|
آیا مستند ظهور طرف دیگری از کنترل ذهن نیست؟؟
|
|
۱۸:۳۰, ۲۴/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
این سوالی برای من و باوری برای خیلی از کسانی که به ظهور باور ندارن هست مستند ظهور خیلی یک طرفه رفته و انگار خود سازندگانش تحت تاثیر یک جربان هستند
|
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۲۰, ۱۴/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
سلام
از مدیریت تالار و user313 ممنون... فقط اون فیلمی که فرمودید در مورد راجر ف.ل.ت.ر هست
|
|||
|
|
۰:۳۶, ۱۹/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
من کل پست هایی که دوستان تو این تاپیک زدن رو خوندم و ممنون از پاسخ های بیداری اندیشه با وجود توضیح های خوبی که بیداری اندیشه دادند، شاید حرف های من اضافه بر سازمان باشه ولی باز برای یه نمونه ی زنده خوندنش بد نباشه موسسه ای هست تو تهران که به اصطلاح کلاس خودشناسی و روانشناسیه و از هر قشر آدمی با هر شغل و سنی و خانم و آقا تو این موسسه شرکت می کنند ، من به شخصه دیدم کسایی که تو این کلاس شرکت کردند و الان از دین برگشتند . مطالبی که اونجا گفته میشه هم تلفیقی از حق و باطله، متاسفانه من خودم تو 3 دوره اش شرکت کردم ، همیشه از نتیجه ی یه کار می شه به درست بودن و در مسیر الهی بودن یا نبودنش پی برد ، اونجا هم مطالب درست گفته می شد اما به تخمین من شاید 30 از 100 ، بعد از 1 سال و نیم شرکت در این کلاس ها با شخصیت قبلیم فرق می کردم ، تا یه روز برادرم دی وی دی فتنه شیطان استاد رائفی پور رو برام آورد و من ، منی که نقش شیطان تو کارهایی که می کردم رو فراموش کرده بودم ، به شدت ترسیدم ، ترسیدم چون ایمانی که منو از این ترس دور کنه کم داشتم ، و فاصله ام رو با خدا زیاد احساس می کردم ، اما به لطف خدا این مطالب بعد از ماه مبارک رمضان به دستم رسیده بود .و باز به لطف خدا عطش بدست آوردن اطلاعات با توجه به ظرفیت خیلی کمم در من ایجاد شده ، و با اشخاصی دارم آشنا می شم تو زندگی حقیقی که خیلی برتر از منن ، اگه نتیجه ی کار این کنترل ذهن به این شیوه باعث شده که سرم رو از تو برف های مزخرفات و روانشناسی های مزخرف غربی بیرون بیارم و بیشتر متوجه منابع غنی دینم بشم ، این کنترل ذهن خوبه ، خدا رو بابتش شکر می کنم ، باشه بگیم یه کنترل ذهن اما من اینجوری تعریفش می کنم با توجه به تجربه ی خودم : ذهن شما را از تعلق و سرگرمی به دنیای حرام و سرگرم شدن و همسو شدن با فلسفه های غربی به سمت دین الهی کنترل می کنیم ! داره بهمون دشمن آشکاری که این همه خدا تو قرآن در موردش هشدار داده صحبت می کنه اما برای من این نتیجه رو داشته ، که فهمیدم یه دشمن اصلی دارم باید به سمت بهترین دوست خودم حرکت کنم ، و دوباره ایمان بیارم تازه با گرفتن این اطلاعات به حرف امام خمینی که آمریکا شیطان بزرگ است پی می برم حالا این شیطان از نوع جن باشه یا انسان ، در هر حالت دشمن منه ! پر حرفی کردم،ببخشید ، در پناه حق باشید ، یا علی |
|||
|
|
۱۳:۵۳, ۱۹/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
سلام من تازه وارد این سایت شدم اول که مستند ظهورو دیدم هنگ کردم ولی بعد دوتا سوال برام پیش اومد یکی اینکه توکشوری که خفقان در حدالمپیکه وهیچ کس نمیتونه خلاف جهت اونا نفس بکشه ایناچطور یهههههههههه همچین مستندی ساختندوپخش کردندوهیچ کس هم هیچ کاری نکرده؟!!!!!!! دوم اینکه اونا زمان کار برروی این مستندوچندماه اعلام کردند درصورتی که ساخت یه همچین مستنداتی که به زمان فراعنه وقبل از اون برمیگرده به نظر من حداقل چندسال طول میکشه
اگه جواب بدیدممنون.
