خودش را عوض کند و ... که البته اگر توهین نکند و فقط سوال و جواب باشد ، برایش محدودیت پیش نمی آید . شما هم به نظر من خیلی عادی هستی و دگر اندیش محسوب نمی شوید .
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| گله از مدیران و سایر دوستان بیداری اندیشه | nafas | 151 | 40,646 |
۲۳/بهمن/۹۶ ۱۱:۱۰ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| اطلاعیه وعده صادق در خصوص تالار بیداری اندیشه | alizard | 2 | 3,171 |
۲۷/مهر/۹۵ ۰:۵۹ آخرین ارسال: میثم2 |
|
| انتقادی از دوستان لطفا توجه کنید | وحید110 | 55 | 38,925 |
۱۲/فروردین/۹۴ ۲۰:۲۶ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| هدف سایت بیداری اندیشه ؟؟؟؟؟؟؟ | papillon | 18 | 13,361 |
۱۸/اسفند/۹۳ ۱۹:۱۶ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| انجمن بیداری اندیشه می تونه فرهنگ ساز باشه | soheyl68 | 9 | 6,291 |
۹/تیر/۹۳ ۹:۵۷ آخرین ارسال: soheyl68 |
|
| معرفی بنرهای سایت های مرتبط با هدف بیداری اندیشه | soheyl68 | 5 | 4,075 |
۱۱/اسفند/۹۲ ۲۲:۴۲ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| در باره محتوای موجود در تالار چه پیشنهادی دارید ؟؟! | فاطمه خانم | 46 | 24,030 |
۲۸/دی/۹۲ ۵:۰۳ آخرین ارسال: درست پسند |
|

میشه بفرماید بنده با شما چه دشمنی داشتم؟!

![[تصویر: 352nmsp.gif]](http://www.pic4ever.com/images/352nmsp.gif)