|
پویاترین بخش تالار(ویژه تولد تالار)
|
|
۱۰:۰۶, ۲۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بِسمِ اللهِ الرّحمنِ الرّحیمِ
![]() سلام علیکم در بین بخشهای تالار برخی بخشها از مابقی در زمینه موضوعات و ارسالها پویاترند و موضوعات مفیدی برای کاربران بهمراه دارند . از دوستان درخواست داریم که بهترین بخش (تنها یک بخش) را که در زمینه مربوطه دارای بار اطلاعاتی مفید و ارسالهای خوبی هستند معرفی نمایند . حتما ذکر دلایل را هم بفرمایید . اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی . |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۲۴, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
من غیر پویاترین رو بگم ؟؟؟؟؟؟ [/b] [b]خوب معلومه، معرفی کتاب.
![]() |
|||
|
|
۱۹:۳۴, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲۳/مهر/۹۱ ۱۹:۲۴)shafagh_mah نوشته است: نه بی انصافی نکنید اتفاقا معرفی کتاب خیلی هم خوب داره کارش رو میکنه.... شما هم زحمت خودتان را می کشید.... ![]() یا علی مدد. |
|||
|
|
۱۹:۴۵, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۲۳/مهر/۹۱ ۱۹:۳۴)سید ابراهیم نوشته است:(۲۳/مهر/۹۱ ۱۹:۲۴)shafagh_mah نوشته است: راستش اون زمانی که من توی تالار زیاد سرک می کشیدم که معرفی کتاب سوت و کور بود. واسه همین سعی کردم یه مقداری توی اون بخش کار کنم. الان هم که مدتیه نیستم نمیدونم اوضاع چطوره. این حرف رو بر اساس قدیم زدم
|
|||
|
|
۰:۲۹, ۲۴/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۹۱ ۱:۰۶ توسط Farzaneh.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم با عرض سلام و تبریک به همه دوستان گرامی به نظر من پویا ترین بخش .بخش اصول عقاید شیعه و اخلاق اسلامی و سیره معصومین هست. به امید اینکه بخش امام زمان و وظایف منتظران هم فعال تر بشه چون این بخش رو دوست دارم.......... |
|||
|
|
۱۴:۱۸, ۲۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم با تبریک این روز فرخنده به همه عزیزان کاربر . این ارسال جهت بروز رسانی موضوع است . امیدوارم که دوستان مشارکت بیشتری داشته باشند . اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
۱:۲۵, ۲۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
من فارغ از حالت نظارتی
1-بخش زیر بخش " علم و عقل در اسلام " رو به خاطر بحث های مفید شکل گرفته در اون 2- بخش " مناسبتها و دعوتها " رو به خاطر مشارکتهای خوب از بخش های خوب و پویای تالار می دونم . ولی امیدوارم که بخش امام زمان و وظایف منتظران فعالتر باشه . چون همه اینها هست که آن باشد!! |
|||
|
|
۱۲:۱۰, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام این تالار بر اساس بخش "دشمن شناسی" تشکیل شده و کار خود را شروع کرد. ولی این روزها این بخش دچار رکود شده است. در کل به نظر بنده پویاترین بخش تالار " اصول و عقاید شیعه" می باشد. خدا خیر دهد به بچه هایی که در این بخش فعالیت می کنند به نظرم یکی از بزرگترین الطاف خداوند به تالار ما، همین بخش "اصول و عقاید" و البته "بخش "مهدویت" می باشد. با تشکر یا علی مدد |
|||
|
|
۱۲:۱۶, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
سلام نظر شخصی خودم ، بخش اصول عقاید شیعه . بقیه بخشها هم جایگاه خودشون رو دارند. التماس دعا
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| یادگاری کاربران تالار (ویژه تولد تالار) | Agha sayyed | 68 | 37,535 |
۱۶/خرداد/۹۲ ۱۱:۱۴ آخرین ارسال: mahdis |
|
| بهترین موضوع من (ویژه تولد تالار) | Agha sayyed | 30 | 14,469 |
۶/آبان/۹۱ ۱۶:۱۳ آخرین ارسال: حسن عزتي |
|
| خاطرات ما (ویژه تولد تالار) | Agha sayyed | 19 | 12,846 |
۵/آبان/۹۱ ۱۹:۴۵ آخرین ارسال: nasimesaba |
|
| بهترين موضوع "تاپیک" (ويژه تولد تالار) | Agha sayyed | 14 | 8,054 |
۵/آبان/۹۱ ۰:۰۷ آخرین ارسال: mohamad |
|
| تاثیر تالار در زندگی من (ویژه تولد تالار) | Agha sayyed | 25 | 12,523 |
۴/آبان/۹۱ ۱۴:۰۸ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| بهترین کاربر (ویژه تولد تالار) | Agha sayyed | 68 | 34,745 |
۴/آبان/۹۱ ۲:۰۷ آخرین ارسال: رمز شب |
|
| بهترين سرصفحه (ویژه تولد تالار) | Agha sayyed | 37 | 17,657 |
۴/آبان/۹۱ ۱:۵۷ آخرین ارسال: رمز شب |
|

![[تصویر: tavallod.jpg]](http://s1.picofile.com/file/7522605478/tavallod.jpg)