|
|||
|
|
۱۴:۱۱, ۱۹/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
در بسیاری از احادیث اومده که کسانی که زمان ظهور را مشخص می کنند دروغگو هستند و تقریبا مطمئنم که تمامی علمای شیعه هم بااین مطلب موافقند و در این فیلم زمان ظهور دجال مشخص شده و از اونجایی که ظهور دجال متقارن با ظهور امام زمان هست پس تو این فیلم زمان ظهور امام زمان هم مشخص شده است،که این هم یکی از اشکالات اصلی این مستنده و باعث میشه که خیلی از افراد این فیلم رو قبول نکنند.
|
|||
|
|
۱۷:۱۵, ۱۹/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/فروردین/۹۰ ۱۷:۱۵ توسط خاک.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
مستند ظهور هر چه باشد
باعث شده که من بی اعتنا از کنار هر پدیده ای نگذرم و این موضوع مهمی است |
|||
|
|
۱۷:۲۲, ۱۹/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
انصافا مستند ضهور من رو بیدار نکرد اما سخنان دکتر رائفی پور من رو کاملا بیدار بیدار کرد :دی
|
|||
|
|
۱۸:۵۷, ۱۹/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
نقل قول: توکشوری که خفقان در حدالمپیکه وهیچ کس نمیتونه خلاف جهت اونا نفس بکشه ایناچطور یهههههههههه همچین مستندی ساختندوپخش کردندوهیچ کس هم هیچ کاری نکرده؟!!!!!!! دوم اینکه اونا زمان کار برروی این مستندوچندماه اعلام کردند درصورتی که ساخت یه همچین مستنداتی که به زمان فراعنه وقبل از اون برمیگرده به نظر من حداقل چندسال طول میکشهIdeaاگه جواب بدیدممنون.این مستند را تیکه تیکه ساختند و در یو تیوب گذاشتند کلا روش ساده و کم خرجی به کار بردند چند تا مستند داشتند قطعاتی کلیپ داشتند و تعداد زیادی تصویر مقداری با دوربین هندی کم فیلم گرفتن و البته اطلاعات و مطالبی از قبل داشتند احتمالا مدت زمان چند ماه که اعلام کردند زمانی بوده که شروع به جمع بندی و تدوین کار کردند |
|||
|
|
۱:۲۰, ۲۳/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
آیا مستند ظهور طرف دیگری از کنترل ذهن نیست؟؟بله خوب به هر حال ما نیتونیم اجازه بدیم که شما از همه چی سر
در بیارید ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۷:۳۰, ۲۳/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
(۱۹/فروردین/۹۰ ۱۴:۱۱)872325 نوشته است: در بسیاری از احادیث اومده که کسانی که زمان ظهور را مشخص می کنند دروغگو هستند و تقریبا مطمئنم که تمامی علمای شیعه هم بااین مطلب موافقند و در این فیلم زمان ظهور دجال مشخص شده و از اونجایی که ظهور دجال متقارن با ظهور امام زمان هست پس تو این فیلم زمان ظهور امام زمان هم مشخص شده است،که این هم یکی از اشکالات اصلی این مستنده و باعث میشه که خیلی از افراد این فیلم رو قبول نکنند. دوست محترم،این که می گن تعیین کردن زمان ظهور اشکال داره منظور اینه که مثلا اگر بگی "امام زمان،جمعه،19/1/90" ظهور می کنن،اشتباه کردی و جزو دسته ی کذابین به حساب میای. یک مطلب دیگه هم این که ظهور آقا امام زمان، مقارن با ظهور دجال نیست،یعنی اینطور نیست که باهم ظهور کنن!!!!! |
|||
|
|
۱۹:۵۷, ۲۵/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/فروردین/۹۰ ۲۰:۴۷ توسط آرین (الهه.ع).)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
به نظر من اين مستند در كل مفيد هست و اينكه داره از جريان منفي حمايت ميكنه خيلي نگاه منطقي نيست چون با وجود آيات متعدد قران و احاديث پيامبر كه ذكر ميشه ، ميتونيم به يه جمع بندي خوب برسيم و زياد بد بين بودن خودش گمراهي بزرگيه .
ولي طرح سوال خيلي خوبه چون باعث درك بهتر ميشه . اون نوشته های بالایی نقل قل بود ! نمی دونم چرا نگرفت... یادمون باشه هر چیزی که در یک مستند مطرح میشه عین حقیقت نیست. مستند ظهور فقط یک سری کلید به دست آدم میده که بستگی به خودمون داره دری رو باهاش کنیم یا نه... بعضی ها بعد از دیدن مستند افراطی و نماد گرا! شدند و حتی به آرم شبکه های صدا و سیما هم گیر دادن! ![]() *اگر* مستند ظهور هم قصد کنترل ذهن رو داشته باشه باید به نکته ی مثبتش فکر کنیم و این که چیزهایی رو گفت که تا حالا کسی بهمون نگفته بود و افق دید تازه ای جلومون باز کرد... این بستگی به خودمون داره که با چیزهایی که بهمون گفته میشه کنترل ذهنمون رو از دست بدیم یا با اطلاعات جدیدمون چیزهای تازه تری کشف کنیم.... در مورد عبدالله هاشم هم میگم: (۱۹/فروردین/۹۰ ۱۳:۵۳)mrsfatemeh نوشته است: سلام من تازه وارد این سایت شدم اول که مستند ظهورو دیدم هنگ کردم ولی بعد دوتا سوال برام پیش اومد یکی اینکه توکشوری که خفقان در حدالمپیکه وهیچ کس نمیتونه خلاف جهت اونا نفس بکشه ایناچطور یهههههههههه همچین مستندی ساختندوپخش کردندوهیچ کس هم هیچ کاری نکرده؟!!!!!!! دوم اینکه اونا زمان کار برروی این مستندوچندماه اعلام کردند درصورتی که ساخت یه همچین مستنداتی که به زمان فراعنه وقبل از اون برمیگرده به نظر من حداقل چندسال طول میکشهجواب سوال اول... اینا که نرفتن جلوی کاخ سفید داد بزنن بگن ما داریم در مورد شماها و فراماسونری مستند میسازیم هاااااااااا ! میبینیم که جاهای عمومی که میخوان فیلم برداری کنن به طور نا محسوس این کارو می کنن مثل ساختمان وافی ... بعدش هم کافیه بشینن تو خونشون و قرآن و انجیل و تلمود و روایات پیامبر رو بررسی کنن، به خفقان آمریکا کاری ندارن که... خودشون هم میگن تو سایت یوتیوب چند بار تهدید به مرگ شدن... جواب سوال دوم... مستند که در مورد فراعنه و ماقبل تاریخ نسیت که! اسم اونا رو هم میارن. همونطور که گفتم کافیه چند تا کتاب بخونن و اطلاعاتشون رو تطبیق بدن... چند سال؟!؟! زمان نمی خواد... تازه ممکنه یه سری اطلاعاتی که از قبل داشتند رو به صورت مستند در آورده باشن و این هم زمان زیادی نمی خواد. همین الان اگه خودتون یه روز تو اینترنت در مورد فری میسنری سرچ کنین میتونین یه مستند کامل بسازین... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| يك سوال مهم در مورد مستند ظهور | علي | 129 | 85,268 |
۲۳/دی/۹۶ ۱۲:۵۶ آخرین ارسال: karim22 |
|
| دانلود سریال مستند ظهور (The Arrivals) با زیرنویس فارسی | بیداری اندیشه | 170 | 338,053 |
۱۱/مهر/۹۶ ۲۲:۰۹ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| یکی دیگر از کارهای شک بر انگیز در فیلم مستند ظهور این است که | GustavoWoltman | 2 | 15,068 |
۱/شهریور/۹۶ ۲۲:۵۹ آخرین ارسال: eragon2 |
|
| جنبش اطلاعرسانی مستند ظهور (The Arrivals) | karimi_cae | 7 | 10,867 |
۱۹/خرداد/۹۵ ۱۴:۵۳ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| آهنگ متن سریال مستند ظهور (Arrivals) | behruzhsd | 47 | 66,601 |
۱۲/مهر/۹۴ ۱۵:۴۴ آخرین ارسال: ALI-BM |
|
| چرا آیا مستند ظهور را تماشا کرده اید؟ | آیات | 12 | 8,836 |
۴/تیر/۹۴ ۱:۰۱ آخرین ارسال: Greena |
|
| مستند ظهور 2 | arianhesari | 1 | 4,271 |